zodia

Τί προβλέπουν τα άστρα από 5 -11.12.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας για κοινωνικοποίηση είναι αυξημένη, ιδιαίτερα γύρω από ομαδικές δραστηριότητες και ομαδικά έργα, χάρη στην Αφροδίτη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Συνεργαζόμενοι με τους άλλους έχετε διπλό όφελος: μπορείτε να πετύχετε μια ομαδική νίκη ή να βρείτε την αγάπη και τη φιλία. Είστε φωτιά όταν εργάζεστε για ένα κοινό όραμα, συμπεριλαμβανομένου ενός ανθρωπιστικού έργου, καθώς τώρα ο αλτρουισμός σας είναι αυξημένος, θέλετε να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο. Ίσως εσείς και ο αγαπημένος σας ή ένας φίλος σας αποφασίσετε να συμμετέχετε σε μια εθελοντική αποστολή ή απλά κάνετε αυθόρμητα κάτι διαφορετικό. Νιώθετε καλύτερα όντας με τον κόσμο, προβάλετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Ακόμα κι αν έχετε ιδιορρυθμίες και ιδιοτροπίες, οι άλλοι σας αποδέχονται όπως είστε!

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας περιορίζει την επεκτατική και ενθουσιώδη διάθεσή σας, αλλά θέτει τις βάσεις για να μεταδώσετε το μήνυμά σας με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο, ειδικά αν έχετε αδιάσειστα επιχειρήματα που τεκμηριώνουν τις απόψεις σας. Αν θέλετε οι άλλοι να αποδεχτούν τα οράματά σας και τις ιδέες σας, είναι σημαντικό να έχετε στοιχεία για να τα υποστηρίξετε. Ίσως κάποια ταξιδιωτικά σχέδια αναβληθούν ή ματαιωθούν ή μπορεί να αλλάξετε το δρομολόγιό σας, αν το σχεδιάσατε βιαστικά. Ίσως τώρα ασχοληθείτε με μελέτες πάνω στο αντικείμενο της εργασίας σας ή με ακαδημαϊκά άρθρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε δύναμη και εξουσία, μαγνητίζετε τον κοινωνικό σας περίγυρο, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της σταδιοδρομίας. Είστε δημιουργικοί και παραγωγικοί στην εργασία σας, όλοι σας προσεγγίζουν για την άνεσή σας να βοηθήσετε όσους χρειάζονται τις συμβουλές σας αλλά και τις καινοτόμες ιδέες σας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ετοιμαστείτε να δουλέψετε μέχρι αργά το βράδυ στο γραφείο, να συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, να βρείτε έξυπνους, στρατηγικούς τρόπους για την αποπεράτωση ενός έργου σας. Εντυπωσιάζετε και εκπλήσσετε με τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας τον προϊστάμενό σας ή έναν πελάτη. Μοχθείτε με σύνεση και επιμέλεια για να έχετε επιτυχία και πρόοδο, αποκομίζετε επευφημίες και βραβεία. Θα μπορούσατε να αναγνωριστείτε ως εμπειρογνώμονας στον τομέα σας ή να σας δοθεί ένας ηγετικός ρόλος.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον μελαγχολικό Κρόνο στον ερωτικό όγδοο οίκο σας βάζει τη σχέση σας κάτω από το μικροσκόπιο. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι πέρα από το κρεβάτι, δεν λαχταράτε κάτι περισσότερο. Από την αντίθετη πλευρά, θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε δυνατά συναισθήματα για κάποιο άτομο, με το οποίο η σχέση είναι ελεύθερη. Συζητήστε με το αντικείμενο του πόθου σας με πάσα ειλικρίνεια. Ποιος ξέρει… οι συνομιλίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια αληθινή σχέση. Ίσως ακόμα κάνετε σοβαρές συνομιλίες για χρηματοδότηση ή για συνένωση των οικονομικών πόρων σας με το σύντροφό σας ή ένα συνεργάτη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μεγάλη ευκολία φέρνετε τους ανθρώπους κοντά σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον επεκτατικό και γνωστικό ένατο οίκο σας. Είστε χαρούμενοι και ανοιχτόμυαλοι, αναζητάτε την εξερεύνηση και την περιπέτεια, κάνετε νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις. Επιδιώκετε να διευρύνετε τους κοινωνικούς και γνωστικούς σας ορίζοντες και να βρείτε ανθρώπους που προέρχονται από ένα υπόβαθρο πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Συνομιλείτε με όλον τον κόσμο, αλλά αυτό που πραγματικά σας ανάβει είναι να μάθετε κάτι καινούργιο, είτε πρόκειται για ένα νέο τρόπο θεώρησης του κόσμου ή ένα ξένο έθιμο. Όσο περισσότερο μπορέσετε να επεκτείνετε το μυαλό σας και τις αντιλήψεις σας, ίσως ταξιδεύοντας ή μαθαίνοντας τις πολιτιστικές παραδόσεις ενός τόπου, τόσο μεγαλύτερη είναι η ελευθερία που θα νιώσετε.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναδεύει τις ανησυχίες σας σχετικά με το πού οδεύει η σχέση σας. Η γκρίνια και τα παράπονα δε θα βοηθήσουν να πάρετε ό,τι ποθείτε από τον αγαπημένο σας. Με απόλυτη ειλικρίνεια ανοίξτε μια συζήτηση για το μέλλον σας μαζί, αλλά προσέξτε πολύ τον τρόπο προσέγγισης της κατάστασης. Μην επικεντρώνεστε σε ό,τι έχετε στερηθεί από τον αγαπημένο σας, σε ό,τι δεν μπορεί να σας προσφέρει, δε θα αποφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Εστιάζοντας σε ό,τι θέλετε να δείτε από εδώ και στο εξής, σας βάζει σε μια πορεία προς την υλοποίησή του. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στόχος είναι να ενωθείτε με τους άλλους, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της κοινής περιουσίας. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, επικεντρώνεστε στις σημαντικές συνεργασίες σας, τη συνένωση των οικονομικών πόρων σας και βρίσκετε τρόπους να εργάζεστε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα. Όσον αφορά την αγάπη, ήρθε η ώρα να ρίξετε τις άμυνές σας και τον τοίχο που υπάρχει με αυτόν/ην που αγαπάτε και να γίνετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Ίσως καταληφθείτε από συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας προς τον αγαπημένο σας, αλλά έχετε σκεφτεί μήπως αυτό σημαίνει συγκεκαλυμμένους φόβους γύρω από τη δέσμευση (γιατί ξέρετε κατά βάθος τι σημαίνει να είσαι σε μια σοβαρή σχέση); Είναι σημαντικό να αφήσετε τους άλλους να σας δείξουν ότι σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών συνεργατών σας.

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον έκτο οίκο σας, της υγείας, στρέφει την προσοχή σας σε αυτά τα μικρά εμπόδια που αφορούν την υγεία σας. Η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο, έτσι αντί να αγχώνεστε για την περιστασιακή καούρα στο στομάχι σας ή τον πονοκέφαλο που δε λέει να σας αφήσει, αλλάξτε καθημερινές συνήθειες και υιοθετήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Προγραμματίστε ένα μασάζ, τρώτε θρεπτικά γεύματα, πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Όμως μην το παρακάνετε, δε θέλετε η άσκηση να καταλήξει σε τραυματισμό ή να μειωθούν τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Το ίδιο ισχύει και στην εργασία σας, πριν αναλάβετε οποιαδήποτε υποχρέωση, φροντίστε να έχετε μια σαφή εικόνα των καθηκόντων σας.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να γίνετε ζευγάρι; Τα πράγματα θα είναι πολύ εύκολα τώρα για σας, χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αγαπάτε όλον τον κόσμο, χαρίζετε τη γενναιοδωρία σας και τη ζεστασιά σας, κινείστε ανεξάρτητα ψάχνοντας το άλλο σας μισό. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, είστε περισσότερο διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε και να επικοινωνείτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα με τον αγαπημένο σας και τους συνεργάτες σας, βάζετε στην άκρη τον εγωισμό σας και τις απαιτήσεις σας. Τολμάτε να θυσιάσετε ένα μέρος της αυτονομίας σας προς όφελος του συμβιβασμού και της συντροφικότητας. Αν είστε μόνοι, κάνετε μια ουσιαστική γνωριμία, που είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή ερωτική συνεύρεση, σας προσφέρει ενθουσιασμό αλλά και ασφάλεια.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στο δημιουργικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας κάνει να αγωνίζεστε για τη φήμη ή ένα έργο σας ή για τα φώτα της δημοσιότητας. Το να προβάλετε ένα έργο σας είναι το εύκολο μέρος. Αλλά είστε πραγματικά έτοιμοι να αποδείξετε τις ικανότητές σας; Αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι και θέλετε να βγάλετε το καλύτερο προς τα εμπρός, ίσως χρειαστεί περισσότερη δουλειά και εξειδίκευση γνώσεων. Στο μέτωπο της αγάπης, θέλετε να ζήσετε ξεχωριστές στιγμές με τον αγαπημένο σας, αλλά ίσως κάποιες υποχρεώσεις μπλοκάρουν τον ελεύθερο χρόνο σας ή ακόμα μπορεί να χρειαστεί να τεκμηριώσετε την κάθε σας κίνηση. Αν είστε μόνοι, αυτή η σύνοδος σας κάνει να είστε μια ζέστη και μια κρύο, έτσι μη δεσμεύεστε με κανέναν μέχρι να αισθανθείτε σίγουροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχολείστε με την καθημερινότητά σας και την ευεξία σας, καθώς η Αφροδίτη τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας. Τώρα ενδιαφέρεστε να έχετε καλή υγεία και φυσική κατάσταση, έτσι ίσως αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες επιλέγοντας άφθονα πιάτα λαχανικών και φρέσκους χυμούς. Είτε θέλετε να υιοθετήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή ή να δοκιμάσετε να πάτε για προπόνηση ή να αναλάβετε λιγότερες υποχρεώσεις, απώτερος στόχος σας είναι η ηρεμία και η απλοποίηση. Περνάτε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους παρέα με λίγους έμπιστους φίλους σας, θέλετε να νιώθετε ελεύθεροι από υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Είτε αυτό είναι μια πεζοπορία, μια βόλτα στο πάρκο ή να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, συνδέεστε με τη θετική ενέργεια της Μητέρας Φύσης! Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει για να αναπληρώσετε την ενέργειά σας.

Κάτι στο οικείο περιβάλλον σας ή στην οικογένειά σας θα μπορούσε να σας ενοχλήσει, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να είναι κάτι απλό, από τη βρύση που στάζει, μέχρι ένας συγκάτοικος που σας βάζει τη θηλιά στο λαιμό ή ένα μέλος της οικογένειάς σας που απαιτεί τα πάντα από εσάς. Επιπλήξεις και σκληρή κριτική σάς δημιουργούν πίεση και άγχος, αν έχετε κάνει τα πάντα σωστά. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, μην προβείτε τώρα σε ενέργειες ή καλέστε εμπειρογνώμονες που έχουν εξιδανικευμένη γνώση. Αν θέλετε να υπογράψετε μίσθωση, καλύτερα να αναβάλετε τις υπογραφές αυτήν την εβδομάδα, ίσως να υπάρχει μια μικρή παράβαση στους όρους. 

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί! Αφήνετε την ηρεμία του σπιτιού σας, σηκώνεστε από τον καναπέ σας και διεκδικείτε την αγάπη, χάρη στην Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της αίγλης. Έρχεται στο προσκήνιο η φιλική και διασκεδαστική πλευρά σας, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να έλξετε την αγάπη των ονείρων σας, έρχεται αυτή σε σας. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε το ερωτικό παιχνίδι, να κοινωνικοποιηθείτε με την αγάπη σας, να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο. Ενισχύονται ο ρομαντισμός και το πάθος σας, ικανοποιείται η πιο τρελή επιθυμία σας! Με αυτήν τη γοητεία σας απλά πιστέψτε στον εαυτό σας, τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, θα μπορούσε να εκθέσει δημόσια κάποιες προσωπικές πληροφορίες σας. Ώρα να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασής σας; Αν το laptop σας, το tablet ή το τηλέφωνό σας είναι προσιτά στους άλλους, προστατεύστε τα με κωδικούς κλειδώματος. Μήπως χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή κάποιου άλλου; Φροντίστε να αποσυνδέεστε από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, να προσέχετε ιδιαίτερα με οτιδήποτε εκθέτετε στα social media, δε θέλετε να διαβάσουν κάποια πρόσωπα επικριτικά και σκληρά μηνύματα. Αν υπήρχε απόσταση με κάποια πρόσωπα, αυτή η σύνοδος εμποτίζει την ψυχή σας με την επιθυμία να επιλύσετε τις παρεξηγήσεις με μια “πρόσωπο με πρόσωπο” συνάντηση. Θα διαπιστώσετε ότι και το άλλο άτομο είχε την ανάγκη να εκφραστεί και να προσπαθήσει για ένα συμβιβασμό. Συζητήστε ανοιχτά και ειλικρινά, θα βρεθεί λύση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά από έναν έντονο κοινωνικά μήνα, ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε στη φωλιά σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αναπαύεστε στο σπίτι σας, κοντά στα προσφιλή σας πρόσωπα. Τώρα προτιμάτε περισσότερο να μείνετε στην ηρεμία του σπιτιού σας, να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας, να αναπληρώσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας και να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Αν ο τόπος διαμονής σας δε σας ευχαριστεί, ίσως πάρετε την απόφαση να αλλάξετε διαμέρισμα ή τόπο κατοικίας. Οι γυναίκες και τα παιδιά θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας κατά τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, απαιτεί λογική και σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών σας, καλώντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Κάντε διπλό έλεγχο πριν αγοράσετε οτιδήποτε. Κοιτάξτε πέρα ​​από τη φευγαλέα διασκέδαση ή τις αγορές που ανεβάζουν την ψυχολογία σας και προσπαθήστε να επιτύχετε περισσότερη σταθερότητα στο εισόδημά σας. Δημιουργήστε ένα σχέδιο αποταμίευσης για να αγοράσετε κάτι πιο χρήσιμο, πρακτικό και ουσιαστικό. Στο μέτωπο της εργασίας, προσέξτε την παρουσίασή σας για να κερδίσετε περισσότερη εκτίμηση και σεβασμό και μην επιδίδεστε σε κουτσομπολιά στο γραφείο, τουλάχιστον όχι μέχρι να εγκαταλείψετε το κτίριο! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μιλήστε άφοβα! Η Αφροδίτη κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων έχετε το χάρισμα της ευγλωττίας και της πειθούς. Αν ασχολείστε με το μάρκετινγκ, γίνεστε οι καλύτεροι πωλητές τώρα ή μπορεί να αποφασίσετε να δημοσιεύσετε το βιβλίο σας ή μια φιλική συνάντηση καταλήγει σε μια επικερδή συνεργασία. Ίσως βρεθείτε με διανοούμενα άτομα ή σε ακαδημαϊκούς κύκλους και περνάτε ευχάριστα το χρόνο σας συζητώντας ή προβάλετε μια καινοτόμο ιδέα σας στα κοινωνικά δίκτυα και ξεσηκώνετε το κοινό σας. Ευνοείται επίσης η διδασκαλία και το εμπόριο και η κοινωνική ζωή σας επεκτείνεται. Αν είστε ήδη ο ανεπίσημος ηγέτης μιας τοπικής ομάδας, ετοιμαστείτε να γίνετε και επίσημα.

Θέλετε οι άλλοι να σας θεωρούν δυναμικούς, ικανούς και υπευθύνους και κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει γι’ αυτό, αφού είστε μια υπολογίσιμη δύναμη, αλλά η σύνοδος του Ήλιου και του υπεύθυνου Κρόνου στο ζώδιό σας, σας επισημαίνει ότι θα πρέπει τώρα να προσπαθήσετε αρκετά για να λάβετε εκτίμηση και σεβασμό. Ένα φιλόδοξο σχέδιό σας θα μπορούσε να παγώσει ή να χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια για να δείτε μακροπρόθεσμα οφέλη. Αλλά να είστε προσεκτικοί: Κάτω από αυτήν τη δυναμική κοσμική επιρροή, οι άλλοι θα μπορούσαν να σας θεωρήσουν στρατιωτικό δικτάτορα! Οι αληθινοί ηγέτες οδηγούν, δε διατάζουν, κι αν θέλετε τα στρατεύματά σας να σας ακολουθήσουν πρόθυμα, λάβετε υπόψη σας τις ανάγκες τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανασκουμπωθείτε και φροντίστε για τη συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια. Η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και τονίζει την ανάγκη σας να νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια στα οικονομικά σας. Αξιολογήστε ποια είναι τα είδη πρώτης ανάγκης στη ζωής σας: η εργασία σας, τα χρήματά σας και οι συνήθειές σας. Εξετάστε το πρόγραμμά σας και τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να εκσυγχρονίσετε τη ζωή σας για να κάνετε περισσότερα για τον εαυτό σας; Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, χώρια την ευκολία και το χρόνο που εξοικονομείτε. Επίσης, το να κάνετε απλά πράγματα, όπως έναν περίπατο μια ηλιόλουστη χειμερινή ημέρα, μπορεί να φαίνεται τόσο «μικρό» στην επιφάνεια, όμως θα σας αναζωογονήσει συναισθηματικά.

Ξυπνήστε και προσέχετε πού πάτε! Με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, είναι σημαντικό να είστε σε εγρήγορση. Αυτή η σύνοδος γίνεται μια φορά το χρόνο και είναι ιδιαίτερα ισχυρή για σας, δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας. Μην περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, παρασυρόμενοι από τα εκστατικά και μεγάλα λόγια κάποιου, γιατί μπορεί να προσγειωθείτε απότομα. Κάντε ενδελεχή έλεγχο των ατόμων που συναναστρέφεστε κι αν χρειαστεί, απομακρυνθείτε από κάποιους που η διαίσθησή σας σάς λέει ότι είναι ανέντιμοι. Καλύτερα τώρα, παρά αργότερα να κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Το θετικό είναι ότι αυτή σύνοδος θα μπορούσε να σας φέρει ένα ισχυρό, ώριμο και έμπειρο άτομο στη ζωή σας, το οποίο με τις συμβουλές του σας χαρίζει υποστήριξη στον αγώνα της ζωής. Ίσως ακόμα μία συνάντηση για καφέ καταλήξει σε μια έμπιστη συνεργασία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λάμπετε σαν διαμάντι! Η Αφροδίτη κινείται στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, εγκαινιάζοντας μια ευτυχισμένη ερωτική και κοινωνική ζωή. Αστράφτετε με τη λάμψη και τη γοητεία σας, έτσι αποκλείεται να μείνετε μόνοι. Περνάτε το χρόνο σας διασκεδάζοντας και φλερτάροντας, κάνετε σχέδια για το αύριο, ικανοποιούνται οι πιο τρελές επιθυμίες σας. Πού θα θέλατε να πάτε σε αυτόν τον μαγικό κόσμο; Θέλετε μια νέα αγάπη, δέσμευση ή μια νέα εργασία; Ποντάρετε στο οξυδερκές και ενορατικό μυαλό σας, βάλτε τα δικά σας όνειρα και τους πιο αγαπημένους σας στόχους μπροστά και τα πάντα θα γίνουν, αφού παίρνετε στα χέρια σας τον έλεγχο του πεπρωμένου σας. Για να κάνετε ακόμα καλύτερη εντύπωση, μπορεί να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, θέλετε να γιορτάσετε τη νέα σας ζωή.

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας, δημιουργεί ένταση και αποδιοργάνωση στα μέλη μιας ομάδας στην οποία ανήκετε ή είστε ο ηγέτης. Ίσως κάποιες συγκρούσεις δημιουργήσουν ανεπανόρθωτες διαιρέσεις μέσα στην ομάδα σας ή ακόμα δημιουργήσουν εξέγερση. Αντίθετα, μια νέα ομάδα θα μπορούσε να σας μαγέψει, αλλά μη βιαστείτε να γίνετε επίσημο μέλος. Ίσως αργότερα συνειδητοποιήσετε ότι δε μιλά στις αξίες και τα ιδανικά σας, ίσως σας δημιουργεί κυκλοθυμικά συναισθήματα. Δοκιμάστε τους ανθρώπους για να διαπιστώσετε αν πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Ίσως ακόμα η δέσμευση αυτή μπορεί να συνοδεύεται με ευθύνες, τις οποίες δεν είστε πραγματικά έτοιμοι να αναλάβετε. 

ΙΧΘΥΣ

Παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος. Η Αφροδίτη κινείται στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας και σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας και το παρελθόν σας. Από τώρα και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, υιοθετείτε έναν πιο αργό ρυθμό, φροντίζοντας να κοιμάστε αρκετά και να έχετε δίπλα σας ανθρώπους για υποστήριξη. Η ευαισθησία σας θα είναι αυξημένη (η οποία, ας το παραδεχτείτε, είναι ήδη στα ύψη). Αλλά υπάρχει και η καλή πλευρά σε όλο αυτό: ενώ προετοιμάζεστε να ανοίξετε την καρδιά σας, είναι απαραίτητο να αφήσετε πίσω σας κάθε ανεπιθύμητο συναίσθημα από το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης μιας παλιάς προδοσίας, που σας άφησε πληγές στην ψυχή σας. Μπορεί να χρειαστεί να απέχετε από την κοινωνική ζωή προκειμένου να επεξεργαστείτε ό,τι μπορεί να έρθει στην επιφάνεια. Η αποστολή σας; Η συναισθηματική και ψυχική αναγέννηση.

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ζητά να προβληματιστείτε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της καριέρας σας. Αγαπάτε αυτό που κάνετε; Υπολογίστε πόσες ώρες την εβδομάδα αφιερώνετε στην εργασία σας και πόσες σε αυτούς που σας αγαπούν. Εάν αναλώνετε πάρα πολύ χρόνο στα εργασιακά σας καθήκοντα, αναθέστε σε άλλους κάποια από αυτά, για να έχετε προσωπικό χρόνο. Η επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον, καθώς θα επιφέρουν μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη. Κάθεστε στο πιο χαμηλό σκαλί της σκάλας; Εργαστείτε εθελοντικά στην εργασία σας για να επιδείξετε τα ταλέντα σας, αυτό θα αποπληρωθεί μακροπρόθεσμα. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ