zodia

Τί προβλέπουν τα άστρα από 8-14.5.2017

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, διευρύνονται τα όρια της πνευματικότητάς σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια για διεισδυτική αντίληψη. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα καταφέρετε να δώσετε φως σε σκοτεινές υποθέσεις, βρίσκετε λύσεις, κλείνετε αρνητικές υποθέσεις. Μια μεγάλη και τολμηρή βουτιά θα κάνετε τον εσωτερικό σας κόσμο, δε θα φοβηθείτε να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκαριστείτε από ψυχολογικά συμπλέγματα και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να δώσετε τέλος σε κακές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας ή την ψυχολογία σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα εμφανιστούν νέες προοπτικές, αλλάζετε σχέδια, βάζετε νέους στόχους, πιθανή θα είναι η καινούργια επαγγελματική πρόταση. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας, περνάτε σε δυναμικές ενέργειες, οι επιλογές σας οικονομικές ή ερωτικές θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η καχύποπτη πλευρά του χαρακτήρα σας, ίσως να μην μπορέσετε να εμπιστευτείτε, η στάση σας θα είναι επιφυλακτική ως και αρκετά αρνητική. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, ναι μεν θα δώσει ώθηση στις πνευματικές σας ικανότητες, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική σιγουριά στις εκδοχές σας, μη βγάλετε βιαστικά ή αυθαίρετα συμπεράσματα. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, κάντε τον κόπο να εισχωρήσετε σε απόκρυφες σκέψεις και σε ενδόμυχους πόθους, θα δείτε πως θα ανακαλύψετε τρόπους υλοποίησης, θα βρείτε τη διέξοδο που αναζητάτε. Στον ερωτικό σας τομέα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο από το παρελθόν, ουσιαστικά θα είναι στη δική σας απόφαση το αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη παίρνετε ριζικές αποφάσεις για το μέλλον σας, επαγγελματικό ή ερωτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ψυχολογικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό, θα περάσετε από διαφόρων ειδών επίπεδα και στάδια. Πάθος, ζήλεια, ένταση, ενθουσιασμός θα κάνουν την εμφάνισή τους, οι εναλλαγές θα είναι γρήγορες, οι ενέργειες σας δε θα έχουν σταθερότητα. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, διέξοδο βρίσκετε σε ένα προσωπικό σας πρόβλημα, ωστόσο η λύση που θα δώσετε ενδεχομένως να είναι κάπως ριζοσπαστική, πριν περάσετε σε πράξεις σκεφτείτε πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά των επιλογών σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού θα τονώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις, αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε νέα ερωτική αρχή με καινούργιο πρόσωπο, το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό. Κινηθείτε με σύνεση και με ειλικρίνεια, καλό θα είναι να αποφύγετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και τις διπλές ερωτικές σχέσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη και ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία, σας φέρνουν νέο επαγγελματικό άνοιγμα, προσοδοφόρο και επικερδές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λήψη αποφάσεων σας φέρνει ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό, με δυναμικές και άμεσες πράξεις κλείνετε τα αρνητικά κεφάλαια, διαγράφετε τα κακώς κείμενα και πλέον ενεργείτε κοιτάζοντας μόνο μπροστά. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε τολμηρές συζητήσεις, με στόχο το οριστικό ξεκαθάρισμα. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα σε συναδελφικές ή οικογενειακές σχέσεις, θα μιλήσετε απελευθερωμένα και θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας ωθήσει σε μια εσωτερική αναζήτηση και ενδοσκόπηση, θα εισχωρήσετε στο βάθος του ψυχολογικού σας κόσμου, προκειμένου να βρείτε τους λόγους που σας δημιουργούν ανασφάλειες ή αναστολές. Με ψυχικό δυναμισμό θα καταφέρετε να εναντιωθείτε στις φοβίες σας, ανανεώνεστε και συνεχίζετε με αισιοδοξία. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερο, θα ανοίξετε με το ταίρι σας κουβέντα περί δεσμεύσεων.

ΛΕΩΝ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, βάθος θα έχουν τα συναισθήματα σας, πάθος θα εκδηλωθεί στις ενέργειές σας, σε ερωτικά ζητήματα προσοχή σε σκηνές ζήλειας, προσπαθήστε να οριοθετήσετε την κτητικότητά σας. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Αν είστε στα πρόθυρα μια καινούργιας συνεργασίας ή επιχειρηματικής κίνησης, θα πρέπει να αναλύσετε και να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, μη βιαστείτε να καταλήξετε, προσοχή να μην σας παρασύρει ο υπερβολικός ενθουσιασμός. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό ίσως να βγάλει στην επιφάνεια τον σκοτεινό ή απαισιόδοξο τρόπο σκέψης σας, ωστόσο ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να την φιλοσοφήσετε την κατάσταση, δε θα υποπέσετε σε τυχόν συναισθηματικές παγίδες. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, περνάτε σε δυναμικές και αποφασιστικές πράξεις, που θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας συντονίσει ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια εσωτερική εκκαθάριση, ουσιαστικά βάζετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, απαλλάσσεστε από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Σε συνδυασμό με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, οι συζητήσεις σας θα αποσκοπούν στην τακτοποίηση, κλείνετε αρνητικά ζητήματα, τερματίζετε τις επαφές σας με πρόσωπα που σας απογοήτευσαν. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα διευρύνει τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, δεν αποκλείεται να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, εσείς οι άνεργοι θα βρείτε δουλειά, καταφθάνει ενδιαφέρουσα πρόταση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία, δυναμισμό αποκτούν οι ενέργειές σας, τώρα έρχεται στα χέρια σας ο έλεγχος των καθημερινών σας υποθέσεων. Σε ερωτικά ζητήματα αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερο, αν εσείς οι χωρισμένοι κάνετε βήμα επανένωσης, θα βρείτε θετική ανταπόκριση.

ΖΥΓΟΣ

Ένταση θα φέρει στο συναισθηματικό σας κόσμο η Πανσέληνος στον Σκορπιό. Παθιασμένες ενέργειες θα φέρουν αποτελέσματα, που ουσιαστικά θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες σας. Τώρα ξεδιαλύνετε το ομιχλώδες τοπίο, βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες, που θα φέρουν αναθεωρήσεις. Αλλάζετε άποψη και τοποθέτηση σχετικά με πρόσωπα και σχέσεις, η στάση σας πλέον θα γίνει επιφυλακτική και πιο μεθοδική. Στον ερωτικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας οδηγήσει σε βιαστικές εξιδανικεύσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη αποκτάτε νέους στόχους, ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα θα βρει πρόσφορο έδαφος, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερο ο σωστός χειρισμός σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Εσείς που διατηρείτε σταθερή ερωτική σχέση, βάζετε μπρος για δεσμευτικά σχέδια, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για απόφαση συγκατοίκησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα ενισχύσει τον ψυχικό σας δυναμισμό, παίρνετε απόφαση να απεγκλωβιστείτε από σκοτεινές σκέψεις, από απαισιόδοξες εκδοχές και από φοβίες που αναστέλλουν τη δράση σας. Τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά, τώρα θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά, δε θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παρελθοντικές αποτυχίες. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη αποκτάτε στόχους, περνάτε σε νέους προγραμματισμούς, βάζετε τάξη στα οικονομικά σας. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα σας ενθαρρύνει σε περίπτωση που πρέπει να αναλάβετε ρίσκα, αυτοπεποίθηση θα νιώσετε, τώρα θα είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερο πολύ καλά θα προχωρήσει μια καινούργια σας επαγγελματική συνεργασία, θα εξελιχτείτε, θα ανεβείτε ένα επίπεδο πιο πάνω. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα σκεφτείτε με σύνεση και με ωριμότητα, καταφθάνει πρόταση επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και στην συνέχεια με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, έρχονται ξεκαθαρίσματα, αποφάσεις και αλλαγές σχεδίων. Θα κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με τον εαυτό σας, βάζετε προτεραιότητες, επανεκτιμάτε και περνάτε σε αναθεωρήσεις. Καταστάσεις του παρελθόντος θα έρθουν στη μνήμη σας, θα παραδειγματιστείτε από τα παλιά λάθη, καταλήγοντας στο να αλλάξετε τακτική και χειρισμό. Η αυτοσυγκράτηση παίρνει τη θέση του υπερβολικού ενθουσιασμού, υπό έλεγχο θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σας, οι κινήσεις σας, ναι μεν θα έχουν πάθος και παρόρμηση, ωστόσο τίποτα δε θα ξεφύγει από τα λογικά πλαίσια. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Δία ανοίγεστε επαγγελματικά, θα τολμήσετε να ρισκάρετε και όντως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Πρωτοβουλίες αναλαμβάνετε και στον ερωτικό σας τομέα, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα φέρει έναρξη σταθερής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εναλλαγές θα υπάρξουν στον ψυχικό σας κόσμο, η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει τα αισθήματά σας, ωστόσο θα βγάλει στην επιφάνεια και κάποιες σκοτεινές σκέψεις ή κρυμμένες φοβίες. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική σας γωνία, διαφοροποιείτε τη στάση και την τακτική σας σε θέματα εργασιακά, αλλά και ερωτικά. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε με δυναμισμό τα σημεία, στα οποία εμφανίζετε αδυναμίες ή ανασφάλειες, τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε πού αυταπατάστε και ποιες ψευδαισθήσεις θα πρέπει πλέον να τερματίσετε. Σε νέα επαγγελματικά άλματα θα σας ωθήσει η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία. Οι αποφάσεις σας θα είναι σοβαρές και πολύ καλά μελετημένες, χρηματικά ποσά καταφθάνουν, θα τα επενδύσετε με σωστό τρόπο. Στα ερωτικά σας, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα συστηθείτε με πρόσωπο πολλά υποσχόμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σε περίεργες σκέψεις θα σας βάλουν, τώρα θα προσπαθήσετε να αναλύσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις από μία άλλου είδους συναισθηματική τοποθέτηση. Δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι αξίες και οι βλέψεις σας, θα αναζητήσετε ουσία, σταθερότητα και ποιότητα. Οι αποφάσεις σας δε θα είναι παρορμητικές, οι κινήσεις σας θα έχουν μέθοδο και στρατηγική, οι στόχοι σας θα αφορούν όχι μόνο παρόν, αλλά και μέλλον. Ένταση και βάθος θα έχουν τα συναισθήματά σας, είναι πολύ πιθανόν να το ερωτευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, ωστόσο θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, θα καταφέρετε να βάλετε μπροστά τη λογική. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη σάς φέρνει καινούργια ανοίγματα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον ερωτικό. Έρχονται νέες ευκαιρίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερο η στάση σας θα είναι σοβαρή και υπεύθυνη.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα ‘ρθείτε απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό, θα τον κρίνετε, θα τον αξιολογήσετε και θα πάρετε την απόφαση να εναντιωθείτε στις αδυναμίες σας. Βάζετε στόχο να θεραπεύσετε ψυχικές πληγές, να διαγράψετε από τη μνήμη και από την καρδιά σας απογοητευτικές σχέσεις, ουσιαστικά θα κάνετε ένα είδος ψυχολογικής επανεκκίνησης. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα φέρει την υπερβολή στις σκέψεις σας και στις αντιδράσεις σας, ωστόσο ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, σοβαρός και ορθολογικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σας, εργασιακής ή ερωτικής. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερο, επιθυμία σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε με το ερωτικό ταίρι που έχετε δίπλα σας, προβείτε σε προτάσεις, θα καταφέρετε να στρώσετε πρόσφορο έδαφος για δεσμεύσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ