τρουφάκια

Συνταγή: τρουφάκια με τρία υλικά, χωρίς ζάχαρη!

O φιλανδός σεφ Esco Essence, raw food artist & vegan chef, chef του The Plant Kingdom μας μύησε στα μυστικά της raw κουζίνας στο βιωματικό, θεματικό weekend που διόργανωσε το τηλεοπτικό κανάλι, που φροντίζει για την σωματική και ψυχική μας υγεία και ευεξία, Body In Balance στο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera.

esco

Υλικά για τα τρουφάκια με τρία υλικά

1 μέρος πάστα από χουρμάδες
2 μέρη ξηρούς καρπούς (κατά προτίμηση αμύγδαλα ωμά και ανάλατα)
Χαρουπάλευρο

Οδηγίες για τα τρουφάκια

Βάλτε τα αμύγδαλα για 8 ώρες στο νερό. Μετά τις 8 ώρες πετάξτε το νερό και ρίξτε τα αμύγδαλα στο μούλτι για να τα χοντροκόψετε. Βάλτε τα σε ένα μπολ.

Ρίξτε τους χουρμάδες στο μούλτι και λιώστε τους, μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα.

Αναμείξτε τους χουρμάδες με τα αμύγδαλα και πλάστε τα σε μπαλάκια.

Ρολάρετε τα τρουφάκια στο χαρουπάλευρο και είναι έτοιμα!

Μπορούν να διατηρηθούν για 3 μέρες στο ψυγείο.

Περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο Body In Balance weekend με θέμα: Power Weekend εδώ.

Φίλια Μητρομάρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ