zodiac_signs

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 19-25.3.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου αγαπημένε Κριέ αυτή την εβδομάδα, στις 20.03 και σε βγάζει οριστικά από την εσωστρέφεια, ωθώντας σε σέ έντονη κοινωνικότητα αλλά και πιθανές παρορμητικές κινήσεις. Η προσωπικότητά σου λάμπει όπου και αν βρεθείς και είναι χαρακτηριστικό ότι τώρα νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στην επαγγελματική σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι μπορεί να υπάρξουν έντονες τάσεις εγωισμού που θα δυσκολέψουν τις σχέσεις σου. Το φλερτ και η επιβεβαίωση είναι σημαντικό για εσένα, καθώς δεν θα διστάσεις να κυνηγήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 πιθανά να σε φορτίσει με άγχος, καθώς οι πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα δείχνουν να σε φορτίζουν ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Δεν αποκλείεται δηλαδή να νιώσεις έντονη κόπωση λόγω του φορτωμένου προγράμματος αλλά και του στρες που σε διακατέχει. Προσοχή γιατί μπορεί να εκτονώσεις την κακή σου διάθεση και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με ανωτέρους, συνεργάτες αλλά και το ταίρι σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την σχέση σου και να σε ωθήσει να εκδηλώσεις έντονες τάσεις ελέγχου, ζήλιας και καχυποψίας στο ταίρι σου, κάτι που πιθανά να προέρχεται από προσωπικές ανασφάλειες φόβους και απωθημένα. Η συγκρουσιακή διάθεση να θυμάσαι μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα με το ταίρι σου και καλό είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις τον αυτοέλεγχο. Προσοχή και σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται αρχικά συμφέρουσες αλλά τελικά να μην είναι.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, βάζοντάς σε σέ μία διαδικασία εσωτερικής διεργασίες για το ποιος πραγματικά είσαι, ποιες είναι οι ψυχικές σου ανάγκες, τι θέλεις να πραγματοποιήσεις στην ζωή σου, ποια θέλεις να είναι η πορεία των σχέσεών σου σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο, καθώς πιθανά να μετανιώσεις μετά. Προσοχή στις επικοινωνίες, συνεννοήσεις και σε πιθανές παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που μπορεί να θέλουν να έχουν και πάλι θέση στην ζωή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αγαπημένε Ταύρε χαρακτηρίζεται από την έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 20.03, μία αστρολογική συγκυρία που εντείνει την εσωστρέφεια και την έντονη συναισθηματικότητα που σε διέπει τον τελευταίο καιρό. Αυτή σου η διάθεση δεν θα είναι βοηθητική στις καθημερινές σου δραστηριότητες, καθώς δείχνεις να θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, πράγμα αρκετά δύσκολο. Μπαίνεις σε μία απολογιστική διαδικασία του τελευταίου χρόνου και είναι τώρα χρυσή ευκαιρία για εσένα να ασχοληθείς με θέματα που μπορεί να εκκρεμούν και να απαιτούν λύσεις. Η φαντασία, η μουσική, η τέχνη είναι εξαιρετικές διέξοδοι για εσένα και καλά θα κάνεις να τις «χρησιμοποιήσεις» για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την υπερευαισθησία δημιουργικά.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος ή ακόμα νομικά και επιμορφωτικά ζητήματα, που θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και αυτό σε γεμίζει άγχος, ένταση και αρνητικότητα. Προσπάθησε να μην χάσεις την αισιοδοξία σου και να περάσεις ευχάριστες στιγμές με παρέες που σε χαλαρώνουν και σου δημιουργούν την διάθεση να ταξιδέψεις νοητικά, γιατί δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντεγκλήσεων λόγω της έντονης φόρτισης που νιώθεις. Προσοχή στον έντονο φανατισμό αλλά και φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα, όσον αφορά την σχέση σου, δημιουργώντας κλίμα έντασης με το ταίρι σου. Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή γιατί οι έντονες τάσεις ελέγχου και η ζήλια μπορεί να σε κατακλίσει, λόγω παλαιότερων τραυματικών εμπειριών, και αυτό να εκτονωθεί με απότομο τρόπο δυναμιτίζοντας έτσι την πορεία της σχέσης σου. Αν καταλάβεις ότι όλα αυτά προέρχονται από προσωπικούς φόβους θα μπορέσεις να το διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό φέρνοντας το μυαλό σου εντονότερα παρελθούσες καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα κλείσει για εσένα. Είναι γεγονός ότι οι μνήμες σε κατακλύζουν και αυτό κάνει πιο έντονη την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα που έχεις τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και με τις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες, αλλά να μην επιτρέψεις να απομονωθείς σε έντονο βαθμό αφού δεν θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Πρόσωπα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και σε προβληματίζουν. Μην πάρεις αποφάσεις όμως ακόμα, καθώς μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι εποχή που δίνεις όλη σου την προσοχή σε στόχους αγαπημένε Δίδυμε, παλαιότερους ή νέους, κάτι στο οποίο λειτουργεί ενισχυτικά και η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 20.03. Είναι γεγονός ότι είναι χαρακτηριστική η εξωστρέφειά σου και μπαίνεις στην διαδικασία να θέλεις να λειτουργήσεις ομαδικά, μέσα από συλλόγους ή δραστηριότητες που καλύπτουν τις κοινωνικές σου ανάγκες. Η διάθεση να συναναστραφείς με τους φίλους σου είναι έντονη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέοι στόχοι ή αναθεώρηση των παλαιότερων και θα βρεις αρωγούς για να τους επιτύχεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Η έντονα πρωτοποριακή σου στάση κερδίζει τους γύρω σου και είναι δεδομένο ότι πρωταγωνιστείς με τις ιδέες που εκφράζεις.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 σε βάζει σε μία διαδικασία έντασης, άγχους και συγκρούσεων με φιλικά πρόσωπα, καθώς πιθανά να εκδηλώσεις θυμό, ανασφάλεια και καχυποψία, δημιουργώντας έτσι αρνητικό κλίμα στις σχέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον. Οι προσωπικοί σου φόβοι μπορεί να σου δημιουργούν αμφιβολία στο πώς να δράσεις σε σχέση με τους στόχους σου και αυτό είναι κάτι που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός με τους γύρω σου και να προκαλέσεις αντιπαραθέσεις που δεν θα σε ωφελήσουν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 πιθανά να βγάλει στην επιφάνεια καχυποψία αλλά και τάσεις ελέγχου που θα εκδηλώσεις τόσο στις φιλικές σου σχέσεις, όσο και στο ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις που θα σου κοστίσουν. Προσπάθησε να περιορίσεις ανασφάλειες και απωθημένα και εκτόνωσε τα έντονα συναισθήματα δίνοντας πάθος και στιγμές μοναδικές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την σχέση σου.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και σε ωθεί στο να κάνεις ένα επαναπροσδιορισμό των στόχων που έχεις θέσει και κατά πόσο σε καλύπτουν. Είναι γεγονός επίσης ότι πιθανά να προκύψουν θέματα με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε βάλουν στην διαδικασία να αναρωτηθείς κατά πόσο μπορούν να βρίσκονται κοντά σου και κατά πόσο σε στηρίζουν. Η εποχή αυτή είναι καλή για να σκεφτείς και να εντοπίσεις ότι δεν σου ταιριάζει, όχι όμως και να δράσεις. Σκέψου καλά τι θέλεις και δράσε όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σου ζωή γίνεται εντονότερη και εσύ δείχνεις να πρωταγωνιστείς αγαπημένε Καρκίνε, καθώς με τον Ήλιο στον Κριό από τις 20.03 όλη σου η προσοχή στρέφεται στην καριέρα σου και στο πως θα αναγνωριστείς και θα εξελιχθείς σε αυτόν τον τομέα. Ο επόμενος μήνας χαρακτηρίζεται από πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, στις οποίες θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Είναι γεγονός ότι το πιθανότερο είναι να αναγνωριστεί η προσφορά σου από τους ανωτέρους σου. Έντονη θα είναι και η κοινωνική σου δραστηριότητα, ο σκοπός είναι όμως η καριέρα σου και μόνο αυτή και γι’ αυτό φροντίζεις να μην λείπεις από εκεί που ξέρεις ότι μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, βγάζει άγχος και εριστική συμπεριφορά στην επιφάνεια και δεν θα σου είναι δύσκολο να δημιουργήσεις εντάσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε να δεις ότι προκύψει με ψυχραιμία, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου, με τους συνεργάτες και με το ταίρι σου. Σκέψου ψύχραιμα και λογικά.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 φέρνει στο προσκήνιο προσωπικές ανασφάλειες και εξουσιαστικές τάσεις, που θα εκδηλωθούν έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο και είναι πιθανό να διαταράξουν τις σχέσεις σου αλλά και την εικόνα που έχεις «χτίσει» μέχρι στιγμής. Άσε τους φόβους και την καχυποψία στην άκρη γιατί είναι βέβαιο ότι δεν θα σε βοηθήσουν σε ότι έχεις στο μυαλό σου. Δεν μένει ανεπηρέαστη και η προσωπική σου ζωή, αφού η εσωτερική σου σύγκρουση εκτονώνεται πιθανά στο ταίρι σου με δυσάρεστα αποτελέσματα. Απέφυγε να κάνεις οικονομικές συμφωνίες χωρίς να έχεις μελετήσει πολύ καλά τα πράγματα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να αναρωτηθείς για το πόσο σε καλύπτει η καριέρα που έχεις επιλέξει και η εξέλιξή της. Παρεξηγήσεις θα είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό φρόντισε να είναι βέβαιος στις συνεννοήσεις σου. Μην προβείς σε αποφάσεις που μπορεί μετά να δεις ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση. Σκέψου καλά τι σε ικανοποιεί και τι όχι στην επαγγελματική σου ζωή και πάρε αποφάσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία.

ΛΕΩΝ

Είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για εσένα αγαπημένε Λέοντα, αφού ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20.03 ανεβάζοντας και άλλο την διάθεσή σου, δίνοντάς σου περισσότερη ώθηση για να ασχοληθείς με την πνευματικότητά σου και πιθανά ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Νομικά και επιμορφωτικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με αυτά και να τα οδηγήσεις σε θετική εξέλιξη με τις κινήσεις σου. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι η ταξιδιάρικη διάθεσή σου στρέφει το ενδιαφέρον στην κοινωνικότητα, στις παρέες, στην διασκέδαση, στις συζητήσεις. Δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στα καθημερινά και γι’ αυτό καλό είναι να προσέξεις μην υποπέσεις σε λάθη.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 μπορεί να σου δημιουργήσει ένταση, άγχος και νευρικότητα, καθώς η διάθεσή σου για ανεμελιά έρχεται σε σύγκρουση με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και της εργασίας που είναι πολλές, και δεν αποκλείεται αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις την «περίεργη» διάθεσή σου να υπάρξουν συγκρούσεις τόσο σε επίπεδο δουλειάς, με τους συναδέλφους σου, όσο και σε επίπεδο παρέας, εκδηλώνοντας τάσεις φανατισμού και απαξίωσης σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 φέρνει έντονη συναισθηματική αναστάτωση, καθώς πιθανά να βγουν στην επιφάνεια φόβοι και απωθημένα και να εκτονώσεις όλο αυτό που νιώθεις στο ταίρι σου, δημιουργώντας προβλήματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις την επικριτικότητα και την διάθεση που δείχνεις να κατευθύνεις τα πράγματα όπως εσύ θέλεις να επηρεάσουν άμεσα την σχέση σου γιατί το πιθανότερο είναι οι συγκρούσεις να είναι έντονες. Άσε το πάθος και την ανεμελιά να σε κατακλίσουν, όχι τις ανασφάλειες.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να αναρωτηθείς για το αν έχεις επιλέξει την πορεία που τελικά σε καλύπτει στην ζωή σου. Νομικά θέματα που εκκρεμούν μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα πρέπει να τα λύσεις. Ο τρόπος που απολαμβάνεις την ζωή σου μπαίνει στο μικροσκόπιο και ανακαλύπτεις αν σε ικανοποιούν ο τρόπος διασκέδασης και οι παρέες με τις οποίες φιλοσοφείς και περνάς καλά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πρόσωπα από το παρελθόν που θα εμφανιστούν, θέλοντας να τους δώσεις και πάλι την ευκαιρία. Ένα να θυμάσαι… μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι δεδομένο αγαπημένε Παρθένε ότι αυτή η εβδομάδα σηματοδοτείται από την έλευση του Ήλιου στον Κριό, στις 20.03, που εντείνει την εσωστρέφειά σου και την τάση σου να παρατηρείς περισσότερο και να μην εκφράζεσαι. Φόβοι, ανασφάλειες, απωθημένα και ενοχές βγαίνουν με ορμή στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα που δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις στους γύρω σου και στο ταίρι σου. Οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς θα σε απασχολήσουν και καλό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε οδηγήσει στις σωστές λύσεις. Η ένταση των συναισθημάτων καλό είναι να εκδηλωθεί μέσω του πάθους και του ερωτισμού και όχι της σύγκρουσης, δημιουργώντας προβλήματα στην σχέση σου.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 φέρνει εσωτερική σύγκρουση στην ανάγκη σου να περάσεις απολαυστικές στιγμές στην ζωή σου με τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και η ένταση ανεβαίνει. Είναι γεγονός επίσης ότι παλεύεις μεταξύ χαράς και καχυποψίας, έρωτα και μοναχικότητας, εκδήλωσης των συναισθημάτων και καχυποψίας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσα σου και να υπερκεράσεις τις όποιες ανασφάλειες γιατί διαφορετικά θα είναι δύσκολο να μην συγκρουστείς με τον άνθρωπό σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 βάζει ένα ακόμα λιθαράκι έντασης στην σχέση σου, καθώς δείχνεις να θέλεις να εξουσιάσεις το ταίρι σου, κάτι που το πιθανότερο είναι να μην γίνει αποδεκτό και να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που πιθανά να έχεις μόνο δυσκολίες και προβλήματα μπορούν να φέρουν, γι’ αυτό προσπάθησε να περιορίσεις καχυποψία και αμφιβολίες που σε ταλανίζουν για να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σου προτείνουν.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό βάζοντάς σε σέ διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα που μπορεί να εκκρεμούσαν και θα πρέπει τώρα να ασχοληθείς και να δρομολογήσεις τις λύσεις τους. Η προσωπική σου ζωή μπαίνει στο μικροσκόπιο και πιθανά να αναρωτηθείς κατά πόσο νιώθεις ασφάλεια σε αυτό το επίπεδο. Πρόσεχε μόνο τον τρόπο που θα εκφραστείς στο ταίρι σου, γιατί η ένταση σε συνδυασμό με την ζήλια μπορεί να δυναμιτίσουν την κατάσταση. Μην πάρεις αποφάσεις και μην βιαστείς να εκφράσεις σκέψεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Όλη σου η προσοχή αγαπημένε Ζυγέ στρέφεται στις συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σου ζωή, με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 και εσένα να προσπαθείς να συμβιβάσεις διαφορετικές απόψεις, μη θέλοντας να χαλάσεις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Ενδόμυχα υποβόσκει ο φόβος της μοναξιάς που μπορεί να σε οδηγήσει στο να συμφωνήσεις με καταστάσεις και να ανεχτείς συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν. Η διπλωματικότητά σου ξεδιπλώνεται για χάρη των ισορροπιών, πρόσεξε μόνο γιατί η τάση σου να συμβιβάζεσαι εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει στο να αποδεχτείς συνθήκες που δεν σου αρέσουν και σύντομα πιθανά να αντιδράσεις. Νέες συνεργασίες ή γνωριμίες είναι πολύ πιθανές.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 είναι κανό να φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου, αλλά και στην οικογένεια, λόγω της έντασης με την οποία σε γεμίζει, του άγχους που πιθανά να εκδηλώσεις. Η εριστική συμπεριφορά θα είναι για εσένα ένα μέσο άμυνας και επίθεσης, που όμως γνωρίζεις πολύ καλά ότι μόνο αρνητικά μπορεί να συμβάλλει στην όποια κατάσταση. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα νεύρα σου με ψυχραιμία και να μην χάσεις την λογική σου, οδηγώντας τις καταστάσεις σε σύγκρουση.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει έντονη κυκλοθυμία, εξουσιαστική «μανία», η ζήλια να έρθει στην επιφάνεια και να καθορίσει την συμπεριφορά σου τόσο στις οικογενειακές σου σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Βγάζεις καχυποψία, λόγω απωθημένων και προσωπικών ανασφαλειών, καλό όμως είναι να αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να κατευθύνεις τους όλους με τον τρόπο που εσύ θέλεις και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει αυτά που παίρνει από τις σχέσεις του χωρίς να υπάρχουν ερωτηματικά.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό στρέφοντάς σε σέ μία εσωτερική διαδικασία όσον αφορά συνεργασίες που μπορεί να έχεις και το κατά πόσο σε καλύπτουν. Δείχνεις να είσαι έτοιμος να κάνεις μία ανασκόπηση με στόχο να βρεις τα θετικά και τα αρνητικά συνεργατών και αν αυτοί μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που εσύ ζητάς. Η εσωτερική αυτή αναζήτηση περνάει και στην προσωπική σου ζωή και αναρωτιέσαι κατά πόσο σε ικανοποιεί το ταίρι σου. Επιστροφές από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές, μην βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις, ούτε να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα και η εργασία γίνονται εντονότερες αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ, με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 και εσένα να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις επωμιστεί στην δουλειά, αλλά και καθημερινές δραστηριότητες που κλείνουν το πρόγραμμά σου και πιθανά να μην σου αφήνουν κενή ώρα για να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Η γκρίνια, η επικριτικότητα και η τάση να επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η διατροφή και η γυμναστική είναι εξαιρετική διέξοδος.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 μπορεί να εντείνει την νευρικότητα, την ένταση και την κακή διάθεση, αφού η διάθεσή σου να κοινωνικοποιηθείς, να ταξιδέψεις, να διασκεδάσεις, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους και ιδέες συγκρούεται με τις καθημερινές υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο. Προσπάθησε να βρεις έστω λίγο χρόνο για να εκτονώσεις την νευρικότητα μέσω γυμναστικής, διαφορετικά μπορεί να γίνεις εριστικός και να συγκρουστείς με τους γύρω σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 μπορεί να σε κάνει να βγάλεις επικριτικές και ελεγκτικές τάσεις στην σχέση σου, λόγω προσωπικών φόβων και απωθημένων που μπορεί να έχεις, κάτι που να είσαι βέβαιος θα δυναμιτίσει το κλίμα και θα δημιουργήσει προβλήματα. Άσε την κριτική στην άκρη, άσε τους παραλογισμός και την καχυποψία, ζήσε τον έρωτά σου και προσπάθησε να επικοινωνήσεις χωρίς φόβο με τον άνθρωπό σου. Πιθανές οικονομικές προτάσεις μπορεί να δεχτείς, να είσαι όμως πολύ προσεκτικός αν συμφωνήσεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην φαίνονται από την αρχή οι πραγματικές προθέσεις.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς την εργασιακή σου δραστηριότητα μέχρι τώρα, κατά πόσο σε καλύπτει η δουλειά και η καθημερινότητα που έχεις. Παλιότερες προτάσεις για δουλειά μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις και προσπάθησε να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι για να υπάρξουν παρεξηγήσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η επικριτικότητα δεν θα βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας και η δημιουργικότητα είναι αυτά που σε απασχολούν εντονότερα αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη, καθώς η έλευση του Ήλιου στον Κριό στις 20.03 σηματοδοτεί για εσένα την έντονη εξωστρέφεια, την όρεξη για διασκέδαση, για φλερτ, για δημιουργία, για παιδικότητα, για απόλαυση. Είναι γεγονός ότι νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και είναι τώρα η καλύτερη εποχή για να προωθήσεις καλλιτεχνικές σου προσπάθειες δείχνοντας το πόσο σημαντικές είναι για εσένα. Ο ερωτισμός και η έκφραση των συναισθημάτων γίνονται με πολύ έντονο τρόπο. Το ίδιο και η τάση υπερπροστασίας που έχεις αλλά και ο εγωκεντρισμός και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 είναι γεγονός ότι σου δημιουργεί εσωτερική σύγκρουση που πιθανά να σου βγάλει νευρικότητα και εριστικές τάσεις, καθώς από την μία επιθυμείς να ρουφήξεις την κάθε στιγμή της ζωής, από την άλλη θέματα ανασφάλειας, προσωπικής και οικονομικής, δείχνουν να σε κρατούν πίσω και να σε ωθούν στο να συγκρουστείς με τους γύρω σου αλλά και με το ταίρι σου. Προσπάθησε να περιορίσεις άγχος και ένταση για να μην δημιουργηθούν συγκρούσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 φέρνει στο προσκήνιο τάσεις ελέγχου, καχυποψία, δυσπιστία και αμφιβολίες που πιθανά να εκδηλώσεις στο ταίρι, το αποτέλεσμα όμως να ξέρεις θα είναι συγκρουσιακό και πολύ έντονο, καθώς οι αντιπαραθέσεις μπορεί να οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορεί να αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες να επηρεάσουν την σχέση σου και να αφήσεις το πάθος και τον ερωτισμό να υπερκεράσουν αρνητικά συναισθήματα και συμπεριφορές.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς κατά πόσο σε καλύπτει ο σύντροφό σου, κατά πόσο είναι ικανοποιητική η προσωπική σου ζωή. Δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που εκκρεμούσαν έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Στο προσκήνιο έρχονται επίσης και πάλι πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου στο παρελθόν και πιθανά να θέλουν και πάλι την ευκαιρία να είναι μαζί σου. Μην βιάζεσαι να εκφραστείς γιατί μπορεί πομπώδεις συμπεριφορές και ασυνεννοησία να δημιουργήσουν επικοινωνιακό χάος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ξεκάθαρο αγαπημένε Αιγόκερε πως με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 στρέφεις όλο σου το ενδιαφέρον στην οικογένεια και σε ζητήματα που απασχολούν αυτή. Ένα είδος εσωστρέφειας σε κατακλύζει και μπαίνεις στην διαδικασία μίας ανασκόπησης των τελευταίων γεγονότων και της συμπεριφοράς σου σε αυτά. Είναι έντονη η τάση του να νιώθεις ασφάλεια και οικεία και γι’ αυτό είναι πιθανό να ασχοληθείς με το σπίτι σου, δημιουργώντας έτσι ένα ζεστό σκηνικό για να υποδέχεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Προσοχή σε έντονες κυκλοθυμικές τάσεις και ανασφάλειες που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα. Δεν θέλεις να συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, προτιμάς την παρέα με λίγους και καλούς στον δικό σου χώρο.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 22.03 είναι γεγονός ότι μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος και νευρικότητα, κάτι που πιθανά να σε κάνει εριστικό με τους οικείους σου αλλά και με συνεργάτες και το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις την ένταση να καταβάλει την διάθεσή σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε καυγάδες και συγκρούσεις που θα χαλάσουν το κλίμα γενικότερα. Περιόρισε την κυκλοθυμία και την ανασφάλειά που μπορεί να νιώθεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 23.03 σου δημιουργεί την ανάγκη να ελέγξεις καταστάσεις και πρόσωπα σε οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό δεν θα είναι εύκολο να γίνει αποδεκτό από τους γύρω σου και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις πολύ έντονες. Το ταίρι σου μπορεί να δεχτεί όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό, σκέψου όμως ότι μπορεί να το αδικείς με την στάση και την συμπεριφορά σου. Πρόσεχε οικονομικές συμφωνίες και προτάσεις που μπορεί να έχεις, γιατί μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές, το πιθανότερο όμως είναι να μην είναι αυτό που φαίνονται.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό που εντείνει την συναισθηματικότητα και την ανασφάλεια και μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία, όσον αφορά την οικογένεια και τις σχέσεις μέσα σε αυτή. Οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούσαν τώρα επιζητούν λύσεις, αφού έρχονται στο προσκήνιο, γι’ αυτό πρόσεχε την διαχείρισή τους και τον τρόπο που θα επικοινωνήσεις γι’ αυτά. Οι παρεξηγήσεις δεν θα είναι δύσκολο να συμβούν και καλό θα είναι να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν εκφράζεσαι, γιατί οι προστριβές μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον καραδοκούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνία, κοινωνικότητα, δημόσιες σχέσεις είναι το σύνθημα για εσένα αγαπημένε Υδροχόες αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20.03 και κάνει πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη σου να συναναστραφείς με κόσμο, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις απόψεις, να φλερτάρεις και να πάρεις νέες γνώσεις. Δεν αποκλείονται τα κοντινά ταξίδια, καθώς είναι γεγονός ότι αυτά σε βοηθούν στο να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να ανανεώνεσαι. Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο μπορεί να σε απασχολήσουν, καθώς ανοίγει ένας νέος επαγγελματικός δρόμος που μπορεί να εξελιχθεί ευνοϊκά για εσένα. Πρόσεχε μόνο γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 φέρνει ανασφάλειες και φόβους που υποβόσκουν από παρελθούσες καταστάσεις στην επιφάνεια και δείχνεις να παλεύεις μεταξύ εξωστρέφειας και εσωστρέφειας, μεταξύ ανεμελιάς και πόνου, μεταξύ χαράς και απωθημένων. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν θα βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση και ην νευρικότητα με το να γίνεις προκλητικός με την συμπεριφορά σου στους γύρω σου. Συγκράτησε την κακή σου διάθεση και βάλε την λογική σου να λειτουργήσει.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και πληγές του παρελθόντος που να εκδηλωθούν με ένταση στο ταίρι σου και να χαλάσεις το κλίμα μεταξύ σας. Είναι γεγονός ότι οι βαθιές πληγές που μπορεί να κουβαλάς είναι πιθανό να γίνουν εμπόδιο στο παρόν σου και στην σχέση σου, καλό είναι όμως να μην το επιτρέψεις. Άσε τον ερωτισμό και τον πόθο να πάρουν τα ηνία και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς τις σχέσεις σου με το κοντινό περιβάλλον, αδέρφια – ξαδέρφια – φίλους κολλητούς. Είναι πιθανό να αναθεωρήσεις την στάση σου σε κάποιους αλλά καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εποχή, γιατί δεν αποκλείεται να μετανιώσεις αργότερα. Καλό θα είναι να είσαι πολύ καλά οργανωμένος σε πιθανά ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις γιατί η ταλαιπωρία και οι καθυστερήσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

ΙΧΘΥΣ

Θέματα ασφάλειας συναισθηματικής αλλά και υλικής έρχονται στο επίκεντρο αγαπημένε Ιχθύ, καθώς δείχνεις να θέλεις να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου με μόνο σου στόχο το να νιώσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, αφού δείχνεις να συνδέεις την προσωπική σου αξία με την οικονομική σου κατάσταση. Μπαίνεις στην διαδικασία να διεκδικήσεις καλύτερο εισόδημα, τακτοποιείς ζητήματα οικονομικά και λογαριασμούς που θέλεις. Η κοινωνικότητά σου περιορίζεται και αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ήσυχες βραδιές με καλούς φίλους, παρά να χάνεσαι στην πολυκοσμία και στην φασαρία. Κτητικότητα και απολυτότητα μπορεί να εκδηλωθούν, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο. Είναι βέβαιο ότι αν σε καταβάλουν μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 22.03 δημιουργεί μία εσώτερη σύγκρουση μεταξύ ασφάλειας και ανεμελιάς που δείχνεις να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή σου η διάθεση μπορεί να εκδηλωθεί με νεύρα και να γίνεις εριστικός και φανατικός με τους γύρω σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να σκεφτείς λογικά αυτά που θέλεις και σε καλύπτουν για να μην προκαλέσεις προστριβές με φίλους αλλά και το ταίρι σου που θα χαλάσουν το κλίμα των σχέσεών σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 είναι γεγονός ότι μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις συναισθήματα ζήλιας, καχυποψίας, απωθημένα και ενοχές και αυτό να επηρεάσει την σχέση σου σε έντονο βαθμό, καθώς πιθανά να θέλεις να επιβάλεις τις απόψεις σου και να ελέγξεις το ταίρι σου. Οι αντιδράσεις πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, γι’ αυτό θα είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να περιορίσεις αυτά που «τρώνε» την καλή σου διάθεση και σκέψη και να αφήσεις το έντονο πάθος και κυριαρχήσει.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τα οικονομικά σου και κατά πόσο ικανοποιούν οι πόροι σου τις ανάγκες που έχεις. Δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις ή να σκεφτείς νέους πόρους οικονομικούς, καλά θα κάνεις όμως να μην πάρεις αποφάσεις ή να μην δράσεις αυτή την εποχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά. Σκέψου καλά τι θέλεις να κάνεις και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία κάνε τα πλάνα σου πράξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ