brousketa

Απόλυτα καλοκαιρινή συνταγή: μπρουσκέτα με σύκο και προσούτο

Φινετσάτο γεύμα, απόλυτα καλοκαιρινό, όμορφο στο πιάτο.

Υλικά

4 φέτες ψωμί, λεπτές
Άλειμμα τυρί ή φετούλες παρμεζάνα
3 σύκα
6-8 λεπτές φέτες προσούτο
Λίγες σταγόνες μπαλσάμικο και πιπέρι

Εκτέλεση

Ψήνετε ελαφρά το ψωμί και απλώνετε το άλειμμα ή τις φετούλες παρμεζάνας.
Από πάνω απλώνετε τις φέτες προσούτο.
Κόβετε τα σύκα σε φέτες γαρνίρετε και σταλάζετε λίγο μπαλσάμικο.
Ολοκληρώστε την μπρουσκέτα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ