zodia

Τί προβλέπουν τα άστρα από 2-8.1.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Προσγειωθείτε! Μήπως η αγάπη σάς έχει αποσπάσει την προσοχή από τον εαυτό σας και τις προσωπικές ασχολίες σας; Η Αφροδίτη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας σάς ζητά να πατήσετε τα φρένα στα όνειρα και τη φαντασία σας και να αξιολογήσετε την πραγματικότητα της ερωτικής σας ζωής. Παρόλο που λατρεύετε τον αγαπημένο σας, δεν πρέπει να τον τοποθετείτε σε βάθρο, θα απογοητευτείτε. Μην ξεχνάτε ότι έχετε μια σημαντική αποστολή να εκπληρώσετε. Να φροντίσετε και τις δικές σας ανάγκες, να δείτε την αγάπη όχι μόνο ρομαντικά, αλλά και πρακτικά, βάζοντας πρώτα τον εαυτό σας. Αν νιώθετε μοναξιά, δε χρειάζεται να είστε μόνοι. Οι φίλοι σας θα ενθουσιαστούν που θα συμπεριληφθούν σε ένα από τα φανταστικά ταξίδια σας!

Η αλήθεια δεν ήταν αυτονόητη, αφού ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, ίσως να αποκαλύψατε ψέματα και αντιφατικά μηνύματα, ίσως ήταν δύσκολο να αναγνωρίσετε ποιον να εμπιστευτείτε. Τώρα τα πράγματα αποσαφηνίζονται, νιώθετε ανακούφιση και ηρεμία, καθώς ο αγγελιοφόρος των θεών επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και πάλι. Απαιτήστε όλη την αλήθεια και να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας, επιλέξτε άτομα ηθικά και έντιμα, τα οποία είναι αληθινά και δεν πλάθουν ψεύτικες ιστορίες. Με τον ορθόδρομο Ερμή ίσως αποφασίσετε να κάνετε επιτέλους αυτό το ταξίδι σε ένα χειμερινό θέρετρο ή ίσως και στο εξωτερικό. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και το διαβατήριό σας και ζήστε την περιπέτεια. Ίσως ακόμα να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση τις μέρες που έρχονται. Ετοιμαστείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνετε γρήγορα νέες φιλίες με ανθρώπους από τους οποίους έχετε να μάθετε πολλά κι αυτό χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, έτσι βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε. Μια ομάδα, στην οποία φαινόταν ότι δεν μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στο παρελθόν, θα σας υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες. Νιώθετε ανανεωμένοι όντας με τους φίλους σας ή συμμετέχοντας σε μια ομαδική εργασία στην οποία υπάρχει ζωντανή δράση και δημιουργικότητα. Η Αφροδίτη κάνει τις φιλικές και συνεργατικές δραστηριότητες πολύ πιο ευχάριστες, μπορείτε με μεγάλη ευκολία να συναινέσετε και να δημιουργήσετε όλοι μαζί. Αν είχατε ένα μεγάλο πόνο για κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που σας πρόδωσε, τώρα σκέφτεστε ένα σχέδιο προσέγγισης, κάνετε χώρο και στην άλλη πλευρά να συνεισφέρει εναλλακτικές προτάσεις. Να είστε ανοικτοί επίσης σε νέες γνωριμίες, αλλά δοκιμάστε τις πρώτα.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, τελειώνει την τριών εβδομάδων ανάδρομη πορεία του στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας και φέρνει στην επιφάνεια κάποια μυστικά. Εσείς, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, σίγουρα έχετε κάποια πράγματα που κρύβετε μέσα σας. Ώρα για βαθιές εξομολογήσεις! Έχετε κάποιους έμπιστους φίλους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν από το συναισθηματικό αδιέξοδο που βρίσκεστε και οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν τις σωστές συμβουλές. Ίσως πάλι να προτιμήσετε τη μοναξιά σας, έτσι ώστε να μην επιβαρύνετε έναν φίλο σας με τον πόνο σας. Μήπως μια παθιασμένη, αλλά περίπλοκη ερωτική κατάσταση σάς κρατά ξύπνιους το βράδυ; Από αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας και να καταλάβετε ότι δε θα πρέπει να δώσετε συνέχεια, να εμποδίσετε αυτό το άτομο να ματώνει την ψυχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγάλτε τις παρωπίδες σας! Με κίνητρο την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, αποσαφηνίζετε τα θολά σχέδιά σας και οδεύετε προς την επιτυχία, έχετε μια εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ μπορεί να είναι Σαββατοκύριακο, θα ήταν συνετό να επενδύσετε μερικές ώρες ώστε να προετοιμάσετε αυτήν τη σημαντική παρουσίαση ή να μελετήσετε μια επαγγελματική πρόταση. Και αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να παρακάμψετε τους μεσάζοντες, έχετε σύμμαχό σας την αλάνθαστη διαίσθησή σας. Μια τολμηρή (και καλά μελετημένη) κίνηση θα μπορούσε να σας ωθήσει στη στρατόσφαιρα της επιτυχίας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει από δίπλα σας, επειδή ίσως και να μην πιστεύετε ότι είναι αληθινή. Τώρα ακολουθείτε ένα πιο αυστηρό χρονοδιάγραμμα στην εργασία σας, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει, παρακάμπτοντας τη διασκέδαση και τρώγοντας το δείπνο στο γραφείο σας ή εργαζόμενοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αγαπάτε πραγματικά αυτό το πρόσωπο ή όχι; Ξέρετε τι θέλετε ή νιώθετε να βυθίζεστε σε ασαφή και συγκεχυμένα συναισθήματα; Τα συναισθήματά σας για κάποιον/α ήταν “μια ζέστη και μια κρύο” δεδομένου ότι ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως ο αγαπημένος σας σταμάτησε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σας ή ήταν πολύ απασχολημένος για σας. Ίσως μια παλιά αγάπη επανεμφανίστηκε για να ανατροφοδοτήσει τα αποκαΐδια του πάθους σας, χωρίς όμως να σας δώσει μια σαφή υπόσχεση για δέσμευση. Τώρα με τον πλανήτη της επικοινωνίας σε ορθόδρομη πορεία, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Συμβουλή: Όχι άλλο δράμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κλειδώνεστε στο σπίτι σας, ούτε και να αναλώνετε το χρόνο σας με υποχρεώσεις. Η Αφροδίτη κινείται στον επεκτατικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας και έχετε μια φλογερή επιθυμία για περιπέτεια και περιπλάνηση, θέλετε να εξερευνήσετε άγνωστα μέρη και ανθρώπους. Αναπροσαρμόστε το πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να βάλετε σε μια σειρά τα καθήκοντά σας, που σας συγκρατούν από τις μεγάλες περιπέτειες. Εάν δεν υπάρχει κανένας τρόπος να φύγετε από την πόλη σας για ένα ταξίδι, εκτονώστε αυτήν την ακούραστη ενέργεια που έχετε κάνοντας σχέδια για διασκέδαση σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει ποτέ. Τα αστέρια θα μπορούσαν επίσης να σας κάνουν πάρα πολύ ειλικρινείς, έτσι σκεφτείτε δύο φορές πριν πείτε οτιδήποτε.

Μήπως η αλλαγή του καθημερινού σας προγράμματος σάς έφερε εκνευρισμό και ταραχή; Ίσως δώσατε μια ανηφορική μάχη στην εργασία σας, με αυξημένα καθήκοντα και ατελείωτες υποχρεώσεις, ή είχατε παρανοήσεις με τους συναδέλφους σας, δεδομένου ότι ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας. Από αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να γιορτάσετε την επανεκκίνηση της καθημερινής σας ρουτίνας, καθώς η ορθόδρομη πορεία του πλανήτη σάς βοηθά να ακολουθήσετε και πάλι το πρόγραμμά σας, να ξαναπάτε στο γυμναστήριο ή να ξεκινήσετε δίαιτα. Παίρνετε πρωτοβουλίες για ένα έργο το οποίο ήταν στάσιμο ή είχε εμπόδια στην αποπεράτωσή του.

ΛΕΩΝ

Καταφέρνετε να χαλιναγωγήσετε τις δαπάνες σας, έχετε διαίσθηση για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών. Αν και ίσως να θέλετε να ξοδέψετε από τα αποθέματά σας για να κάνετε μια αγορά πολυτελείας ή ένα δώρο στον εαυτό σας (ναι, ξέρουμε ότι έχετε εργαστεί σκληρά και το αξίζετε), δεν συνιστάται αν πρόκειται να ανεβάσει τα χρέη σας. Αν νιώθετε υποχρεωμένοι να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον που κάποτε σας συμπαραστάθηκε, επιλέξτε αντικείμενα που αντέχουν στο χρόνο. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς κυβερνά την καλλιτεχνία, έτσι ίσως θελήσετε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε έναν πίνακα ζωγραφικής ενός διάσημου καλλιτέχνη ή κάνετε μια δωρεά ή απλά προσφέρετε σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας, κερδίζοντας αποδοχή και αναγνώριση.

Επανέρχονται η αυτοπεποίθησή σας και η δύναμή σας! Με τον Ερμή ανάδρομο στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, ίσως νιώσατε ότι όλα ήταν εναντίον σας στην αγάπη. Στο πλαίσιο αυτής της κατασταλτικής διέλευσης, τα πάντα μπορεί να ήταν συγκεχυμένα και σκοτεινά, ίσως είχατε (περιττές) αμφιβολίες για τον αγαπημένο σας. Τώρα, με την ορθόδρομη πορεία του πλανήτη, αφήνετε αυτά τα προβλήματα πίσω σας, νιώθετε και πάλι ζωντανοί και ανανεωμένοι, διασκεδάζετε, φλερτάρετε και τραβάτε πάνω σας βλέμματα θαυμασμού και εκτίμησης. Όταν δείχνετε καλά και πετούν στα ύψη η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η αυτοπεποίθησή σας, τότε και οι θαυμαστές σας θα ανταποκριθούν με ευκολία, ο αγαπημένος σας θα υποκύψει στις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα κύμα πάθους και ρομαντισμού εισέρχεται στην ερωτική σας ζωή, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ενισχύει την ελκυστικότητά σας και τη συμπόνια σας. Η πρακτική και λογική άποψή σας για την αγάπη δίνει τη θέση της στο συναίσθημα και την ευαισθησία, έχετε την προθυμία να εξυπηρετήσετε και να προσφέρετε, έτσι οι άνθρωποι σάς βρίσκουν ακαταμάχητους. Το ενδιαφέρον του αγαπημένου σας και των θαυμαστών σας σάς προκαλεί να είστε υπερβολικά γενναιόδωροι. Αντισταθείτε στο να παραβλέπετε τα αρνητικά χαρακτηριστικά των άλλων και να περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα. Επίσης, έχετε απίστευτες δυνατότητες να κάνετε μια επικερδή επαγγελματική συνεργασία, αν και μερικοί άνθρωποι μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο προκειμένου να επεξεργαστούν την προσφορά σας.

Μήπως κάποια οικογενειακά ζητήματα σάς δημιούργησαν σύγχυση; Ή κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα με τη συμπεριφορά τους σάς έκαναν να μην μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά τις προθέσεις τους; Αν νιώθατε αποπροσανατολισμένοι σε οικογενειακό μέτωπο όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τώρα βάζετε και πάλι τη λογική σας και τα πράγματα σε τάξη. Κάντε ειρήνη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αγκαλιάστε τον αγαπημένο σας, αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν ότι κατέχουν μια σημαντική θέση στη ζωή σας. Και το πιο σημαντικό; Μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή να ξεκινήσετε μάχη!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπήστε τον εαυτό σας για να σας αγαπήσουν και οι άλλοι. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με την υγεία σας, το σώμα σας και τη φροντίδα του εαυτού σας. Σας παρακινεί να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας με το σεβασμό που του αξίζει. Δοκιμάστε να ασχοληθείτε με ευχάριστες και κατευναστικές δραστηριότητες κάθε φορά που νιώθετε πιεσμένοι και θα δείτε θαύματα να συμβαίνουν στην ψυχή σας. Ίσως ακόμα αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες ή ασχοληθείτε με την άσκηση ή ακόμα με τη γιόγκα ή το χορό. Αν νιώθατε να πνίγεστε από τις πολλές υποχρεώσεις στην εργασία σας, τώρα θα είναι ευκολότερο να οργανωθείτε και να διευθετήσετε τα καθήκοντά σας.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας μετά από μια τριών εβδομάδων σύγχυση και παρανόηση, και σας βοηθά να αποκαταστήσετε την ομαλή επικοινωνία με τους γύρω σας. Αν θέλετε να πάτε ένα ταξίδι, το σύμπαν σάς δίνει την άδεια να κάνετε νέα σχέδια. Μήπως προσπαθώντας να αποπερατώσετε ένα έργο, είχατε οδηγηθεί σε μια μη ικανοποιητική κατάληξη; Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τώρα έχετε δημιουργικές ιδέες και εκτελεστικές ικανότητες για να κινηθούν τα πράγματα, ίσως ακόμα ασχολείστε με δυο πράγματα ταυτόχρονα και τα καταφέρνετε μια χαρά. Τώρα ξέρετε ποιοι άνθρωποι είναι αληθινοί και ποιοι υποκριτές, κάνετε νέες γνωριμίες που αλλάζουν τη μονότονη ρουτίνα σας και εμπλουτίζουν τις γνώσεις σας με τις εμπειρίες τους. Αν είχατε παρεξηγηθεί με κάποια άτομα λόγω κακής χρονικής στιγμής, τώρα κατανοείτε ότι δεν αξίζει η απόσταση. Ζείτε έντονη ζωή στην πόλη σας, κάνετε συχνές μετακινήσεις, είστε ευέλικτοι και διπλωματικοί στις συζητήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πόσο καιρό νιώθετε μοναξιά και συναισθηματική κατάρρευση; Όχι πια, η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας εμποτίζει τη ζωή σας με ρομαντισμό και πάθος και σάς καλεί να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Είναι σίγουρο ότι θα αισθανθείτε υπέροχα, θα διασκεδάσετε πολύ και θα έχετε πολλούς υποψήφιους για την καρδιά σας. Συναντηθείτε και περιπλανηθείτε με τους φίλους σας, φλερτάρετε και αφεθείτε στον έρωτα, μόνο να είστε προσεκτικοί όταν ρίχνετε τα δίκτυα σας. Μην νομίζετε ότι ξαφνικά ο βάτραχος θα γίνει πρίγκιπας! Μπορεί να θεωρήσετε ότι το «κακό» αγόρι/κορίτσι σάς είναι ιδιαίτερα ελκυστικό/ή και χάνεστε στις ρομαντικές φαντασιώσεις σας. Μπορεί πάντα να λατρεύετε το «κακό» παιδί, αλλά με τι κόστος; Αντί να περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα και να βαδίζετε σε επικίνδυνο έδαφος, αναζητήστε αυτόν/ήν που είναι διατεθειμένος/η να σας προσφέρει σταθερότητα και έρχεται στη ζωή σας για να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χρειάζεστε τα χρήματα για την καλοπέρασή σας και την άνεσή σας, αλλά μήπως ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας έβαλε σε ένα πρόγραμμα λιτότητας, εξαιτίας έκτακτων δαπανών; Από αυτήν την εβδομάδα, ο πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και βάζετε και πάλι σύστημα και οργάνωση στον προϋπολογισμό σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή και τη διασκέδαση. Ίσως ξοδέψετε κάποια από τα μετρητά σας σε μια νέα γνώση ή σε ένα ταξίδι ή ακόμα και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ένα έμπειρο άτομο ή μια ταξιδιωτική εμπειρία μπορεί να ανοίξουν τις πύλες της δημιουργικότητας και των επιχειρηματικών ιδεών. Θα καταφέρετε επίσης να διευθετήσετε τυχόν συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας τις επόμενες ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο και αν σας αρέσει να είστε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχουν φορές που αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί. Αλλά τώρα, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έρχονται στο μυαλό σας εκείνες οι παλιές, καλές ημέρες, θέλετε να βρεθείτε κοντά στα προσφιλή σας πρόσωπα, νιώθετε μια γλυκιά νοσταλγία. Είστε περισσότερο εκδηλωτικοί συναισθηματικά με τους αγαπημένους σας, τώρα βάζετε στην άκρη τις περιπέτειές σας, αναζητάτε τη φωλιά σας, τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Ίσως αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, ίσως φιλοξενήσετε κάποια άτομα που έχετε να δείτε καιρό και το κάνετε με την καρδιά σας. Ή μπορεί να ανακαλύψετε τον εαυτό σας μέσα από μια τυχαία σύμπτωση ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. Ή ίσως ενδιαφερθείτε για τις ρίζες σας και τις παραδόσεις του τόπου σας.

Κάνετε ένα βήμα μπροστά και τολμάτε και πάλι να εκφέρετε χωρίς φόβο τις απόψεις σας. Τις τελευταίες μέρες ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας επιφυλακτικούς και εσωστρεφείς, προβληματιζόσασταν σχετικά με το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Τώρα που ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, γίνεστε και πάλι απίστευτα εξωστρεφείς και περιπετειώδεις, δεν κάνετε σενάρια στο κεφάλι σας για τα λόγια των άλλων, βλέπετε απτά αποτελέσματα σε ένα έργο που είχε καθυστερήσει ή είχε συναντήσει εμπόδια. Ξεκινώντας από τώρα, τολμάτε να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις και θα κινηθεί και πάλι μπροστά η ζωή σας. Επίσης, πείτε άφοβα την αλήθεια, δε χρειάζεται να φιλτράρετε τα λόγια σας. Ποιος ξέρει… ίσως καταλήξετε με μια νέα αγάπη ή έναν πρόθυμο συνεργάτη, κάποιον που μπορεί να συμμετάσχει (και να ενισχύσει) στις περιπέτειές σας, αντί να περιμένετε στο περιθώριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσο καλά γνωρίζετε τους γείτονές σας; Μήπως έχετε καιρό να μιλήσετε με τα αδέλφια σας; Η Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σάς ζητά να δώσετε την πρέπουσα προσοχή στους ανθρώπους που ζουν δίπλα σας, να επικοινωνήσετε με όλον τον κόσμο, να χαρίσετε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες σας και τις συμβουλές σας. Μη χάνετε το χρόνο σας μιλώντας στο Facebook, βγείτε έξω, συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο και καλωσορίστε νέα άτομα στη ζωή σας. Ίσως αναπτύξετε μια νέα φιλία με αυτόν που μετακόμισε στην απέναντι πλευρά του δρόμου ή μια πλατωνική ερωτική σχέση που νιώθετε ότι υπάρχει προοπτική εξέλιξης, καθώς με την πάροδο του χρόνου θα δείτε να ενισχύεται το αίσθημα της ασφάλειας, του ρομαντισμού και της αγάπης.

Προστατέψτε τα λαμπρά οράματά σας, αναπτύξτε τα έργα σας πίσω από τα παρασκήνια, είναι το αίτημα του Ερμή, ο οποίος κινείται σε ορθόδρομη πορεία στον κρυφό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε άγχος ή υποψιάζεστε ότι μπορεί να βγείτε έξω από το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμά σας, καλέστε ενισχύσεις. Λαμβάνοντας υπόψη πόσες φορές κάνατε τον ήρωα στους άλλους και τρέξατε όταν σας είχαν ανάγκη, είναι η σειρά σας να ζητήσετε χάρες. Τώρα μπορείτε επίσης να έχετε πραγματικά και αποδεικτικά στοιχεία για κάτι, για το οποίο αμφιβάλατε ή θεωρούσατε ότι ήταν ψέματα. Συμβουλή: Μην παραφουσκώνετε ό,τι λέτε, να είστε ειλικρινείς και αποφύγετε να υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε ανθρωπίνως να προσφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε διάθεση για καλοπέραση και όρεξη για πολυτέλεια, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της πολυτέλειας. Θαμπώνεστε από ένα ακριβό αντικείμενο, ενεργοποιούνται οι αισθήσεις σας περνώντας από μια προσεγμένη μπουτίκ ή μυρίζοντας αρώματα. Μην ανησυχείτε αν κλονίσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας, αρκεί όμως να έχετε ήδη κάνει εξοικονόμηση. Θα μπορούσατε να έχετε επίσης ένα προαίσθημα για μια νέα πηγή οικονομικών εσόδων ή το ένστικτό σας σάς καθοδηγεί να επιλύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα που σας βασανίζει καιρό. Ή ίσως τελικά εκτιμηθεί η αξία σας στις συνεισφορές σας και αμείβεστε αδρά στην εργασία σας. Θα μπορούσατε επίσης να δωρίσετε χρήματα σε κάποιον που έχει ανάγκη ή να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό.

Με τον Ερμή να τελειώνει την τριών εβδομάδων ανάδρομη πορεία του στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της τεχνολογίας και της ομαδικής εργασίας, καταφέρνετε να επιλύσετε τις παρεξηγήσεις σε μια ομάδα και να βρεθείτε με τους χαμένους φίλους σας. Αναβαθμίζετε τις ψηφιακές συσκευές σας, μπορεί ακόμη και να εμπνευστείτε να δημιουργήσετε ένα blog, μια ιστοσελίδα ή μια εφαρμογή για κινητά. Περάστε τις επόμενες εβδομάδες με τους φίλους σας και διασκεδάστε και πάλι, ανανεώστε το προφίλ σας στα social media και μιλήστε ακόμα και με αγνώστους. Είναι πιο πιθανό να μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα με ανθρώπους που θα συναντήσετε online, παρά πρόσωπο με πρόσωπο. Το σίγουρο είναι ότι η δημοτικότητά σας ξεκινά από τώρα να είναι σε άνοδο.

ΙΧΘΥΣ

Είστε έτοιμοι να αφήσετε ελεύθερα το ρομαντισμό και τη συμπόνια σας, θέλετε η σχέση σας να πετύχει με κάθε κόστος! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς δίνει την έμπνευση και τη φαντασία να κάνετε σημαντική πρόοδο στην ερωτική σας ζωή ή σε έναν προσωπικό στόχο. Η επίτευξη αυτού που επιθυμείτε θα κάνει θαύματα στην καταπολέμηση του άγχους σας, θα νιώσετε συναισθηματικά και ψυχικά πιο ήρεμοι και ζωντανοί. Συμβουλή: Η Αφροδίτη υποδαυλίζει τις έμφυτες ψευδαισθήσεις σας, έτσι σιγουρευτείτε ότι δε θα διολισθήσετε σε επικίνδυνα εδάφη, χαρίζοντας την καρδιά σας σε κάποιον/α που δε θα εκτιμήσει την αγάπη σας. Ίσως κάνετε λάθος εκτίμηση αυτού του προσώπου παρασυρόμενοι από τα συναισθήματά σας και βάζοντας στην άκρη τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα τη μοναξιά.

Με τον Ερμή ορθόδρομο στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας, δεν είστε πλέον συγκρατημένοι για να κάνετε οποιεσδήποτε σημαντικές κινήσεις στην εργασία σας. Αφήνετε τις αναστολές σας και τους φόβους σας και επιστρέφετε στον αγώνα για την υλοποίηση των επαγγελματικών στόχων σας. Βάζετε φτερά στους στόχους σας, αποβάλετε τη σύγχυση που δηλητηρίαζε τα όνειρά σας. Οι επαγγελματικοί στόχοι σας σταθεροποιούνται και πάλι και τώρα ξέρετε πώς να τους κάνετε πράξη. Ο Ερμής σάς φέρνει μερικές επικές ευκαιρίες για επιτυχία και νέους συνεργάτες που σας βοηθούν με την εμπειρία τους και τις ιδέες τους. Κοινωνικοποιείστε με ελίτ άτομα, συμμετέχετε σε άφθονες κοινωνικές εκδηλώσεις και μιλάτε με την κοινωνική αφρόκρεμα. Η σχέση σας με ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας γίνεται πολύ καλύτερη αν υπήρξαν παρεξηγήσεις, και νιώθετε πιο άνετα μεταξύ σας.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ