troufakia

“Μαγικά” τρουφάκια με μόλις 3 υλικά!

Χρειάζονται μόλις 3 υλικά ενώ το “ψημένο” ζαχαρούχο γάλα δίνει μια μαγική επίγευση καραμέλας!

Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα  (400 γρ.)
3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γρ)
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 φακελάκι τρούφα για επικάλυψη (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ρίχνετε το ζαχαρούχο, το κακάο και το βούτυρο και τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε συνεχώς περίπου για 7-8 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει από τον πάτο.

Το αφήνετε να κρυώσει για τουλάχιστον μια ώρα. Στη συνέχεια πλάθετε τα τρουφάκια και τα ρολάρετε στην τρούφα για να κολλήσουν πάνω σε κάθε τρουφάκι. Διατηρούνται στο ψυγείο.

Πηγή: coolartisan.net

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

  • Γεωργία

    Φαίνονται τέλεια και με 1000 θερμίδες το κάθε τρουφάκι!

  • litsa

    φαίνεται πολύ εύκολο θα το κάνω σήμερα κιόλας

  • litsa

    φαίνεται πολύ εύκολο θα το κάνω σήμερα κιόλας, μαζί με τα εγγόνια μου