Πώς πετυχαίνω το τέλειο μακιγιάζ

Βήμα 1ο Βάζω τη σωστή βάση

Για να δεχθεί το μέικαπ η επιδερμίδα μου και να δείχνει τέλεια επάνω της ξεκινώ με απολέπιση στο πρόσωπο και στη συνέχεια χρησιμοποιώ μια ενυδατική κρέμα.

Βήμα 2ο Σβήνω τις ατέλειες


Χρησιμοποιώ ένα κονσίλερ (έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα της επιδερμίδας μου). Βάζω λίγο στα σημεία όπου υπάρχουν ατέλειες και το σταθεροποιώ το με λίγη πούδρα.

Βήμα 3ο Βάζω ανάλαφρο μέικαπ
Ένα φον ντε τεν δεν χρειάζεται να είναι βαρύ για να κρύψει όλες τις ατέλειες.

Βήμα 4ο Το απλώνω με τα δάκτυλα


Τα δάχτυλα είναι τα καλύτερα εργαλεία μακιγιάζ, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να αναμείξω οτιδήποτε με αυτά. Τα χρησιμοποιώ τα για να απλώσω το φον ντε τεν, όπως την κρέμα ημέρας. Έτσι νιώθω το μέικαπ καλύτερα στο πρόσωπό μου και το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό. Το πινέλο ή το σφουγγαράκι μπορεί να δημιουργήσουν κηλίδες.

Βήμα 5ο Δίνω λάμψη στα ζυγωματικά


Χρησιμοποιώ ένα highlighter για να φωτίσω τα ζυγωματικά μου και την εσωτερική γωνία του ματιού. Το πρόσωπο δείχνει έτσι ξεκούραστο και αποκτά λάμψη.

Βήμα 6ο Προτιμώ τα nude


Για natural λουκ χρησιμοποιώ nude σκιά στο άνω βλέφαρο και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Φωτίζω το βλέμμα τραβώντας μια γραμμή κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι ματιών.

Βήμα 7ο Δίνω όγκο στα χείλη μου
Κάνω τα χείλη μου να δείχνουν πιο σαρκώδη χρησιμοποιώντας ένα highlighter στο V που σχηματίζεται στο κέντρο του άνω χείλους.

Το μυστικό

Για να ενισχύσετε τη διάρκεια του κραγιόν, πριν από την εφαρμογή του βάλτε στα χείλη λίγο φον ντε τεν. Ταμπονάρετε πρώτα με ένα χαρτομάντιλο και στη συνέχεια με τη βοήθεια μιας πούδρας. Ολοκληρώστε βάζοντας ακόμα μία στρώση κραγιόν.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ