Με Σύμμαχο την Πρόπολη για λιγότερα & ανώδυνα κρυολογήματα!

Με σωστές κινήσεις μπορούμε να αποκτήσουμε ένα πλεονέκτημα απέναντι στους ιούς.

Ο χειμώνας φέρνει μαζί του εκτός από το κρύο και κάποιους απειλητικούς και αντιπαθητικούς επισκέπτες, που δεν είναι άλλοι από τους ιούς, που απειλούν και φέτος να μας ρίξουν στο κρεβάτι τουλάχιστον τρεις φορές, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών.

Πώς θα γίνει όμως να περάσουμε έναν όσο το δυνατόν πιο ήρεμο χειμώνα χωρίς ιώσεις;

Πρώτα από όλα πρέπει να ενισχύσουμε επαρκώς το ανοσοποιητικό μας αλλά και να αντιμετωπίσουμε με φυσικό τρόπο, τα ενοχλητικά συμπτώματα των εποχικών κρυολογημάτων που σιγά σιγά κάνουν την εμφάνισή τους.
Δεν αντιδρούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο στο κοινό κρυολόγημα. Κάποιοι καταφέρνουν να το ξεπεράσουν γρήγορα, μέσα σε 2-3 ημέρες, άλλοι όμως ταλαιπωρούνται απ’ αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι και δύο ολόκληρες εβδομάδες. Η εμφάνιση του κοινού κρυολογήματος αποδίδεται σε περίπου 200 διαφορετικά στελέχη ιών. Ο ερεθισμένος λαιμός και ο βήχας αποτελούν αντανακλαστικά του ανοσοποιητικού συστήματος στο ξέσπασμα του κρυολογήματος.

Τι επιλογές έχουμε και πως μπορούμε να θωρακίσουμε φυσικά τον οργανισμό μας;

Βάμμα “Mother Tincture” της Propolia! Περιέχει πάνω από 21% φυσική, αγνή πρόπολη ειδικά επιλεγμένη για την 100% φυσική της δράση!

Propolia1

Η Πρόπολη ενεργοποιεί την λειτουργία των μακροφάγων ενισχύοντας την καλή λειτουργία του ανοσιακού μας συστήματος. Για το λόγο αυτό, είναι καλό να λαμβάνεται κυρίως πριν την Χειμερινή περίοδο. Επιπλέον, έχει αντι-μικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που καταπολεμούν τις μικροβιακές παθολογικές μολύνσεις. Γενικότερα, η Πρόπολη είναι μια φυσική ενίσχυση στην άμυνα του οργανισμού που ενδυναμώνει το ανοσιακό και καταπολεμά μικρόβια, ιούς & βακτήρια!

Propolia ULTRA® Κάψουλες Οι κάψουλες συνιστώνται κατά την αλλαγή των εποχών και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του Χειμώνα.

propolia2

Η Πρόπολη ενεργοποιεί την λειτουργία των μακροφάγων ενισχύοντας την καλή λειτουργία του ανοσιακού μας συστήματος.
Οι κάψουλες ULTRA φέρουν μέσα τους όλη τη δύναμη και την συγκέντρωση της πρόπολης και δρουν θετικά στην εντερική χλωρίδα καθώς η Πρόπολη καταπολεμά τις παθολογικές μικροβιακές μολύνσεις χάρη στις αντι-μικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της.

Propolia Σιρόπι για το Λαιμό / Throat Syrup με Μέλι & Βότανα – Μια μικρή βοήθεια κατά την διάρκεια της ημέρας.

propolia3

Μία 100% φυσική φόρμουλα, χωρίς γλουτένη, ειδικά σχεδιασμένη για να καταπραΰνει και να ανακουφίσει το λαιμό σας! Το μέλι, ο Ευκάλυπτος και φυσικά η Πρόπολη είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικά για αυτό το σκοπό!  Έχει υπέροχη γεύση και η λήψη του το πρωί θα σας βοηθήσετε να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες μέρες του χειμώνα!

Propolia Καταπραϋντικό Σιρόπι για το Λαιμό / Evening Throat Syrup με Πρόπολη, Μέλι & Παπαρούνα – Καταπραΰνει το λαιμό επιτρέποντας έναν ήρεμο ύπνο!

propolia4

Απολαύστε όλα τα οφέλη για έναν ήρεμο ύπνο καθώς η φόρμουλα αυτή της Propolia συνδυάζει την Πρόπολη, το Μέλι και την Παπαρούνα που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου με τις ιδιότητες του Θυμαριού και της Μολόχας που καταπραΰνουν το λαιμό! Έχει υπέροχη γλυκιά και ελαφριά γεύση!

Propolia Σπρέι Καθαρισμού της Ρινικής Κοιλότητας / Purifying Nasal Spray με Πρόπολη, Θυμάρι & Ευκάλυπτο – Αναπνεύστε εύκολα και φυσικά!

propolia5

Κρύο, ρύπανση, σκόνη…. Η μύτη σας πολιορκείται καθημερινά και της αξίζει το καλύτερο από την φύση για να διατηρήσει την υγεία της! Η Propolia δημιούργησε αυτή την φόρμουλα με 100% βιολογικά συστατικά (Θυμάρι, Ευκάλυπτος), φυσιολογικό ορό Καμαργκινού αλατιού και Πρόπολης.
Η πρόπολη αποτελεί την φυσική άμυνα της κυψέλης.  Προσφέρει τις απίστευτες καθαριστικές, καταπραϋντικές και προστατευτικές της δυνάμεις για να σας εξασφαλίσει ελεύθερη αναπνοή!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα παραπάνω:

  • Δεν συνιστώνται σε άτομα αλλεργικά σε μελισσοκομικά προϊόντα, σε εγκύους και παιδιά κάτω των 3ών.
  • Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.
  • Κρατήστε τα μακριά από παιδιά.
  • Αποθηκεύστε τα σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Πρωτοπόρος και ειδικός στην συλλογή πρόπολης για πάνω από 30 χρόνια, η εταιρεία Propolia μας προσφέρει τα καλύτερα μελισσοκομικά παραδοσιακά σκευάσματα.

Βρείτε ΌΛΑ τα προϊόντα στο WWW.ORGANICBRANDS.GR με ένα κλικ ΕΔΩ!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ