spiraki

Ποιο είναι το μυστικό για να σπάσετε σωστά ένα σπυράκι;

Κανονικά θα σας συμβούλευα να μην πειράζετε τα σπυράκια σας και να μην τα σπάτε! Όμως πολλές από εσάς με ρωτάτε πώς να το κάνετε και αφού το έχετε πάρει απόφαση τουλάχιστον κάντε το σωστά! Βασική προϋπόθεση: σπάστε το μόνο όταν έχει ωριμάσει.

Τι να κάνετε
Πλύνετε καλά τα χέρια σας και τα νύχια σας.

Μη το σπάσετε με τα νύχια σας γιατί μπορεί να αφήσετε σημάδι.

Χρησιμοποιήστε δυο κομμάτια από γάζα ή βαμβάκι και πιέστε περιμετρικά του σπυριού με τα δάκτυλά σας.

Πιέστε μέχρι να φύγει το «κεφάλι».

Βάλτε στην περιοχή αντισηπτικό, όχι όμως οινόπνευμα, και αποφύγετε το make up για λίγη ώρα.

Το μυστικό

Το μέλι είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βάλτε λίγο μέλι στο σημείο που βρίσκονται τα σπυράκια για 30 περίπου λεπτά. Επίσης, το ζελέ της αλόης θα βοηθήσει στο να μην μεγαλώσει το σπυράκι και να αποφευχθεί φλεγμονή και ερυθρότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ