Ποιο τσάι με βότανα κάνει σούπερ αντιγήρανση;

H πτώση της θερμοκρασίας κάνει την απόλαυση ενός ζεστού ροφήματος αγαπημένη συνήθεια. Ποιο είναι το ιδανικό;

Δοκιμάστε το τσάι βοτάνων Cistus incanus. Η μεγάλη συγκέντρωση πολυφαινόλων και κυρίως των φλαβονοειδών , του δίνει την ικανότητα να προστατεύει τον οργανισμό, αφου οι ουσίες αυτές έχουν αντιική, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Οι πολυφαινόλες  είναι φυτικές ουσίες με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και σημαντική δράση για την υγεία του ανθρώπου. Αυξάνουν τα επίπεδα της “καλής ” χοληστερόλης και μειώνουν τα επίπεδα της “κακής”. Έχουν δε, την ικανότητα να καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξείδωση στον οργανισμό και αποτελούν βασικό παράγοντα της έναρξης διαφόρων διαδικασιών δυσάρεστων στον οργανισμό όπως η γήρανση.

Το Cistus incanus ή αλλιώς λαδανιά είναι γνωστό από την αρχαιότητα όπου το χρησιμοποιούσαν σαν φαρμακευτικό βότανο σε τραυματίες και σύμφωνα με τη μυθολογία οι θεές το ονόμαζαν το φυτό της ομορφιάς.

Θεωρείται τρεις φορές πιο υγιεινό από το πράσινο τσάι, είκοσι φορές πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό από το φρέσκο χυμό λεμονιού και τέσσερις φορές καλύτερο για την προστασία της καρδιάς από το κόκκινο κρασί.

Το μυστικό

Μάθετε περισσότερα  στο http://orfeo.lr-partner.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ