Πώς θα διαρκέσει περισσότερο το κραγιόν σας;

Αν ανησυχείτε μήπως… φύγει το κραγιόν κατά τη διάρκεια της εξόδου σας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε κάποια έξυπνα μυστικά ομορφιάς για να διαρκέσει το χρώμα στα χείλη σας περισσότερο. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσεις κραγιόν μεγάλης διάρκειας, 4 απλά βήματα θα κάνουν και το πιο απλό κραγιόν να διαρκεί πολύ περισσότερο.

Σωστό κραγιόν
Διαλέξτε ένα φωτεινό ή σκούρο, γιατί έχουν περισσότερο χρώμα κι έχουν την τάση να αντέχουν περισσότερο από τα πιο απαλά χρώματα. Μην χρησιμοποιείτε αυτά που διαρκούν πολλές ώρες, γιατί έχουν την τάση να αφυδατώνουν τα χείλη σου.

Λεία χείλη
Το κραγιόν διαρκεί περισσότερο όταν τα χείλη μας είναι λεία. Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα, πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσετε ένα scrub με ζάχαρη, για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα lip balm και αφού απορροφηθεί να εφαρμόσετε το κραγιόν.

Επαγγελματικές συμβουλές
Καλό θα είναι να εφαρμόσετε ένα μολύβι χειλιών που θα ταιριάζει στο φυσικό σας χρώμα. Φτιάξτε το περίγραμμα και στη συνέχεια γέμιστε τα κενά. Επίσης μην χρησιμοποιείτε βουρτσάκι. Το χρώμα είναι πιο έντονο αν εφαρμόζετε κατευθείαν το κραγιόν.

Το μυστικό

Αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη διάφανη πούδρα και να ξαναπεράσετε μία στρώση. Το τελευταίο βήμα καλό θα είναι να το παραλείψετε, βέβαια,  αν έχετε αφυδατωμένα χείλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ