zodiac_signs

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 4-11.2.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα για σένα, καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02  και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την αυτοπροβολή σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Η εικόνα στην κοινωνία για εσένα είναι άκρως σημαντική, μόνο που μπορεί αυτό να σε εγκλωβίσει στο να ικανοποιήσεις αυτή σου τη ματαιοδοξία, αδιαφορώντας για τους γύρω σου και κυρίως για το σύντροφό σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον αυτή την περίοδο που θα σε στηρίξουν στην καριέρα σου και θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο  σε ωθεί σε έναν δυναμικό νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις που μπορεί να έχεις ή να προκύψουν αυτή την περίοδο, στόχους και φιλοδοξίες που καθίστανται σημαντικοί για εσένα ή  πιθανά να θέσεις καινούργιους, ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρει να προσφέρεις για να ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα σε ότι αφορά το κοινωνικό  πεδίο. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη  βοηθούν στην ευστροφία και στη γρήγορη λήψη αποφάσεων που θα είναι απαραίτητη και για εσένα, στην αισιοδοξία και θετική  σου διάθεση που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να προκύψουν νέες ιδέες άκρως πρωτοποριακές που θα λειτουργήσουν βοηθητικά για την πορεία των σχεδίων σου.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς  και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας, καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος και τραύματα έρχονται στην επιφάνεια και είναι πιθανό να εντείνουν το συναισθηματισμό σου, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει στο να λειτουργήσεις σε καθημερινό επίπεδο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι συγκεντρωμένος σε πρακτικά ζητήματα για να μην υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 αρχίζει η εβδομάδα και είναι γεγονός ότι η ανάγκη για έντονο ερωτικό παιχνίδι, διασκέδαση και ταξίδια πνευματικά και κυριολεκτικά θα κατακλύσουν τη διάθεσή σου το επόμενο διάστημα. Ο έρωτας για εσένα είναι μία περιπέτεια και είναι ευκαιρία να ανανεώσεις με ταξίδια η έντονες στιγμές ξεφαντώματος την ήδη υπάρχουσα σχέση σου και γιατί όχι να προκύψουν νέες γνωριμίες για τον αδέσμευτο που θα εκτοξεύσουν την αισιοδοξία σου και τη διάθεση για να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε οδηγεί σε μία νέα πορεία σε ότι αφορά την καριέρα και τη σταδιοδρομία σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Σου δίνεται η ευκαιρία για μία νέα αρχή σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου που θα είναι άκρως αισιόδοξη και καταλυτική για τη μετέπειτα διαδρομή. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη εντείνει τις συζητήσεις, τη γρήγορη λήψη αποφάσεων ή τη γρήγορη επεξεργασία λύσεων σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν, δίνει άλλη διάσταση στον τρόπο σκέψης και πράξης, καθώς η αισιοδοξία και η θετική σου ενέργεια είναι εμφανής στο επαγγελματικό πεδίο και αυτό δεν μπορεί παρά να αναγνωριστεί με το να σου δοθεί μία νέα πρόκληση την ήδη υπάρχουσα δουλειά ή μία νέα πρόταση που θα ικανοποιεί αυτά που ζητάς.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς εντείνει την πρωτοποριακή σκέψη, τις πρωτότυπες δράσεις και λύσεις και δεν είναι δύσκολο να εντυπωσιάσεις με τον τρόπο εκφράσεις των απόψεων και των ιδεών που έχεις το φιλικό σου περιβάλλον ή πιθανά σε συλλόγους και ομάδες που συμμετέχεις. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και απαξιωτικός με όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι εκφράζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ερωτική ένταση και πάθος θα έχει η επόμενη περίοδος καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 και σου δημιουργεί καχυποψία, ζήλια και κτητικότητα για το σύντροφό σου, κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς εκφράζεις τα συναισθήματά σου και στο να διαχειριστείς την έντονα συγκρουσιακή σου διάθεση για να μην εκτοξεύσεις στα ύψη την ένταση. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για οικονομικές λύσεις ή συναλλαγές σε σχέση με τρίτους που θα είναι άκρως κερδοφόρες για εσένα.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει τη δυνατότητα για μία νέα ευκαιρία σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών, γνώσεων και πνευματικών αναζητήσεων που σε ενδιαφέρουν, σε ότι αφορά ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές σε αυτό, σε σχέση με τις την πορεία των σχέσεών σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να πάρεις γρήγορες αποφάσεις που θα είναι άκρως θετικές για εσένα, καθώς η αισιοδοξία που σε διέπει δημιουργεί έντονη εύνοια. Ζητήματα που πιθανά σε απασχόλησαν στους συγκεκριμένους τομείς μπορούν να βρουν λύσεις και η εξέλιξή τους θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις τον υποκειμενισμό και τον φανατισμό για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονων συζητήσεων, σχεδιασμών και αναζητήσεων σε ότι αφορά την καριέρα σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι προτάσεις για συνεργασίες στο επαγγελματικό πεδίο, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι η απολυτότητα στη σκέψη και η αδιαλλαξία που δεν θα βοηθήσουν την εξέλιξη της οποίας πρότασης υπάρξει, κάτι που θα αποβεί εις βάρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 η ανάγκη σου για εξωστρέφεια, για φλερτ, για να ισορροπήσεις τη σχέση σου είναι έντονη και καθοριστική για σένα την επόμενη περίοδο. Σημαντικό είναι επίσης το να είσαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή σου, γι’ αυτό δίνεις προσοχή στο να σου αρέσεις, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο το ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει καθώς η γοητεία σου εκτοξεύεται. Πρόσεχε μόνο γιατί η ανάγκη σου να είσαι με έναν άνθρωπο μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπομένεις πράγματα που δεν σε ικανοποιούν.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο καθιστά σημαντικό ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και ζητήματα σε σχέση με τρίτους, καθώς έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις θέματα που πιθανά σε αγχώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη λειτουργούν ευεργετικά στο να λάβεις γρήγορες αποφάσεις αφού το ένστικτο, η αισιοδοξία και η διαίσθησή σου είναι αλάθητα. Παράλληλα ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει στην προσωπική σου ζωή, καθώς το πάθος εκτοξεύεται και σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, αφήνοντας στην άκρη ζήλια και καχυποψία, κρατώντας την αισιοδοξία και τον έντονο ερωτισμό που υπάρχει.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και απογειώνει το κέφι σου κάτι που θα φανεί άμεσα σε παρέες και στο ταίρι σου, καθώς η αισιοδοξία, το χιούμορ, η θετική σου σκέψη είναι εμφανέστατα. Το βέβαιο είναι όμως ότι δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα τριμμένα και καθημερινά και αυτό μπορεί να δυσκολέψει την πορεία τους, καθώς είσαι επιρρεπής στα λάθη λόγω της αμέλειας και της αφέλειας που σε διέπει.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στροφή στην εργασία και στην καθημερινότητα, κάτι που δείχνει να σε ικανοποιεί ιδιαίτερα θα συμβεί αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 και η ανάγκη σου να προσφέρεις είναι μεγάλη και εκφράζεται κυρίως στη δουλειά σου. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να εξομαλύνεις συναδελφικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό φέρνοντάς τες στο καλύτερο δυνατό σημείο. Είναι κατάλληλη επίσης στιγμή να ασχοληθείς με το σώμα σου να το περιποιηθείς, γιατί όχι και να αγοράζεις προϊόντα για τη βελτίωση του.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο καταδεικνύει μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου κάτω από εξαιρετικά ευοίωνες συνθήκες. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σου δίνουν τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα θετικές ευκαιρίες για συνεργασίες, να αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά τι θέλει το ταίρι σου από σένα, να πάρεις γρήγορες αποφάσεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες τις σχέσεις σου και να κρατήσεις σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία και τη θετική σου σκέψη κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και επιθυμείς κυρίως να παρατηρείς και λιγότερο να μιλάς κάτι που εκφράζεται έντονα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οικονομικών συναλλαγών και συνεργασιών που μπορεί να έχεις. Η διαίσθησή σου είναι στα ύψη και καλό είναι να τη χρησιμοποιήσεις για πιθανές αποφάσεις σε σχέση με επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να έχεις. Η καχυποψία είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίζει το κλίμα στις σχέσεις σου, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 αρχίζει η εβδομάδα και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες σου με άκρως έντονο και δυναμικό τρόπο στο ταίρι σου, όμως είσαι και εσύ διατεθειμένος να προσφέρεις ότι το ευχαριστεί σε όλα τα επίπεδα. Συναίσθημα και διασκέδαση μπορούν να απογειώσουν τη σχέση, καθώς ο ερωτισμός είναι στα ύψη και δεν θα διστάσεις να περάσεις μοναδικά με τον σύντροφό σου κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου στον έρωτα, καθώς γοητεύεις και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο καταδεικνύει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τον καθημερινό σου προγραμματισμό και την εργασία, καθώς πιθανές είναι οι ευκαιρίες για νέα εγχειρήματα σε δουλειά ή για μία νέα θέση στην παρούσα εργασία σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθούν στο να έχεις άμεση και γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων, στο να πάρεις γρήγορες και θετικές αποφάσεις αν χρειαστεί, στο να κρατήσει στα ύψη την αισιοδοξία σου και να δεις την οποία νέα αρχή με θετικό μάτι.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και δείχνεις έντονα τη διάθεση να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου κυρίως με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η κατανόηση που δείχνεις και η επικοινωνία που είσαι έτοιμος πάντα να έχεις θα είναι καθοριστικές για την πορεία των σχέσεών σου, μόνο που θα πρέπει να δείξεις πυγμή και να εκφράσεις τα πιστεύω σου μη καταπιέζοντας τα.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 και σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα στον χώρο σου, κυρίως την ανάγκη να βρίσκεσαι με το ταίρι σου σε έντονα ρομαντικές και ερωτικές στιγμές για δύο που θα απογειώσουν το συναίσθημα, την τρυφερότητα, το πάθος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τάσεις σπατάλης που μπορεί να έχεις, αφού θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου τη διακόσμηση του και αυτό μπορεί να σου κοστίσει περισσότερο από το κανονικό, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σημάνει για σένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή ή και πιθανές δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το βέβαιο είναι ότι ο έρωτας κυριαρχεί και δείχνεις να είσαι έτοιμος να πραγματοποιήσεις ένα δυναμικό ξεκίνημα με το σύντροφό σου ή με πιθανή μία γνωριμία που θα σε απογειώσει. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την αισιοδοξία, τη διάθεση για επικοινωνία, την γρήγορη λήψη αποφάσεων και την έντονη κινητικότητα, αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι ότι οι πομπώδεις εκφράσεις και εγωκεντρισμός μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα και δυσαρέσκεια που καλό είναι να αποφύγεις.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και επιζητάς λύσεις σε ζητήματα εργασιακά και καθημερινότητας, καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι χρειάζεται για να αφήσεις πίσω σου υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν λόγω της γρήγορης σκέψης και της άμεσης αντιλήψεις που έχει. Πρόσεχε που μόνο γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός λόγω άγχους και γκρίνιας και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου και κυρίως συναδέλφους σου που δεν θα βοηθήσουν στην πορεία αυτών που θέλεις να καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 η ανάγκη σου για διασκέδαση είναι διάχυτη και εκφράζεται κυρίως στο κοντινό σου περιβάλλον και στο σύντροφό σου αφού δεν χάνεις ευκαιρία να διασκεδάσεις μαζί τους και να περάσεις υπέροχα. Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που σε αναζωογονεί, καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να μπλέξεις σε παράλληλες καταστάσεις και αυτό να σε εκθέσει. Ταξίδια με το σύντροφό σου ή με πιθανή νέα γνωριμία θα δώσουν άλλη διάσταση στις σχέσεις σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να την απασχολούσαν, θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά στο να αντιληφθείς γρήγορα τις όποιες θετικές προτάσεις μπορεί να υπάρχουν και σένα, να έχεις τη θετική διάθεση να συζητήσεις και να λύσεις ζητήματα που απασχολούν και μπορούν να μείνουν πίσω, να δείξεις το συναισθηματισμό και τη διάθεση κατανόησης που απαιτείται. Μην μπεις σε χειριστικές καταστάσεις που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πιθανή είναι η απόφαση για τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας που μπορεί να οδηγήσει στο να μετακομίσεις με το σύντροφό σου ή αγοραπωλησία κινητών που θα αποδειχθεί προς όφελός σου.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς είναι καθοριστικό για εσένα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, όμως αυτό μπορεί να γίνει εντονότερο από το φυσιολογικό, καθώς η ανάγκη για προβολή και προσοχή μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραία έκφραση και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα ή δυσαρέσκεια. Περιόρισε πομπώδεις εκφράσεις και εγωισμό και δεν θα χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 και έντονη είναι η ανάγκη σου με αυτή την περίοδο που στρέφεται σε ότι αφορά μικρές απολαύσεις της ζωής, όπως ήσυχα βράδια με το ταίρι σου, ρομαντικό φαγητό υπό το φως των κεριών, όμορφες στιγμές που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι για σένα όμως να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να μπεις σε σπατάλες και περιττά έξοδα που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού και να περιορίσεις πιθανή κτητικότητα που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στις σχέσεις σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσεις σχέδια εμπορικής ή επικοινωνιακής φύσεως που σε ενδιαφέρουν, να πραγματοποιήσεις μία νέα αρχή με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αφήνοντας πίσω ζητήματα που μπορεί να σας απασχόλησαν, να ασχοληθείς με νέα γνωστικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να συζητήσεις ,για να λάβεις αποφάσεις άκρως σημαντικές για εσένα και την εξέλιξη των σχέσεών σου και των σχεδίων σου, αυτό μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανή νευρικότητα και υποκειμενισμός που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις προκαλώντας εμπόδια στην οποία εξέλιξη επιθυμείς.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να συζητήσεις ότι έχει προκύψει με οικία πρόσωπα και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορείς να δείξεις κατανόηση σε όποιον την χρειαστεί, πρόσεξε όμως γιατί δείχνεις να οικειοποιείσαι τα προβλήματα των άλλων, κάτι που σε βαραίνουν ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 04.02 και γεγονός είναι ότι δεν μπορείς παρά να πρωταγωνιστείς στο ερωτικό παιχνίδι και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς η εξωστρέφεια σου εκτοξεύεται. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την πορεία της προσωπικής του ζωής, όπως επίσης και οικονομικές συνεργασίες που μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα. Θυμήσου βέβαια ότι πιθανός εγωισμός και ανάγκη κυριαρχία μόνο συγκρούσεις θα προκαλέσουν γι’ αυτό προσπάθησε να τα περιορίσεις.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες, καθώς έχεις τώρα τη δυνατότητα να εκφράσεις ότι σε απασχολεί στο σύντροφό σου και να δημιουργήσεις εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις σας, παράλληλα είναι χρυσή ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες μπορείς να καταφέρεις την αύξηση του εισοδήματος σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη συνδυάζουν την άμεση αντίληψη των πραγμάτων, την υπομονή και την αισιοδοξία για να καταφέρεις το στόχο σου, μόνο που θα πρέπει να προσέξεις πιθανή αδιαλλαξία και ακαμψία, καθώς θα δυναμιτίσουν τις συζητήσεις και την εξέλιξη των πραγμάτων.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς εκτοξεύει την διάθεση για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, κυρίως με το κοντινό σου περιβάλλον και αυτό σε ωθεί στο να βγαίνεις μαζί τους, να περνάς καλά μαζί τους, να προσπαθήσεις να διασκεδάσεις την κάθε στιγμή. Σπουδαίες εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες, καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τις καλύτερες δυνατές προτάσεις για εσένα. Πιθανά είναι τα επαγγελματικά ταξίδια που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για την ψυχολογία σου συνδυάζοντας δουλειά και ψυχαγωγία μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 ο συναισθηματικός εκτοξεύεται, καθώς δείχνεις τη διάθεση να δώσεις άπλετη τρυφερότητα το ταίρι σου και να δημιουργήσεις ιδανικές συνθήκες μακριά από όλους για εσάς. Είναι πιθανό να προτιμάς να περνάς στιγμές για δύο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα παρά να υπάρχει έντονη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ενέργειες που μπορεί να προκύψουν, καθώς η ανάγκη για εξιδανίκευση μπορεί να σε οδηγήσει να μην δεις την πραγματικότητα που αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να πληγωθείς.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί για εσένα την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σου σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που να είναι άκρως σημαντικές και να εξελιχθούν καταλυτικές στην ερωτική σου ζωή αλλά και στην καριέρα σου. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στο ζώδιό σου και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθούν στο να δράσεις δυναμικά, να πάρεις πρωτοβουλίες, να υποστηρίξεις με σθένος τις απόψεις σου και να έχεις θετική στάση και διάθεση σε όποια νέα κατάσταση προκύψει στη ζωής σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την πορεία της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου που θα είναι άκρως θετικές για εσένα.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και μπαίνεις στη διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά την ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά σε συναισθηματικό επίπεδο, όπως επίσης και την αύξηση του εισοδήματος σου που σου δίνει ασφάλεια σε οικονομικό επίπεδο. Η επιμονή που σε διακρίνει, η υπομονή που έχεις σε οδηγεί με αργά και σταθερά βήματα και είναι πολύ πιθανό να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 04.02 και έτσι δημιουργείται έντονα η επιτακτική ανάγκη να θέσεις κοινούς στόχους με το σύντροφό σου που θα σας φέρουν πιο κοντά ή να υπάρξει κοινή ενασχόληση σε ομαδικό πλαίσιο σε ενδιαφέροντα που καλύπτουν και τους δύο. Πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα εκφράσουν συναισθήματα και εσένα, παράλληλα δεν αποκλείεται φιλικό σου πρόσωπο να εκδηλώσει αυτά που νιώθει αιφνιδιάζοντας σε. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να υπάρξουν έντονες τάσεις ανεξαρτησίας από την πλευρά σου που θα προβληματίσουν το σύντροφό σου.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει το έναυσμα για μία νέα αρχή αφήνοντας πίσω σου ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν καταστάσεις που εκκρεμούσαν και αποτελούσαν ψυχολογικό βαρίδι για εσένα, ότι θεωρούσες ότι σε εμπόδιζε την προσωπική σου εξέλιξη σε ψυχολογικό επίπεδο. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη εντείνει το συναισθηματισμό, τη διαίσθηση και τη γρήγορη λήψη αποφάσεων προς τη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να μην αφεθείς μόνο στο συναίσθημα και να αφήσεις τη λογική σου να λειτουργήσει παράλληλα με αυτό, κάτι που θα σε κατευθύνει προς το σωστό δρόμο. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξουν και πάλι να είναι στη ζωή σου.

Στις 10.02 ο Ερμής περνάει το ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας παίρνοντας πια δυναμικά στον εκφράσεις απόψεις, συναισθήματα, σχέδια και ιδέες, κάτι που θα κερδίσει το περιβάλλον σου. Η διάθεση για επικοινωνία είναι χαρακτηριστική και μπορεί να σε οδηγήσει σε δυναμικά ξεκινήματα σε ότι αφορά συνεργασίες στην προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι μόνο ότι μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός και να παρεξηγείσαι για λάθος πράγματα προκαλώντας εντάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ