zodiac_signs

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 18-24.3.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η έλευση του Ηλίου στο ζώδιό σου στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες μετά στον άξονα σου με τον Ζυγό στιγματίζοντας την ολοκλήρωση κύκλων σε ότι αφορά τις προσωπικές και επαγγελματικές του σχέσεις, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθείς τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Είναι γεγονός ότι η αστρολογική συγκυρία είναι πολυσύνθετη γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς να διαχειριστείς ζητήματα που αφορούν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, καθώς η σύνοδος ανάδρομου Ερμής – Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε ότι αφορά συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν αλλά και λανθασμένες εντυπώσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που αργότερα να μετανιώσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο έρχεται να σηματοδοτήσει μία έντονη εσωτερική σύγκρουση που εντοπίζεται κυρίως σε προσωπικό επίπεδο καθώς η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία στη σχέση έρχεται σε αντιπαράθεση με την επιθυμία για ασφάλεια και σιγουριά κάτι που εκδηλώνεται εντονότερα στο σύντροφό σου προκαλώντας προβλήματα. Έχεις την ευκαιρία να αποφύγεις ζητήματα καθώς οι χειρισμοί σου θα πέσουν παίξουν καθοριστικό ρόλο και έχεις τη δυνατότητα που σου δίνεται είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων στις σχέσεις με αισιοδοξία δρομολογώντας συγκεκριμένες δράσεις σε ότι αφορά την κάλυψη των επιθυμιών σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις αφού το πιθανότερο είναι είτε να δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς είτε να υπάρξουν λάθος εντυπώσεις που θα οδηγήσουν σε κινήσεις που αργότερα θα σε απογοητεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το καθοριστικότερο αστρολογικό γεγονός αυτή την εβδομάδα είναι το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά στον άξονα Κριού – Ζυγού που στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τη δουλειά, την καθημερινότητα και τον προγραμματισμό της, εκκρεμούσες υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να έρθουν στο φως. Είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση καθώς η έντονη αστρολογική δραστηριότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις και λανθασμένες αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτη στον Υδροχόο με τον Άρη στο ζώδιό σου δίνει μία έντονη εσωτερική σύγκρουση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και την πορεία σου σαν προσωπικότητα.

Σημαντικό είναι να ισορροπήσεις μέσα σου την ανάγκη για αυτοπροβολή και την επιθυμία για επιθετική και έντονη δράση σε όλα τα επίπεδα καθώς αυτό πιθανά να αποτελέσει το έναυσμα για έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου που θα σου κοστίσουν. Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθείς δυσχεραίνει έντονα την επικοινωνία και μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και λάθος εντυπώσεις που θα οδηγήσουν σε βήματα που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Απέφυγε ιδιαίτερα αυτή την εποχή να συζητήσεις σημαντικά θέματα σε ότι αφορά στόχους που μπορεί να έχεις. Ευεργετικά στο να δράσεις επιτυχημένα και να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο είναι το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που σου δίνει ψυχικό σθένος, ενεργητικότητα και δυναμισμό για να επιτύχεις τους στόχους σου αλλά κυρίως αυτό να γίνει με το θετικότερο για σένα τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στον άξονα Κριού – Ζυγού είναι το καταλυτικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής καθώς επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, τον έρωτα γενικότερα, φιλικές σχέσεις και ομαδικές δράσεις στις οποίες μπορεί να συμμετέχεις, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει στη ζωή σου. Είναι ξεκάθαρο ότι ένας κύκλος κλείνει και αυτό θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη διαχείριση καθώς η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον έρωτα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο δημιουργεί έντονη εσωτερική σύγκρουση σε ότι αφορά την ανάγκη σου για ερωτικό παιχνίδι σε σχέση με πιθανή καταπιεσμένη οργή και φόβους που μπορεί να σε καθηλώνουν και να σε οδηγούν στη μοναχικότητα.

Η ισορροπία που θα πρέπει να υπάρξει γίνεται ιδιαίτερα από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη που σε ωθεί στο να δεις με αισιοδοξία τη σχέση σου και να μην επικεντρωθείς στους φόβους σου. Σημαντική είναι επίσης και η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθείς που μπορεί να δημιουργήσει έντονα ζητήματα επικοινωνίας σε ότι αφορά επαγγελματικές δραστηριότητες και σχέδια που μπορεί να έχεις στην καριέρα σου καθώς δημιουργεί αυταπάτες και η τάση να ωραιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις πιθανά να οδηγήσουν σε λάθος βήματα και αποφάσεις που την παρούσα περίοδο δεν μπορείς να αναγνωρίσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις συμφωνίες ή συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η προσοχή σου αυτή την εβδομάδα στρέφεται κυρίως σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός είναι το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού εντείνει ζητήματα οικογένειας και καριέρας που θα πρέπει να κλείσεις. Επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που θα χειριστείς καταστάσεις με πρόσωπα σημαντικά στη ζωή σου καθώς οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Παράλληλα το τετράγωνο της Αφροδίτη στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα καθώς η ανάγκη για συγχώνευση και απόλυτη ταύτιση με το σύντροφο έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για ομαδική και ανεξάρτητη δράση και αυτό μπορεί με ευκολία να εκτονωθεί στη σχέση σου δημιουργώντας προβλήματα.

Το τρίγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δώσει την λύση καθώς σου δημιουργεί έντονη διάθεση για δράση, ενεργητικότητα, διεισδυτικότητα και κυρίως επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου. Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός τον τρόπο που επικοινωνείς καθώς η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθείς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες σε ότι αφορά τον έρωτα και δεν αποκλείεται να αυτό να σε οδηγήσει στο να δώσεις υποσχέσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς και στο τέλος να εκτεθείς. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην προτρέχεις βγάζοντας συμπεράσματα ή να δεσμευτείς για πράγματα και καταστάσεις στα οποία δεν είσαι βέβαιος καθώς πιθανό είναι να απογοητευτείς είτε από τον εαυτό σου είτε από τους άλλους.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Σημαντική αστρολογική συγκυρία της εβδομάδας αυτής είναι η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά στον άξονα Κριού – Ζυγού που κεντρίζει την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα σε σχέση με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου, σε ότι αφορά γνώσεις και πιθανά ταξίδια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ήρθε η ώρα να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε ταλανίζουν, να οριστικοποιήσεις κύκλους σχέσεων που θεωρείς ότι δεν έχουν τίποτα περαιτέρω να σου προσδώσουν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εντάσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο δημιουργεί έντονη συγκρουσιακή εσωτερική διάθεση και η ανάγκη για φλερτ και συντροφικότητα έρχεται σε αντιπαράθεση με την επιθυμία για επαγγελματική δράση και κοινωνική καταξίωση που μπορεί να δονήσει για τα καλά την προσωπική σου ζωή.

Εκμεταλλεύσου την αισιοδοξία που σου χαρίζει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη και μην αφήνεις τη νευρικότητα να επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή καθώς θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις να ικανοποιήσεις τόσο τις ανάγκες σου όσο και τις επιθυμίες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να πιστέψεις σε σένα το ταίρι σου σε αυτά που μπορεί να σου προσδώσει η σχέση σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει επίσης να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς δεν λειτουργεί καθόλου βοηθητικά στο να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα, πιθανά να δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και οι επιλογές που μπορεί να κάνεις να σε οδηγήσουν σε απογοητευτικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Καταλυτικό γεγονός για την εβδομάδα αυτή είναι η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού στρέφοντας την προσοχή σου και οικονομικά ζητήματα σε σχέση με λογαριασμούς, πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις αλλά και σε σχέση με τρίτους όπως τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις ότι σε απασχολεί και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Προσπάθησε μόνο αυτό να γίνει όσο το δυνατόν ομαλότερα γιατί η νευρικότητα και οι φόβοι μπορεί να προκαλέσουν προστριβές. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς η ανάγκη να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας συγκρούεται με την επιθυμία για δράση και διασκέδαση με το σύντροφο, με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο.

Σημαντικό είναι επίσης να επικοινωνήσεις με το καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς εντείνει την ωραιοποίηση, την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων και μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες οδηγώντας σε είτε στο να δεσμευτείς είτε στο να πιστέψεις σε δεσμεύσεις που στο τέλος δεν θα πραγματοποιηθούν. Μην διστάσεις αυτό το την περίοδο να κάνεις μία έντονη εσωτερική ενδοσκόπηση για το τι θέλεις πραγματικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλό είναι να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις που το αποτέλεσμα μπορεί να σε πληγώσει. Άφησε το χρόνο να περάσει για να αντιληφθείς πραγματικά τι είναι αυτό που προσδοκάς από τους άλλους καθώς η συγκεκριμένη εποχή δεν βοηθά για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και άποψη στους συγκεκριμένους τομείς.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ήρθε η στιγμή για να κλείσεις ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων καθώς την εβδομάδα αυτή το καθοριστικότερο γεγονός είναι η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά στον άξονα σου με τον Κριό σηματοδοτώντας καθοριστικές αποφάσεις και βήματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Το επιθυμητό είναι αυτό να γίνει με ομαλό και ήρεμο τρόπο καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση προσώπων και καταστάσεων. Παράλληλα το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο δημιουργεί έντονο συγκρουσιακό κλίμα στην προσωπική σου ζωή καθώς η ανάγκη για έρωτα και διασκέδαση έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για απόλυτη συγχώνευση και έλεγχο του συντρόφου σου και αυτό πιθανά να εκδηλωθεί με απότομο και εριστικό τρόπο στη σχέση σου.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί άκρως βοηθητικά στη συγκεκριμένη περίπτωση καθώς μπορεί να σε απεγκλωβίσει από φόβους και προκαταλήψεις και να δεις την αισιόδοξη πλευρά της προσωπικής του ζωής χωρίς ανασφάλειες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις επίσης σε ότι αφορά συζητήσεις στον εργασιακό χώρο καθώς η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και αντίληψη των πραγμάτων και δεν αποκλείεται είτε να οδηγηθείς στο να δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσεις είτε να αποκτήσεις λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων και να οδηγηθεί σε συμπεράσματα που δεν θα είναι απτά με την πραγματικότητα. Μην επιδιώξεις αυτή την εποχή συζητήσεις ή σχεδιασμούς που δεν θα αποδώσουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Σημαντική αστρολογική συγκυρία αυτή την εβδομάδα είναι η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες μετά στον άξονα Κριού – Ζυγού και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά ζητήματα παρελθόντων καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια, εργασιακά θέματα που μπορεί να πρέπει να οριστικοποιήσεις, θέματα καθημερινού προγραμματισμού που μπορεί να σε απασχολούν και θα πρέπει να κλείσεις. Γεγονός είναι ότι η νευρικότητα είναι αυξημένη γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση και στον τρόπο δράσης για να μην υπάρξουν δυσάρεστα αποτελέσματα που θα σε απογοητεύσουν.

Παράλληλα το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο εντείνει πιθανό εκνευρισμό και εσωτερική σύγκρουση καθώς η ανάγκη για τρυφερότητα και ρομαντισμό έρχεται σε αντιδιαστολή με την επιθυμία για ερωτικό παιχνίδι και φλερτ και αυτό πιθανά να εκδηλωθεί με απότομο και εριστικό τρόπο στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας ανταγωνιστικότητα και προστριβές που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Ευεργετικά σε αυτή την περίπτωση μπορεί να λειτουργήσει το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω όπου εντείνει το πάθος, το δυναμισμό και την επιθυμία για συγχώνευση με το σύντροφο, μη αφαιρώντας σου την ελευθερία που μπορεί να νιώθεις στην προσωπική σου ζωή. Είναι προτιμότερο επίσης αυτή την περίοδο να μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου ή με πιθανή νέα γνωριμία καθώς η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνας στους Ιχθείς δημιουργεί πιθανά ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συμπεράσματα ή σε δεσμεύσεις που δεν θα άπτονται της πραγματικότητας. Είτε το ένα, είτε το άλλο θα σε οδηγήσουν στην απογοήτευση και σε προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Καθοριστικό γεγονός αυτή την εβδομάδα είναι η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί η λίγο αργότερα στον άξονα Κριού – Ζυγού και επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις φιλικές του σχέσεις, την ερωτική σου ζωή, σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, συλλογικές δραστηριότητες που πιθανά συμμετέχεις. Ήρθε η ώρα να κλείσεις σημαντικά κεφάλαια στους συγκεκριμένους τομείς μόνο που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που δεν θα ήθελες να προκληθούν. Προσπάθησε παράλληλα να χαλιναγωγήσεις την έντονη εσωτερική συγκρουσιακή σου διάθεση που μπορεί να προκαλείται από το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο καθώς είναι αυτό που πιθανά δεν σε αφήνει να εκδηλώσεις πραγματικά τις ανάγκες σου, να αντιληφθείς πραγματικά τις επιθυμίες σου και να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιό σου λειτουργεί ευεργετικά στη συγκεκριμένη περίπτωση καθώς σε γεμίζει αισιοδοξία, χαρά και διάθεση για κατανόηση τόσο των προσωπικών σου αναγκών όσο και του συντρόφου σου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή επίσης αυτή την περίοδο σε οικογενειακές συζητήσεις ή σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς η σύνοδος ανάδρομο Ερμή με Ποσειδώνα στους Ιχθείς δεν αφήνει περιθώρια για άμεση και ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στον εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις και να πάρεις λάθος αποφάσεις που θα σου κοστίσουν. Οι αυταπάτες είναι στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις γι’ αυτό καλό είναι να μην το ξεχνάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στροφή σε ότι αφορά επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα κανείς αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται λίγες ώρες αργότερα στον άξονα Κριού – Ζυγού σε ωθεί στο να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την καριέρα και ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε αυτήν και την οικογένεια, έχοντας πια την ευκαιρία να κλείσεις κύκλους που μπορεί να σε ταλανίζουν μέχρι στιγμής, ιδιαίτερα εσένα που είσαι γεννημένος στις πρώτες μέρες του ζωδίου. Αυτό όμως να πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή και διαχείριση καθώς ο εκνευρισμός πιθανά να είναι έντονος και οι συγκρούσεις θα οδηγήσουν κατά τις καταστάσεις στα άκρα εάν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις στα νεύρα σου.

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτη στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο εντείνει πιθανές ανασφάλειες, φόβους και εσωτερική σύγκρουση καθώς η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση με το σύντροφο έρχεται σε αντιπαράθεση με την επιθυμία για απόλυτη παιδικότητα και χαρά στον έρωτα. Προσπάθησε να διαχειριστείς αυτό σου το συναίσθημα και να μην εκτονωθείς στο σύντροφό σου προκαλώντας έντονες προστριβές. Προσεκτικός επίσης θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά ζητήματα επικοινωνίας με το στενό σου περιβάλλον, εμπορικές και επικοινωνιακές δράσεις καθώς η σύνοδος ανάδρομο Ερμή – Ποσειδώνας στους Ιχθείς δεν δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ξεκάθαρη σκέψη χωρίς να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις ωθώντας σε σε αυταπάτες και λάθος αποφάσεις που θα οδηγήσουν στο να απογοητευτείς είτε με τον εαυτό σου και τις επιλογές σου, είτε με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Καταλυτικό γεγονός αυτή την εβδομάδα είναι η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στον άξονα Κριού – Ζυγού που σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα του ευρύτερου και του στενού του περιβάλλοντος, σε ότι αφορά τις πνευματικές σου αναζητήσεις, νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και ταξίδια που πιθανά να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν, αυτό όμως θα πρέπει να γίνει με ψυχραιμία και λογική για να μην επικρατήσει ο εκνευρισμός και προκληθούν προστριβές που δεν θα βοηθήσουν. Καλά θα κάνεις επίσης να είσαι εγκρατής σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Ταύρο εντείνει εσωτερικές συγκρούσεις που δεν θα βοηθήσουν τη σχέση σου αφού η ανάγκη για δράση σε ερωτικό επίπεδο έρχεται σε αντιπαράθεση με την επιθυμία για ασφάλεια που μπορεί να λειτουργεί καταπιεστικά μέσα σου.

Θυμήσου ότι τον εκτονώσεις τα νεύρα σου στο σύντροφό σου μόνο βοήθεια δεν θα προσφέρει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά σχέδια και συμφωνίες σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν καθώς ο Ερμής ανάδρομος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς λειτουργεί αποτρεπτικά για οριστικοποίηση των οποίων συζητήσεων μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργούνται αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για την υπάρχουσα κατάσταση και να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα με απογοητευτικά αποτελέσματα για εσένα. Απέφυγε όποια συζήτηση ή δέσμευση και άφησε το χρόνο να περάσει καθώς αργότερα θα είσαι σε θέση να δεις αντικειμενικά και με ορθότητα πώς πρέπει να δράσεις.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Σημαντικό γεγονός για την πορεία των οικονομικών σου θεμάτων είναι αυτή την εβδομάδα η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 21 Μαρτίου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα στον άξονα Κριού – Ζυγού που στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, δάνεια, επενδύσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αλλά ακόμα και σε ότι αφορά τις συναισθηματικές του ανάγκες και το κατά πόσο ο σύντροφος ή πιθανή νέα γνωριμία μπορεί να τις καλύψει. Δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όμως αυτές θα πρέπει να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές που θα σου κοστίσουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην επικοινωνία και σε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν καθώς ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για άμεση και ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων και πιθανά να σε οδηγήσουν σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να σου κοστίσουν.

Είναι προτιμότερο αυτή την περίοδο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να δώσεις υποσχέσεις και δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να φανείς αντάξιος όπως επίσης να υπάρξουν δεσμεύσεις από τους άλλους που δεν θα είναι αληθείς και στο τέλος θα απογοητευτείς. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν αποκλείεται να κατακλύσει τη σχέση σου, μόνο που αυτό γίνεται με έντονη παράλληλα συγκρουσιακή διάθεση λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο που δεν σε βοηθά να εναρμονίσεις ανάγκες και επιθυμίες και αυτό μπορεί να εκτονωθεί με απότομο και επιθετικό τρόπο το ταίρι σου προκαλώντας ιδιαίτερα προβλήματα. Μπορείς να βρεις την αισιοδοξία και την εσωτερική δύναμη να ισορροπήσεις μέσα σου και να δρομολογήσεις με τις καλύτερες προϋποθέσεις την προσωπική σου ζωή όπως σε καλύπτει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ