zodiac

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 23-29.7.2018

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

αλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με την έλευση του Ήλιου στον Λέοντα, ένα άκρως ερωτικό και δημιουργικό περιβάλλον για εσένα, που ανεβάζει το κέφι σου, την διάθεση να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ζητήματα, την ορμή να διασκεδάσεις και να ξεκινήσεις τις διακοπές σου. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς φλερτάρεις και ερωτοτροπείς συνεχώς και οι νέες κατακτήσεις πιθανά να είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ο δεσμευμένος μπορείς να δώσεις ώθηση στην σχέση σου και να ζήσεις μοναδικές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ακραία επαναστατικές και εριστικές συμπεριφορές λόγω έντονων προσωπικών ανασφαλειών, γι’ αυτό κράτησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να μην εκτονωθείς στους γύρω σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και μπαίνει σε μία εσωτερική διεργασία σκεπτόμενος την ερωτική σου ζωή και κατά πόσο σε καλύπτει. Συζητήσεις σοβαρές με τον σύντροφό σου καλό είναι να μην γίνουν αυτήν την περίοδο γιατί δεν θα είναι δύσκολο να καταλήξουν σε ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις το ενδεχόμενο μίας νέας αρχής. Καλό είναι να θυμηθείς τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκες, ώστε να πάρεις την καλύτερη απόφαση για εσένα. Παρελθόντα ζητήματα που εκκρεμούν σε σχέση με τα παιδιά  πιθανά να επανέλθουν στο προσκήνιο.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 δονεί για τα καλά φιλικές και προσωπικές σχέσεις, συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, στόχους και σχέδια που έχεις δρομολογήσει. Είναι ξεκάθαρο ότι πιθανά να οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός κύκλου, οι συνθήκες όμως δεν θα είναι εύκολες. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο ανατροπές, αιφνίδια γεγονότα και εκρηκτικά ξεσπάσματα μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα με σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου. Σκέψου καλά πριν αντιδράσεις και κράτα την ψυχραιμία σου, διαφορετικά είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξεις λόγω των σφοδρών συγκρούσεων που θα προκληθούν αν χάσεις το μέτρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στην αρχή της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ζητήματα οικογενειακά και ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε απασχολούν. Το μυαλό ανακαλεί στην μνήμη αναμνήσεις, κάτι που σε κάνει ευάλωτο και δείχνεις να έχεις την ανάγκη να «περιοριστείς» στο σπίτι σου και να απολαύσεις τον χώρο σου. Θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην οικογένεια και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου πιθανά να σε κάνει να επαναστατήσεις με καταστάσεις και συμπεριφορές μέσα στην οικογένεια και να προκύψουν έντονες συγκρούσεις, καθώς μπορεί να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από το οικείο περιβάλλον.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 σε βάζει σε μία ενδελεχή διαδικασία σε ότι αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον και τις σχέσεις σου με πρόσωπα από αυτό. Η επικοινωνία μεταξύ σας δυσχεραίνει και καλό είναι να προτιμήσεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία, παρά αυτή την περίοδο που θα δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Προτιμότερο είναι επίσης να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες ή χειρισμούς για θέματα ακίνητης περιουσίας, γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλεις. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία και υπερευαισθησία που μπορεί να σου χαλάσει το κέφι.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 επηρεάζει τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και δονεί για τα καλά τον επαγγελματικό και τον οικογενειακό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις μετά από ανατρεπτικά γεγονότα αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις. Με τον Ουρανό από το ζώδιό σου σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο ξαφνικές καταστάσεις, συγκρουσιακές συμπεριφορές αλλά και εκρηκτικές αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που σχετίζονται με την καριέρα σου, την οικογένειάς σου και την προσωπική σου ζωή και μπορεί να σε οδηγήσεις στο να πάρεις σημαίνουσες αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την ολοκλήρωση ενός σημαντικού κύκλου της ζωής σου. Καλό είναι βέβαια να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις, γιατί πιθανά να χαθεί ο έλεγχος και οι συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες. Η ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει καθοριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αρχίζει με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα, καθώς βγάζεις όλη σου την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι μεγάλη και γι’ αυτό πιθανά να στραφεί σε κοντινά πρόσωπα, όπως τα αδέρφια ή κολλητοί φίλοι για να έρθεις πιο κοντά τους. Οι δραστηριότητες που προκύπτουν είναι πολλές και πιθανά να μην σου είναι αρκετό το 24ωρο για να ανταπεξέλθεις. Μικρά ταξιδάκια και κοντινές εκδρομές λειτουργούν ανανεωτικά στην καθημερινότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει απωθημένα και φόβους από παρελθούσες καταστάσεις στην επιφάνεια και να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου σε δικά σου πρόσωπα. Δείξε ψυχραιμία και ώριμη σκέψη.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07, κάτι που μπορεί να φέρει δυσκολία και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους κοντινούς, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην γίνουν σοβαρές συζητήσεις αυτό το διάστημα που θα οδηγήσουν πιθανά σε ασυνεννοησία. Μπαίνεις σε μία διεργασία έντονων σκέψεων και προβληματισμού για το κατά πόσο σε κατανοεί και σε καλύπτει το στενό σου περιβάλλον. Προσοχή καλό είναι να δείξεις στον σχεδιασμό ταξιδιών, γιατί καθυστερήσεις ή αναβολές μπορεί να αλλάξουν το πρόγραμμά σου.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 φέρνει ζητήματα στην επιφάνεια σε σχέση με το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό αλλά και στενό περιβάλλον και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εκρηκτικές αντιπαραθέσεις που να φέρουν αποστασιοποίηση ή απομάκρυνση από πρόσωπα που είχες μέχρι τώρα στην ζωή σου. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο καταστάσεις που μπορεί να σε πλήγωσαν παλιότερα έρχονται στο προσκήνιο με ορμή και θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια να αποφύγεις εριστικές και συγκρουσιακές συμπεριφορές, σε περίπτωση που δεν θέλεις να χάσεις συγκεκριμένα πρόσωπα από την ζωή σου. Σκέψου καλά πριν μιλήσεις και κράτα χαμηλούς τόνους, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγεις τα χειρότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Με το Ήλιο να περνάει από το ζώδιό σου στον Λέοντα στις αρχές τις εβδομάδας επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Τα οικονομικά σου είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει, θα έχεις βέβαια την δυνατότητα να κάνεις επιτυχημένες επιλογές και αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις σιγουριά. Σιγουριά αποζητάς και από την προσωπική σου ζωή, μόνο που ενδέχεται να χάσεις το μέτρο και να δείξεις έντονη κτητικότητα στο ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα ή ακόμα και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που υπάρχει μέσα σου και να σε οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι ή με φιλικά σου πρόσωπα. Προσοχή λοιπόν στην διαχείριση και στις αντιδράσεις.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και μπαίνεις στην διαδικασία να επανεξετάσεις σχέδια που θα σε βοηθήσουν στο να επιτύχεις μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Καλό είναι όμως να μην μπεις σε διαδικασία εφαρμογής στην παρούσα περίοδο, γιατί παρεξηγήσεις και αναποδιές μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Σκέψου και σχεδίασε αυτή την εποχή και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη φορά κινήσου προς την κατεύθυνση που θέλεις.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 «αγγίζει» τον τομέα των οικονομικών σου συμφωνιών σε σχέση με τρίτους αλλά και την ερωτική σου ζωή, αυξάνοντας τον εκνευρισμό, την ανασφάλεια, την καχυποψία. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στις αντιδράσεις και τα λεγόμενά σου, διαφορετικά δεν είναι απίθανο να ανατραπούν συμφωνίες λόγω εκρηκτικών διαμαχών που μπορεί να υπάρξουν, κάτι που δεν θα εξελιχθεί απόλυτα ευνοϊκά για εσένα. Συναισθηματικά, ζήλια και καχυποψία για το ταίρι σου πιθανά να σε οδηγήσουν σε ακραία εριστικές και επιθετικές συμπεριφορές, γι’ αυτό άσε το πάθος να κυριαρχήσει για να μην υπάρξουν ζητήματα με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΛΕΩΝ

αλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο εσωστρέφειας. Η προσωπικότητά σου λάμπει και ο δυναμισμός που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις είναι αξιοσημείωτος. Η αισιοδοξία είναι χαρακτηριστικά και μπορείς να ασχοληθείς επιτυχημένα με όποια ζητήματα θέλεις να προωθήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο εγωκεντρισμός και οι τάσεις υποκειμενισμού που πιθανά να μην σε αφήνουν να δεις αντικειμενικά τα πράγματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να ανεβάσει τον εκνευρισμό και να υπάρξουν ξεσπάσματα, καθώς πιθανά να θεωρείς ότι πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος προσπαθούν να σε περιορίσουν στην δράση σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 26.07 και σε βάζει σε έντονη διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά συνεργασίες και διαπραγματεύσεις που μπορεί να εκκρεμούν. Η επικοινωνία με τους γύρω σου δυσκολεύει, γιατί γίνεσαι περισσότερο ευερέθιστος και απότομος και αυτό μπορεί να προκαλέσει τριβές και αντιμαχίες. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε σοβαρές συζητήσεις για συνεργασίες ή στην προσωπική σου ζωή γιατί η τάση να προκύψουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες θα χαλάσουν το κλίμα. Καλό είναι να σκεφτείς καλά που θέλεις να κατευθυνθείς επαγγελματικά και προσωπικά και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία να ξεδιπλώσεις τις προθέσεις σου.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 27.07 επηρεάζει εντονότερα τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και σε καλεί να διαχειριστείς πιθανά έντονες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό μην αφήσεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν, γιατί τότε οι εξελίξεις μπορεί να μην είναι ευχάριστες. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο αναπάντεχα γεγονότα μπορεί να ανεβάσουν το θερμόμετρο κατακόρυφα και να γίνεις επιθετικός και εριστικός με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, προκαλώντας αντιδράσεις που θα έχουν απρόβλεπτες συνέπειες. Αν δεν θέλεις να ρισκάρεις την σχέση με το ταίρι, τους συνεργάτες, τους ανωτέρους σου καλό είναι να σκέφτεσαι καλά πριν εκφράζεσαι και να διατηρήσεις ήρεμη στάση για να μην υπάρξουν εκρηκτικές καταστάσεις που θα σου κοστίσουν πολύ και πιθανά να σημάνουν το τέλος μία εποχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Ήλιος στις 23.07 περνάει στον Λέοντα και μπαίνεις σε μία περίοδο έντονη εσωστρέφειας, μοναχικότητας και υπερευαισθησίας, καθώς σε απασχολούν καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν και νιώθεις ευάλωτος. Εκκρεμείς υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορείς να ασχοληθείς για να έχουν γόνιμη κατάληξη. Άγχος, φόβοι και απωθημένα βγαίνουν στο φως, όμως καλά θα κάνεις να αφήσεις την φαντασία σου να σε καθοδηγήσει σε παραμυθένια μέρη και να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να σε ωθήσει σε απότομες, φανατικές και επιθετικές αντιδράσεις και να προκύψουν προβλήματα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και εντείνει την εσωστρέφεια. Η σκέψη σου δεν είναι ξεκάθαρη και καλό είναι να μην κάνεις συζητήσεις για ζητήματα και υποθέσεις που δεν έχεις κλείσει γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην πάρεις σωστές αποφάσεις και να προσπαθήσουν κάποιοι να σε παραπλανήσουν. Ζητούμενο αυτής της περιόδου είναι να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις φοβίες και απωθημένα, με σκοπό να τα ξεπεράσεις. Υπερχείλιση ευαισθησίας και κυκλοθυμία θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σου.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 δονεί για τα καλά την δουλειά και την καθημερινότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές καταστάσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια παρασκήνιο εις βάρος σου. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο η νευρικότητα, η εριστική και επιθετική διάθεση θα είναι πιθανές και θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές διαμάχες που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αιφνιδιαστικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και στην εργασία, γι’ αυτό καλό είναι να αφήσεις τον εκνευρισμό στην άκρη, να σκεφτείς ψύχραιμα και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όποια ζητήματα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και αφήνεις πίσω μία έντονα επαγγελματική περίοδο. Η ανάγκη να βρεθείς με φιλικές παρέες είναι χαρακτηριστική, γι’ αυτό επιδιώκεις συναντήσεις και επικοινωνία μαζί τους. Οι στόχοι σου είναι σημαντικοί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που να θέλουν να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά σου και να σε στηρίξουν. Νέες συλλογικές δραστηριότητες πιθανά να μπουν στην ζωή σου, καθώς δείχνεις έντονο ενδιαφέρον να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο κοινωνικό σύνολο μέσα από ομαδική δουλειά. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει με ορμή στην επιφάνεια καχυποψία, επιθετικότητα και απαξιωτική διάθεση και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση με φίλους λόγω των αντιδράσεών σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και μπαίνεις σε μία έντονη διεργασία στο κατά πόσο σε καλύπτουν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες που έχεις, χωρίς να αποκλείεται να τους αναθεωρήσεις. Η επικοινωνία με τα φιλικά σου πρόσωπα δεν θα είναι εύκολη, καθώς παραμονεύουν οι παρεξηγήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην προκαλέσεις συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν σε σχέση με αυτούς γιατί είναι πιθανότατες οι αντιπαραθέσεις. Φίλοι από τα παλιά μπορεί και πάλι να εμφανιστούν, βάζοντάς σε σέ διαδικασία για το αν θέλεις να είναι και πάλι μέρος της ζωής σου.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 φέρνει στο προσκήνιο θέματα που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή, στις φιλικές σου σχέσεις και στους στόχους που έχεις θέσει. Είναι γεγονός ότι μπορεί να προκληθούν μεγάλες εντάσεις με το ταίρι σου, αφού ο Ουρανός από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο δημιουργεί ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα, συγκρουσιακό κλίμα και εκρηκτική διάθεση. Καλό είναι να αποφύγεις απαξιωτικές συμπεριφορές, απότομα ξεσπάσματα και διάθεση εκτόνωσης του έντονου εκνευρισμού στο ταίρι σου γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες. Διατήρησε με κάθε τρόπο την ηρεμία και την λογική σκέψη για να αποφύγεις τις όποιες δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις αρχές της εβδομάδας επικεντρώνεσαι στην καριέρα σου και στην εικόνα που έχεις στο κοινωνικό σύνολο. Σημαντικές θα είναι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα, σου δίνεται όμως η δυνατότητα να διακριθείς με την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που σε διακρίνει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην αναλάβεις υποχρεώσεις που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου απλά και μόνο για να προβληθείς, γιατί τότε δεν αποκλείεται να εκτεθείς. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό προσπάθησε να μην εκραγείς και δυσκολέψεις περισσότερο την όποια κατάσταση.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και αναβολές σε επαγγελματικά θέματα που έχεις αναλάβει, κάτι που θα σε αγχώσει περισσότερο. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη με τους ανωτέρους σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο και μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις. Πρόσωπα ή προτάσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον επανέρχονται στο προσκήνιο και σε βάζουν σε σκέψεις για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 επηρεάζει εντονότερα τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και φέρνει αναταράξεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, που δεν αποκλείεται στο να οδηγήσουν σε σπουδαίες αποφάσεις, κλείνοντας ένα σημαντικό κύκλο στην ζωή σου. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο ο εκνευρισμό, η αλαζονεία, η επιθετικότητα παραμονεύουν και μπορεί να προκαλέσεις με την στάση σου εκρηκτικές διαμάχες που να σου στοιχίσουν σχέσεις σημαντικές στην ζωή σου και θα επηρεάσουν και την ερωτική σου σχέση. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να ελέγξεις ξεσπάσματα και απότομες αντιδράσεις για να μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στις 23.07 και αφήνεις πίσω σου μία εσωστρεφή και έντονη περίοδο, προετοιμάζοντας με κέφι και αισιοδοξία τον εαυτό σου για διακοπές, για διασκέδαση, για παρέες και συζητήσεις με πρόσωπα που έχεις κοινά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, για τον έρωτα και το παιχνίδι που σε αναζωογονεί και βγάζει το ανέμελο παιδί που κρύβεις μέσα σου. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή και στο εξωτερικό μπαίνουν στο πρόγραμμα και η περιπετειώδης φύση σου προετοιμάζεται για νέες γνώσεις και νέες εξορμήσεις. Προσοχή μόνο γιατί απροσεξίες και αμέλεια μπορεί να σε εκθέσουν σε ζητήματα της καθημερινότητας. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει επιπλέον υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και να σε γεμίσει εκνευρισμό, κάτι που αν δεν διαχειριστείς με ψυχραιμία θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις σου με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντός σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και πιθανά να φέρει στο προσκήνιο νομικά θέματα του παρελθόντος που εκκρεμούν, θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός και ξεκάθαρος στην όποια επικοινωνία και έκφραση των απόψεών σου για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό φρόντισε τα σχέδιά σου να είναι πολύ προσεκτικά και σαφή για να μην ανατραπούν. Αναθεωρήσεις μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με τον έρωτα, καλό όμως είναι να μην πάρεις αποφάσεις γιατί αργότερα θα το μετανιώσει.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 ταρακουνά τις σχέσεις με το κοντινό αλλά και ευρύτερο περιβάλλον σου, τον τρόπο που επικοινωνείς, τυχόν εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα, ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και δεν αποκλείεται να έχεις απότομα και προκλητικά ξεσπάσματα που θα δυναμιτίσουν το κλίμα, οδηγώντας σε ρήξεις που το πιθανότερο είναι να σου στοιχίσουν πολύ. Μην αφήνεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει, με ψύχραιμη και λογική αντιμετώπιση θα διαχειριστείς καλύτερα την όποια κατάσταση προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις αρχές της εβδομάδας ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και μπαίνεις σε ένα είδος εσωστρέφειας και μοναχικότητας. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς σε απασχολούν έντονα και προσπαθείς να δρομολογήσεις συζητήσεις και λύσεις. Η εσωτερική ένταση που νιώθεις πιθανά να βγει στο ταίρι σου, καθώς τάσεις ζήλιας και κτητικότητας μπορεί να υπάρξουν και να προκαλέσεις αντιπαραθέσεις. Το πάθος και ο ερωτισμός είναι ο καλύτερος τρόπος να εκτονώσεις την ενέργειά σου αυτή. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες ή στην ερωτική σου ζωή που να μην μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία και να βγάλεις τον επαναστάτη χωρίς αιτία που κρύβεις μέσα σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και εντείνει την εσωστρέφεια, την μοναχικότητα, την ανάγκη να σιωπάς παρά να εκφράζεσαι. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που έχουν σχέση με οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα είναι εύκολο να παρεξηγηθούν πράγματα που θα πεις και να μην πάρει την πορεία που περιμένεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα αυτόν τον καιρό και να περιμένεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία για να τις πραγματοποιήσεις.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 φέρνει στην πρώτη γραμμή ζητήματα που αφορούν τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο παλιές εκκρεμότητες και λογαριασμοί μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ακόμα και για πιθανά έκτακτα έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν. Συζητήσεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου καλό είναι να γίνουν σε ήπιο κλίμα, γιατί άγχος, νευρικότητα και εριστική διάθεση μπορεί να λειτουργήσουν αντίστροφα από ότι περίμενες. Συναισθηματικά, έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και επιθυμία ελευθερίας μπορεί να φέρουν συγκρούσεις με το ταίρι σου που θα έχουν απρόβλεπτες συνέπειες, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την μετακίνηση του Ήλιου στον Λέοντα και είναι γεγονός ότι αυτό που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα τον επόμενο μήνα είναι οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και το πως θα εξελιχθούν αυτές. Η διπλωματία και η ανάγκη για να κρατηθούν ισορροπίες είναι έντονη, γι’ αυτό και είναι πιθανό να κάνεις υποχωρήσεις και να δεχτείς καταστάσεις που δεν θα σε ικανοποιούν πλήρως. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει επαναστατικές και εκρηκτικές διαθέσεις και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, το ταίρι σου αλλά και μέλη της οικογένειάς σου, καθώς μπορεί να θεωρείς ότι θέλουν να λειτουργήσουν περιοριστικά πάνω σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψης και προσωπικής αναζήτησης σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου και κατά πόσο σε καλύπτουν. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες καλό είναι να αποφευχθούν, αφού παρερμηνείες δεν είναι δύσκολο να προκύψουν και αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν ήταν αυτό που περίμενες. Προσοχή και στις συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί οι καυγάδες λόγω παρεξηγήσεων είναι πολύ πιθανοί. Προσπάθησε να μην προκαλέσεις σημαντικές συζητήσεις και να σκεφτείς πραγματικά τι θέλεις από σύντροφο και συνεργάτες και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Λέοντα στις 27.07 επηρεάζει εντονότερα τον γεννημένο στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και αγγίζει τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών.Είναι πιθανό να οδηγηθείς στο να κλείσεις σημαντικούς κύκλους στην ζωή σου, αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς την εκρηκτική σου διάθεση. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου η νευρικότητα, η ανταγωνιστική και εριστική διάθεση μπορεί να απογειωθούν και αυτό θα προκαλέσει έντονους τριγμούς σε σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις στην ζωή σας. Προσοχή λοιπόν γιατί οι συνέπειες λόγων και πράξεων θα είναι μεγάλες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να σκεφτείς πολύ καλά πριν εκφραστείς για να μπορέσεις να διατηρήσεις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στην αρχή της εβδομάδας και στρέφεσαι σε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας που κυρίως σε απασχολούν. Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται και αυτό πιθανά να σε γεμίσει άγχος, εκνευρισμό αλλά και τάσεις επικριτικότητας με κύριους αποδέκτες συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Προσοχή γιατί αυτή σου η συμπεριφορά θα προκαλέσει δυσαρέσκειες.  Είναι ιδανική εποχή να ασχοληθείς με την υγεία και το σώμα σου, αρχίζοντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου που θα εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό και την διάθεση να ξεφύγεις από όλους και όλα κάνοντας την επανάστασή σου.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07 και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναβολές σε σχέδια ή σε εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις, κάτι που θα σου δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη νευρικότητα. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την δουλειά σου και κατά πόσο αυτή σε ικανοποιεί. Καλό είναι όμως να μην επιδιώξεις να γίνουν σημαντικές συζητήσεις γιατί παρερμηνείες ή παρεξηγήσεις θα χαλάσουν την εξέλιξή τους. Καλό είναι να σκεφτείς αυτή την περίοδο αυτά που σε απασχολούν και να τα εκφράσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη τροχιά.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 ανακινεί καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχουν επιλυθεί και έρχονται στο προσκήνιο καλώντας σε να τις κλείσεις προχωρώντας πια χωρίς συναισθηματικά κυρίως βαρίδια. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο φόβοι και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και μπορεί να σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις που θα εκδηλωθούν στην καθημερινότητα και στην εργασία, κάνοντας δυσκολότερες τις συνθήκες και προκαλώντας συγκρούσεις. Παρασκήνιο είναι ακόμα πιθανό να έρθει στην επιφάνεια, γι΄αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, σκεφτείς πολύ καλά πριν αντιδράσεις για να μπορέσεις να έχεις επιθυμητά αποτελέσματα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ