zodiac_signs

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 24.9-1.10.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό, που θα πραγματοποιηθεί στις 25.09, μονοπωλεί αστρολογικά την εβδομάδα αυτή και σε καλεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία και δυναμισμό καταστάσεις σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείς ή να αποστασιοποιηθούν από εσένα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως ο σύντροφος ή οι συνεργάτες. Επηρεάζει περισσότερο τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω (Ήλιος στον Ζυγό, Σελήνη στο ζώδιό σου) μπορεί να φέρει συναισθηματική αποστασιοποίηση, απαισιοδοξία, και αδιαλλαξία στον τρόπο σκέψης και έκφρασης των συναισθημάτων, κάτι που πιθανά να σε φέρει σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και να οδηγηθείς σε σκληρές συμπεριφορές. Ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο προσθέτουν άγχος και νευρικότητα. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στο ζώδιό σου εξάγωνο με τον Άρη) ανεβάζει την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό, κάτι που μπορεί να είναι ευεργετικό μέσα σε τόσο αυστηρές και περιοριστικές συνθήκες. Καλό είναι λοιπόν να δράσεις προς θετική κατεύθυνση, διαφορετικά η ένταση θα φέρει σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Συναισθηματικά, δείχνεις έτοιμος να κλείσεις ένα κύκλο στη παρούσα σχέση σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος με το ταίρι σου και αυτό να σου κοστίσει. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημά σου και να κρατήσεις ισορροπίες, αποφεύγοντας συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καλό είναι όμως να αφήσεις την αυστηρότητα στην άκρη, γιατί δύσκολα θα μπορέσεις μετά να φέρεις κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού, που θα πραγματοποιηθεί στις 25.09, ωθώντας σε να έρθεις σε επαφή με αναμνήσεις και συναισθήματα παρελθόντων καταστάσεων, αλλά και με ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας που σε απασχολούν. Είναι γεγονός ότι μπορεί να προχωρήσεις στο να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, καλό είναι όμως να μην γίνει αυτό μέσα από συναισθηματική αποστασιοποίηση και αυστηρότητα.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε γεμίσει άγχος αλλά και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, με αυστηρό τρόπο, που θα  οδηγήσουν στην θεμελίωση μιας νέας προσωπικής πορείας. Απαισιοδοξία, φανατισμός και απολυτότητα μόνο συγκρούσεις μπορεί να φέρουν με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή γιατί οι ευθύνες στη δουλειά σε γεμίζουν άγχος και γκρίνια. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) αυξάνει τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει εκτονωτικά σε πιθανή κακή διάθεση και να σου δώσει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να κάνεις γοργά βήματα προς το μέλλον.

Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι δεν έχεις ελεύθερο χρόνο λόγω υποχρεώσεων, όμως θα είναι καλύτερα να βρεις στιγμές για εσένα και το ταίρι σου, που θα σε βγάλουν από την έντονη και απαιτητική καθημερινότητα, θα σε ισορροπήσουν ψυχολογικά και θα αποφύγεις εντάσεις μέσα στη σχέση που δεν χρειάζονται. Θυμήσου, ότι η προσωπική σου ζωή θα φορτίσει τις μπαταρίες σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού, που θα πραγματοποιηθεί στις 25.09, είναι η σημαντική αστρολογική συνθήκη της εβδομάδας που σε καλεί να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά στόχους και σχέδια, φιλικές και ερωτικές σχέσεις, συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι  να μην γίνεις απόλυτος και απαισιόδοξος, γιατί οι απομακρύνσεις τότε θα είναι γεγονός.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει κλίμα ψυχρότητας και απολυτότητας, επηρεάζοντας έτσι σχέσεις με φιλικά πρόσωπα ή με το ταίρι σου, με πρόσωπα που προσπαθείτε για κοινούς στόχους, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις δύσκολες, που θα προκαλέσουν εντάσεις, αποστασιοποίηση και νευρικότητα. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στο όλο κλίμα, αφού σε εφοδιάζει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να δράσεις σε τομείς που μπορεί να εκτονώσεις εύκολα την όλη ένταση και να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση με μεγαλύτερη αισιοδοξία .

Συναισθηματικά, καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί καχυποψία και απολυτότητα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την σχέση σου και να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Δείξε ψύχραιμη και ώριμη σκέψη και προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, η δική σου στάση θα κρίνει τις εξελίξεις, μην αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με απαισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 καλείσαι αυτή την εβδομάδα να κλείσεις σημαντικά ζητήματα σε επαγγελματικό, προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι συμπεριφορές και καταστάσεις που θα προκαλέσουν συγκρούσεις και αποστασιοποίηση από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Καλό είναι να εκτονώσεις άγχος και ένταση με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην δυναμιτίσεις το κλίμα. Επηρεάζει περισσότερο τον γεννημένο στις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επηρεάζει σημαντικά την διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να προκύψουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε φορτίσουν συναισθηματικά και ψυχικά, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας αλλά και με την οικογένειά σου. Σημαντικό είναι να μην προχωρήσεις σε συγκρούσεις για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) μπορεί να σε γεμίσει ψυχικό σθένος και επιθυμία για δράση που θα βοηθήσει να αποφύγεις τις εντάσεις. Μην αφήσεις τα νεύρα και την κατήφεια να κυριαρχήσουν.

Συναισθηματικά, ψυχρότητα και αποστάσεις μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις αν δεν προσπαθήσεις να μετριάσεις την απαισιοδοξία και την αδιαλλαξία. Είναι πιθανό το ταίρι σου να γίνει απότομο, δείξε ψυχραιμία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, οι υποχρεώσεις της εποχής και οι φόβοι σου δεν θα σε βοηθήσουν να αφεθείς, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να φέρει η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09, που κυριαρχεί ως αστρολογικό γεγονός αυτή την εβδομάδα. Ζητήματα με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, με νομικές υποθέσεις ή σπουδές και σεμινάρια μπορεί να υπάρξουν και καλό θα είναι να είσαι ψύχραιμός και να αποφύγεις τον εκνευρισμό γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εντάσεις που θα επηρεάσουν ακόμα και την καθημερινότητά σου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε γεμίζει ευθύνες και αγγαρείες και αυτό πιθανά να επηρεάσει άμεσα τόσο τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου, όσο και με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η κατήφεια, η γκρίνια και η επικριτικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν, προσπάθησε να τις ελέγξεις και να μην αφήσεις να δυναμιτίσουν τις σχέσεις σου. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) ανεβάζει την νευρικότητα στις συνεργασίες σου, όμως σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς εξαιρετικά, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και να «εκμεταλλευτείς» θετικά την συγκεκριμένη συγκυρία.

Συναισθηματικά, ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι σου αλλά και δική σου γκρίνια και άγχος δημιουργούν συνθήκες αντιπαράθεσης που θα πρέπει να περιορίσεις. Μην αφήνεις τα νεύρα να κυριαρχήσουν στην σχέση σου, τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα πιο ευχάριστα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, μην κολλάς στην λεπτομέρεια και μην απομακρύνεσαι και προσπάθησε να χειριστείς με θετική σκέψη την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να φέρει η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 στις οικονομικές σου υποθέσεις, αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Η συγκρουσιακή διάθεση και η κατήφεια θα λειτουργήσουν επιβαρυντικά στις όποιες εξελίξεις, γι’ αυτό θα είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να σκεφτείς έξυπνα και να κινηθείς θετικά προς λύσεις που σε ευνοούν. Δράσεις, άθληση και διατροφικά προγράμματα θα ευνοήσουν την διάθεσή σου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απομάκρυνση από απολαύσεις που έχεις στην ζωή σου, λόγω οικονομικών ζητημάτων ή κατήφεια για εξελίξεις σε σχέση με ταμεία, Δημόσιο, επενδύσεις, κληρονομικά. Μην αφήσεις την απαισιοδοξία να κυριαρχήσει, γιατί δεν θα ευνοήσει ούτε τα οικονομικά σου, ούτε την προσωπική σου ζωή. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σε βοηθά να εκτονώσεις την δύσκολη διάθεση στην εργασία, αλλά ακόμα και σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα ενεργειακά σου αποθέματα.

Συναισθηματικά, ζήλια, καχυποψία, φόβοι και απωθημένα μπορούν να έρθουν με ορμή στην επιφάνεια και να εκτοξεύσουν την ένταση στη σχέση σου, που θα οδηγήσει σε ψυχρότητα με το ταίρι σου. Μην γίνεσαι απόλυτος και προσπάθησε να ακούσεις την διαφορετική άποψη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν οι ανασφάλειές σου όμως σε κάνουν αυστηρό κριτή και μπορεί να απομακρύνεις το πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Πανσέληνος στο άξονά σου με τον Κριό στις 25.09 πρωταγωνιστεί αστρολογικά αυτή την εβδομάδα και μπορεί να φέρει απομακρύνσεις και αποστασιοποίηση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις την απολυτότητα, την κατήφεια και την αυστηρότητα που μπορεί να σε διακρίνει. Σημαντικό είναι να δραστηριοποιηθείς στα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, για να μπορέσεις να εκτονώσεις εκεί την όποια νευρικότητα υπάρχει. Δες την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Επηρεάζεται κυρίως ο γεννημένος στις αρχές του ζωδίου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος (Ήλιος στο ζώδιό σου, Σελήνη στον Κριό) με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι αρκετό να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις λόγω της αδιαλλαξίας και της απαισιοδοξίας που μπορεί να σε χαρακτηρίσει. Ζητήματα οικογενειακά μπορεί να προκύψουν και να επηρεάσουν άμεσα όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Δείξε ωριμότητα και ρεαλιστική σκέψη. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο ζώδιό σου τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με δημιουργικά ενδιαφέροντα και δράσεις που σε καλύπτουν και μπορούν να ισορροπήσουν την διάθεσή σου. Είναι το καλύτερο μέσο εκτόνωσης της δεδομένης έντασης. Μόνο έτσι θα αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα με συνεργάτες αλλά και την οικογένεια.

Συναισθηματικά, προσοχή ιδιαίτερη χρειάζεται με το ταίρι σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να απομακρυνθείς από αυτό, άφησε τις συγκρούσεις και προσπάθησε να ισορροπήσεις το κλίμα περνώντας όμορφε στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, από την προσωπική σου διάθεση εξαρτώνται οι όποιες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 μονοπωλεί το ενδιαφέρον αστρολογικά αυτή την εβδομάδα, καθώς σε καλεί να κλείσεις κύκλους και ζητήματα σε σχέση με την καθημερινότητα, την εργασία και με υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Η ένταση θα είναι μεγάλη και δεν θα σου είναι εύκολο να είσαι ήρεμος, αντιθέτως μπορεί να γίνεις απόλυτος και αδιάλλακτος και αυτό να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να είσαι ευέλικτος στην επικοινωνία και αυτό θα αντικατοπτριστεί στις καθημερινές και εργασιακές σου σχέσεις, με πιθανό αποτέλεσμα τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις. Μην αφήνεσαι στην νευρικότητα και προσπάθησε να δεις τα πράγματα με ψύχραιμη ματιά. Εμπορικές υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν δείχνουν να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) μπορεί να ανεβάζει την ένταση σε οικογενειακό επίπεδο, σου δίνει όμως τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να δράσεις προς θετική κατεύθυνση και έτσι να αποφύγεις όσο γίνεται τις προστριβές.

Συναισθηματικά, η καθημερινότητα σου δημιουργεί γκρίνια και επικριτικότητα, κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Προσπάθησε να μετριάσεις την περίεργη διάθεσή σου, μην εκτονώνεσαι στον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μέσα από τον χώρο εργασίας μπορεί να υπάρξουν, το άγχος και η νευρικότητα όμως μπορεί να μην σε αφήσουν να τις απολαύσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Με την Πανσέληνο στο άξονα Ζυγού – Κριού, που θα πραγματοποιηθεί στις 25.09, να πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα στην προσωπική σου ζωή, στις φιλικές σου σχέσεις και παρέες, σε ότι αφορά όνειρα και σχέδια που έχεις. Είναι βέβαιο ότι αν δεν προσπαθήσεις να περιορίσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες, θα οδηγηθείς σε απολυτότητα κτητικές τάσεις και καχυποψία, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση και ψυχρότητα στην προσωπική σου ζωή, καθώς οι προσωπικοί σου φόβοι δείχνουν να μην σε αφήνουν να λειτουργήσεις με ξεκάθαρη σκέψη. Αυτό το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε κόντρες με το ταίρι σου που θα σου στοιχίσουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μη επιθυμητές εξελίξεις, γι’ αυτό προσπάθησε να περιορίσεις τους φόβους και την απόλυτη σκέψη και στάση σου για να μπορέσεις να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες. Προσοχή και σε στόχους που μπορεί να έχεις, γιατί οικονομικά ζητήματα είναι πιθανό να μην σου επιτρέψουν την συνέχισή τους ή την επίτευξή τους.

Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σου δίνει την δύναμη και την τόλμη να δράσεις καίρια, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά στην προσωπική σου ζωή. Ταξίδια κοντινά με το ταίρι σου θα είναι ευεργετικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να προσέξεις γιατί οι ανασφάλειες σου πιθανά να μην σου επιτρέψουν να αφεθείς σε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού δείχνει ικανή να φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις και να κλείσεις ζητήματα με απότομα τρόπο, όσον αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή. Απολυτότητα, απαισιοδοξία και αδιαλλαξία θα προκαλέσουν προβλήματα και στην προσωπική σου ζωή και καλά θα κάνεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα προκαλέσουν δυσάρεστες εξελίξεις. Επηρεάζεται κυρίως ο γεννημένος στις αρχές του ζωδίου.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σού δημιουργεί διάθεση επικριτικότητας και αυστηρής στάσης, κάτι που θα φανεί έντονα τόσο σε οικογενειακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα ολοκληρώνουν κύκλους, όμως αυτό αν δεν προσέξεις, θα γίνει κάτω από συνθήκες έντονης νευρικότητας και οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σου δίνει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και πείσμα να κινηθείς, κάτι που θα πρέπει να «εκμεταλλευτείς» με θετικό τρόπο και να εκτονώσεις τον εκνευρισμό με τρόπο που θα σε ωφελήσει.

Συναισθηματικά, οι εντάσεις πολύ πιθανό να περάσουν και στην προσωπική σου ζωή. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να κλείνεται και να αποστασιοποιείσαι από το ταίρι σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου, πρόσεξε όμως την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις σου για να υπάρξει θετική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 να πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, η προσοχή σου στρέφεται στο κοντινό σου περιβάλλον, σε ζητήματα εμπορικά και επικοινωνιακά που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά γνώση και σπουδές που σε ιντριγκάρουν. Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε απομόνωση και αυτό είναι κάτι που πιθανά να σου στοιχίσει.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βγάζει ανασφάλειες και απωθημένα από τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος στην επιφάνεια και δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις όλη σου την νευρικότητα σε κοντινά σου πρόσωπα, προκαλώντας έτσι τριγμούς σε σημαντικές σχέσεις τις ζωής σου. Παρασκηνιακές δράσεις μπορεί να σταματήσουν την εξέλιξη σε εμπορικά και επικοινωνιακά θέματα. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιό σου (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σε ωθεί να βγει από την μοναχικότητα και τους φόβους και να δράσεις καίρια, καθώς τα εφόδιά σου είναι ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα.

Συναισθηματικά, η έντονη εσωστρέφεια και η κατήφεια μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρό κλίμα στη σχέση σου και να υπάρξουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου. Άδραξε την ευκαιρία να δράσεις μαζί του και να μην αφήσεις τίποτα από το παρελθόν να σκιάσει το παρόν σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πιθανές, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και στις ανασφάλειες. Πίστεψε σε εσένα και τότε θα δεις θετικές εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 μονοπωλεί αστρολογικά το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα και σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις σε οικονομικό επίπεδο, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Αυτό γίνεται όμως μέσα από εντάσεις και νευρικότητα, καθώς δεν είναι απίθανο να νιώσεις ότι δεν έχεις την στήριξη που περίμενες από σημαντικά φιλικά πρόσωπα και αυτό σε απογοητεύει.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εντάσεις σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και στο κατά πόσο σε στηρίζουν σε πιθανά οικονομικά ζητήματα που έχεις. Γεγονός είναι πάντως ότι θα χρειαστεί να περιορίσεις σπατάλες και έξοδα, για να μπορέσεις να κλείσεις ζητήματα που είναι σημαντικά και εκκρεμούν, κάτι που σε αγχώνει και σε κάνει απόλυτο. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) σε βοηθά να βρεις την εσωτερική δύναμη και το ψυχικό σθένος να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, μην μείνει ανεκμετάλλευτη η συγκυρία αυτή.

Συναισθηματικά, προσωπικές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που πιθανά να εκδηλώσεις μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Πρόσεξε την κτητική και απόλυτη διάθεσή σου, δεν θα σε βοηθήσει, μόνο προβλήματα θα προκαλέσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες, όμως οι φόβοι σου μπορεί να εκδηλωθούν έντονα και να αφήσεις την όποια ευκαιρία να περάσει. Η πίστη στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν ανασφάλειες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ