Όμορφα μαλλιά το καλοκαίρι από την Hair Coach Αγάπη Στυλίδου

H βραβευμένη στη εξειδίκευση χρώματος hair coach Αγάπη Στυλίδου των Hair Tonic, μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για όμορφα μαλλιά το καλοκαίρι!

1 Μην ξεχνάτε το αντηλιακό μαλλιών και τις μάσκες

Στα μαλλιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε προϊόντα με αντηλιακή προστασία. Για να διατηρήσουμε την ποιότητα και το χρώμα των μαλλιών, φροντίζουμε να κάνουμε θεραπείες μαλλιών.

2 Η ενυδάτωση είναι σημαντική

Τα μαλλιά μας το καλοκαίρι, λόγω της έκθεσης στον ήλιο και στο αλάτι, χρειάζονται περισσότερη φροντίδα σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες. Σημαντικός παράγοντας είναι η πρόληψη. Φροντίζουμε να έχουμε κουρέψει τα μαλλιά μας πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι. Επίσης σημαντικό είναι να διατηρούμε την υγρασία των μαλλιών μας καθημερινά με προϊόντα ενυδάτωσης.

3 Βάλτε έλαιο Αργκάν στα μαλλιά σας

Ο ήλιος και το αλάτι αφυδατώνουν τα μαλλιά. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε προϊόν με έξτρα ενυδάτωση. Το προϊόν που υπόσχεται άμεση ενυδάτωση είναι το έλαιο Αργκάν. Αγαπώ τα προϊόντα της φύσης και προτείνω το Moroccan Argan Oil από τη Natus Marrakech.

4 Ξεπλένετε καλά τα μαλλιά μετά την πισίνα 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεπλένουμε τα μαλλιά μας καλά μετά από κάθε βουτιά στην πισίνα και να τα λούζουμε με σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό. Το μυστικό είναι ότι όσο πιο υγιή μαλλιά έχουμε, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουν να πρασινίσουν.

5 Οι τάσεις στο χρώμα

Η μόδα στα μαλλιά δεν είναι πλέον ένα συγκεκριμένο χρώμα αλλά οι τεχνικές και διαβαθμίσεις χρωμάτων όπως το balayage, colorid. Τάση είναι οι αποχρώσεις ecaille με έμπνευση από πολύτιμα μέταλλα ροζ, χρυσού, bronze και ασημί. Στα μαλλιά της Βίκυς Χατζηβασιλείου χρησιμοποιούμε το ecaille Bronze με τεχνική color id με βαφές WELLA professional.

6 Οι τάσεις στο στυλ 

Ένα από τα κουρέματα που έχει δοκιμαστεί πολύ και από τους διάσημους του Hollywood είναι το κοντό, χωρίς αυστηρές γραμμές, pixie haircu , όπως επίσης και τα πολύ ξανθά ή γκρι μαλλιά.

Το μυστικό μου

Μερικά από τα tips που προτείνω στις πελάτισσες μου για όμορφα, μακριά υγιή μαλλιά είναι η τήρηση του κουρέματος αυστηρά κάθε δυο μήνες, και συχνές θεραπείες μαλλιών. Βασική προϋπόθεση είναι και η συντήρηση των μαλλιών μας στο σπίτι με επαγγελματικά προϊόντα για τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών.

Hair Tonic, Λαοδίκης 40, Γλυφάδα, 21 0894 8486

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ