zodia

Τί προβλέπουν τα άστρα από 3-9.7.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με εσένα πάλι να ασχολείσαι με θέματα οικογενειακά. Ήλιος, Άρης και Ερμής στον Καρκίνο δημιουργούν ένταση και καυγάδες και προσπαθώντας να δώσεις λύσεις στα θέματα δεν θα δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό εντείνει την ένταση, συγκρούεσαι και με το έτσι θέλω προσπαθείς να περάσεις τις απόψεις σου μη βοηθώντας την κατάσταση να εξομαλυνθεί..

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, που είναι να βρίσκεσαι με φίλους και παρέες και να επικοινωνείς με το στενό σου περιβάλλον. Εσύ που έχεις ταίρι, μπορείς να κάνεις μία μικρή εξόρμηση στην φύση και να ανανεώσεις τον ερωτά σου με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να προκύψει ο έρωτας σε παρέες και εκδρομές, γι’ αυτό να είσαι έτοιμος.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Εκφράζεις τις απόψεις σου και τα πιστεύω σου με μεγάλη ευκολία και αυτό σε κάνει να νιώθεις υπέροχα. Προσοχή σε τάσεις υπεροψίας και εγωισμού γιατί θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Ο έρωτας παραμονεύει, βγάζεις μεγάλη αυτοπεποίθηση, μόνο που πρέπει να είσαι επιφυλακτικός γιατί μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται τα πράγματα.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, σε βρίσκει να προσπαθείς να ισορροπήσεις σε μία περίοδο εντάσεων σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθείς να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν, ειδικά εσύ ο γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο.

Θέλοντας όμως να αναγνωριστεί η προσπάθειά σου δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβληθείς και συγκρουστείς, κάτι που θα φέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα που θα δυσχεράνουν την κατάσταση. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να μην κοντραριστείς γιατί και δεν θα πετύχεις αυτό που θέλεις και έρθεις σε ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης και ο Ερμής συνεχίζουν να είναι στον Καρκίνο και εσύ θέλεις να επικοινωνήσεις και να ταξιδέψεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε κάνει να γίνεσαι επιθετικός και να θέλεις να περάσεις με το έτσι θέλω στο στενό σου περιβάλλον τις απόψεις σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις. Πρόσεχε μην σε κυριεύουν οι φόβοι και οι ανασφάλειες, γιατί δεν υπάρχει λόγος να καυγαδίσεις με φίλους και να δημιουργήσεις άσχημο κλίμα.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων την Τετάρτη 5 Ιουλίου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να αυξήσεις τις απολαβές σου και αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος γι’ αυτό. Πιστεύεις στον εαυτό σου και έχεις την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις τα καλύτερα για εσένα. Αυτό βγαίνει και στον σύντροφό σου αφού εκφράζεις τις ανάγκες σου και επικοινωνείτε υπέροχα. Για εσένα που δεν έχεις ταίρι, εκεί που τακτοποιείς οικονομικές υποθέσεις μπορεί να προκύψει μία νέα γνωριμία.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζει μία περίοδο συζητήσεων σε θέματα οικογένειας. Θέματα που προέκυψαν ζητούν λύσεις και εσύ μπαίνεις σε διαδικασία να τις βρεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις με φίλους ή παρέες από τα παλιά. Κοντινές αποδράσεις ή μακρινά ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμα και η επιθυμία σου είναι να ξεφύγεις είναι πασιφανής. Εσύ που έχεις ταίρι, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την εποχή για να ταξιδέψεις με το ταίρι σου και να ζήσεις στιγμές απίστευτου πάθους.

Προσοχή σε καυγάδες και συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει νέος έρωτας που θα σου πάρει τα μυαλά. Προσπάθησε όμως να είσαι όσο πιο προσγειωμένος γίνεται γιατί μπορεί να αποδειχθεί ότι το άτομο αυτό δεν είναι αυτό που έδειχνε… γι’ αυτό ψυχραιμία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήλιος, Άρης και Ερμής στον Καρκίνο και αυτή την εβδομάδα σε προτρέπουν να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Πρόσεχε τυχόν σπατάλες αφού θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σε κάνει επιθετικό στις διεκδικήσεις σου και θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σου την Τετάρτη 5 Ιουλίου και ο έρωτας έρχεται σε πρώτο πλάνο αφού νιώθεις πιο ερωτικά από ποτέ. Εσύ που έχεις ταίρι, θα σαγηνέψεις τον σύντροφό σου και θα περάσετε όμορφές ερωτικές στιγμές ενώ εσύ που δεν έχεις, ο ερωτισμός που εκπέμπεις δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο και είναι πολύ πιθανή μία νέα γνωριμία.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και ήρθε η ώρα να βρεθείς με φίλους, να κάνεις μικρές εκδρομές, να διασκεδάσεις, να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Πάρε το ταίρι και ζήσε τον έρωτά σας μακριά από την καθημερινότητα, αφού ο ρομαντισμός που σε διακατέχει είναι έντονος. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τις παρέες σου είναι πιθανό να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει αλλά δώσε λίγο χρόνο για να δεις καθαρά αν σου κάνει πραγματικά αυτό το άτομο.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, σου δημιουργεί μεγάλη ένταση αφού βγάζεις ανασφάλειες για εσένα και ζήλια για το ταίρι σου και αυτό είναι πολύ πιθανό να φέρει συγκρούσεις μη επιθυμητές.

Βγάλε το πάθος σου σε νύχτες ερωτικές με τον σύντροφό σου και όχι σε ζήλεια για να μην δημιουργηθούν προβλήματα που θα φέρουν έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μία γνωριμία μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο και να μην μπορείς να την διαχειριστείς. Άσε τις μέρες να περάσουν, να ηρεμήσεις και τότε θα δεις πιο καθαρά την όλη κατάσταση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ένταση καλά κρατεί και αυτή την βδομάδα γι’ αυτό φίλε Καρκίνε προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Ήλιος, Άρης και Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνουν να προσπαθείς να περάσεις στο ταίρι και στους συνεργάτες σου τα θέλω σου με έντονο και απαιτητικό τρόπο και αυτό θα προκαλέσει εντάσεις. Λειτουργείς εγωιστικά και δείχνεις ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να καλύψεις τις δικές σου επιθυμίες.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό βγάζει την ένταση που νιώθεις και τον επαγγελματικό σου χώρο, με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο και υπάρχουν μεγάλες πιθανότατες για δυσάρεστες εξελίξεις.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων την Τετάρτη 5 Ιουλίου και αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να απομονωθείς με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να έχεις μία νέα γνωριμία που δεν θα ήθελες να γίνει γνωστή στο περιβάλλον σου ή μία γνωριμία που μπορεί να έχει αρνητική εξέλιξη για εσένα αφού υπάρχει πιθανότητα να εκτεθείς, γι’ αυτό προσοχή.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου θέματα αφού μπορεί να προκύψουν θέματα που σε βάζουν σε εγρήγορση και πρέπει να δώσεις λύσεις. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και αυτό βγαίνει και στο περιβάλλον σου.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, κλείνει έναν κύκλο συγκρούσεων με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Η ένταση όμως είναι πολύ μεγάλη και οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στο πως θα διαχειριστείς καταστάσεις αυτές τις μέρες αφού η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και να χάσεις τον έλεγχο. Μείνε ψύχραιμος, πρόσεξε την κυκλοθυμία σου για να περάσει αυτή η περίοδος όσο πιο αναίμακτα γίνεται.

ΛΕΩΝ

Ακόμα μία εβδομάδα που επιφυλάσσει για εσένα φίλε Λέοντα έντονο παρασκήνιο. Ήλιος, Άρης και Ερμής εξακολουθούν να βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου και κυρίως στον εργασιακό σου χώρο οι κουβέντες και οι δράσεις πίσω από την πλάτη σου συνεχίζονται. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε κάνει να εκραγείς και να εκφράσεις αυτά που σε ενοχλούν με πολύ απότομο και επιθετικό τρόπο και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων την Τετάρτη 5 Ιουλίου και ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείς, να για να περάσεις υπέροχα σε συλλόγους και ομάδες που συμμετέχεις και να καταφέρεις τους στόχους σου. Εσύ που έχεις ταίρι, δεν βλέπεις την ώρα να δραστηριοποιηθείς μαζί του και να περάσετε υπέροχα, ενώ εσύ που δεν έχεις, μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία μέσω των συλλόγων ή των ομάδων που συμμετέχεις και να πάει η διάθεσή σου στα ύψη.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις τα θέλω σου και τα πιστεύω σου στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Εκφράζεις τις απόψεις σου και διεκδικείς με δυναμικό τρόπο να γίνουν κατανοητές όμως χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο και να υπάρξει αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, φέρνει πιο έντονα από ποτέ τα θέματα παρασκηνίου στον εργασιακό σου χώρο. Η ένταση και ο εκνευρισμός σου είναι τέτοιος που μπορεί να ξεσπάσεις άσχημα και να χάσεις το δίκιο σου. Φιλοσόφησε την κατάσταση, μπες σε μία διάθεση εσωτερικότητας και θα βγεις κερδισμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήλιος, Άρης και Ερμής συμμαχούν και αυτήν την εβδομάδα στο να καταφέρεις τους στόχους σου και να διασκεδάσεις μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων αφού θέλεις να δώσεις όλη σου την ενέργεια εκεί. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει απόλυτο και αυταρχικό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων την Τετάρτη 5 Ιουλίου και ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς στα επαγγελματικά σου για τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει. Μην παραμελείς όμως το ταίρι σου για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις γιατί θα υπάρξουν γκρίνιες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ο έρωτας παραμονεύει στην δουλειά σου και θα σε κάνει να πετάξεις ψηλά.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζουν οι ψίθυροι και το παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σου. Ένας κρυφός έρωτας για εσένα που δεν έχεις ταίρι είναι πιθανός, ενώ εσύ που έχεις προτιμάς να ζήσεις τον έρωτά σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μην δίνεις σημασία, για να σε σχολιάζουν, κάτι κάνεις πολύ καλά!

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, σου δίνει την δυνατότητα να είσαι πολύ δημιουργικός και να πετύχεις τους στόχους που θέλεις. Πρόσεχε μόνο λόγω της έντασης που υπάρχει να μην συγκρουσθείς και τελικά αντί να κερδίσεις, να είσαι χαμένος!

ΖΥΓΟΣ

Η πολυαστρία στον Καρκίνο και αυτή την εβδομάδα σε ωθεί να ασχοληθείς σε μεγάλο βαθμό με τα επαγγελματικά σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σου δημιουργήσει εκρήξεις, επιθετικότητα και τάση για συγκρούσεις και να βάλεις σε ρίσκο συνεργασίες και επαγγελματικά σχέδια.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων την Τετάρτη 5 Ιουλίου και ήρθε η ώρα να μπεις σιγά σιγά σε διάθεση διακοπών. Οι συναντήσεις με φίλους και παλιούς γνωστούς μπαίνουν στο πρόγραμμά σου σε καθημερινή βάση. Ταξίδια κοντινά ή μακρινά μπαίνουν στα πλάνα σου και η ώρα να ζήσεις τον έρωτά σου με το ταίρι σου μακριά από την σκληρή καθημερινότητα είναι εδώ. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, σε παρέες και ταξίδια είναι πολύ πιθανό να βρεθεί το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις μοναδικός.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και σε βοηθάει να διεκδικήσεις ότι καλύτερο για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς ακόμα να δραστηριοποιηθείς με το ταίρι σου σε συλλόγους και ομάδες και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για συλλογικές δραστηριότητες, και δεν θα χάσεις. Μία όμορφη γνωριμία μπορεί να προκύψει και να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα. Πρόσεχε όμως μην σε συνεπάρει ο ρομαντισμός που θα σε διακατέχει τόσο που δεν θα βλέπεις ξεκάθαρα.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, δίνει την ευκαιρία για να κλείσει ένας κύκλος που αφορά τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας θέματα που τόσο σας ταλανίζουν. Η ένταση και ο εκνευρισμός σας όμως είναι τόσο έντονος που αντί να ισορροπήσετε τις καταστάσεις, μπορεί να τις δυναμιτίσετε! Για αυτό χρειάζεται προσοχή και ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καλοκαίρι και εσύ το μόνο που θέλεις είναι να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Ήλιος, Άρης και Ερμής στον Καρκίνο συμμαχούν για να πραγματοποιήσεις με την παρέα σου κοντινές αποδράσεις αλλά και μακρινά ταξίδια και να επισκεφθείς μέρη εξωτικά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε κάνει να προσπαθείς επιτακτικά να επιβάλεις τις απόψεις σου και αυτό θα φέρει καυγάδες και συγκρούσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και βγάζετε με πολύ πιο έντονο τρόπο τον ερωτισμό που σας διακατέχει. Μπορεί και να νιώσεις ζήλια και ανασφάλεια, όσον αφορά το ταίρι σου. Μην αναλώνεσαι σε συγκρούσεις και δώσε όλη αυτή την ενέργεια σε νύχτες γεμάτες πάθος ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό μία νέα γνωριμία που θα προκύψει στην ζωή σου να σε κάνει να νιώσεις τόσο έντονα που να χάσεις τον έλεγχο.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και η συζητήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο έρχονται στο προσκήνιο. Διεκδικείς και πετυχαίνεις να λάμψεις και να πρωταγωνιστήσεις. Οι ασχολίες αυτές μπορεί να σε κάνουν να παραμελήσεις το ταίρι σου και να παραπονιέται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ένας νέος έρωτας μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο είναι πολύ πιθανό να υπάρξει. Ζήσε τις όμορφες στιγμές, όμως άσε τον χρόνο να κυλίσει για να δεις αν αυτό το άτομο είναι το κατάλληλο για εσένα.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, σε βάζει σε απόλυτη καλοκαιρινή δράση. Τα ταξίδια ή και οι κοντινές αποδράσεις γίνονται πραγματικότητα. Πρόσεξε όμως γιατί θα προσπαθήσεις να επιβληθείς στην παρέα σου και να επικρατήσει η άποψή σου και αυτό θα δημιουργήσει συγκρούσεις. Να πας διακοπές θέλουμε και όχι να τσακώνεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ερμή να βρίσκονται ακόμα στο ζώδιο του Καρκίνου νιώθεις απίστευτη ένταση που βγαίνει κατά κύριο λόγο στην σχέση σου. Ζήλια και ανασφάλειες σε κάνουν να λες πράγματα που δεν τα εννοείς κάποιες φορές μόνο και μόνο γιατί επιδιώκεις να επιβεβαιωθείς από το ταίρι σου. Τα οικονομικά σου επίσης δείχνουν να έχουν ξεφύγει αφού έκτακτα έξοδα προκύπτουν και οι τάσεις σπατάλης που σε διακρίνουν αυτόν τον καιρό δεν βοηθούν να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε κάνει ακόμα πιο ευερέθιστο, απόλυτο και επιθετικό με αποτέλεσμα να συγκρούεσαι διαρκώς. Ρίξε του τόνους και αυτή την ενέργεια που έχεις χρησιμοποίησε την για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου ερωτικά και όχι να δημιουργείς πολεμικές συρράξεις διαρκώς.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και σε καλεί να δεις τις ανάγκες που έχει ο σύντροφός σου. Σε βοηθάει να βρεις την χρυσή τομή και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και των δυό σας. Για εσένα που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τις συνεργασίες σου μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας, όμως μην πείθεσαι εύκολα από τα λόγια που θα ακούσεις και άσε τον χρόνο να δείξει αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εσένα ή όχι.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και σιγά σιγά μπαίνεις σε καλοκαιρινή διάθεση. Θέλεις να ταξιδέψεις, να ξεφύγεις από την στείρα καθημερινότητα και το προγραμματίζεις. Αισθάνεσαι πιο ερωτικά και δημιουργικά και αυτό βγαίνει και στους γύρω σου.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, σου βγάζει μεγάλη ένταση προς το ταίρι σου και αν δεν προσπαθήσεις να ελέγξεις την εσωτερική ένταση που νιώθεις θα υπάρξουν άσχημες συγκρούσεις, πιθανόν και ρήξεις. Τα οικονομικά σου δέχονται «επίθεση» και προσπάθησε να είσαι συνετός. Μην πέφτεις ψυχολογικά αφού είναι μία περίεργη για εσένα περίοδος που σίγουρα θα περάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου εξακολουθούν και είναι στο προσκήνιο με τον πιο έντονο τρόπο. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε κάνει να συμπεριφέρεσαι απόλυτα και επιθετικά τόσο στην οικογένειά σου, όσο και στην σχέση σου και αυτό δημιουργεί περισσότερες εντάσεις και κόντρες.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείς στον εργασιακό σου χώρο για την προσπάθεια που έχεις καταβάλλει. Βάλε τις ανάγκες σου στην καθημερινότητά σου και μην τις αποκλείεις αφού σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και δίνουν έναν άλλο τόνο, πιο ανάλαφρο. Μην παραμελείς το ταίρι σου όσο φορτωμένο και να είναι το πρόγραμμά σου γιατί έχει την διάθεση να σε βοηθήσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και το μόνο που θέλεις είναι να βγάλεις να πιο βαθιά σου συναισθήματα στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ένας έρωτας που μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου μπορεί να προκύψει. Να είσαι επιφυλακτικός όμως, αφού τα πολλά λόγια που θα ακούσεις μπορεί να μην αντιστοιχούν στην πραγματικότητα και να απογοητευτείς.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, εκτινάσσει την ένταση στα ύψη αφού το πως βλέπεις τον εαυτό σου και τι επιθυμείς από την σχέση σου γίνεται τόσο έντονο που μπορεί να υπάρξουν ρήξεις, λόγω του έντονου συναισθηματικού φορτίου. Γι’ αυτό προσοχή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήλιος, Άρης και Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου και το τρέξιμο στην καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο καλά κρατεί φίλε Υδροχόε. Οι απαιτήσεις είναι τέτοιες που ο προγραμματισμός δεν βοηθά πολλές φορές, αφού έκτακτες υποχρεώσεις εμφανίζονται που δεν μπορείς να τις αποφύγεις.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε κάνει να γίνεσαι απόλυτος, επιθετικός και με το έτσι θέλω προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου τόσο στον εργασιακό σου χώρο, όσο και στους φίλους σου και αυτό φέρνει αντιδράσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και λειτουργεί ανακουφιστικά αφού ανεβαίνει η διάθεσή σου και έχεις ανάγκη από χαρά, διασκέδαση, δημιουργία και έρωτα.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και ήρθε η ώρα να μιλήσεις με το ταίρι αλλά και με τους συνεργάτες σου και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις και την δική τους θεώρηση των πραγμάτων. Προσπάθησε να ζήσεις στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου, παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμά σου γιατί θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τις συνεργασίες αλλά και παρέες και κοντινά ταξίδια. Να είσαι όμως επιφυλακτικός γιατί πολλά θα ακούσεις αλλά δεν ξέρεις αν ισχύουν. Γι’ αυτό δώσε χρόνο για να βεβαιωθείς.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και η καθημερινότητά σου είναι τόσο έντονη που σου δημιουργεί πολύ άγχος και βγαίνουν φοβίες στην επιφάνεια με τέτοια ένταση που οι εκρήξεις σου μπορεί να αφήσουν άναυδους τους γύρω σου. Δείξε ψυχραιμία και σύνεση και δεν θα χάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την πολυαστρία στον Καρκίνο είσαι σε διάθεση καλοκαιρινή αφού χαρά, ψυχαγωγία και έρωτας σε απασχολούν συνεχώς. Η δημιουργικές σου δραστηριότητες είναι έντονες και αισθάνεσαι να πετάς από ευχαρίστηση. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει για λίγο να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου και για να επιβεβαιωθείς να προσπαθήσεις απολυταρχικά και εξουσιαστικά να περάσεις δικές σου απόψεις. Αυτό θα δημιουργήσει κόντρες και εντάσεις και δεν υπάρχει λόγος.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με την οικογένεια κάνουν την εμφάνισή τους. Η διάθεσή σου είναι να μείνεις με το ταίρι σου στο σπίτι και να περάσετε τρυφερές νύχτες οι δύο σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, όλο και σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι θα προκύψει καλεσμένος που θα σου δείξει το ενδιαφέρον του.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και αρχίζουν συζητήσεις στον εργασιακό σου χώρο. Εσύ προσπαθείς να πείσεις για τις απόψεις σου, πρόσεχε όμως μην χάσεις το μέτρο. Η έπαρση δεν θα βοηθήσει. Το ταίρι σου θα είναι διατεθειμένο να σε ακούσει και να βρείτε συνεννόηση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να υπάρξει άτομο στην εργασία σου που να ξεσηκώσει, όμως μην βιάζεσαι να σχηματίσει άποψη γιατί η ρομαντική σου διάθεση μπορεί να μην σε αφήσει να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου την Κυριακή 9 Ιουλίου, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, σε βάζει με ένταση και πάθος να δημιουργείς με σκοπό να πετύχεις τους στόχους σου. Πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να παρεκτραπείς και να προκύψουν καυγάδες με αυτούς που δραστηριοποίησε που δεν θα βοηθήσουν καθόλου στο να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ