Κουνούπια – Οι πιο Ανεπιθύμητοι Καλοκαιρινοί Επισκέπτες! Αντιμετώπισέ τους

Το μικρό μυστικό μας για να προστατευτούμε από τα τσιμπήματά τους με φυσικό τρόπο είναι η σωστή επιλογή και χρήση των αιθέριων ελαίων σε συνδυασμό με αμυγδαλέλαιο!

Λεβάντα, Γεράνι, Βασιλικός & Έλαιο Τεϊόδεντρου θα σας δώσουν ενα εξαιρετικό μείγμα που θα κρατήσει μακριά τους ανεπιθύμητους καλοκαιρινούς επισκέπτες!

9968315-shutterstock_65753968-650-1465220372

Θα χρειαστείτε:

  • 40 ml αμυγδαλέλαιο
  • 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα
  • 8 σταγόνες γεράνι
  • 5 σταγόνες βασιλικό
  • 3 σταγόνες έλαιο Τεϊόδεντρου

Βρείτε και αγοράστε βιολογικά αιθέρια έλαια –>ΕΔΩ!

Αναμείξτε τα υλικά όλα μαζί και βάλτε τα σε ένα μπουκάλι, ανακινήστε πάρα πολύ καλά και χρησιμοποιείστε ιδιαίτερα στα σημεία που προτιμούν τα κουνούπια, όπως οι αστράγαλοι και οι καρποί των χεριών!

Αν δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε αυτό το φυσικό αντικουνουπικό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το καταπληκτικό υπέροχο αρωματικό, 100% Φυσικό Αντικουνουπικό Λάδι, Bio Aroma, ιδανικό και για παιδιά!

Με αιθέρια έλαια τεϊόδεντρου, αρκεύθου & νερολί που απωθεί αποτελεσματικά τους ενοχλητικούς επισκέπτες! Βρείτε και αγοράστε φυσικό αντικουνουπικό –>ΕΔΩ!

mosquito-repellent-100ml

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ TIP ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ  ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ βασίζεται στο… ΛΕΜΟΝΙ, το θαυματουργό!   

Αφήνουμε κομμένες φέτες λεμονιού σε ένα πιατάκι μέσα στο δωμάτιο να «μαζέψει» τα κουνούπια και να τα απομακρύνει.
Επίσης μπορείτε να το συνδυάσετε και με γαρύφαλλα! Κόβετε το λεμόνι στη μέση και καρφώνετε πάνω του γαρυφαλλάκια!

home-remedies-for-natural-mosquito-repellents

Μικρά μυστικά…..για να τα κρατήσετε μακριά σας…!!!

  • Αποφεύγουμε την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο. Οι τροφές αυτές, όπως οι μπανάνες για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί πως το γαλακτικό οξύ που παράγεται μετά την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο έλκει τα κουνούπια. Επίσης η κατανάλωση μπύρας αυξάνει τις πιθανότητες να προσελκύσουμε κάποιο κουνουπάκι.
  • Αποφεύγουμε τα σκούρα ρούχα! Έλκονται από τα σκούρα ρούχα που «δεσμεύουν» τη θερμότητα καθώς και από ρούχα με λουλουδάτα σχέδια ή έντονα χρώματα. Φοράμε ρούχα που μας κρατούν δροσερούς και προτιμάμε ρούχα με μακριά μανίκια και άνετα παντελόνια, ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
  • Αποφεύγουμε τα λουλουδάτα αρώματα!
  • Ναι στους  ανεμιστήρες! Όσο για τα κλιματιστικά, βοηθούν, επειδή ο δροσερός αέρας μειώνει τη δραστηριότητα των κουνουπιών.
  • Προτιμούμε λαμπτήρες κίτρινου χρώματος! Ιδιαίτερα για τους εξωτερικούς χώρους, επειδή προσελκύουν λιγότερο τα κουνούπια.

Ανακαλύψτε φυσικά αντικουνουπικά κάνοντας κλίκ –>ΕΔΩ!
WWW.ORGANICBRANDS.GR

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ