zodia

Τί προβλέπουν τα άστρα από 7.8-14.8.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από
το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η εβδομάδα ξεκινάει πολύ δυναμικά αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και σε βάζει σε δράση αλλά πιθανόν και σε αντιπαραθέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον και τις αισθηματικές σου σχέσεις. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ο εγωισμός δεν θα βοηθήσει, γι΄αυτό άδραξε την ευκαιρία να καταστρώσεις νέους δημιουργικούς στόχους, που μπορείς να πραγματοποιήσεις με φίλους που μοιράζεστε κοινά οράματα.

Εσύ που έχεις ταίρι, φρόντισε να μην βγάλεις ένταση και εγωισμό στην σχέση σου και να βρεις την χρυσή τομή για την κοινή πορεία με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις σου δίνεται η ευκαιρία για νέες γνωριμίες, που σε καλούν να αποδεχτείς την διαφορετικότητα του άλλου για να προχωρήσεις σε κάτι κοινό.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Λέοντα με τον Δία στον Ζυγό την Παρασκευή 11 Αυγούστου δίνει εύνοια και αισιοδοξία σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και δημιουργικά σχέδια μπορεί να έχουν εξαιρετική εξέλιξη. Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Τοξότη σου δίνει την μεθοδικότητα, την εργατικότητα και την υπομονή να υλοποιήσεις σχέδια που αφορούν σε σπουδές και σε ταξίδια ή να δώσει μία επίσημη εξέλιξη στην σχέση σου για εσένα που έχεις ταίρι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει στην ζωή σου που σου παρέχει σταθερότητα.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Κυριακή 13 Αυγούστου σε βάζει να σκεφτείς την δική σου στάση αλλά και τα λάθη σου στην καθημερινότητα και την εργασία. Πρόσωπα από το παρελθόν εμφανίζονται και σε απασχολεί η θέση τους στην ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα προβλέπεται με αρκετή ένταση αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που ανακινεί θέματα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητώντας να δράσεις διαφορετικά αυτό θα μετατραπεί σε νεύρα και οργή με πιθανό αποτέλεσμα σοβαρές συγκρούσεις. Ανταγωνισμός, απολυτότητα και αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσουν στην παρούσα φάση αφού θα ρίχνουν λάδι στην φωτιά και μπορεί να έρθουν ρήξεις μη επιθυμητές.

Σκέψου ψύχραιμα, μην αφήνεις την ένταση να σε κυριεύει και η στάση σου αυτή θα εκτιμηθεί θετικά και θα είσαι κερδισμένος. Εσύ που έχεις ταίρι, φρόντισε να μην μεταφέρεις την ένταση στην σχέση σου γιατί δεν υπάρχει λόγος να ανοίξεις μέτωπο με τον σύντροφό σου, αντί να ζητήσεις την βοήθειά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει σε βάζει σε ανταγωνιστική διαδικασία λόγω των διαφορετικών απόψεων.

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο την Πέμπτη 11 Αυγούστου δίνει έντονη επικοινωνία και διασκέδαση με φίλους, συγγενείς αλλά και με την σχέση σου. Το κέφι σου και η έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση καταπλήσσει τους πάντες και πρωταγωνιστής σε παρέες και ξεφαντώματα.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρθένο την Κυριακή 13 Αυγούστου σε βάζει σε διαδικασία εσωτερικής σκέψης στα αισθηματικά σου, αφού βλέπεις τα λάθη σου και τις ευθύνες σου και τις αναγνωρίσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται να σου θυμίσουν ότι έχεις εκκρεμότητες στην αισθηματική σου ζωή και πρέπει να πάρεις αποφάσεις για το ποια πορεία θα τραβήξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Φίλε Δίδυμε, η εβδομάδα έντονη διάθεση αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και σε επηρεάζει στα θέματα σπουδών σου, στην στάση που βλέπεις την ζωή σου αλλά και στις σχέσεις με στενούς συγγενείς και φίλους. Πρόσεχε μην γίνει απότομος και απόλυτος σε περίπτωση που δεν δεις την κατανόηση στις απόψεις που περίμενες από τους στενούς σου ανθρώπους γιατί οι τριβές δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Η καλοπροαίρετη διάθεσή σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα δεις ότι με ήρεμη συζήτηση θα βρεις ανάλογη συμπεριφορά με θετικά αποτελέσματα. Εσύ που έχεις ταίρι, βρες την ευκαιρία να αποδράσεις μαζί του για να ανανεωθείτε και εσύ που δεν έχεις ταίρι, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που μπορεί να βγάζουν έντονες διαφορές αλλά αυτό είναι αυτό που σε ελκύει.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Λέοντα με τον Δία στον Ζυγό την Παρασκευή 11 Αυγούστου δίνει μεγάλη εύνοια στα αισθηματικά σου ζητήματα, με την επικοινωνία να παίζει σημαντικό ρόλο και να ρίχνει γέφυρες για θετικές εξελίξεις. Νέες γνωριμίες με θετικές προοπτικές κάνουν την εμφάνισή τους για εσένα που δεν έχεις ταίρι.

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή από την Κυριακή 13 Αυγούστου σε βάζει σε διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης για θέματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Σκέφτεσαι δικές σου συμπεριφορές και πράξεις και κάνεις την αυτοκριτική σου. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να εμφανιστούν για να σου τονίσουν ότι έχεις ανοιχτά κεφάλαια στην ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Φίλε Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινάει με το να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν ένταση και άγχος οικονομικά και συναισθηματικά θέματα αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και σε επηρεάζει τους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου. Έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν ή συγκρούσεις με τρίτους που έχεις οικονομικές δοσοληψίες που δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα.

Προσπάθησε να δράσεις για να εκτονώσεις την ένταση, να κλείσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν και να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στο εισόδημά σου. Εσύ που έχεις ταίρι, μην αμφιβάλλεις για την προσωπική σου αξία γιατί αυτό σε κάνει να ξεσπάς στο ταίρι σου και θα δυσκολέψει τα πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να σε ταράξει τόσο που να χάσει τον μέτρο και να γίνεις επιθετικός, σκέψου όμως ότι αυτό δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου την Πέμπτη 11 Αυγούστου σε κάνει ακαταμάχητο σε φιλικά και συλλογικά περιβάλλοντα που βρίσκεσαι και εσύ που δεν έχεις ταίρι ετοιμάσου για νέες κατακτήσεις. Εσύ που έχεις ταίρι, είναι εξαιρετική ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα και να κάνεις από κοινού πράγματα με τον άνθρωπό σου.

τρίγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου την Παρασκευή 12 Αυγούστου σου βγάζει το έντονο ρομαντικό σου κομμάτι και βλέπεις την ζωή σου με μια παραμυθένια χροιά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρθένο την Κυριακή 13 Αυγούστου ανοίγει το κεφάλαιο των στενών φίλων και συγγενών και της επικοινωνίας σου με αυτούς και λειτουργείς αυτοκριτικά για συμπεριφορές και στάσεις που είχες κρατήσει στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ 

Φίλε Λέοντα, η ένταση που νιώθεις είναι απόλυτα κατανοητή αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονά σου με τον Υδροχόο και ανοίγει το κεφάλαιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου και της θέσης σου σε αυτές. Η ένταση με την οποία διεκδικείς να αναγνωριστούν οι πράξεις και η προσφορά σου μπορεί να σε κάνει εριστικό και συγκρουσιακό, κάτι που δεν θα σε ωφελήσει τελικά.

Με ειλικρινή διάλογο και έντονη θετική δραστηριοποίηση θα απολαύσεις την εκτίμηση και την συναισθηματική κάλυψη που ζητάς. Εσύ που έχεις ταίρι, μην γίνεσαι απότομος και απόλυτος γιατί οι τριβές και πιθανόν οι ρήξεις θα είναι επώδυνες. Δώσε χώρο και χρόνο στο ταίρι σου να εξηγήσει αυτά που νιώθει και θα δεις ότι η στάση σου αυτή θα σε ανταμείψει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω των συνεργασιών σου, που βγάζει διαφορετικότητα και ένταση και αυτό σε εξιτάρει.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Δία στον Ζυγό την Παρασκευή 11 Αυγούστου σε κάνει να λάμπεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς από την θετικότητα και την αισιοδοξία που εκπέμπεις. Το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Τοξότη την Κυριακή 13 Αυγούστου βάζει την αισθηματική σου ζωή σε άλλη τροχιά, αφού χτίζεις γερές βάσεις στην σχέση σου για να γίνει αποδεκτή στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Εσύ που δεν έχεις σχέση, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου. Παράλληλα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρθένο την ίδια μέρα σε βάζει να αναζητάς λύσεις σε οικονομικά θέματα και να εντοπίζεις τα λάθη σου στον συγκεκριμένο τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Φίλε Παρθένε, η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα έντονη για εσένα αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις στην εργασία και υπερδραστήρια καθημερινότητα, κάτι ποτ σε επηρεάζει πολύ και ρίχνει την διάθεσή σου. Θέλοντας να επιβάλλεις απόψεις στην εργασία μπορεί να δημιουργηθούν κόντρες που να επιδεινώσουν το κλίμα. Έντονο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την πλάτη σου και αυτό χειροτερεύει την διάθεσή σου.

Προσπάθησε να ελέγξεις το άγχος και τις ανασφάλειες που βγάζεις, αφού λύσεις μπορούν να δοθούν μόνο με ήρεμη συζήτηση και αμοιβαία κατανόηση. Οι τάσεις μοναχικότητας και η νευρικότητα που βγάζεις επηρεάζουν και την σχέση σου και αν δεν ελέγξεις την επιθετική κάποιες στιγμές συμπεριφορά σου θα δημιουργήσεις προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις σχέση, νέες γνωριμίες από τον εργασιακό χώρο μπορεί να προκύψουν που να σου βγάλουν έντονους φόβους και ανασφάλειες. Δες ψύχραιμα και λογικά τα θέματα που σε απασχολούν και θα βρεις λύσεις άκρως θετικές για εσένα.

Το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο την Πέμπτη 11 Αυγούστου δίνει διαφορετική νότα μέσα στην εβδομάδα αφού καταπλήσσεις φίλους και συγγενείς με τις ιδέες σου και πρωταγωνιστής στις παρέες σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ήρθε η στιγμή να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου σε μια μικρή απόδραση που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κυριαρχείς με το μυαλό σου και την γοητεία σου και νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιό σου την Κυριακή 13 Αυγούστου σε βάζει να σκεφτείς τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, λάθη που μπορεί να κάνεις και μπαίνεις σε διαδικασία αυτοκριτικής. Άτομα από το παρελθόν χτυπούν την πόρτα σου και πάλι, δηλώνουν την παρουσία τους και ήρθε η ώρα να αποφασίσεις προς θα προχωρήσεις μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ 

Φίλε Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα φέρνει εντάσεις αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που ανοίγει το κεφάλαιο των αισθηματικών σου σχέσεων αλλά και των ομαδικών δραστηριοτήτων με φίλους και είναι πιθανό να δημιουργηθούν τριβές. Η μαχητικότητά σου αλλά και η προσπάθεια επιβολής των απόψεών σου μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που δεν θα είναι ωφέλιμες για εσένα.

Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός, να ακούσεις τους άλλους και θα σεις ότι αυτό θα αποβεί υπέρ σου. Δράσε δημιουργικά και οδήγησε το ταίρι σου σε όμορφες στιγμές χαράς και κεφιού, κάτι που θα δώσει νέα φτερά στην σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει και να σε κάνει να νιώσεις μεγάλη ψυχολογική αναταραχή λόγω των αντιθέσεων που σας διακρίνει. Δες την θετική πλευρά και βρες την χρυσή τομή.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Λέοντα με τον Δία στο ζώδιό σου την Παρασκευή 11 Αυγούστου δίνει ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε στόχους που έχεις για την ζωή σου, κάτι που σε κάνει να είσαι αισιόδοξος για το μέλλον. Δραστηριοποιήσου μαζί με το ταίρι σου σε συλλόγους και ομάδες και η χαρά θα είναι στα ουράνια ενώ εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που δυο ανεβάζει τη διάθεση και η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Κυριακή 13 Αυγούστου σε κάνει να μπεις σε σκέψεις για φόβους και πληγές του παρελθόντος. Σκέφτεσαι τα λάθη σου και πως θα προχωρήσεις κλείνοντας παλιά κεφάλαια. Άτομα από το παρελθόν εμφανίζονται και σου υπενθυμίζουν με την παρουσία τους παλιές ανοιχτές πληγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Φίλε Σκορπιέ, η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα έντονη αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και θέματα στον επαγγελματικό χώρο και στην οικογένεια προκύπτουν που μπορεί να σε αναστατώσουν και να βγάλεις ένταση, ανταγωνισμό και επιθετικότητα. Διεκδικείς την αναγνώριση στα επαγγελματικά σου και θεωρώντας ότι δεν σου δίνεται μπορεί να αντιδράσεις σπασμωδικά. Η σωστή αντιμετώπιση, με ηρεμία και κατανόηση, θα σου προσφέρει θετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα και θα είσαι κερδισμένος.

Μην ξεσπάς στο ταίρι σου την νευρικότητα που έχεις γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να συγκρουστείς και με αυτό και είναι ανώφελο. Πες αυτά που αντιμετωπίζεις και νιώθεις και θα έχεις την στήριξή του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να σε κάνει να νιώσεις ότι δεν έχετε κοινά σημεία, όμως τελικά αυτό είναι που σε εξιτάρει.

Το τρίγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες με την Αφροδίτη στον Καρκίνο την Παρασκευή 12 Αυγούστου σε βάζει σε ρομαντική διάθεση που βγαίνει έντονα στις αισθηματικές σου σχέσεις και η φαντασία σου κάνει θαύματα εντυπωσιάζοντας το ταίρι σου. Δίνεις άλλη ώθηση στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, δώσε χρόνο όμως για να δεις αν είναι αυτό που πραγματικά πιστεύεις ή θέλεις να φαντάζεσαι.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Κυριακή 13 Αυγούστου σε κάνει να μπεις σε σκέψεις και διαδικασία αυτοκριτικής στα θέματα των φίλων σου, των στόχων σου και των νέων οριζόντων που βλέπεις ότι ανοίγονται μπροστά σου. Σκέφτεσαι τα λάθη και τις συμπεριφορές σου που δημιούργησαν θέματα και πως να επανορθώσεις. Άτομα από το παρελθόν επιστρέφουν για να σου τονίσουν ότι έχεις στην ζωή σου θέματα που δεν έχεις ακόμα οριστικοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Φίλε Τοξότη, η ένταση της εβδομάδας είναι δεδομένη αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και ανοίγει για εσένα το κεφάλαιο της ζωή σου που αφορά σε θέματα επιμόρφωσης, δικαστικών υποθέσεων αλλά και της επικοινωνίας με στενούς φίλους και συγγενείς. Η ένταση με την οποία εκφράζεις τις απόψεις ή διεκδικείς το δίκιο σου σε κάνει απότομο και εριστικό, κάτι που θα φέρει μη επιθυμητές συγκρούσεις.

Δείξε σύνεση και κατανόηση και προσπάθησε μέσα από ήρεμο διάλογο να πείσεις ή να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν και θα καταφέρεις πολύ περισσότερα. Πρόσεχε την ένταση που μεταφέρεις στο ταίρι σου και δράσε θετικά κάνοντας κοντινές αποδράσεις ή και ένα μακρινό ταξίδι. Έτσι, θα περάσετε όμορφα μαζί και θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν από σεμινάρια, ημερίδες ή φιλικές παρέες που να σε αναστατώσουν λόγω των έντονα διαφορετικών αντιλήψεων. Βρες την χρυσή τομή και δεν θα χάσεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου από το Λέοντα με τον Κρόνο στο ζώδιό σου την Κυριακή 13 Αυγούστου σου δίνει την μεθοδικότητα, την εργατικότητα και την επιμονή να διεκδικήσεις πνευματικά μονοπάτια που θα σε προάγουν σαν προσωπικότητα και σαν άτομο. Παράλληλα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρθένο την ίδια μέρα σε κάνει να σκεφτείς αυτοκριτικά για συμπεριφορές σου και λάθη στον επαγγελματικό τομέα και να ψάξεις να βρεις πως μπορείς να βελτιωθείς σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Άτομα από το παρελθόν κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σου υπενθυμίζουν ότι δεν έχεις κλείσει κάποιους κύκλους στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ 

Φίλε Αιγόκερε, έντονη η αυτή η εβδομάδα αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και σε επηρεάζει σε οικονομικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Οικονομικές εκκρεμότητες προκύπτουν και σε κάνουν να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι και μπορεί να αντιδράσεις απότομα και εριστικά. Οι έντονες ανασφάλειες και ο εκνευρισμός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος αφού αν αντιμετωπίσεις με ηρεμία και λογική την κατάσταση δεν θα χρειαστεί να έρθεις σε τριβή με άτομα που αναμειγνύονται στα οικονομικά σου καθ αυτό θα αποβεί υπέρ σου.

Ζήλια και καχυποψία μπορεί να βγάλεις στο ταίρι σου λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών και αυτό θα δημιουργήσει αρνητικές καταστάσεις. Στρέψε θετικά την έντονη ενέργειά σου, κάτι που θα κάνει την σχέση σου να πάρει φωτιά και θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, λύνοντας οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να σε συναρπάσει, λόγω της έντασης των συναισθημάτων και της διαφορετικότητας.

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο την Πέμπτη 11 Αυγούστου βάζει σχέσεις και συνεργασίες σε πιο πνευματικά μονοπάτια και περνάς καλά με το ταίρι σου μοιραζόμενος τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από συναντήσεις με φίλους από τα παλιά που να ανεβάσει πολύ την διάθεσή σου.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρθένο την Κυριακή 13 Αυγούστου σε κάνει να στραφείς μέσα σου και να σκεφτείς λάθη και παραλείψεις προσωπικές σου που αντιτίθενται με την φιλοσοφία που έχεις για την πορεία της ζωής σου. Άτομα από το παρελθόν εμφανίζονται και ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις την κατάσταση και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η ένταση που νιώθεις αυτή την εβδομάδα είναι πολύ αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονά σου με τον Λέοντα και τονίζει το κομμάτι των σχέσεων σου και των συνεργασιών σου και το πως νιώθεις εσύ μέσα σε αυτές. Ο τρόπος που μπορεί να διεκδικήσεις να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να θεωρηθεί εγωιστικός και απότομος και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που μόνο αρνητικά μπορούν να συνεισφέρουν.

Προσπάθησε να δεις και τη άλλη πλευρά και η θετική διάθεση θα έχεις μόνο καλά αποτελέσματα για εσένα, αφού το να ρισκάρεις να χάσεις ανθρώπους από την ζωή σου θα σου στοιχίσει πολύ περισσότερο. Βάλε νερό στο κρασί σου. Μην λειτουργείς εγωκεντρικά με το ταίρι σου γιατί θα αντιδράσει και δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να σε βάλει σε ανταγωνιστική διάθεση, λόγω των διαφορετικών απόψεων και φιλοσοφίας.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Λέοντα με τον Δία στον Ζυγό την Παρασκευή 11 Αυγούστου δίνει εύνοια και αισιοδοξία σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών που δείχνουν να οδηγούν σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο επικοινωνίας και φιλοσοφικής προσέγγισης.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρθένο την Κυριακή 13 Αυγούστου σε κάνει να στραφείς μέσα σου και να λειτουργήσεις αυτοκριτικά σε οικονομικά αλλά και ψυχολογικά θέματα και να ψάξεις να βρεις λύσεις και σωστή αντιμετώπιση. Άτομα από το παρελθόν εμφανίζονται και ταράζουν την ζωή σου δίνοντας το σύνθημα για μία εποχή που πρέπει να οδηγήσει σε κλείσιμο εκκρεμοτήτων.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, έντονη αυτή η εβδομάδα αφού την Δευτέρα 07 Αυγούστου πραγματοποιείται η μερική έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε κάνει να βγάλεις έντονη μοναχικότητα και φόβους και αυτό έχει αντίκτυπο στην καθημερινότητά σου. Αναμνήσεις που σε πληγώνουν έρχονται στην μνήμη σου και σου βγάζουν ένταση και νευρικότητα. Φόβοι και ανασφάλειες εμφανίζονται από το πουθενά και όλο αυτό δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα που αν ξεσπάσεις, θα φέρει συγκρούσεις και ρήξεις με άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Αυτή η διάθεσή σου σε κάνει να χάνεσαι στην σκέψη σου και εκκρεμότητες στην εργασία μένουν πίσω αφού εσύ δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Ηρέμησε και σκέψου το θετικά το μέλλον, κλείσε κεφάλαια του παρελθόντος που σε πονάνε και όλη αυτή σου η αντίδραση θα λειτουργήσει μόνο θετικά. Μην απομονώνεσαι από το ταίρι σου και εξέφρασέ του αυτά που νιώθεις για να μην έρθεις σε τριβές μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό άτομα από το παρελθόν να εμφανιστούν με σκοπό να μπουν και πάλι στην ζωή σου.

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο την Πέμπτη 11 Αυγούστου σε κάνει να επικοινωνείς και να εντυπωσιάζεις και δίνει νέο αέρα σε σχέσεις και συνεργασίες. Τα αισθηματικά σου πρωταγωνιστούν και κάνεις τα πάντα να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από συνεργασίες μπορεί να προκύψει πολύ ευχάριστή νέα γνωριμία.

Το τρίγωνο του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο την Παρασκευή 12 Αυγούστου κάνει την φαντασία σου να δουλεύει υπερωρίες και η ρομαντική σου διάθεση εντυπωσιάζει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, άσε τον καιρό να περάσει για να δεις αν πραγματικά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου μία νέα γνωριμία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρθένο την Κυριακή 13 Αυγούστου σε κάνει να αναλογιστείς λάθη και ευθύνες στις σχέσεις σου, με άτομα από το παρελθόν να επιστρέφουν και να τονίζουν την παρουσία τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ