zodiac

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 3-10.12.2018;

Διαβάστε τις εδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που θα πραγματοποιηθεί στις 07.12 και επικεντρώνεται σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά σπουδές και νομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, σε σχέση με ταξίδια και τις επαφές σου με πρόσωπα από το εξωτερικό. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος, η νευρικότητα επίσης, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε φορτίζει έντονα ψυχολογικά και ζητήματα του παρελθόντος έρχονται με ορμή στην επιφάνεια, κάτι δεν σε αφήνει να έχεις ξεκάθαρη εικόνα και σκέψη και δεν αποκλείεται να έρθεις σε συγκρούσεις με πρόσωπα, χάνοντας το μέτρο. Καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις καθοριστικές αυτή την περίοδο, αφού το κριτήριο που έχεις δεν είναι αντικειμενικό, αλλά υποδαυλίζεται από το έντονο συναίσθημα.

Συναισθηματικά, η ένταση και η εξιδανίκευση μπορεί να διαπεράσει τη σχέση σου και αυτό θα προκαλέσει έντονα προβλήματα. Ιδανικό θα είναι να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις, τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό, κάθε είδους προσευχή που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις ψευδαισθήσεις και εκνευρισμό, για να αποφύγεις τις συγκρούσεις με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος/η, νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, η διάθεσή όμως νε ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές και αργότερα να απογοητευτείς. Μόνο ο χρόνος θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις του κάθε προσώπου που σε πλησιάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 07.12 είναι η αστρολογική συνθήκη που κυριαρχεί τη συγκεκριμένη εβδομάδα, καθώς σε ωθεί στο να ασχοληθείς και να κάνεις νέα ξεκινήματα σε σχέση με οικονομικά θέματα που έχεις με τρίτους (τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, με κληρονομικά και επενδύσεις αλλά επηρεάζει άμεσα και την ερωτική σου ζωή εκτοξεύοντας την ένταση και την συναισθηματική υπερχείλιση. Το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή σκέψη και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από το συναίσθημα και να προβείς σε αποφάσεις που θα έχουν κόστος σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Προτιμότερο είναι να αφήσεις την περίοδο αυτή χωρίς να κάνεις δραματικές κινήσεις και αργότερα με ξεκάθαρη ματιά να δρομολογήσεις όποια οικονομική συμφωνία ή συναλλαγή σε ενδιαφέρει. Οι συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα δεν αποκλείονται.

Συναισθηματικά, καλό είναι να ισορροπήσεις μέσα σου την καχυποψία, τη ζήλια με την έντονη επαναστατική σου διάθεση, γιατί αυτές θα είναι αρκετές για να προκαλέσουν σημαντικές συγκρούσεις με το ταίρι σου και να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. Προσπάθησε να μετουσιώσεις τη νευρικότητα σε πάθος και ερωτισμό και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να διατηρήσεις σε καλό κλίμα τη σχέση σου. Εσύ που είναι μόνος/η, είναι πιθανή η νέα γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα, κάνοντας έντονο το καρδιοχτύπι. Αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο και καλό είναι να δώσεις χρόνο για να δεις τις πραγματικές προθέσεις, μόνο έτσι δεν θα πληγωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Εξαιρετικά σημαντική είναι αυτή η εβδομάδα για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 07.12 δίνει ώθηση για μία νέα αρχή σε σχέση με το περιβάλλον σου και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε όποιες αποφάσεις πάρεις ή κινήσεις είσαι διατεθειμένος να κάνεις γιατί το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σε βοηθά στο να δεις ξεκάθαρα την αλήθεια, δημιουργεί έντονη νευρικότητα και ευαισθησία και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Καλό είναι να αποφύγεις τα σημαντικά βήματα στις συνεργασίες σου γιατί το πιθανότερο είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται να μην σου δίνουν ξεκάθαρη εικόνα ή να ωραιοποιείς την κατάσταση, κάτι που θα αποβεί εις βάρος σου.

Συναισθηματικά, είναι καταλυτικό για την σχέση σου να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα και έρθεις σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου μη έχοντας σαφή εικόνα για γεγονότα ή παραμέτρους. Αυτό θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο, γι’ αυτό προσπάθησε να εκτονώσεις με δημιουργικούς και καλλιτεχνικούς τρόπους τυχόν εκνευρισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μέσα σου. Εσύ που είσαι μόνος/η, θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και να μην βλέπεις αντικειμενικά τι μπορούν να σου προσφέρουν. Άφησε τον χρόνο να το δείξει, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από τις εξελίξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 07.12 σε πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, όλα τα βλέμματα στρέφονται σε θέματα εργασιακά και καθημερινού προγραμματισμού, καθώς μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες θέσεις εργασίας ή προσωπικής σου εξέλιξης στην ήδη υπάρχουσα που αρχικά πιθανά να σε ενθουσιάσουν, όμως η πραγματικότητα είναι ότι υποκρύπτονται κίνδυνοι που θα σε οδηγήσουν σε λάθη. Το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δημιουργεί αυταπάτες, εξιδανίκευση καταστάσεων ή και προσώπων αλλά και έντονη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, οδηγώντας σε στην απογοήτευση. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά γιατί οι αναιτιολόγητες συγκρούσεις δεν θα λείψουν.

Συναισθηματικά, η έντονη διάθεση να γίνεις επικριτικός με το ταίρι σου σε συνδυασμό με μία μη ξεκάθαρη επιθυμίας για ελευθερία και περιπέτεια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σκέψη σου και να δημιουργηθούν εντάσεις που θα έχουν καθοριστικό χαρακτήρα. Εκτόνωσε την ένταση σε δράση ή σε διασκέδαση για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τους καυγάδες. Εσύ που είσαι μόνος/η, νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον ή το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μπορεί να προκύψουν, κράτα όμως μικρό καλάθι γιατί εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να πληγωθείς όταν δεις την πραγματικότητα κατάματα. Η πορεία του χρόνου θα δείξει τις αληθινές προθέσεις του καθενός.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο έρωτας και η δημιουργικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχή σου, καθώς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 07.12 σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά τις δημιουργικές σου δράσεις, που μπορεί να ωφεληθούν μοναδικά, αρκεί να δείξεις ψυχραιμία και ρεαλιστική σκέψη σε επιλογές προσώπων. Το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε γεμίζει φαντασία και έμπνευση, όμως σου δίνει επίσης νευρικότητα και καλό είναι να μετουσιώσεις την ένταση αυτή σε δημιουργικότητα για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πρόσωπα που μπορεί να σε πλησιάσουν δεν είναι βέβαιο ότι θέλουν να ευνοηθείς από τις εξελίξεις και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τυχόν επιλογές σου. Προσοχή ακόμα σε οικονομικά ζητήματα γιατί η διάθεση αυτοπροβολής μπορεί να σε οδηγήσουν σε αλόγιστες σπατάλες.

Συναισθηματικά, είναι ιδανική περίοδος για να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, να αφεθείς στο πάθος και τον ερωτισμό αλλά να χαλιναγωγήσεις μέσα σου ανασφάλειες και απωθημένα που θολώνουν την κρίση σου και πιθανά να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις και ξεσπάσματα που θα σου κοστίσουν στη σχέση σου. Καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις με το ταίρι σου βοηθούν να εκτονωθεί η ένταση. Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι γεγονός ότι νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, όμως πιθανά οι προσωπικοί σου φόβοι να κυριαρχήσουν ή να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα εξιδανικεύοντας τα πρόσωπα που ενδιαφέρεσαι. Μόνο ο χρόνος θα δείξει το πραγματικό πρόσωπο του καθενός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η οικογένεια και οι σχέσεις μέσα σε αυτή αλλά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, καθώς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου στους συγκεκριμένους τομείς και πιθανά να οδηγηθείς σε συγκρούσεις ή αποφάσεις που να είναι λανθασμένες αν δεν είσαι προσεκτικός. Το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς πιθανά να σου δώσει λάθος διάσταση των καταστάσεων σε οικογενειακό επίπεδο και να προκληθούν αντιπαραθέσεις έντονες με πρόσωπα μέσα από την οικογένεια που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά συνεργασίες ή αγοραπωλησίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας, γιατί το πιθανότερο είναι αν μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και να κάνεις λάθος επιλογές. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις αυτή την περίοδο.

Συναισθηματικά, η νευρικότητα και ο έντονος συναισθηματισμός που νιώθεις έχουν επίπτωση και στη σχέση σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις και να προκληθούν ζητήματα με το ταίρι σου που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Αφέσου στο πάθος και το ρομαντισμό και προσπάθησε να εκτονώσεις αυτή σου τη διάθεση σε καλλιτεχνικές ή εσωτερικές δράσεις για να ισορροπήσεις μέσα σου. Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι γεγονός ότι πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον ή μέσα από συνεργασίες που θα σε δονήσουν ερωτικά, όμως το πιθανότερο είναι να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα αυτά και αργότερα να πληγωθείς βλέποντας την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 07.12 που επηρεάζει τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, τις εμπορικές και επικοινωνιακές σου συναλλαγές, ότι αφορά γνώσεις και επιμόρφωση που σε ενδιαφέρει, όσον αφορά μετακινήσεις και αποδράσεις επαγγελματικές και προσωπικές. Αυτό όμως που πρέπει να προσεχθεί είναι ο εκνευρισμός και οι ψευδαισθήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση σε επίπεδο πληροφοριών που μπορεί να λαμβάνεις και αυτό να σε οδηγήσει σε συγκρουσιακή διάθεση που θα επηρεάσει δράσεις και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Ιδιαίτερη προσοχή και στη δουλειά γιατί η νευρικότητα που έχεις πιθανά να διοχετευτεί και εκεί, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε συναδέλφους.

Συναισθηματικά, η συναισθηματική και ψυχική ανάγκη για διασκέδαση και απόδραση από τη ρουτίνα έρχεται σε σύγκρουση με τις καθημερινές υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σε φορτίσει έντονα συναισθηματικά και να ξεσπάσεις άδικα στο σύντροφό σου, δημιουργώντας έντονα προβλήματα που δεν θα είναι εύκολα να λυθούν. Καλό είναι να εκτονώσεις την ένταση σε δράσεις, σωματικές ή δημιουργικές, για να μπορέσεις να κρατήσεις τις σωστές ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνος/η, καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, καθώς έχεις την τάση να ωραιοποιείς τους άλλους και αυτό να σε οδηγήσει σε βεβιασμένα και λάθος συμπεράσματα και αργότερα θα απογοητευτείς. Ο χρόνος θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις των προσώπων αυτών που θα σε προσεγγίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Με τη Νέα Σελήνη στις 07.12 να επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα καλείσαι πιθανά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη διαχείρισή τους, που όμως δεν θα είναι εύκολο, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί θολό τοπίο σε ότι αφορά τη δράση και τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου πόρων και αυτό ανεβάζει τον εκνευρισμό και τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Προσοχή ακόμα σε επιλογές νέων πόρων εσόδων ή σπατάλες και έξοδα που μπορεί να υπάρξουν, καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε με υπομονή και ψυχραιμία να χειριστείς την κάθε κατάσταση και, αν είναι εφικτό, να αφήσεις το χρόνο για να δείξει τις καλύτερες επιλογές.

Συναισθηματικά, η συναισθηματική και ψυχική ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά έρχεται σε σύγκρουση με την διάθεση να πρωταγωνιστήσεις στο ερωτικό πεδίο, μία συμπεριφορά που το πιθανότερο είναι να δημιουργήσει συγκρούσεις με το ταίρι σου που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Δημιούργησε ρομαντικό και άκρως ερωτικό κλίμα με το ταίρι σου για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τυχόν εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που όμως το πιθανότερο είναι να μην είναι ξεκάθαρα τα κίνητρά τους ή να μην έχεις εσύ αντικειμενική εικόνα προσώπων και καταστάσεων, κάτι που θα σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και θα πληγωθείς. Μην βιαστείς και πάρε το χρόνο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι καθοριστική για τις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, αλλά και γενικότερα για όποιο τομέα της ζωή σου ενδιαφέρεσαι καθοριστικά, καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 07.12 σε καθιστά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, που αν δεν είσαι προσεκτικός δεν θα είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτοξεύει τη νευρικότητα και την ευαισθησία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές προσώπων ή αποφάσεων που δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα, αντιθέτως θα προκαλέσουν εντάσεις και απογοητεύσεις τόσο στις συνεργασίες, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να μην ωραιοποιείς πρόσωπα που δεν γνωρίζεις ή καταστάσεις που δεν έχουν ξεκάθαρη φιλοσοφία.

Συναισθηματικά, η έντονη συναισθηματική και ψυχική ανάγκη να καλύψεις τον εαυτό σου μπορεί να έρθει σε σύγκρουση για ασφάλεια, αυτό όλο πιθανά να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία και να εκτονωθείς στο σύντροφό σου, δημιουργώντας προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να λύσεις. Η σωματική ή πνευματική εκτόνωση είναι σημαντική αυτή την περίοδο, γιατί μόνο έτσι θα κρατήσεις ψυχολογική ισορροπία. Εσύ που είσαι μόνος/η, οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καθώς γοητεύεις και εντυπωσιάζεις, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να υπόσχονται ονειρικές καταστάσεις ή εσύ να δημιουργείς παραμυθένιες διαστάσεις στο μυαλό σου. Μην βιαστείς στις επιλογές σου, γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Το παρελθόν και οι εκκρεμείς καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 07.12 να επηρεάζει ένα ευάλωτο κομμάτι του εαυτού σου και να φέρνει με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα και φόβους που μαζί με τον συναισθηματισμό και τη νευρικότητα πιθανά να μην σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα για το ποια διαχείριση θα πρέπει να έχεις. Το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή σκέψη και καλό είναι να μην προβείς σε αποφάσεις την παρούσα περίοδο, γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες. Εξαιρετική ευκαιρία είναι για εσένα που ασχολείσαι με δημιουργικές και εσωτερικές δράσεις και φιλοσοφίες, καθώς μπορείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη είναι να απομονωθείς με το ταίρι σου, όμως οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και να προκληθούν αντιπαραθέσεις μαζί του που θα βουλιάξουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου. Βίωσε τις στιγμές και άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για αργότερα που θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα και καλύτερη ψυχολογία. Εσύ που είσαι μόνος/η, το παρελθόν μπορεί να ξαναχτυπήσει την πόρτα σου και η εξιδανίκευση των καταστάσεων πιθανά να σε οδηγήσουν σε επιστροφές. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που δεν δείχνουν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, στις φιλικές σου σχέσεις και πως μπορείς να τις αναπτύξεις, σε ότι αφορά κοινωνικές ομάδες και συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να ανεβάσει τον εκνευρισμό και το συναισθηματισμό στα ύψη και αυτό θα οδηγήσει πιθανά συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα ή άτομα που σχετίζεσαι στις ομαδικές σου δράσεις. Καλό είναι επίσης να είσαι προσεκτικός στην οικονομική διαχείριση, γιατί μπορεί να ξεφύγεις οικονομικά σε ότι αφορά τα σχέδιά σου και αυτό να σου στοιχίσει σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Συναισθηματικά, εκδηλώνεις μία εσωτερική σύγκρουση, την διάθεση για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων στη σχέση και την επιθυμία για σταθερότητα και ασφάλεια και αυτό είναι αρκετό για να προκαλέσει συγκρούσεις με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να θέσεις κοινούς στόχους μαζί του, να απολαύσεις το πάθος και τον ρομαντισμό που θα βοηθήσει τη σχέση σας και να αφήσεις στην άκρη τη νευρικότητα που θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις, που πιθανά να είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή τις συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις μπορεί να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες, όμως η ανάγκη να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις πιθανά να σε οδηγήσουν σε βεβιασμένα και λανθασμένα συμπεράσματα με αποτέλεσμα να πληγωθείς. Καλό είναι να αφήσεις τον χρόνο να περάσει για να φανούν οι πραγματικές προεκτάσεις των καταστάσεων.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 07.12 στρέφει την προσοχή σου σε αυτό τον τομέα και είναι πιθανές οι νέες ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν και θα θέλεις να τις εκμεταλλευτείς για να επιτύχεις την αναγνώριση που ζητάς. Καλό βέβαια είναι να είσαι προσεκτικός, γιατί το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα σε ότι αφορά τις ευκαιρίες αυτές ή στις δυνατότητες που έχεις για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις, αφού είναι πιθανό να μην αποδώσουν τα μέγιστα και να έχεις εξιδανικεύσει τις προτάσεις ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές.

Συναισθηματικά, η έντονη επιθυμία και ο συναισθηματισμός κοντράρονται με την ψυχική ανάγκη για προβολή και αυτή η εσωτερική διεργασία είναι πιθανό να εκτονωθεί στο ταίρι σου και να υπάρξουν ζητήματα που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε. Δείξε ψυχραιμία και απόλαυσε με το σύντροφό σου την ανάλογη ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν. Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να δείξουν το ενδιαφέρον τους, καλό είναι βέβαια να μην βιαστείς σε κινήσεις ή συμπεράσματα γιατί εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να πληγωθείς.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ