Πώς να ενεργοποιήστε τα βλαστοκύτταρά σας: Μπείτε δωρεάν στο πρόγραμμα της ομάδας “Αξίζω”!

Τα βλαστοκυτταρα μας βοηθούν να δείχνουμε νεότεροι και να ζούμε περισσότερα χρόνια! Μάθετε πώς να ενεργοποιήστε τα βλαστοκύτταρά σας και μπείτε δωρεάν στο πρόγραμμα της ομάδας “Αξίζω”!

Τι είναι τα βλαστοκύτταρα;

Τα βλαστοκύτταρα είναι κύτταρα που αναπαράγονται διαρκώς και έχουν την ικανότητα να μετατραπούν (να διαφοροποιηθούν) σε οποιοδήποτε άλλο είδος κυττάρου στο σώμα ενός οργανισμού (π.χ. σε μυϊκό, ερειστικό, νευρικό κλπ κύτταρο). Τα βλαστοκύτταρα που χρησιμεύουν για την ανανέωση των κατεστραμμένων ιστών, και ανάλογα το που βρίσκονται, όπως π.χ. στον εγκέφαλο, βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων του εγκεφάλου, εάν εδρεύουν στο ήπαρ, αποκαθιστούν τις βλάβες του ήπατος κ.ο.κ.

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Σήμερα μπορούμε να διεγειρουμε ΜΟΝΟΙ μας τα ΔΙΚΑ μας βλαστοκυτταρα γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια! Αυτό είναι εφικτό με το Χ39 Patch, το τελευταίο επίτευγμα της LIFEWAVE. Μπορείτε να το βάλετε οπουδήποτε στο σώμα σας και αυτό πιανει δουλειά, αμέσως!

Για να μάθετε περισσότερα, δηλωστε τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας στο πρόγραμμα της Ομάδας «ΑΞΙΖΩ» του F/B, που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 18/2 έως το Σάββατο 2/3, με την ένδειξη “Vicky” η “Omorfa Mystika” για ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σας!

Link εγγραφής

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ