Τέλος στα μαλλιά με κόμπους: αυτή είναι η λύση!

Ταλαιπωρείστε κι εσείς από τα μπερδεμένα μαλλιά σας; Παρατηρείτε σπασίματα της τρίχας; Υπάρχει λύση στο πρόβλημά σας και λέγεται Tangle Mouse.

Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως η καλύτερη βούρτσα παγκοσμίως. Η επαναστατική Tangle Mouse, εμπνευσμένη απο το ποντίκι του υπολογιστή, διαθέτει το πιο έξυπνο design, ενώ κάνει το ξεμπέρδεμα των μαλλιών παιχνίδι, χωρίς πια πόνο και δάκρυα.

tangle

Είναι ένας τέλειος τρόπος για να αφαιρέσετε τους κόμπους ανώδυνα και εύκολα.

Η Tangle Mouse είναι σχεδιασμένη κατάλληλα ώστε να μην βλάπτει τα μαλλιά, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Το χαρούμενο και τολμηρό σχέδιο που έχει την κάνει απαραίτητη σε κάθε σαλόνι ομορφιάς.

Έχει αντιστατική δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρά ή νωπά μαλλιά. Σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μια ομάδα κορυφαίων διεθνών κομμωτών και το σχέδιο είναι εμπνευσμένο και παρόμοιο με το ποντίκι του υπολογιστή. Το εργονομικό και ελαφρύ σχήμα της της δίνει μια ευχάριστη λαβή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από αριστερόχειρες όσο και από δεξιόχειρες κομμωτές. Έχει κοίλο σχήμα και καμπύλες που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε κεφάλι.

Οι τρίχες της Tangle Mouseβρίσκονται σε τρία διαφορετικά μήκη, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα του ξεμπερδέματος των μαλλιών.

Επιπλέον είναι αδιάβροχη και μπορείτε να την έχετε μαζί σας ακόμα και στην ντουζιέρα. Καθαρίζεται πανεύκολα και διώχνει το νερό έξω από την βούρτσα! Την βρίσκουμε σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής έκδοσης του μαύρου κόκκινου (Τhe Βlack Red Soft Touch Special Edition) με ελαστικό ματ φινίρισμα.

tangle2

Η Tangle Mouse δεν σπάει και δεν δημιουργεί σπασίματα και ψαλίδα στα μαλλιά σας.

Με την τακτική χρήση της Tangle Mouse θα εντοπίσετε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά σας παρέχοντας ζωντάνια, λάμψη και γερά μαλλιά γεμάτο υγεία.

Η Tangle Mouse είναι η απόλυτη βούρτσα για μαλλιά με extensions ώστε να τα διατηρείτε σε υπεράριστη κατάσταση.

Κάνοντας επίσης μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας, θα φρεσκάρετε και θα αναζωογονήσετε την κυκλοφορία του αίματος προσφέροντας αναγέννηση στον θύλακα τις τρίχας.

Η εξέλιξη της βούρτσας έχει όνομα και λέγεται Tangle Mouse Greece

La Rou Hair Cosmetics L.T.D. – What The World Needs Now
E-ShopΧονδρικής: www.larouhaircosmetics.com
info@larouhaircosmetics.com
Facebook: La Rou Hair Cosmetics, The original Premium Hair Ring – Greece, Tangle Mouse Greece
Blog: www.la-rou-hair-cosmetics.blogspot.gr
Pinterest: LaRouHair
Twitter: LaRouHair
Instangram: la_rou_hair_cosmetics
YouTube: La Rou Hair Cosmetics l.t.d.
Google Plus: La Rou Hair Cosmetics

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ