Καλεσμένη σε γάμο; Τι δεν πρέπει να φορέσετε

Σ’ έναν γάμο έχετε δύο επιλογές, ή να τους εντυπωσιάσετε όλους με την εμφάνισή σας ή απλά να επιβεβαιώσετε το στυλ και τη κομψότητα σας φορώντας κάτι ιδιαίτερο, χωρίς όμως να επισκιάσετε τη νύφη! Αν είστε καλεσμένη σε γάμο δείτε τι δεν επιτρέπεται να φορέσετε.

1 Όχι λευκά!
Ρούχα σε λευκό (και παρόμοιες αποχρώσεις). Εάν θέλετε κάτι πολύ ανοιχτό το ροζ-nude είναι κομψό και δε θα επισκιάσει τη νύφη. Δοκιμάστε το με μάξι φούστα ή ένα μάξι φόρεμα.

FLOWY MΑΧΙ DRESS

fashion blog for professional women new york city street style work wear

2 Μαύρο με προϋποθέσεις
Πολλοί θεωρούν ότι το μαύρο είναι μια κακή επιλογή για τους γάμους. Αν θέλετε να φορέσετε μαύρο φροντίστε να έχει glam διάθεση και συνδυάστε το με nude ή χρυσά αξεσουάρ ή φορέστε ένα navy black.

w3

w4

w5

3 Αποκαλυπτικά
Μην το παρακάνετε με τις αποκαλύψεις. Τα βλέμματα αυτή τη μέρα καλό είναι να πέσουν στη νύφη και οτιδήποτε υπερβολικά σέξι, μάλλον πρέπει να φύγει από τη λίστα σας. Δοκιμάστε ένα φόρεμα που θα δείχνει κάποια μέρη του σώματος χωρίς να προκαλεί.

ς6

4 Τζιν
Όσο casual και αν είναι ο γάμος καλό είναι να αποφύγετε το τζιν. Αν θέλετε να φορέσετε παντελόνι, μπορείτε να επιλέξεις ένα σε tailored γραμμή και να το συνδυάσετε με ένα camisole τοπ.

w7

5 Animal print
Μπορεί να είναι τάση όμως δεν είναι και το πιο κατάλληλο μοτίβο για γάμο. Επιτρέπονται οι λεπτομέρειες αλλά το total look στο 99% των περιπτώσεων θα είναι καταστροφή. Αν θέλετε να φορέσετε κάποιο μοτίβο δοκιμάστε κάτι πιο ρομαντικό, όπως ένα πουά ή ένα ακόμα φλοράλ.

w8

w9

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ