zodia

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 25.6-2.7.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο σηματοδοτούν την συγκεκριμένη εβδομάδα καλώντας σε να κλείσεις ζητήματα κυρίως επαγγελματικά, όσο και αν αυτό σου προκαλεί άγχος και ανασφάλεια, αλλά και να αναθεωρήσεις στην διάρκεια του καλοκαιριού στόχους, φιλοδοξίες, ομαδικές δράσεις που συμμετέχεις και φιλικές σχέσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό στις αρχές της εβδομάδας βγάζει υπερβολές τόσο σε επίπεδο εξόδων, θέλοντας να διασκεδάσεις, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς χάνεις το μέτρο στον έρωτα και αυτό μπορεί να κουράσει. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου)  και σε ωθεί στο να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συμβαδίζουν οι φίλοι με τις επιθυμίες σου. Καθυστερήσεις και αναβολές σε στόχους και φιλοδοξίες δεν πρέπει να σε πτοήσουν,  πάρε το χρόνο σου για να κάνεις τους καλύτερους δυνατούς σχεδιασμούς.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06, επηρεάζει τον γεννημένο το πρώτο δεκαήμερο, δίνει το έναυσμα για να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικής αλλά και οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βαραίνει την διάθεσή σου και πιθανά να εκδηλώσεις φόβους, ανασφάλειες και απαισιοδοξία. Προσπάθησε να δεις με ψυχραιμία την κάθε κατάσταση και να μην σε καταβάλει η κατήφεια. Με λογική, επιμονή και υπεύθυνη στάση θα καταφέρεις σημαντικά πράγματα για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Συναισθηματικά, πιθανή απομάκρυνση από το ταίρι σου θα κοστίσει στην σχέση.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, ανεβάζοντας την διάθεσή σου. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις και προσπαθείς να μονοπωλείς το ενδιαφέρον. Πρόσεχε μόνο γιατί οι υπερβολές στον λόγο και η αδιαφορία για τις απόψεις των άλλων θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις και δυσαρέσκεια. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα την νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσεις στο ταίρι σου, δημιουργώντας προβλήματα. Προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδραστικές σου τάσεις, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Αυτήν την εβδομάδα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα σπουδών, δικαστικά, ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και σε θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και την αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο. Άγχος, φοβίες αλλά και πιθανές καθυστερήσεις μπορεί να ανεβάσουν την ένταση.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία από τον Σκορπιό στις αρχές τις εβδομάδας μπορεί να φέρει υπερβολικά έξοδα σε ότι αφορά το σπίτι και την διακόσμησή του ή τον προσωπικό σου καλλωπισμό. Υπερβολές και στην συμπεριφορά μπορεί να «πνίξουν» το ταίρι σου ή μέλη της οικογένειάς σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου) και μπορεί να φέρει καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο. Υποχρεώσεις και ευθύνες του παρελθόντος επανέρχονται και θα πρέπει να τις ξεκαθαρίσεις. Ξεκαθαρίσματα θα έχεις και σε ότι αφορά τον δρόμο που θα κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, μόνο μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 αναδεικνύει ζητήματα σπουδών, φιλοσοφίας, ταξιδιών αλλά και νομικά θέματα και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις κύκλους, αφήνοντας πίσω σου ότι πια δεν έχει κάτι να σου προσφέρει περαιτέρω. Η σύνοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω με τον Κρόνο σε ωθεί στο να αντιμετωπίσεις τα πάντα με ωριμότητα και σοβαρότητα, δεν αποκλείεται όμως να προκαλέσει κατήφεια και άγχος, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Συναισθηματικά, η πορεία της σχέσης σου θα σε απασχολήσει έντονα, αφήνοντας πια την ανεμελιά στην άκρη, παίρνοντας πιθανά σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, δίνοντάς σου ευαισθησία, τρυφερότητα στον τρόπο έκφρασης και κατανόηση στους γύρω σου. Η επικοινωνία με την οικογένεια είναι σημαντική και είναι πιθανές οι συζητήσεις για θέματα που μπορεί να την απασχολούν. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στο ζώδιό σουκάνει εμφανή τον εκνευρισμό και οι έντονες αντιδραστικές σου τάσεις μπορεί να προκαλέσουν διαμάχες με οικεία πρόσωπα. Η ψυχραιμία που θα δείξεις θα κρίνει και την εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε!Με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και τον Άρη να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο αυτή την εβδομάδα, η προσοχή σου στρέφεται σε ζητήματα οικονομικής φύσεως και συμφωνιών που θέλεις να δρομολογήσεις, αλλά και σε ότι αφορά τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις, ταξίδια, σπουδές και το μονοπάτι ζωής που θέλεις να ακολουθήσεις.

Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό σε ωθεί στο να φλερτάρεις χωρίς μέτρο, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Προσοχή θα πρέπει ακόμα να δείξεις σε περιττά έξοδα που έχουν σχέση με διασκέδαση, μετακινήσεις, ότι αφορά την προσωπική σου περιποίησηγιατί δεν θα σου είναι δύσκολο να ξεφύγεις και να μετανιώσεις αργότερα για άσκοπες αγορές. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου) καλώντας σε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το πώς θέλεις να δράσεις ώστε να ακολουθήσεις την πορεία ζωής που σε καλύπτει. Αναβολές και καθυστερήσεις σε ταξίδια μπορεί να ανατρέψουν τα πλάνα σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικά σε σχέση με τρίτους που θα σε απασχολήσουν και θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα δρομολογήσεις. Το άγχος και η ανασφάλεια που θα έχεις μπορεί να παίξουν ανασταλτικό ρόλο, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψύχραιμη και λογική σου σκέψη, καθώς μόνο έτσι θα αποφύγεις την απαισιοδοξία και θα δεις αντικειμενικά τα πράγματα. Συναισθηματικά, φόβοι, ζήλια, απωθημένα πιθανά να σε ταλαιπωρήσουν αλλά και να βάλουν δυναμίτη στην σχέση σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην χάσεις τον αυτοέλεγχό σου.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη για επικοινωνία, για εξόδους και διασκέδαση, για νέες γνωριμίες και νέες γνώσεις. Κοντινά ταξίδια μπορεί να μπουν στο πρόγραμμα, όπως και συζητήσεις για συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που σε κάνουν να αντιδράς σπασμωδικά και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με κοντινά σου πρόσωπα, γι’ αυτό πρόσεχε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Έντονη αυτή η εβδομάδα για εσένα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Αιγόκερω φέρνει το θέμα του «εγώ και οι άλλοι» στο προσκήνιο και καλείσαι να ολοκληρώσεις κύκλους σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Παράλληλα, ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο και ανακινεί καλά κρυμμένους φόβους, απωθημένα και ανασφάλειες αλλά και έξοδα που σε αγχώνουν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές σπατάλες για πράγματα που θέλεις να απολαύσεις, κάτι που πιθανά αργότερα να μετανιώσεις. Προσοχή και στις υπερβολικές αντιδράσεις με το ταίρι σου, γιατί θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου), κάτι που σου προκαλεί εσωστρέφεια και νιώθεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου να εντείνονται. Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν, αρκεί να διατηρείς την ψυχραιμία σου.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Αιγόκερω στις 28.06 στρέφει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, ωθώντας σε στο να πάρεις αποφάσεις για να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βαραίνει την ατμόσφαιρα, βγάζοντας φόβους στην επιφάνεια αλλά και απομάκρυνση, που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις αμφιβολίες και απαισιοδοξία να σε καταβάλουν. Συναισθηματικά, τυχόν σκληρότητα από το ταίρι σου θα σε οδηγήσει σε μοναχικότητα. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δείξεις κατανόηση, για να αποφύγεις δύσκολες καταστάσεις.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, και αυτό που κυρίως θα σε απασχολήσει είναι τα οικονομικά σου και πως αυτά θα βελτιωθούν, κάνοντας σχέδια ή προχωρώντας σε συζητήσεις για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει απολυτότητα και αντιδραστικές τάσεις, που πιθανά να εκδηλωθούν στο φιλικό σου περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι προβλήματα. Σκέψου καλά πριν μιλήσεις!

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Έντονη εβδομάδα αυτή για εσένα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου αναδεικνύει ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας που θα πρέπει να κλείσεις. Η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο επηρεάζει προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς μπαίνεις σε μία εκ βαθέων αναθεώρηση των επιθυμιών σου, που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Στις αρχές τις εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό πιθανά να σε κάνει υπερβολικό στο πως θα τραβήξεις την προσοχή, έχοντας την ανάγκη για να έντονη αυτοπροβολή. Μπορεί να χαθεί το μέτρο στην διασκέδαση και σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και λογικός στις δαπάνες σου. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου) επηρεάζοντας τον σημαντικό τομέα των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε συνεργασίες πιθανά να σε φορτίσουν και ο εκνευρισμός θα είναι έντονος. Πρόσωπα από το παρελθόν εμφανίζονται για να σου ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Σκέψου καλά πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σε καλεί να κλείσεις οριστικά ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε γεμίζει με το αίσθημα της ευθύνης, αλλά και της κούρασης λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που μπορεί να έχεις αυτόν τον καιρό. Πρόσεξε, γιατί η γκρίνια και η επικριτικότητα θα φέρει αντιδράσεις. Προσπάθησε με οργανωτικότητα και μεθοδικότητα να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Συναισθηματικά, οι πολλές υποχρεώσεις βάζουν την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα… προκαλώντας πιθανές εντάσεις και γκρίνιες.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, βγάζοντάς σε σιγά σιγά από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Τώρα μπορείς να εκφράσεις με αμεσότητα και δυναμισμό τις απόψεις και τις ιδέες σου και μπαίνεις στην διαδικασία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για συνεργασίες. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανεβάσει την νευρικότητα, κάτι που θα εκφραστεί έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας κόντρες. Πρόσεχε μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου –Αιγόκερου αυτή την εβδομάδα σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή και που μπορεί να σε αγχώσουν ή πιέσουν ψυχολογικά. Παράλληλα η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο δημιουργεί καθυστερήσεις, εμπόδια και αναβολές σε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας και μπαίνεις σε μία εσωτερική αναθεώρηση ως προς αυτά.

Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό βγάζει το συναίσθημα στην υπερβολή του, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου, αφού υπερχειλίζεις και πιθανά να γίνεις πιεστικός. Έξοδα περιττά για ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν ή διασκέδαση είναι ακόμα πιθανά, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην χάσεις το μέτρο. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου) δυσκολεύοντάς σε στο να διεκπεραιώσεις εργασιακά ζητήματα, υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει, κάτι που θα ανεβάσει την νευρικότητα. Καλό είναι να μην προβείς σε βεβιασμένες κινήσεις και γρήγορες αποφάσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σε καλεί να αντιμετωπίσεις και, αν είναι δυνατό, να λύσεις ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή και σε απασχολούν έντονα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν σε βοηθά να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου, όμως σε βοηθά να έχεις μία ρεαλιστική θεώρηση στα πράγματα που θα σε οδηγήσει στις κατάλληλες επιλογές. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από το ταίρι σου και να παρεξηγηθεί η στάση σου.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, ανεβάζοντας την συναισθηματικότητα στα ύψη. Δεν θα σου είναι εύκολο να σκεφτείς πρακτικά ζητήματα, καθώς έχεις την τάση να ταξιδεύεις νοητικά και να αναπολείς αναμνήσεις. Προσοχή πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει να εκφράζεσαι απότομα και με φανατισμό, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Έντονη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για εσένα, με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου να σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα σε σχέση με την οικογένειά σου, αλλά και την αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο να σε ωθεί σε μία εσωτερική διερεύνηση των επιθυμιών σου στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε δημιουργικές δράσεις που πιθανά να θέλεις να αναπτύξεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό στις αρχές της εβδομάδας εκτοξεύει την υπερβολή και δεν θα σου είναι δύσκολο στο να αντιδράς πέραν του φυσιολογικού, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει ιδιαίτερα φιλικά σου πρόσωπα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έξοδα περιττά που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου) βάζοντάς σε σέ μία περίοδο αναθεωρήσεων των επιθυμιών σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Τάσεις ανυπομονησίας και απαιτήσεις από την πλευρά σου μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δεις παλιούς έρωτες της ζωής σου να επιστρέφουν ζητώντας σου μία ακόμα ευκαιρία.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06, επηρεάζει τον γεννημένο κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, σε ωθεί στο να δώσεις λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη υπευθυνότητα, άγχος και πιθανά απαισιοδοξία, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις καταστάσεις που το απαιτούν. Συναισθηματικά, θα είναι εύκολο να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην σχέση σου. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση για να την λάβεις, γιατί η αδιαλλαξία και η σκληρότητα δεν θα ωφελήσουν.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, και στρέφεις το ενδιαφέρον και την επικοινωνία στο φιλικό σου περιβάλλον, εκφράζοντας νέες πρωτοποριακές ιδέες για κοινές δράσεις. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονο εκνευρισμό και να εκδηλώσεις καχυποψία και ανταγωνιστικότητα, προκαλώντας εντάσεις που θα σου κοστίσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Οι σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα αλλά και την οικογένειά σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο σε ωθούν στο να κλείσεις εκκρεμεί ζητήματα με το στενό σου περιβάλλον και να αναθεωρήσεις τον τρόπο δράσης σου, ως αναφορά την οικογένεια.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας μόνο υπερβολές μπορεί να προκαλέσει, που θα είναι εμφανείς στις προσωπικές, επαγγελματικές και ευρύτερα κοινωνικές σου σχέσεις. Προσοχή και σε περιττά έξοδα, χάριν της αυτοπροβολής, γιατί μόνο δυσαρέσκεια θα προκαλέσουν. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου) αυξάνοντας κατακόρυφα την ένταση στην οικογένεια, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι καταπιεσμένος θυμός πιθανά να σε ταλαιπωρήσει και μπαίνεις σε μία ευρύτερη διαδικασία εσωστρέφειας και αξιολόγησης των επιθυμιών σου από το οικογενειακό περιβάλλον.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σε καλεί να ολοκληρώσεις κύκλους σε θέματα που σε απασχολούν σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους). Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δείχνει να σου δίνει υπευθυνότητα και λογική σκέψη, είναι πραγματικότητα όμως ότι αυτό μπορεί να φέρει ψυχική κούραση. Με ρεαλιστική και ψύχραιμη σκέψη θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να επιλέξεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις σχέσεις σου και την διαχείρισή τους. Συναισθηματικά, η επικοινωνία και ο ρεαλισμός στην σκέψη μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικός για τις επιλογές που πιθανά να κάνεις με το ταίρι σου.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, βάζοντάς σε σέ συζητήσεις και σχεδιασμούς, όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Είναι γεγονός ότι η πρακτική σκέψη και η μεθοδικότητα που δείχνεις, εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου και θέτεις σημαντικές βάσεις για την ανέλιξή σου. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει απότομο και νευρικό, κάτι που θα έχει επιπτώσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή στο πως θα διαχειριστείς την ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου αυτήν την εβδομάδα στρέφεσαι στο να δώσεις λύσεις και να κλείσεις ανοιχτά ζητήματα σε σχέση με τα οικονομικά σου. Παράλληλα, ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και καλείσαι να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις το κατά πόσο καλύπτουν τις επιθυμίες σου τα κοντινά σου πρόσωπα.

Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία από τον Σκορπιό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές στην διασκέδαση, χάνοντας το μέτρο σε ποτό και φαγητό. Δεν θα είναι δύσκολο ακόμα να υπάρξουν περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και πιθανά να μετανιώσεις αργότερα. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου)  και μπαίνεις σε έντονη σκέψη σε ότι αφορά τις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον και το κατά πόσο αυτές καλύπτουν τις επιθυμίες σου. Καθυστερήσεις, αναβολές και ανατροπές σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες είναι πιθανές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σε καλεί να πάρεις αποφάσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα και εν γένει το εισόδημά σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε αναγκάσει να περιορίσεις έξοδα και να επανακαθορίσεις το πώς θα ξοδεύεις τα χρήματά σου. Συναισθηματικά, δεν θα σου είναι εύκολο να αφεθείς και να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, παίρνοντας αποστάσεις από αυτό. Προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός και απόλυτος και να δείξεις διάθεση για κατανόηση, για να μην προκύψουν προβλήματα στην σχέση σου.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, κάνοντας εντονότερη την ανάγκη για ταξίδια, διασκέδαση, φλερτ. Είναι πραγματικότητα ότι δεν θα είναι εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος σε τρέχοντα ζητήματα και αυτό μπορεί να σου κοστίσει, κάνοντας λάθη και παραλήψεις. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την ένταση και την νευρικότητα κατακόρυφα, κάτι που μπορεί να βρει έντονα στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον δημιουργώντας παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Έντονη εβδομάδα για εσένα η συγκεκριμένη, με την Πανσέληνο στον άξονά σου με τον Καρκίνο να δεσπόζει και να φέρνει στο προσκήνιο αυτά που νιώθεις και θέλεις από τις σχέσεις σου γενικότερα, επαγγελματικές και προσωπικές. Η αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο ακόμα, μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα αλλά και αναθεώρηση του τρόπου διαχείρισης των οικονομικών σου.

Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει υπερβολές στην σχέση σου, εκδηλώνοντας υπέρμετρη ζήλια ή στον τρόπο που επικοινωνείς με το κοντινό σου περιβάλλον. Προσοχή σε έξοδα που δεν χρειάζονται σε σχέση με την περιποίηση του σώματός σου, γιατί είναι πιθανό αργότερα να μετανιώσεις για τις σπατάλες. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι επιθυμίες σου σε ότι αφορά τις απολαύσεις της ζωής και την διαχείριση των οικονομικών σου πόρων μπαίνουν σε διαδικασία επανεξέτασης.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Καρκίνο στις 28.06, επηρεάζει τον γεννημένο στο πρώτο δεκαήμερο, σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Η σύνοδος που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιό σου εντείνει το βάρος της ευθύνης που νιώθεις, την κούραση, την τάση να απογοητευτείς και να απαισιοδοξείς. Προσπάθησε να διαχειριστείς με καθαρό μυαλό και μακριά από απόλυτες και σκληρές λογικές τα πράγματα. Συναισθηματικά, έχεις την τάση να γίνεις απόμακρος και επικριτικός με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Ξεκαθάρισε με ωριμότητα τι θέλεις από αυτόν.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, στρέφοντάς σε σχεδιασμούς και συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που θα πρέπει να διευθετήσεις με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς.  Η εσωστρέφεια που σε διακατέχει σε οδηγεί σε καχυποψία, αλλά και σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στη προσωπική σου ζωή, εκδηλώνοντας καχυποψία και ζήλια στο ταίρι σου και προκαλώντας έτσι έντονες διαμάχες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Συναισθηματικά φορτισμένη εβδομάδα είναι αυτή για εσένα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε ωθεί στο να κλείσεις ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν από το παρελθόν για να περάσεις σε μία νέα περίοδο στην ζωή σου. Ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και δεν θα είναι δύσκολο να προκληθούν εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, καθώς μπαίνεις σε μία αναθεώρησης για το αν καλύπτουν τις επιθυμίες σου ή όχι.

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία από τον Σκορπιό στις αρχές της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν υπερβολές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με σκοπό και μόνη την αυτοπροβολή σου. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου) ωθώντας σε στο να επανεξετάσεις τις επιθυμίες που έχεις από προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Εμπόδια και καθυστερήσεις πιθανά να σε ταλαιπωρήσουν, καλό είναι όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά η νευρικότητα θα σε καταβάλει. Καλό είναι να μην βιαστείς επίσης να πάρεις αποφάσεις ή να συγκρουσθείς με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φέρνει ανεπίλυτα ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο και σε καλεί στο να κλείσεις κύκλους που σε απασχολούν για να απελευθερωθείς από βαρίδια και καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου προκαλεί απαισιοδοξία και θλίψη αλλά σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Συναισθηματικά, υπερευαισθησία και εσωστρέφεια πιθανά να μην σε αφήνουν να εκφραστείς και αυτό μπορεί να προκαλέσει απομάκρυνση από το ταίρι σου.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, δίνοντάς σου την ευκαιρία για συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε εξαιρετικές συνεργασίες. Η κατανόησή σου έχει θετικότατο αντίκτυπο και στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει τον εκνευρισμό και μπορεί να έχεις απότομες αντιδράσεις που θα προκαλέσουν προβλήματα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Φιλικές σχέσεις και στόχοι θα σε απασχολήσουν έντονα αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου να στρέφει το ενδιαφέρον σου στο να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε ταλάνιζαν ή να πάρεις οριστικές αποφάσεις για τις φιλοδοξίες σου. Παράλληλα, ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο εντείνοντας την μοναχικότητα αλλά και την αναπόληση παλιότερων καταστάσεων που σε πλήγωσαν.

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία από τον Σκορπιό στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει υπερβολική τάση για διασκέδαση, ποτό και φαγητό αλλά και σπατάλες σε ότι αφορά προϊόντα περιποίησης του σώματός σου. Στις 27.06 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου (επιστρέφοντας ορθόδρομος στις 27.08 στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου) ανακινώντας αναμνήσεις από καταστάσεις του παρελθόντος που πονούν και σου δημιουργούν οργή που καταπιέζεις. Ήρθε η στιγμή για μία αναθεώρηση που θα σε οδηγήσει στο να κλείσεις δυναμικά κεφάλαια, διαφορετικά θα εγκλωβιστείς στους φόβους και τις ανασφάλειες.

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 στρέφει την προσοχή σου σε στόχους που έχεις θέσει, σε ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις, σε φιλικές σου σχέσεις και ζητήματα που σε προβλημάτιζαν πάνω σε αυτές. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να σκεφτείς υπεύθυνα και ψύχραιμα, όσο και αν κάποιες στιγμές μπορεί η κατήφεια και η απαισιοδοξία να σε καταλαμβάνει. Συναισθηματικά, η λογική και ρεαλιστική σου στάση θα βοηθήσει στο να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου.

Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 29.06, όπου θα είναι ανάδρομος από 26.07 μέχρι 19.08, και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και την εργασία. Συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν ή νέοι σχεδιασμοί, λύσεις άμεσες που μπορείς να δώσεις σε ζητήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει την ένταση και την κυκλοθυμία και καλό είναι να προσέξεις γιατί δεν θα είναι δύσκολο να εκτονωθείς σε συναδέλφους ή κοντινά σου πρόσωπα, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ