Κάντε το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο!

Αν νομίζετε ότι το άρωμά σας δεν μυρίζει πάνω σας δεν σημαίνει ότι βάζετε λίγο. Απλώς το έχετε συνηθίσει. Ωστόσο μάθετε πως θα το κάνετε να διαρκέσει περισσότερο.

Η συνθεσή του αρώματος αλλοιώνεται και εξατμίζεται χάνοντας το άρωμά του, ιδιαίτερα αν εκτίθεται στο φως, τον ήλιο και τη ζέστη. Το άρωμα πρέπει να διατηρείται πάντα σε ξηρό και σκοτεινό μέρος στο οποίο δεν αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες ή και υγρασία γι’ αυτό αποφύγετε το μπάνιο του σπιτιού σας. Το eau de toilette μπορεί να διατηρηθεί πιο φρέσκο μέσα στο ψυγείο. Τι άλλο μπορείτε να κάνετε:

Φοράτε πάντα το άρωμα σε καθαρό και στεγνό δέρμα και ποτέ ενώ είστε ιδρωμένοι.

Χρησιμοποιήστε για την ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματός σας την αντίστοιχη αρωματική λοσιόν. Μη βάζετε όμως ενυδατική λοσιόν με άρωμα γιατί τότε θα αλλοιωθεί η μυρωδιά και των δύο.

Ρίξτε το άρωμα σας σε διάφορα σημεία του σώματος: χαμηλά μπροστά στο λαιμό, στο στέρνο στο ύψος του στήθους, στη μέση πλευρά των καρπών και οπωσδήποτε στο σημείο όπου δεν υπάρχουν ιδρωτοποιοί αδένες, δηλαδή ακριβώς πίσω από το πτερύγιο του αυτιού.

Αποφεύγετε να βάζετε το άρωμα πολύ χαμηλά προς τις παλάμες γιατί καθώς πλένετε τα χέρια σας θα φύγει.

 

Το μυστικό

Να ξέρετε πως τα αρώματα διαρκούν συνήθως 4 ώρες. Καλό είναι λοιπόν να υπάρχει πάντα μέσα στη τσάντα σας ένα δείγμα ή μια μίνι συσκευασία του αρώματος για να το ανανεώνετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ