zodiac_signs

Τί προβλέπουν τα άστρα από 24.10 έως 30.10.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ψάχνετε το πάθος και το θέλετε τώρα! Ο εκφραστικός Ερμής κινείται στον ερωτικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας και αναδεύει τη σειρήνα που μαγεύει με το λάγνο τραγούδι της. Είστε τώρα ο βράχος που ο καθένας στηρίζεται, με μια σας λέξη δίνετε δύναμη στους άλλους. Αλλά τι συμβαίνει όταν εσείς ψάχνετε ένα στιβαρό ώμο για να στηριχτείτε; Τώρα τολμάτε να ρίξετε τις άμυνές σας, συζητάτε ό,τι κρύβετε βαθιά μέσα σας, νιώθετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα κρυφά συναισθήματά σας. Αν είστε σε σχέση, επιλέξτε τον κατάλληλο τρόπο και χρόνο για να θέσετε το θέμα που σας απασχολεί. Αν είστε αδέσμευτοι, απευθυνθείτε σε ένα φίλο για συμβουλές και καθοδήγηση. Μη σκεφτείτε στιγμή να αποσιωπήσετε τον έρωτά σας για κάποιον/α που είναι καιρό στο μυαλό σας. Επιδείξτε τη συναισθηματική πλευρά σας και τα άλλα αφήστε τα στο σύμπαν!

Η νέα Σελήνη επίσης στον όγδοο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο τα έντονα συναισθήματά σας, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Η σαγηνευτική γοητεία σας θα προσελκύσει πολλούς θαυμαστές, αλλά θα πρέπει να είστε απαιτητικοί στις επιλογές σας, μπορεί να προσελκύσετε μια καθαρά σεξουαλική σχέση, έτσι πρέπει να διαφυλάξετε ως κόρη οφθαλμού την καρδιά σας, αν δεν είναι αυτό που αναζητάτε. Ο πειρασμός να εμπλακείτε με ένα συναισθηματικά μη διαθέσιμο άτομο είναι ισχυρός και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ζήλια, χειραγώγηση και έμμονες. Κάντε επιλογές που συνηχούν με την ψυχή σας και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας κατευθύνει στην αδελφή ψυχή που ψάχνετε. Είστε ήδη σε σχέση; Ο δεσμός σας μπορεί να ενισχυθεί συναισθηματικά κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης του φεγγαριού μόνο αν είστε αμφότεροι πρόθυμοι να αγωνιστείτε για να επιλύσετε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει. Η αγάπη και η ειλικρινής επικοινωνία είναι το κλειδί της ευτυχίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζονται δύο για να μοιράζονται τα βάρη της ζωής. Ο εκφραστικός Ερμής εγκαθίσταται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι είτε πρόκειται για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, οι συνομιλίες με τους άλλους κατευθύνονται στη σταθερότητα, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη. Παράλληλα, η νέα Σελήνη επίσης στον έβδομο οίκο σας αναδεύει τα έντονα και παθιασμένα συναισθήματά σας, αλλά και δράμα! Θα μπορούσατε να βυθιστείτε σε σκοτεινές σκέψεις ή να παρασυρθείτε από θεατρινισμούς, ίσως επίσης βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διευθετήσετε μια σύγκρουση με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας ή να μεταδώσετε κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις.

Φροντίστε τις προσωπικές σας ανάγκες και μην τρέχετε για τους άλλους, είναι πολύ σημαντικό τώρα. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να γεμίσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας για να μπορείτε να ικανοποιήσετε και τις ανάγκες των προσφιλών σας προσώπων. Επίσης, λάβετε υπόψη σας ότι δεν πρέπει να δίνετε περισσότερη σημασία στις επιθυμίες του αγαπημένου σας, παραμερίζοντας τις δικές σας. Αν το κάνετε, μην απορείτε μετά που παλεύετε με τα αρνητικά συναισθήματά σας. Σταματήστε να βασίζετε τη ζωή σας σε αυτό το πρόσωπο, σχετικά με το τι θέλει (ή δε θέλει) και αναλάβετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας και πάλι. Βασιστείτε στην εσωτερική δύναμή σας και κάντε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω, πιστεύοντας στον εαυτό σας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εντείνει και πάλι το ερωτικό παιχνίδι της διεκδίκησης. Και αν δε συμβεί, θα προσελκύσετε κάτι πολύ καλύτερο, που σας αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι κάνετε για τον εαυτό σας; Ο Ερμής και η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σας ζητούν να ενδιαφερθείτε για την ευεξία σας, κάνοντας πιο υγιεινές επιλογές στη διατροφή σας και δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια στην εργασία σας. Προσθέστε περισσότερα υγιεινά γεύματα στη ζωή σας, βάλτε περισσότερη κίνηση στην καθημερινότητά σας, ξεκινήστε να πηγαίνετε σε ένα γυμναστήριο. Θα φτάσετε το στόχο σας σε έξι μήνες από τώρα, μόνο αν βάλετε δομή, πειθαρχία και όρια, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας για να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα ζωή, πιο υγιή και ευτυχισμένη. Θέστε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα το οποίο θα μπορέσετε να το τηρήσετε, όπως για παράδειγμα, επιλέγοντας ένα γυμναστήριο που είναι κοντά στο σπίτι σας, ώστε να είναι πιο πιθανό να πηγαίνετε συχνά. Μην ακολουθείτε μια διατροφή την οποία ο τρόπος ζωής σας δε θα μπορέσει να την υποστηρίξει.

Στην εργασία σας, κατεβάστε μερικές χρήσιμες εφαρμογές για να βάλετε τα αρχεία σας σε τάξη και εργαστείτε με σύστημα ώστε να αυξηθούν η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητά σας. Συσσωρεύοντας πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα θα οδηγήσει στην επαγγελματική εξουθένωση, έτσι θέστε προτεραιότητες και μην πασχίζετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, όσο κι αν αγωνίζεστε μπορεί να χρειαστεί να αναθέσετε ορισμένα από τα καθήκοντά σας. Το πιο σημαντικό; Προγραμματίστε ένα ολιγόλεπτο περπάτημα μετά τη δουλειά και κυρίως κάντε θετικές σκέψεις, θα αλλάξει η καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε σε εγρήγορση το έξυπνο και διερευνητικό μυαλό σας! Ο Ερμής κινείται στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, βάζοντάς σας σε μια δυνατή ερωτική διάθεση. Η αισθησιακή πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο και προσελκύει πάθος, ρομαντισμό και συναισθηματική ένταση. Τι περισσότερο… ο αγγελιοφόρος των θεών σας βοηθά να έχετε δημόσιους επαίνους για τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας ή ένα δημιουργικό έργο σας. Προβάλετε λοιπόν τον εαυτό σας και προσπαθήστε για ένα έργο το οποίο ενδεχομένως να σας φέρει φήμη και αίγλη. Μοιραστείτε με τον κόσμο στα κοινωνικά δίκτυα τα ταλέντα σας και ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, θα νιώσετε τόσο καλά μέσα σας. Εκφραστείτε: γράψτε, τραγουδήστε, χορέψτε!

Η νέα Σελήνη επίσης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα μπορούσε να αποκαλύψει μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση, αλλά και συνεργάτες που σας στηρίζουν. Είτε ψάχνετε την αγάπη, είτε κάποιον που θα είναι σύμμαχός σας σε ένα έργο σας για να ενώσετε τις δυνάμεις σας, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αυτός θα μπορούσε ακόμη και να είναι κάποιος που γνωρίσατε πριν από έξι μήνες, κοντά στην αντίστοιχη Πανσέληνο. Η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη στη γοητεία σας και η λάμψη σας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσελκύσουν την αδελφή ψυχή. Αν έχετε κάποιον/α καιρό στο μυαλό σας, το φεγγάρι σάς φέρνει πιο κοντά. Οποιαδήποτε προσπάθεια κάνετε τώρα, να ξέρετε ότι υποστηρίζετε από τα αστέρια, έτσι κινηθείτε. Μπόνους από το φεγγάρι: Θα μπορούσατε να αποκαλύψετε τα κρυμμένα κίνητρα ή τη μυστική πλευρά κάποιου ατόμου που είναι οικείο προς εσάς.

ΛΕΩΝ

Το σπίτι σας και η οικογένειά σας είναι το κύριο μέλημά σας καθώς ο Ερμής και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Γίνεστε τώρα πιο υποστηρικτικοί με τους αγαπημένους σας, έχετε το πάθος και τη δύναμη να αγωνιστείτε για την ευδαιμονία στο σπίτι σας. Θέματα ασφάλειας και κοινών οικονομικών πόρων τίθενται υπό συζήτηση, θέλετε να περάσετε το χρόνο σας μαζί με τους οικείους σας, φέρνοντας στο μυαλό σας τις παλιές καλές στιγμές. Ίσως αποφασίσετε να φρεσκάρετε το σπίτι σας ή ψάξετε για μίσθωση ακινήτου ή ακόμα και για πώληση ή αγορά ακινήτων. Τώρα νιώθετε πιο βαθιά συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας, ο στόχος σας είναι σαφής: θέλετε να νιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια, ίσως ακόμη και λίγο πιο συναισθηματικά.

Αναλώνετε το χρόνο σας με την οικογένειά σας, είστε απασχολημένοι φέρνοντας στο μυαλό σας το παρελθόν, συζητάτε κάποιες παλιές αναμνήσεις, δίνετε στον οικογενειακό κύκλο σας υψηλότερη προτεραιότητα από ό,τι στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να είστε απασχολημένοι με πολλά, συνδεθείτε πιο βαθιά με κάποια πρόσωπα που εμπιστεύεστε, ειδικά με τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, μια ιδιαίτερη δυναμική γυναίκα θα μπορούσε να σας προσφέρει ανεκτίμητη καθοδήγηση σε ένα στόχο σας. Λάβετε υπόψη σας τις συμβουλές της, εκτός κι αν θέλετε να σπαταλήσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας και τον πολύτιμο χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πόσο μεγάλος είναι ο κοινωνικός σας κύκλος; Ο Ερμής και η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, φέρνουν στη ζωή σας νέα δυναμικά άτομα που έχουν μορφωτικό επίπεδο ή επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ενώνοντας τις δυνάμεις σας με κάποιον μπορεί να σας φέρει κερδοφόρα αποτελέσματα στην εργασία σας. Το έξυπνο και διερευνητικό μυαλό σας επισημαίνει όλες τις λεπτομέρειες, διαισθάνεστε αν είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, όσον αφορά τις προσδοκίες και τις ευθύνες. Η κοινωνική ζωή σας επεκτείνεται, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είστε πάρα πολύ απασχολημένοι, βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Ίσως ασχοληθείτε με τοπικές εκδηλώσεις ή γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη σας. Μπορεί επίσης να συνομιλείτε περισσότερο με τους γείτονές σας ή ακόμα εγγραφείτε ως εθελοντές για ένα τοπικό έργο.

Επωφεληθείτε από αυτήν τη ζωντανή, πνευματική ενέργεια που σας προσφέρει το σύμπαν και μεταδώστε τις ιδέες σας σε ένα ευρύ ακροατήριο. Όλοι σάς επαινούν για τη μεγαλοφυΐα σας, έτσι αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για τη διδασκαλία και την παρουσίαση. Συμμετέχετε σε πολλές συνεδριάσεις και γίνεστε πιο τολμηροί στη μετάδοση των απόψεών σας. Η ικανότητά σας να συγκεράσετε αντικρουόμενες απόψεις και πληροφορίες είναι μοναδική, ο τρόπος που μεταδίδετε ειδήσεις και πληροφορίες είναι εξαιρετικά σαγηνευτικός. Έτσι, αν υπάρχει μια σημαντική ιδέα που θέλετε να πουλήσετε, τολμήστε. Η συνεργασία με τους ομοϊδεάτες σας θα αυξήσει τις πιθανότητες για επιτυχία, καθώς θα έχετε υποστήριξη στη δράση σας.

ΖΥΓΟΣ 

Τα οικονομικά σας είναι βαθιά μέσα στο μυαλό σας, καθώς τόσο ο Ερμής όσο και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Δικτυωθείτε με άτομα που είναι εμπειρογνώμονες στα οικονομικά, αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα στην τράπεζά σας ή αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας. Έχετε από το σύμπαν τα δώρα της ευγένειας και της πειθούς, έτσι αν θέλετε να κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία, οι όροι θα είναι υπέρ σας. Το σύμπαν σάς βοηθά επίσης να κάνετε στρατηγικό οικονομικό σχεδιασμό και να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος, βασιζόμενοι στο διερευνητικό και πολυμήχανο μυαλό σας. Ίσως έχετε μια μεγάλη ανακάλυψη στα οικονομικά σας. Εάν έχετε ήδη αγωνιστεί με ένα οικονομικό δίλημμα, όπως το πώς να πληρώσετε ένα λογαριασμό ή πώς να αποθηκεύσετε περισσότερα χρήματα, το σύμπαν σας δίνει το μαγικό εισιτήριο, ενδεχομένως με τη μορφή μιας αύξησης ή μιας αναπάντεχης πηγής χρημάτων, που αλλάζει ριζικά τη ζωή σας.

Προσέξτε όμως στην προσπάθειά σας να διερευνήσετε σε βάθος τα πάντα, μπορεί να χάσετε τη μεγάλη ευκαιρία που είναι μπροστά σας. Συμβουλή: Μην παραβλέπετε τις συμβουλές των οικείων προς εσάς ανθρώπων, καθώς έχουν έναν πλούτο γνώσης και εμπειριών που μπορούν να σας βοηθήσουν με περισσότερους τρόπους από ό,τι έχετε συνειδητοποιήσει. Το πιο βαθύ και καρμικό μήνυμα του σύμπαντος; Η θετική ενέργεια επιστρέφει σε σας όταν σκέφτεστε αισιόδοξα. Αντί να πανικοβάλλεστε για την αρνητική οικονομική σας κατάσταση, σκεφτείτε το πώς θα προσελκύσετε περισσότερα χρήματα, πως θα έχετε οικονομική ευημερία και αφθονία. Όσο περισσότερο πιστεύετε ότι θα έχετε επιτυχία, τόσο πιο γρήγορα το σύμπαν θα σας απαντήσει θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μιλήστε τώρα! Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, η φωνή σας ακούγεται δυνατά! Η προβολή των ιδεών σας και των επιθυμιών σας γίνεται ο πρωταρχικός στόχος σας, οι άνθρωποι εκπλήσσονται από τη δυναμική προσωπικότητά σας. Θέλετε να μεταδώσετε ένα σημαντικό μήνυμα ή μια ιδέα σε ένα ευρύ κοινό; Δοκιμάστε το Facebook ή κάντε μια δημόσια παρουσίαση ή χρησιμοποιείστε στρατηγικά τα social media. Ο αγγελιοφόρος των θεών σας παρακινεί επίσης να εξερευνήσετε νέους πνευματικούς ορίζοντες, από εκπαιδευτικά σεμινάρια μέχρι επαγγελματικά προγράμματα, όλα στο όνομα της δημιουργίας μιας ζωής που σας ενθουσιάζει πραγματικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επενδύσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη, αλλά μη βιάζεστε! Να έχετε υπομονή, κανείς δεν ξεκινά από την κορυφή.

Η νέα Σελήνη επίσης στο πρώτο οίκο σας, σας κάνει να πιστεύετε στον εαυτό σας, να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αποφεύγετε τον κόσμο και να κλείνεστε στον εαυτό σας, όπως συνήθως κάνετε, προβάλετε τη μοναδική προσωπικότητά σας. Σκεφτείτε τι θέλετε εσείς πιο πολύ, όχι τι θέλουν η οικογένειά σας, ο σύντροφός σας και οι φίλοι σας. Αφού έχετε εντοπίσει τις επιθυμίες σας, αρχίστε να τις διεκδικείτε. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας για να την αλλάξουν ριζικά, έτσι μπορεί να συναντήσετε κάποιον που δε θέλει τίποτα περισσότερο από το να υποστηρίξει την αποστολή σας. Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας για να αναγεννηθείτε και να πετάξετε ψηλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με δημιουργικότητα και φαντασία εμποτίζει την ψυχή σας ο εκφραστικός Ερμής, ο οποίος κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου. Είτε ασχολείστε με τη ζωγραφική ή τη σύνθεση τραγουδιών ή οποιοδήποτε δημιουργικό έργο, έρχεται στο προσκήνιο η δημιουργική πλευρά σας και θα μπορούσατε να ξεσηκώσετε με το πάθος σας το κοινό σας, αφήνετε το προσωπικό στίγμα σας σε μια στιγμή. Μπορεί να χρειαστείτε επίσης επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη, έτσι συζητήστε με ένα έμπιστο φίλο σας ή κάποιον που θεωρείτε εσείς ότι είναι ειδήμων στο πρόβλημά σας. Η συγχώρεση είναι επίσης ένα άλλο σημαντικό θέμα τώρα. Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας πλήγωσαν, αν πρώτα δε συζητήσετε μαζί τους ό,τι κρύβετε μέσα σας, αυτά τα άλυτα οδυνηρά συναισθήματα θα μπορούσαν να γίνουν η φυλακή σας.

Επιπλέον, έχετε την αρωγή της νέας Σελήνης επίσης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, η οποία σας βοηθά να σπάσετε τις αλυσίδες του παρελθόντος, να απομακρύνετε τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα ή τις παλιές πληγές, θεραπεύοντας τον πόνο της ψυχής σας και ανακτώντας την χαμένη σας δύναμη. Μήπως κλαίτε συνεχώς τα βράδια σκεπτόμενοι ένα συνεχές ενοχλητικό πρόβλημα; Όπως για παράδειγμα, αρνητικές συνθήκες στην παρούσα δουλειά σας, χαμηλή αυτοεκτίμηση και μοναξιά, κακές συνθήκες διαβίωσης και χάος στην ερωτική σας ζωή; Τελειώσατε με όλα αυτά, ήρθε η ώρα να τα αφήσετε πίσω σας και να ετοιμαστείτε μέσα στους προσεχείς έξι μήνες για μια εντελώς νέα ζωή. Έχετε όλα τα κίνητρα που πρέπει, για να ξεπεράσετε μια οδυνηρή κατάσταση μια για πάντα και να νιώσετε ανακούφιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τεχνολογία είναι ο νέος καλύτερος φίλος σας. Ο Ερμής και η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, σας βοηθούν να προβάλετε τις μοναδικές ιδέες σας στο διαδίκτυο, αλλά και να εκσυγχρονίσετε τις ψηφιακές συσκευές σας. Αν καιρό τώρα μελετάτε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια online επαγγελματική προσπάθεια, δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη χρονική περίοδος για να δράσετε! Ενισχύστε επίσης την κοινωνική σας ζωή ή ένα δημιουργικό έργο σας με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ξεσηκώστε το Internet με ένα αξέχαστο hashtag ή ένα έξυπνο σχόλιο στο Facebook.

Καθώς o ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την ομαδική δραστηριότητα, ενώνοντας τις δυνάμεις σας με τους άλλους είναι ο μόνος τρόπος για να έχετε επιτυχία. Η ανάγκη σας να συνδεθείτε βαθύτερα με τους άλλους σε όλα τα επίπεδα, είναι ιδιαίτερα έντονη τώρα. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε απίστευτα άλματα, συνεργαζόμενοι σε ένα ομαδικό πρόγραμμα. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας, είναι να μην επιχειρήσετε να κυριαρχήσετε μέσα στην ομάδα. Ακόμα κι αν κάποιοι αντιστέκονται στα σχέδιά σας, περισσότερες μύγες θα πιάσετε με το μέλι παρά με το ξύδι. Το σύμπαν ενισχύει επίσης την αλτρουιστική σας διάθεση, ίσως μια έντονη συζήτηση αγγίξει την καρδιά σας και σας παρακινήσει να αναλάβετε δράση και να ενταχθείτε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να συμμετέχετε σε έναν έρανο ή απλά να προσφέρετε σε κάποιον, που έχει την ανάγκη σας. Γενικά, έχετε συλλογικές ανησυχίες και ενεργείτε συλλογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να πάτε μπροστά! Τόσο ο Ερμής όσο και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής επιτυχίας, εφιστώντας την προσοχή σας στους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Ο πλανήτης της νόησης εμποτίζει το μυαλό σας με έμπνευση και διαισθητικές ιδέες, για να δράσετε για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Αν έχετε μια επιχειρηματική ιδέα που την αναλογιζόσασταν καιρό τώρα, συντάξτε ένα συγκεκριμένο, βιώσιμο σχέδιο. Τηλεφωνήστε σε έναν εμπειρογνώμονα ή συναντηθείτε με έναν υπεύθυνο, ο οποίος μπορεί να σας κατευθύνει στο σωστό δρόμο. Είστε φωτιά, ένα μεγάλο πάθος κρύβεται πίσω από όλες τις φιλοδοξίες σας, η καριέρα σας σάς δίνει τις δυνατότητες να ανεβείτε ψηλά και είστε έτοιμοι να… φύγετε για τα όνειρά σας.

Εάν έχετε ήδη αγωνιστεί για κάποιον επαγγελματικό στόχο σας, θα μπορούσατε να έχετε μεγάλες ανταμοιβές, ίσως αναβαθμιστεί η δημόσια εικόνα σας, σας προσφερθεί μια νέα ηγετική θέση ή έχετε μια σημαντική αποκάλυψη γύρω από την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Καθώς ο δέκατος οίκος κυβερνά τους άνδρες, οι σημαντικοί άνδρες στη ζωή σας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με τις συμβουλές τους και τις εμπειρίες τους. Συμβουλή: Ίσως αισθανθείτε κάποια αντίσταση στα νέα επαγγελματικά σχέδιά σας, πιθανώς από ένα συνεργάτη σας ή απλά γίνεστε πιο αυταρχικοί και συγκρουσιακοί στην εργασία σας. Συγκρούσεις και διαφωνίες μπορεί να κλονίσουν τις επαγγελματικές σχέσεις σας, καθώς τώρα κανείς δεν μπορεί να σας αλλάξει γνώμη, ούτε και να κλονίσει την αποφασιστικότητά σας. Θα βγείτε όμως νικητές στο τέλος.

ΙΧΘΥΣ

Μιλήστε και πείτε την αλήθεια! Ο Ερμής και η νέα Σελήνη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, σας ωθούν να πείτε ό,τι είναι στην καρδιά σας και στο μυαλό σας, τώρα θα είναι πολύ εύκολο να εκφραστείτε, αλλά μην ξεχάσετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι και διπλωματικοί. Νέες διαπολιτισμικές γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας, θα μπορούσατε να συναντήσετε συναρπαστικά νέα άτομα, που προέρχονται από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Ίσως αποφασίσετε να μάθετε μια νέα ξένη γλώσσα ή απλά συνομιλείτε με άτομα που είναι ξένοι ή διαμένουν στο εξωτερικό. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τη δύναμή σας, προβάλετε με θάρρος τις πεποιθήσεις σας, θέλετε να επεκταθείτε διανοητικά και κοινωνικά. Όσο περισσότερο προβάλετε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας, τόσο μεγαλύτερος γίνεται ο κόσμος σας.

Σε όλες τις επικοινωνίες σας έχετε ένα συγκεκριμένο ταλέντο, να περνάτε τις απόψεις σας χωρίς καν να προσπαθήσετε! Οι άνθρωποι θαυμάζουν τη ζεστασιά σας, τη γενναιοδωρία σας και να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, όπως είναι. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά την ελευθερία, έχετε ένα πνεύμα περιπέτειας και περιπλάνησης. Είτε θέλετε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας για ένα απόγευμα ή την πόλη σας για μια εβδομάδα, αισθάνεστε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στο περιβάλλον σας κατά κάποιο τρόπο. Όχι μόνο δε θέλετε τα ίδια και τα ίδια, νιώθετε ένα βασανιστικό συναίσθημα αν δεν μπορέσετε να ικανοποιήσετε τα πάθη σας και την περιέργειά σας γι’ αυτό το διαφορετικό. Επισήμανση: Καθώς σχεδιάζετε την επόμενη περιπέτειά σας, ακούστε το ένστικτό σας και δώστε σημασία στα σημάδια του σύμπαντος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ