zodiac_signs

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 14-21.5.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Κριέ στρέφεις κυρίως το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις  15.05 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε οικονομικό επίπεδο, τακτοποιώντας εκκρεμότητες που μέχρι τώρα πιθανά να σε άγχωναν. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου δίνει μεγάλη ψυχική δύναμη και επιμονή για να διεκδικήσεις ότι θεωρείς ότι σου αξίζει. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αύξηση των εσόδων σου ή εύρεση νέων πόρων, κάτι που θα σου δώσει μεγάλη ανάσα. Συναισθηματικά, δείχνεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα στο ταίρι σου και επιθυμείς να υπάρξει σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή.

Την ίδια μέρα ο Ουρανό περνάει στον Ταύρο μετά από την επτάχρονη διέλευσή του στο ζώδιό σου, όπου θα επιστρέψει ανάδρομος τον Νοέμβριο. Σου δίνει μία πρώτη γεύση για τις ανατροπές που θα φέρει στο επίπεδο των αξιών σου, καθώς με τα γεγονότα που θα προκαλέσει θα σε ωθήσει να αναθεωρήσεις την φιλοσοφία που έχεις για την αυταξία σου. Συμβάντα σε σχέση με την οικονομική σου κατάσταση θα σε οδηγήσουν σε αλλαγή πλεύσης, καθώς θα αξιολογήσεις διαφορετικά τις ανάγκες σου και θα εκτιμήσεις αυτά που έχουν πραγματική σημασία. Διαφορετικά, ετοιμάσου για μία περίοδο με έντονα οικονομικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, και δείχνεις να επιθυμείς έντονα να δραστηριοποιηθείς σε ομάδες και συλλόγους βοηθώντας για ένα κοινό σκοπό που σε ενδιαφέρει. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει ή πιθανά να θέσεις νέους. Αυτό που σε γεμίζει είναι το να βρίσκεσαι με φιλικά σου πρόσωπα και να προσπαθείτε μαζί για οράματα που σας αντιπροσωπεύουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο όμως ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και η νευρικότητα μπορεί να σε κατακλύσει, λόγω προσωπικών ανασφαλειών και ελλείμματος αυτοπεποίθησης. Καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς με φιλικά πρόσωπα ή τον σύντροφό σου δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 και η ανάγκη σου να βρεθείς με την οικογένεια και με δικά σου πρόσωπα είναι πιο έντονη από ποτέ. Η ενασχόλησή σου με την διακόσμηση του χώρου σου πιθανά να φέρει έξοδα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου κεραυνοβόλες καταστάσεις μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρωταγωνιστείς αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε, καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 15.05 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα. Συνεργασίες, προσωπικές σχέσεις και όποιες άλλες επιδιώξεις έρχονται στο προσκήνιο και δραστηριοποιείσαι έντονα για να επιτύχεις αυτά που επιθυμείς. Προσοχή μόνο στον υποκειμενισμό και σε έντονες εγωιστικές τάσεις. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ευκαιρίες ή καταστάσεις που να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για την πορεία της ζωής σου. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σου ζωή, καθώς πιθανά να πάρεις αποφάσεις για την σχέση σου που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σου ή να υπάρξει νέα γνωριμία καταλυτική για εσένα.

Την ίδια μέρα ο Ουρανό περνάει στο ζώδιό σου, όπου θα μείνει σε πρώτη φάση μέχρι τον Νοέμβριο δίνοντας το στίγμα του για τις ανατροπές που θα φέρει σε εσένα σε επίπεδο συμπεριφορών, νοοτροπίας, τρόπου σκέψης και διαχείρισης. Είναι γεγονός ότι οι επαναστατικές και αντιδραστικές διαθέσεις που θα εκδηλώσεις πιθανά να αιφνιδιάσουν και εσένα τον ίδιο, λόγω της έντονης ανάγκης σου για σταθερότητα. Γεγονότα ξαφνικά που θα προκύψουν έρχονται να σου τονίσουν ότι πρέπει να ξεφύγεις από παλιότερες πρακτικές και συμπεριφορές και να καταφέρεις να ακουμπήσεις μία νέα πλευρά του εαυτού σου.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, στρέφει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα και στην κοινωνική σου καταξίωση. Αυτό έχει ως προϋπόθεση πολύ δουλειά, επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που πιθανότατα θα προκαλέσουν άγχος και εκνευρισμό που θα πρέπει να διαχειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο. Καλό θα είναι λοιπόν να αφήσεις την απολυτότητα στην άκρη γιατί δεν θα σε βοηθήσει στους στόχους σου για ανέλιξη στην καριέρα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει όμως με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μόνο νευρικότητα και αντιδραστικότητα προκαλεί και δεν θα είναι δύσκολο να βάλεις δυναμίτη στα θεμέλια προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, αν δεν καταφέρεις να περιορίσεις την ένταση. Επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05, βοηθώντας έτσι να μειωθεί η νευρικότητα, καθώς σου δίνει την ώθηση για κοινωνικότητα, φλερτ και εξωστρέφεια. Οι νέες γνωριμίες είναι πιθανότατες… όπως και τα παιχνίδια σε πολλά ταμπλό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις, αιφνιδιαστικά ταξίδια ή κεραυνοβόλους έρωτες στις εξόδους και στα πάρτι που θα βρεθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταστάσεις του παρελθόντος σε απασχολούν και αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε, καθώς με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05 σου δίνεται μία εξαιρετική ευκαιρία να κλείσεις κεφάλαια, καταστάσεις και εκκρεμότητες που έχεις ανοιχτά, προχωρώντας έτσι σε μία νέα δυναμική αρχή. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει με την απαραίτητη ψυχική δύναμη και την επιμονή να βάλεις τέλος όπου χρειαστεί. Εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούσαν δείχνουν να λύνονται. Συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές από το παρελθόν και θα κληθείς να αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με ή χωρίς τα πρόσωπα αυτά.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, προκαλώντας με ένταση αλλά και ξαφνικά γεγονότα τις καταπιεσμένες πλευρές του εαυτού σου να έρθουν στην επιφάνεια. Είναι αυτή η περίοδος της ζωής σου που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις όλα τα συναισθήματα που έχεις κρύψει καλά μέσα σου, τις πληγές που θεωρείς ότι έχεις κλείσει, τις καταστάσεις που νομίζεις ότι έχεις ξεπεράσει. Με το να τις αντιμετωπίσεις είναι βέβαιο ότι θα βγεις από ένα τέλμα, καθώς η αυτογνωσία και η αυτοκριτική θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα τι σε εμποδίζει να εξελιχθείς και να ξεπεράσεις τραύματα, φόβους και ενοχές.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, βγάζοντας στην επιφάνεια την επιθυμία σου να εξερευνήσεις νέους τομείς στην ζωή σου, να μπεις σε διαδικασία να ασχοληθείς με το πως θα ικανοποιήσεις τις πνευματικές σου ανησυχίες. Η αισιοδοξία και η διάθεση για διασκέδαση και έρωτα είναι έντονες, αυτό όμως μπορεί να σε αποσυντονίσει από καθημερινές υποχρεώσεις, που τις αφήνεις σε δεύτερη μοίρα.  Το τετράγωνο που σχηματίζει όμως με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στην επιφάνεια με ορμή απωθημένα και φόβους, κάτι που λειτουργεί συγκρουσιακά ως προς την διάθεση σου για εξέλιξη και πνευματικότητα. Να θυμάσαι ότι ο έντονος εκνευρισμός και ο φανατισμός το πιθανότερο που θα κάνουν είναι να απομακρύνουν πρόσωπα από κοντά σου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 και κάνει έντονη την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με αυτά που σε ικανοποιούν. Καλό είναι να είσαι μετρημένος σε έξοδα και αγορές γιατί μπορεί μετά να μετανιώσεις για περιττά πράγματα που δεν χρειαζόσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει επιστροφές από το παρελθόν που δεν περίμενες, κάτι που σε κολακεύει και σε κάνει να νιώθεις περισσότερη σιγουριά από ότι παλιότερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικά νέα ξεκινήματα σε στόχους αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τις ομαδικές σου δραστηριότητες φέρνει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05 αγαπημένε Καρκίνε και δείχνεις πιο έτοιμος από ποτέ να δραστηριοποιηθείς σε κοινούς στόχους με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε φέρουν πιο κοντά στα προσωπικά σου οράματα και σχέδια. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει το έναυσμα ακόμα και για συνεργασίες με φίλους που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Συναισθηματικά, από κοινού στόχοι που πιθανά να θέσεις με το ταίρι σου μπορούν να γίνουν αυτοί που θα αλλάξουν ριζικά την σχέση σας. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που να προκαλέσουν έντονο συναισθηματισμό και πάθος.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, έρχεται να δονήσει για τα καλά τον φιλικό σου περίγυρο και τις συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Γεγονότα και πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά στην ζωή σου σε ωθούν στο να δεις ότι είναι η περίοδος της ζωής σου που καλείσαι να αναθεωρήσεις όποια παγιωμένη αντίληψη είχες και να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές νοοτροπίας μέσα από πρωτοποριακή βάση. Εκκεντρικά άτομα και ιδέες είναι πιθανότατο να έρθουν κάτω από αυτή την διέλευση.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, στρέφοντας την δυναμική σου εσωτερικά, κάτι που μπορεί να σε φορτίσει συναισθηματικά πάρα πολύ και να χρειάζεται μεθόδους εκτόνωσης, όπως η γυμναστική, για να ισορροπήσεις. Είναι πιθανότατο να εκδηλώσεις έντονα συναισθήματα, ανασφάλειες και φόβους στον σύντροφό σου και οι συγκρούσεις μπορεί να μην αποφευχθούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο δυσχεράνει την κατάσταση, καθώς καχυποψία και ανταγωνιστικότητα αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα που μπορεί να εκφραστεί στο φιλικό σου περιβάλλον και να υπάρξουν συγκρούσεις που θα σου στοιχίσουν.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 19.05 και ήρθε η ώρα να βγάλεις με ορμή τις προσωπικές σου ανάγκες στην επιφάνεια. Η γοητεία και η ακτινοβολία σου είναι χαρακτηριστικές και η διάθεση για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να ερωτοτροπήσεις είναι δεδομένη. Εξαιρετική περίοδος για να υπάρξει μία νέα σχέση στην ζωή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει τις νέες γνωριμίες, που μπορεί να γίνουν ξαφνικά και να φέρουν την ανατροπή στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται φιλικά σου πρόσωπα να σε ξαφνιάσουν εκφράζοντας συναισθήματα που δεν πίστευες ποτέ ότι έχουν.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις και νέες ευκαιρίες μπορεί να φέρει αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που πραγματοποιείται στις 15.05 σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Προτάσεις που μπορεί να προκύψουν είναι βέβαιο ότι θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο στην καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει η αναγνώριση που θέλεις, συνοδευόμενη από την ανάλογη οικονομική εξέλιξη αλλά και από επιπρόσθετες ευθύνες. Συναισθηματικά, δεν θα είναι απίθανο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου, καθώς η εικόνα στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο παίζει σημαντικό ρόλο. Νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να αλλάξουν εκ βαθέων τα δεδομένα της προσωπική σου ζωής.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, και δίνει ένα πρώτο δείγμα, κυρίως για τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου, για τις ανατροπές που θα φέρει στον επαγγελματικό τομέα και σε επίπεδο καριέρας που μέχρι τώρα υπηρετούσες. Είναι ξεκάθαρο ότι αντιδραστικές συμπεριφορές και επαναστατικές αντιλήψεις μπορεί να σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις τελείως πορεία και να αφήσεις πίσω σου την παρούσα δουλειά για κάτι καινούργιο, σύγχρονο πρωτοποριακό που σε εκφράζει πραγματικά και ανταποκρίνεται στην εξέλιξή σου σε πνευματικό επίπεδο. Περιοριστικοί κανόνες και απαρχαιωμένες νόρμες δεν σε αφορούν πλέον.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, ανεβάζοντας την ένταση στις σχέσεις σου σημαντικά, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να δεχθείς επιθέσεις ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα εκτοξεύσουν τα νεύρα και οι αντιπαραθέσεις θα είναι δύσκολο να αποφευχθούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει περισσότερο ακόμα τον εκνευρισμό, με εσένα να γίνεσαι απότομος και εριστικός και οι σφοδρές συγκρούσεις να είναι προ των πυλών. Προσπάθησε να εκτονώσεις την ενέργειά σου αυτή σε κάτι εποικοδομητικό, διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 βγάζοντας στην επιφάνεια τα βαθύτερά σου συναισθήματα, την ανάγκη να προσφέρεις στους γύρω σου, να βοηθήσεις όποιον θεωρείς ότι σε χρειάζεται. Πρόσωπα από το παρελθόν σου έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να σου θυμίσουν τους ανοιχτούς «λογαριασμούς» που έχεις μαζί του. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες, καθώς δεν μπορεί να δεις αντικειμενικά τις προθέσεις των άλλων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο ή παλιότερες καταστάσεις που θα φέρουν την ανατροπή στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή αγαπημένε Παρθένε που θα είναι το έναυσμα για μία διαφορετική πορεία ζωής από αυτήν που είχες μέχρι τώρα. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει την μεταμόρφωση μέσα από πνευματικές αναζητήσεις ή και από ερωτικές καταστάσεις και δημιουργικές δραστηριότητες που σκοπό έχουν να σε ωθήσουν σε μία ουσιαστικότερη εξέλιξη. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την ζωή θέλεις να είναι πια διαφορετικός, καθώς με αισιοδοξία και κέφι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Συναισθηματικά, η ένταση των συναισθημάτων οδηγούν σε ουσιαστική εξέλιξη την σχέση σου.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, δίνοντάς σου το στίγμα του για αλλαγή σε επίπεδο πνευματικότητας και χάραξη ζωής, καθώς έρχεται για να σε βάλει σε κατάσταση υπερδιέγερσης και να ψάξεις για μία νέα κουλτούρα που θα σε εκφράζει από εδώ και πέρα. Ξαφνικά ταξίδια ή γνωριμίες από το εξωτερικό έρχονται για να ενισχύσουν αυτή σου την αλλαγή και να σε βοηθήσουν να δεις ότι θα πρέπει να ξεπεράσεις μοντέλα σκέψης και δράσης που δεν σε βοηθούν στο να εξελιχθείς πνευματικά και σαν προσωπικότητα. Νέες ιδέες που μπορεί να έχεις θα σε βοηθήσουν να βρεις τον πραγματικό σου ορίζοντα.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, φέρνοντας περισσότερο τρέξιμο σε ότι αφορά τις καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και περισσότερες υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο, κάτι που πιθανά να αυξήσει το άγχος και την γκρίνια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να είναι απότομος, εριστικός και εκρηκτικός στις αντιδράσεις σου, δημιουργώντας όμως έτσι προβλήματα με συναδέλφους. Η γυμναστική και η ενασχόληση με την σωματική σου υγεία είναι εξαιρετικός τρόπο εκτόνωσης αυτού του ψυχικού δυναμικού.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 κάνοντας έντονη την ανάγκη σου να συναναστραφείς με φιλικά σου πρόσωπα και άτομα που δραστηριοποιήσε μαζί σε συλλογικές προσπάθειες. Είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον. Έχεις την τάση ακόμα να θέλεις να αποστασιοποιηθείς από το ταίρι σου, κάτι που θα προβληματίσει έντονα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τις πιθανότητες για κεραυνοβόλους έρωτες που θα γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σου είναι εντονότερη αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και είναι σε σχέση με τρίτους, όπως τράπεζες ή ασφαλιστικούς οργανισμούς, επενδύσεις αλλά και κληρονομιές. Είναι γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις συμφωνίες πολύ ευνοϊκές για εσένα που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά. Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει την ψυχολογική αλλά και την οικονομική στήριξη από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, που είναι σημαντική για εσένα. Συναισθηματικά, η ένταση συναισθημάτων και το πάθος είναι δεδομένα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν καρδιοχτύπι και έντονο πόθο.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δεις βαθιά μέσα σου ποιες είναι οι πραγματικές στο ανάγκες από την σχέση σου, κάτι που γίνεται με έντονο τρόπο, αφού δεν αποκλείεται να νιώθεις ξαφνική αναστάτωση για ότι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε στις οικονομικές σου συμφωνίες γιατί πιθανά να μην έχον στέρεες βάσεις, λόγω σπασμωδικών κινήσεων και να βρίσκεσαι εκτεθειμένος μετά το τέλος τους. Σκέψου καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε δεσμευτική οικονομική διαδικασία.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, προκαλώντας υπερδραστηριότητα αλλά και την τάση να κάνεις κινήσεις που θα προβάλουν έντονα το εγώ σου. Σπατάλες είναι πολύ πιθανές, καθώς θέλεις να διασκεδάσεις αλλά μπορεί να χάσεις το μέτρο. Οι δημιουργικές σου δραστηριότητες μπορούν να προωθηθούν με μοναδικό τρόπο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις στην ερωτική σου ζωή. Έχοντας την τάση να εκδηλώνεις συναισθήματα καταπιεσμένα με εκρηκτικό τρόπο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις σφοδρές συγκρούσεις που δεν θα σε ωφελήσουν.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 και ρίχνεις το βάρος στην προσωπική σου προβολή με σκοπό την επαγγελματική σου εξέλιξη αλλά και την κοινωνική αναγνώριση. Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις θα είναι πολλές, αλλά θα έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο την καριέρα. Πρόσεχε μόνο μην χάσεις το μέτρο ασχολούμενος μόνο με αυτά, γιατί το ταίρι σου θα δείξει δυσαρέσκεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή, βοηθώντας σε να αναγνωρίσεις τι θέλεις πραγματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σου ζωή αλλά και η συνεργασίες σου βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05 να σου δίνει την δυνατότητα για ένα έναυσμα προς θετικότερη κατεύθυνση σε όλα τα επίπεδα. Η διάθεση για κατανόηση και ισορροπία μπορεί να εξομαλύνει διαφορές και να φέρει την ηρεμία στην σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου δίνει την επιμονή και το ψυχικό σθένος να προσπαθήσεις και να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συναισθηματικά, δείχνεις έτοιμος να επικοινωνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, κάτι που λειτουργεί εξαιρετικά στην σχέση σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές που θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, κάνοντας σαφές με το πέρασμά του ότι ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου. Γεγονότα και ξαφνικές γνωριμίες θα σε ωθήσουν στο να δεις τι πραγματικά θέλεις και είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση που ανακαλύψεις ότι οι παρούσες σχέσεις σου δεν σε καλύπτουν δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσουν να υπάρχουν στην ζωή σου. Τάσεις ανεξαρτησίας και αντιδραστικότητας που δείχνεις αιφνιδιάζουν τους γύρω σου.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, φέρνοντας στην επιφάνεια έντονη οργή και θυμό που μπορεί να καταπιέζεις για καιρό μέσα σου. Οι συγκρούσεις με οικογενειακά σου πρόσωπα είναι πολύ πιθανές, καθώς εκδηλώνονται έντονες τάσεις ανταγωνιστικότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο δυσχεραίνει το κλίμα ακόμα περισσότερο και η νευρικότητα μπορεί να φτάσει στα ύψη. Αν δεν είσαι προσεκτικός στον τρόπο που αντιδράς και αντιμετωπίζεις καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί οι συγκρούσεις να πάρουν εκρηκτικές διαστάσεις. Προσπάθησε να βρεις ένα μέσο εκτόνωσης της έντασης. Επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 βοηθώντας σε να βρεις αισιοδοξία, κέφι και διάθεση για διασκέδαση και φιλοσοφικές συζητήσεις. Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς δείχνεις να απολαμβάνεις να φλερτάρεις, όμως δεν φαίνεσαι διατεθειμένος να παραμείνεις σταθερός. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να έρθουν στην ζωή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στην ζωή σου πρόσωπα που να νιώσεις μοναδικά συναισθήματα και να καταλάβεις τι σημαίνει «κεραυνοβόλος έρωτας».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα ξεκινήματα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο αγαπημένε Τοξότη, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο «αγγίζει» τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας. Αυτό μπορεί να φέρει προτάσεις για υψηλότερες θέσεις ή για νέα εργασία που μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες αλλά αυτό θα έχει και το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε γεμίζει με πείσμα, επιμονή, ψυχική δύναμη και διαίσθηση να ακολουθήσεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για εσένα, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου. Συναισθηματικά, η δουλειά δεν πρέπει να σε αποσπάσει από την προσωπική σου ζωή. Βάλε πάθος και ερωτισμό και θα δεις την βελτίωση και σε αυτόν τον τομέα.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, δίνοντάς σου ένα πρώτο δείγμα των διαθέσεών του όσον αφορά την καθημερινότητα και την εργασία σου. Είναι δεδομένο ότι αυτά που θα προκύψουν θα σε οδηγήσουν σε πλήρη αναθεώρηση του τι σημαίνει καθημερινός προγραμματισμός και δουλειά, καθώς θα δείχνεις πιθανά μία διαρκή άρνηση να προσαρμοστείς σε τυπικά και απαρχαιωμένα μοτίβα. Ξαφνικές προτάσεις για δουλειά ή ξαφνικές απομακρύνσεις από εργασιακούς χώρους είναι πιθανές.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, βάζοντάς σε σέ μία διάθεση να κάνεις παράλληλα πολλά πράγματα, καθώς έχεις την τάση να βαριέσαι εύκολα με αυτά που ασχολείσαι. Λες πράγματα περισσότερα από όσα θα έπρεπε και αυτό μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο χειροτερεύει το κλίμα και σε κάνει έντονα αντιδραστικό και εριστικό με το κοντινό σου περιβάλλον. Προσπάθησε αυτό να το περιορίσεις, διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθείς σε συγκρουσιακές καταστάσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες. Καλό είναι να ασχοληθείς με κάτι που θα μπορέσεις να εκτονώσεις τον τόσο εκνευρισμό.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 και μπαίνεις σε μία διαδικασία συναισθηματικής εσωστρέφειας, καθώς εκδηλώνεις με ευκολία φόβους και απωθημένα στο ταίρι σου, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα. Ζήλια και καχυποψία θα φέρουν συγκρούσεις, γι’ αυτό κάνει την ανασφάλεια πάθος και θα δεις ευεργετικά αποτελέσματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες που να προέρχονται από το εργασιακό περιβάλλον και να υπάρξουν κεραυνοβόλες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικά νέα ξεκινήματα μπορεί να φέρει αγαπημένε Αιγόκερω η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05 σε δημιουργικό επίπεδο, καθώς είναι ιδανική στο να κάνεις προσπάθειες για να προβάλεις το δημιουργικό σου έργο ή να υπάρξει σημαντικό βήμα στην εξέλιξή σου. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου δείχνει ξεκάθαρα την ισχυρή βούληση και το ψυχικό δυναμικό που μπορεί να υπάρξει για να επιτύχεις ότι θέλεις, κάτι που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσένα. Συναισθηματικά, δείχνεις να αφήνεις πίσω σου ότι σε προβλημάτιζε και να προχωράς σε μία νέα αρχή με τον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανότατο να υπάρξει που θα σε οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, φέρνοντας τα πάνω κάτω στον έρωτα και στο πως αντιμετωπίζεις αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Επαναστατικές αντιδράσεις από την πλευρά σου είναι δεδομένες και αυτό είναι κάτι που θα θορυβήσει τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να κλείσεις το κεφάλαιο μιας σχέσης, νιώθοντας ότι καταπιέζεσαι ή περιορίζεσαι. Ξαφνικά πρόσωπα έρχονται και φεύγουν από την ζωή σου, δίνοντάς σου τελικά να καταλάβεις τι θέλεις πραγματικά από τον έρωτα.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, κάτι που σε οδηγεί στο να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιδιώξεις. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Η τάση σου μεταξύ σπατάλης και συντήρησης είναι έντονη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει την προσωπική σου ζωή, καθώς εριστικές συμπεριφορές και επαναστατικές αντιδράσεις μπορούν να λειτουργήσουν εκρηκτικά και να ισοπεδώσουν σχέσεις σημαντικές για εσένα. Πρόσεχε τον χειρισμό και την συμπεριφορά σου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου, δίνοντας στον εαυτό σου την χαρά να ξοδέψει χρήματα για να νιώσεις καλύτερα. Το φλερτ είναι έντονο και είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες που ανεβάζουν τους παλμούς και σε κάνουν να νιώθεις ότι χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου. Ξαφνικές μπορεί ακόμα να φέρει συνεργασίες που θα αποδώσουν και σε οικονομικό επίπεδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία νέα αρχή μπορεί να γίνει σε ότι αφορά την οικογένεια και τις σχέσεις μέσα σε αυτήν αγαπημένε Υδροχόε, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05 σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα με οικογενειακά πρόσωπα που σε απασχολούσαν και να προχωρήσεις παρακάτω. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει βαθιά συναισθήματα, αλλά και ανασφάλειες στην επιφάνεια, σου δίνει όμως και το ψυχικό σθένος να ξεπεράσεις ότι κατάλοιπο και τραύμα έχεις και να προχωρήσεις δυναμικά αφήνοντας πίσω σου ότι σε πληγώνει. Συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις για να ξεκινήσεις την δική σου οικογένεια, σε περίπτωση που δεν έχεις, ή να μετακομίσεις με το ταίρι σου.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με προκαταλήψεις και στερεότυπα που έχεις αποκτήσεις λόγω οικογενειακών καταβολών. Ήρθε όμως η περίοδος της ζωής σου που θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου ότι σε βαραίνει και δεν ταιριάζει με την σημερινή σου υπόσταση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές αποφάσεις για δημιουργία οικογένειας ή και για την απομάκρυνσή σου από αυτή. Αλλαγές στον τόπο κατοικίας είναι πιθανές, και γιατί όχι αυτές να είναι εκτός συνόρων.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, κάνοντάς σε εξαιρετικά δραστήριο αλλά και πιθανά επιθετικό αφού η ενέργεια που έχεις είναι πιθανά περισσότερη από αυτή που καταναλώνεις. Πρόσεχε όμως, καλό θα είναι να την διοχετεύσεις δημιουργικά, διαφορετικά δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί συγκρουσιακό κλίμα σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο και δεν αποκλείεται αν δεν μπορέσεις να ελέγξεις τα νεύρα σου να δημιουργήσεις κρίσεις σε σημαντικές σχέσεις σου. Επηρεάζει έντονα τον γεννημένο τις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 και δείχνεις να θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αγοράζοντας καλλυντικά ή άλλα είδη περιποίησης για να αισθανθείς όμορφα. Οι σχέσεις σε εργασιακό επίπεδο εξομαλύνονται, καθώς δείχνεις την διάθεση για να κλείσεις θέματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικούς έρωτες ,μέσα από τον εργασιακό χώρο, που θα σε γεμίσουν χαρά και θα δώσουν νότα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου. Οικονομικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν που θα σε ικανοποιήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Ένας νέος κύκλος στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον αρχίζει, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05 να σου δίνει την δυνατότητα να αφήσεις πίσω καταστάσεις και περιστατικά που μπορεί να τάραξαν τα νερά και να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά στην επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους που έχουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Σημαντικές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν σε εμπορικό ή επικοινωνιακό επίπεδο που θα σε οδηγήσουν σε εξαιρετική εξέλιξη, αφού το τρίγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε οπλίζει με ψυχική δύναμη και αντοχή για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Συναισθηματικά, νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν που να οδηγήσουν σε βαθύ συναισθηματικό δέσιμο.

Την ίδια μέρα ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τον Νοέμβριο, φέρνοντας τα πάνω κάτω στον τρόπο που επικοινωνείς και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αλλά και τις κοντινές σου σχέσεις. Αιφνιδιαστικά γεγονότα πιθανά να φέρουν στην επιφάνεια πλευρές καταστάσεων που δεν γνώριζες ή δεν είχες συνειδητοποιήσει, κάνοντάς σε να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψεις. Μπορείς να αποκτήσεις νέες γνώσεις, καθώς το μυαλό δείχνει να διψάει για πληροφορία. Άφησε πίσω σας ότι είχες μάθει μέχρι τώρα και προχώρησε μπροστά με την νέα γνώση που σου προσφέρεται.

Στις 16.05 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, όπου θα γυρίσει ανάδρομος στις 27.06, βάζοντάς σε σέ μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Θυμός και λύπη αναβλύζουν από μέσα σου όμως δείχνεις να θέλεις να τα καταπιέσεις, κάτι που δεν σε αφήνει να τα ξεπεράσεις. Άλυτα ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια, δείχνεις όμως να μην μπορείς να τα διαχειριστείς. Καλό είναι να ασχοληθείς με όποιο είδος τέχνης σε εκφράζει για να ισορροπείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στις κοντινές σου σχέσεις, λόγω της επιθετικότητας και της αντιδραστικότητας που έχεις την τάση να εκφράζεις. Κράτα την ψυχραιμία σου, διαφορετικά προετοιμάσου για σφοδρές συγκρούσεις με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο στις 19.05 βοηθώντας να βελτιωθεί η διάθεση σου, καθώς η ανάγκη για διασκέδαση, για φλερτ και παιδικότητα είναι διάχυτη και είναι αυτό που τελικά μαγνητίζει τους γύρω σου. Επιθυμείς να γίνεις το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικούς και κεραυνοβόλους έρωτες που θα σε κάνουν να νιώσεις έντονα το καρδιοχτύπι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ