Λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή!

Ενα σαγηνευτικό βλέμμα που μαγνητίζει, θα κλέψει την παράσταση τις φετινές γιορτές και όχι μόνο. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα… για τα ματια σας μονο!

Επιλέγουμε το κατάλληλο ντεμακιγιάζ για τα ματια και αφαιρούμε εντελώς το μακιγιάζ. Με ενα βαμβάκι απομακρύνουμε όλα τα υπολείμματα, ώστε το προσωπο μας να είναι απόλυτα καθαρο.

Επιλέξαμε την νέα μάσκα της Pure philosophy με βάση το φασκόμηλο και φυσικά αποξηραμένα βότανα (ΠΛΤ. 12.00€). Βράζουμε σε ενα κατσαρολακι νερό. Τοποθετούμε τη μασκα σε ενα διχτάκι και την κρατάμε επάνω από το νερό που βράζει για 2 λεπτά. Εναλλακτικά μπορουμε να βάλουμε για 1 λεπτό τη μάσκα στο φούρνο μικροκυμάτων. Μόλις αναδυθούν όλα τα αιθέρια έλαια από τη μασκα, ξαπλώνουμε και την τοποθετούμε στα ματια δένοντας το σατεν κορδόνι γύρω από το κεφάλι ώστε να σταθεροποιηθεί. Αφήνουμε τη μάσκα για τουλάχιστον 10 λεπτά στα μάτια μας, ώστε να καταπραΰνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Φυλάξτε την ξανά για μελλοντική χρήση!

agnotis eye mask
Ολοκληρώνουμε την περιποίηση μας με την κρέμα ματιών της Pure philosophy (ΠΛΤ. 26€), εφαρμόζοντας περιμετρικά στην περιοχη των ματιών, με κυκλικές κινήσεις από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνια. Η κρέμα ματιών της Pure philosophy περιέχει εκχυλίσματα από άλθαια, πράσινο τσάι, τζίντζερ και χαμομήλι που προέρχονται από ελεγμένες βιολογικές καλλιέργειες. Θα τη βρείτε ΕΔΩ!

agnotis eye cream
Ακολουθήστε την αγωγή τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και χρησιμοποιήστε την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ! Οι ρυτίδες και οι σακουλες γύρω από τα μάτια θα μειωθούν αισθητά, ενώ το δέρμα γύρω από τα ματια ανακτά τη σφριγιλότητα και τη λάμψη του.

Τα προϊόντα που επιλέξαμε έχουν φυσικά συστατικά, χωρίς parables και συστήνονται ακόμα και σε ευαίσθητα δέρματα, εγκύους και θηλάζουσες μαμάδες, όπως και σε όσους ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή.

Και επειδή πάντα βρίσκουμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα σε μια μοναδική προσφορά, στο χειμερινό BE Pack, μονο με 15€!!! Αποκτήστε το ΤΩΡΑ!

bepack for winterΣκέφτεστε τίποτα καλύτερο για τα μάτια σας και μόνο; Θα τα βρείτε τα μόνο στο www.welovepharmacies.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ