zodiac

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 15-22.10.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής στον Σκορπιό πρωταγωνιστεί σε ότι αφορά τις αστρολογικές συνθήκες και οι όψεις που σχηματίζει δίνουν τον τόνο που θα κινηθείς. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει ευχάριστες οικονομικές συζητήσεις για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν, όμως κυρίως δείχνεις να έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με το σύντροφό σου και να υπάρξει μία εκ βαθέων εξομολόγηση που θα βοηθήσει στην εξέλιξη της σχέσης σου. Προσοχή μόνο σε νευρικότητα και υποκειμενισμό που μπορεί να βάλουν εμπόδια.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο σου προκαλεί υπερένταση και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις είτε στο ταίρι είτε σε φιλικά σου πρόσωπα. Μπορείς να γίνεις επιθετικός, εριστικός και να πεις λόγια που είναι αληθινά μεν αλλά με σκληρό τρόπο. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις για να αποφύγεις μικροατυχήματα. Η γυμναστική είναι εξαιρετικό μέσο εκτόνωσης της έντασης. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση αλλά και αφηρημάδα. Καλλιτεχνικές δράσεις, συζητήσεις σε ότι αφορά την ψυχολογία και τον εσωτερισμό μπορούν να αποβούν καταλυτικές, καθώς δείχνεις να εκτονώνεις την ένταση και μπορείς να επικοινωνήσεις σε ένα ανώτερο πνευματικό πεδίο, κάτι που σε βοηθά να ισορροπήσεις την διάθεσή σου.  Άφησε τις συγκρούσεις και ασχολήσου με την ψυχή και το πνεύμα σου! Θα αποβεί ευεργετικό τόσο για εσένα, όσο και για τους γύρω σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ο Ερμής στον Σκορπιό, στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων και των συνεργασιών σου, είναι ο κύριος πρωταγωνιστής στο αστρολογικό «παιχνίδι» της εβδομάδας αυτής και υποκινεί συζητήσεις που μπορεί να είναι ευχάριστες, όμως και συγκρουσιακές. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε ωθήσει σε όμορφες συζητήσεις τόσο με το ταίρι σου, όσο και με συνεργάτες σου προσπαθώντας έτσι να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σου σχέσεις που πιθανό να είχαν διαταραχθεί. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να βγεις με το ταίρι σου και να συναντήσεις ανθρώπους για να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ που θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσένα.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο εκτοξεύει την νευρικότητα και το άγχος, κάτι που μπορεί να σε κάνει απότομο, εριστικό και άκρως συγκρουσιακό στο σύντροφο, σε συνεργάτες ή σε πρόσωπα που θα έρθεις σε επαφή στον επαγγελματικό σου χώρο. Καλό είναι να περιορίσεις την υπερένταση και να σκέφτεσαι καλά αυτά που εκφράζεις για να αποφύγεις εντάσεις που μόνο προβλήματα θα φέρουν. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να ταξιδέψεις πνευματικά και σε εφοδιάζει με διαίσθηση που μπορεί να αποβεί καταλυτική σε συζητήσεις για συνεργασίες που μπορεί να θέλεις να κάνεις. Ο τρυφερός και ρομαντικός σου λόγος αγγίζει το ταίρι σου, με τον συναισθηματισμό να εκτοξεύεται. Εκτόνωσε την ένταση με δράση και κράτα τη διαίσθηση και την κατανόηση για να μην έρθεις σε προστριβές που θα σου κοστίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Σκορπιό βρίσκεται στο επίκεντρο της εβδομάδας αυτής, καθώς κινεί τα νήματα και φέρνει εξελίξεις στο πεδίο της καθημερινότητας και της εργασίας, προκαλώντας ευχάριστες συζητήσεις αλλά και εντάσεις που μπορεί να κοστίσουν. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στη δουλειά και έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις σχέσεις με συναδέλφους που πιθανά έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συντροφιά με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα περάσετε όμορφα και θα ξεφύγεις από το άγχος. Προσοχή στην έντονη υποκειμενικότητα, δεν θα βοηθήσει.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο σου προκαλεί ένταση, εκνευρισμό και στρες και δεν θα σου είναι δύσκολο να γίνεις επικριτικός και αυστηρός με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, προκαλώντας έτσι συγκρούσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου για να μπορέσεις να αποφύγεις καυγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν, μόνο θα δυσχεράνουν το κλίμα. Γυμναστική ή κάποιο σπορ θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά για να εκτονώσεις την ένταση. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει έντονα διαισθητικό σε ότι αφορά την επαγγελματική σου εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις την διαίσθηση και τη λογική για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, γιατί αφήνοντας την ευαισθησία να κυριαρχήσει δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική κρίση και πιθανά να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ο Ερμής στον Σκορπιό, τον οίκο των ερώτων και της δημιουργικότητάς σου, βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, καθώς με τις όψεις που σχηματίζει κινεί τα νήματα και μπορεί να φέρει ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις με το ταίρι σου και πιθανά να λύσετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν μεταξύ σας. Το όμορφο κλίμα που δημιουργεί μπορεί να σε οδηγήσει σε παρέες με ευχάριστες συζητήσεις ή με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Σημαντικό είναι να μην αφεθείς στον υποκειμενισμό και στην έπαρση, γιατί θα χάσεις.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να εκτοξεύσει την νευρικότητα, το άγχος και την καχυποψία, προκαλώντας έτσι σημαντικά ζητήματα στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε συνεργασίες. Το στρες και οι ανασφάλειες μπορεί να κυριαρχήσουν και να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα. Είναι προτιμότερο να εκτονώσεις την ένταση εκφράζοντας τα συναισθήματά σου, παρά να είναι απότομος και εριστικός. Δράσεις και άσκηση θα σε βοηθήσουν. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις σχέδια για εσένα και το ταίρι σου και το μέλλον που θα ήθελες να έχετε. Η ονειροπόλα διάθεσή σου μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες παραμυθιού και κατά συνέπεια μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου. Απέφυγε τις τριβές και αφέσου στο συναίσθημα και δεν θα χάσεις.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ερμής στον Σκορπιό επηρεάζει άμεσα την δράση σου, καθώς μπορεί να υπάρξουν έντονες συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο που να έχουν ευτυχή ή ατυχή κατάληξη, αυτό θα εξαρτηθεί από την προσωπική σου διαχείριση. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα στο προσωπικό σου χώρο και να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα περνώντας μία ευχάριστη και τρυφερή βραδιά. Συζητήσεις για ζητήματα που εκκρεμούν με το ταίρι σου μπορούν να λυθούν με καλή διάθεση και κατανόηση που μπορεί να υπάρξει εκατέρωθεν. Μόνο πρόσεχε τυχόν νευρικότητα και υποκειμενισμό, θα λειτουργήσουν υπονομευτικά σε κάθε προσπάθεια.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να επηρεάσει άμεσα την επικοινωνία με τα οικογενειακά σου πρόσωπα, το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Ο εκνευρισμός, το άγχος, ο παρορμητικός τρόπος έκφρασης μπορούν να βάλουν δυναμίτη στις σχέσεις σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και να σκέφτεσαι καλά πριν μιλήσεις για να αποφύγεις έντονες προστριβές. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου προκαλεί έντονη ευαισθησία, διαίσθηση αλλά και διάθεση ονειροπόλησης. Είναι ιδανική συνθήκη για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τους βαθύτερους φόβους σου και να δείξεις την θετική σου διάθεση σε πρόσωπα της οικογένειας που θέλουν να μιλήσουν μαζί σου. Μην προχωρήσεις σε οικονομικές συζητήσεις. Άδραξε την ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθείς με ότι ανακουφίζει την ψυχή σου και μην αφήνεσαι στα νεύρα που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Ερμής από τον Σκορπιό αυτή την εβδομάδα δημιουργεί όμορφες στιγμές με έντονη και ευχάριστη επικοινωνία, αλλά και συγκρουσιακές διαθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις για να μην προκληθούν προβλήματα με πρόσωπα που είναι κοντά σου. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ ευχάριστο σκηνικό με παρέες ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα επικοινωνήσεις και θα περάσεις μοναδικά. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα που εκκρεμούν και σας απασχολούν. Είναι χρυσή ευκαιρία να δώσεις λύσεις και να ισορροπήσεις το κλίμα.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει την ένταση και νιώθεις άγχος, εκφράζεσαι επικριτικά στους γύρω σου και αυτά είναι αρκετά για να υπάρξουν προβλήματα σε ότι αφορά σχέσεις με κοντινά σου πρόσωπα αλλά και στον εργασιακό χώρο. Καλό είναι να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ελέγξεις την διάθεσή σου, διαφορετικά οι αντιδράσεις στη συμπεριφορά σου θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις έντονες. Εκτονώσει σε γυμναστική ή δράσεις που σε εκφράζουν. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει συζητήσεις για συνεργασίες σε σχέση με εμπορικά ζητήματα που σε αφορούν. Βάλε την διαίσθησή σου να λειτουργήσει και μην αφεθείς στην καλόπιστη διάθεση που δείχνεις, γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λάθος τα συμπεράσματα που θα βγάλεις. Εκμεταλλεύσου αυτή τη συγκυρία για να δημιουργήσεις παραμυθένιο σκηνικό στη σχέση σου και όχι κόντρες.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ερμής στον Σκορπιό και στο περιβάλλον των οικονομικών σου προκαλεί συζητήσεις και σχέδια αυτή την εβδομάδα, που είναι στο χέρι σου πως θα καταλήξουν, γιατί είναι πιθανό να υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη αλλά και δυσάρεστη, λόγω της συμπεριφοράς σου. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν, καλό είναι να λάβεις όλες τις παραμέτρους υπόψη σου πριν βγάλεις οριστικά συμπεράσματα, αν χρειάζεται. Μοναδικές στιγμές μπορείς να ζήσεις με το ταίρι σου, καθώς δημιουργείται μοναδικά ερωτικό κλίμα και πιθανό είναι να εκφράσεις συναισθήματα που δεν έχεις εκφράσει ξανά.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να βγάλει ανασφάλειες, φόβους, εκνευρισμό και άγχος στην επιφάνεια, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τις οικονομικές σου υποθέσεις αλλά και την ερωτική σου ζωή. Καλό είναι λοιπόν πριν δυναμιτίσεις σχέδια και σχέσεις να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις και να δείξεις λογική, σκεπτόμενος πολύ καλά τι θέλεις να εκφράσεις και πως θα το κάνεις αυτό. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει έντονη την διαίσθησή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου αλλά και την εργασιακή σου πορεία. Αυτό που είναι σημαντικό όμως είναι να μην προβείς σε σημαντικές αποφάσεις αν δεν έχεις ολοκληρωμένη άποψη, στηριζόμενος μόνο στο συναίσθημα. Μόνο βλέποντας πράξεις και εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου θα μπορέσεις να προχωρήσεις προς τον σωστό δρόμο.

ΣΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ο Ερμής στο ζώδιό σου γίνεται το επίκεντρο του αστρολογικού ενδιαφέροντος την εβδομάδα αυτή, καθώς οι συνθήκες που δημιουργεί με τις όψεις που σχηματίζει μπορεί να προκαλέσουν ευχάριστες στιγμές και εξελίξεις, αλλά και δυσάρεστες, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη βγάζει την ευχάριστη πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια, καθώς έχεις την διάθεση να περάσεις καλά, κάτι που είναι εμφανές στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες σου. Είναι πιθανές οι συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις επιθετικός και υποκειμενικός, χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει τον εκνευρισμό, το άγχος και δεν θα σου είναι δύσκολο να εκδηλώσεις την οργή που κρύβεις μέσα σου σε προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις. Είναι επιτακτική η ανάγκη του να διαχειριστείς τις εκρήξεις και τον εριστικό σου τρόπο, διαφορετικά καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για έντονα συγκρουσιακές αντιδράσεις.  Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί ονειρεμένες συνθήκες σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, αλλά θέτει και μοναδικές βάσεις σε συζητήσεις που αφορούν σε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που πιθανά να έχεις. Η διαίσθησή σου λειτουργεί μοναδικά και σε κατευθύνει προς το σωστό μονοπάτι για εσένα. Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κατακλύζουν τη σχέση σου, κάτι που μπορείς να απολαύσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σε ένα ευαίσθητο για εσένα περιβάλλον, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν ή θέματα που εκκρεμούν και πιθανά να πρέπει να κλείσεις. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι μοναδικό έναυσμα για να εκφράσεις συναισθήματα αλλά και να δείξεις την κατανόησή σου σε όποιο πρόσωπο χρειαστεί, προκαλώντας όμορφες συζητήσεις. Είναι πιθανό να προσπαθήσει να σε προσεγγίσει πρόσωπο από το παρελθόν και να μιλήσεις μαζί του, όμως καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις και να μην είσαι ευκολόπιστος σε ότι ακούσεις.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο εκτινάσσει την ένταση την ένταση και δεν θα σου είναι δύσκολο να γίνεις εριστικός, επιθετικός και απότομος στον λόγο σου, εκτονώνοντας ότι νιώθεις σε κοντινά σου πρόσωπα. Η μουσική και η δράση θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς αυτή σου την διάθεση, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις που θα χαλάσουν το κλίμα. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία με ευαισθησία και κατανόηση να συζητήσεις και να λύσεις ζητήματα με την οικογένεια που εκκρεμούν και μπορεί να σε πληγώνουν. Μην φοβηθείς να δεις βαθιά μέσα σου ότι σε φοβίζει και να κλείσεις ότι σε ταλανίζει και δεν σε βοηθά να προχωρήσεις. Προτίμησε να ασχοληθείς με την ψυχή σου από το να μπλέξεις σε καυγάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο Ερμής στον Σκορπιό αυτή την εβδομάδα σε ωθεί στο να κάνεις σχέδια και να πραγματοποιήσεις συζητήσεις σε ότι αφορά τους στόχους σου, αλλά και να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις περισσότερο με το φιλικό σου περιβάλλον. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, για να καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες όταν χρειαστεί. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί το καλύτερο δυνατό κλίμα σε ότι αφορά τους φίλους και τις στιγμές που θέλεις να περάσεις μαζί τους. Μπορείς να εκφράσεις άμεσα τα συναισθήματά σου αλλά και πρωτότυπες ιδέες που εντυπωσιάζουν το φιλικό σου περίγυρο. Το ταίρι σου και εσύ γίνεστε μία υπέροχη ομάδα που μέσα από κοινές δράσεις περνάτε μοναδικά.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο βγάζει ανασφάλειες, στρες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης στην επιφάνεια και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς έντονα με φιλικά σου πρόσωπα ή με άτομα που συμμετέχετε μαζί σε συλλογικές δράσεις. Καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε καταβάλει, γιατί το πιθανότερο είναι να πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σου δώσει διαίσθηση και να πραγματοποιήσεις αλλαγές ή να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά στόχους. Μην αφεθείς στο συναίσθημα γιατί θα χάσεις, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι. Λογική και διαίσθηση θα σε καθοδηγήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Έντονες συζητήσεις και σχέδια θα υπάρξουν στο επαγγελματικό πεδίο αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στο Σκορπιό να κινεί τα αστρολογικά νήματα και να προκαλεί όμορφες στιγμές, αλλά και στιγμές με εντάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή, διαφορετικά θα σου κοστίσουν. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει ευχάριστες επαγγελματικές συναντήσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και το άγχος, κάνοντας ένα διάλλειμα από τις πολλές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν είναι πιθανό να υπάρξουν, προσοχή όμως αν χρειαστεί να συμφωνήσεις, να είσαι βέβαιος για όποιο βήμα.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στο ζώδιό σου ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομες, εριστικές και επιθετικές αντιδράσεις που θα εκτονώσεις πιθανά σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς πολύ καλά αυτά που θέλεις να εκφράσεις, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές και θα επηρεάσουν το όποιο καλό κλίμα υπάρχει. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που έχουν σχέση με οικονομικά ζητήματα. Καλό είναι να μην σε οδηγήσει το συναίσθημα, αλλά η λογική και η διαίσθηση για να πάρεις αποφάσεις που θα είναι προς όφελός σου, διαφορετικά καλύτερα να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ερμής από τον φιλικό για εσένα Σκορπιό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αστρολογικές εξελίξεις της εβδομάδας αυτής και μπορεί να φέρει μοναδικές συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις κοινά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα αλλά και έντονες στιγμές που τα ξεσπάσματα και η ένταση είναι πιθανά. Στις 15.10 η σύνοδός του με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας με πρόσωπα που έχετε κοινά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, διασκεδάζοντας και αναπτύσσοντας ο καθένας την προσωπική του κοσμοθεωρία. Μοναδικά μπορείς να περάσεις και με το ταίρι σου δημιουργώντας ένα άκρως ερωτικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό σκηνικό.

Στις 19.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο βγάζει στην επιφάνεια άγχος, νεύρα, δογματισμό και διάθεση σύγκρουσης που καλό είναι να περιορίσεις γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς πιθανότατα με καθαρή ματιά την όποια κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους θα έρθεις αντιμέτωπος με αντιδράσεις και προστριβές θα χαλάσουν την διάθεση και τις σχέσεις σου με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Την ίδια μέρα το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να ταξιδέψεις πνευματικά και είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με το πνεύμα σου. Μπορείς να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο σκέψεις και απόψεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και στους συνεργάτες, όμως θα πρέπει να είναι και ρεαλιστικές… αυτό να το θυμάσαι. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει και προσπάθησε να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που θα σε προάγουν, εκτονώνοντας έτσι την όποια κακή διάθεση.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ