zodiac

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 8-15.10.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Οι προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 να σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι καταλυτικό για εσένα. Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σηματοδοτήσουν μία μεταμορφωτική περίοδο, όμως η ένταση είναι μεγάλη, η ανάγκη για έλεγχο και εξουσία μπορεί να εκδηλωθεί με απόλυτο τρόπο και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις. Καλό είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις ανασφάλειες και τους φόβους, να αφήσεις το πείσμα στην άκρη για να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα τα πρόσωπα αυτά που σε ενδιαφέρουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η διαίσθησή σου θα σε κατευθύνει μοναδικά.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 και σε ωθεί σε εσωστρέφεια. Σου είναι πιο εύκολο να παρατηρείς από το να εκφράζεσαι, η καχυποψία είναι χαρακτηριστική. Εξαιρετική περίοδος για οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Είναι χρυσή ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να κάνεις πράξη ιδέες που πιθανά να είναι ανατρεπτικές, αλλά μπορούν να σου αποδώσουν τα μέγιστα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευρηματικότητα και υπευθυνότητα μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να λειτουργήσει εμπρηστικά στην ερωτική σου ζωή, καθώς η σύγκρουση της ανάγκης για πάθους και της επιθυμίας για ανεξαρτησία μέσα σου είναι εύκολο να εκτονωθεί στο ταίρι σου. Μετουσίωσε την ένταση σε ερωτισμό και δεν θα χάσεις. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τάσεις εξουσίας και χειρισμού για να μπορέσεις να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 είναι η σημαντικότερη αστρολογική συνθήκη της εβδομάδας και σε καλεί σε μια νέα αρχή σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και τις οικονομικές σου υποθέσεις που γίνεται κάτω από ιδιαίτερα έντονες συνθήκες και μπορεί να είναι ένα σημαντικό σημείο στη ζωή σου. Απωθημένα, ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια με ένταση και αυτό να λειτουργήσει συγκρουσιακά σε όποια οικονομική συμφωνία αλλά και στη σχέση σου, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα. Οι τάσεις χειρισμού και το έντονο πείσμα δεν θα σε βοηθήσουν να δεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και μπορεί να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα καθοριστικά για εσένα και τελικά να πληγωθείς. Η διαίσθηση και η ψυχική σου δύναμη είναι σημαντικά όπλα.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 και μπαίνεις σε μία περίοδο έντονων συζητήσεων τόσο με το ταίρι σου, όσο και με συνεργάτες. Είναι γεγονός ότι δείχνεις κατανόηση σε ότι αφορά τους άλλους και το τι εκφράζουν και αυτό είναι σημαντικό για την εξέλιξη των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μπορείς αυτή την εβδομάδα να υλοποιήσεις πρωτοποριακές ιδέες που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σου.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο προκαλεί έντονη εσωτερική δόνηση, καθώς η ανάγκη για αρμονία και συντροφικότητα έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για καταξίωση και πρακτική δράση, προκαλώντας ένταση και συγκρούσεις σε επαγγελματικές, αλλά κυρίως προσωπικές σχέσεις. Πρόσεξε γιατί μπορεί να εκτονωθείς άδικα στο ταίρι σου. Το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, την ίδια μέρα, εντείνει την νευρικότητα, τις ανασφάλειες και την ανάγκη για έλεγχο, ανεβάζοντας περισσότερο την ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αρχίζει με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 να σου δίνει ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις δημιουργικές σου ασχολίες αλλά κυρίως την ερωτική σου ζωή. Είναι πιθανό να υπάρξουν νέα πρόσωπα στο δρόμο σου που να σου προκαλέσουν μεγάλη ένταση, ανάγκη για έλεγχο και χειρισμό, τάσεις ζήλιας και καχυποψίας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το υπάρχον ταίρι σου, κάτι που θα είναι καθοριστικό για την πορεία της σχέσης σου, αν δεν καταφέρεις να το ελέγξεις. Προσπάθησε να μετουσιώσεις τον φόβο σε πάθος και να μην αφήσεις τα απωθημένα σου να σε κυριεύσουν. Διαφορετικά, να είσαι προετοιμασμένος για συγκρουσιακές καταστάσεις που θα είναι μεταμορφωτικές για την προσωπική σου ζωή.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 και μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων και νέων ιδεών στην δουλειά και την καθημερινότητα, ενώ παράλληλα μπορείς να δώσεις καταλυτικές λύσεις, λόγω γρήγορης αντίληψης και διάκρισης των καταστάσεων. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν ιδέες αλλά και ανατρεπτικές καταστάσεις που με σκληρή δουλειά μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά. Πρόσεχε μόνο την αυξημένη νευρικότητα και τις αντιδράσεις σου.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο προκαλεί μέσα σου έντονη σύγκρουση, καθώς η ανάγκη να στραφείς στην καθημερινότητα και στην πρακτικότητα έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για διασκέδαση και ταξίδια νοητικά και κυριολεκτικά. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσα σου, διαφορετικά οι συγκρούσεις με το ταίρι σου θα είναι σφοδρές. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση, προκαλώντας σου ανασφάλειες, πείσμα, ανάγκη για έλεγχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 μπορεί να είναι καταλυτικό σημείο για εσένα, καθώς επηρεάζει έντονα την οικογένεια και τις σχέσεις σου μέσα σε αυτή. Ο έντονος συναισθηματισμός, οι ανασφάλειες και οι φοβίες μπορεί να σε ωθήσουν σε άκρως συγκρουσιακή διάθεση και να προβείς σε κινήσεις που θα εκτοξεύσουν την νευρικότητα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμος και να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε κατευθύνει. Διαφορετικά, αυτή η νέα αρχή μπορεί να είναι για εσένα μεταμορφωτική, όμως με έντονες δυσκολίες, αντιπαραθέσεις και πληγές. Προσοχή ιδιαίτερη σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία και συμφωνίες σε σχέση με αυτή, γιατί τα δεδομένα που έχεις στο μυαλό σου πιθανά να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να απογοητευτείς.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 ανεβάζοντάς σου το κέφι, την χαρά και την διάθεση να εκφραστείς. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι όμως είναι ότι μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και εγωκεντρικός, μη ακούγοντας τους άλλους. Ανατρεπτικές ιδέες και αιφνιδιαστικά γεγονότα και γνωριμίες αυτή την εβδομάδα μπορεί να εξελιχθούν σε σταθερές συνεργασίες αλλά μία νέα πορεία στην προσωπική σου ζωή.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο προκαλεί μέσα σου έντονη συγκρουσιακή διάθεση, καθώς η ανάγκη για χαρά και διασκέδαση έρχεται σε αντιπαράθεση με την επιθυμία για απόλυτο έλεγχο και πάθος, κάτι που είναι πολύ πιθανό να εκτονώσεις στο ταίρι σου, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Κάνε την νευρικότητα ερωτισμό και δεν θα χάσεις. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μεγαλώνει τις ανασφάλειες και την καχυποψία, κάτι που μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά της οικογενειακής εστίας.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 που ωθεί σε μία εκκίνηση σε ότι αφορά την επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον, ζητήματα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν, εμπορικές και επικοινωνιακέ συμφωνίες που μπορεί να έχεις στα σκαριά. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί ανασφάλειες, απωθημένα και επικριτικότητα μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά και να προκαλέσεις εντάσεις και συγκρούσεις είτε με στενά σου πρόσωπα, είτε με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσπάθησε να ελέγξεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που μπορεί να εκδηλώσεις για να μην υπάρξουν εξελίξεις που θα είναι απογοητευτικές για εσένα. Η διαίσθησή σου και το πείσμα μπορούν να γίνουν τα καλύτερα όπλα για την όποια κατάσταση προκύψει. Προσοχή ιδιαίτερη σε συμφωνίες!

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 και στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια και σε ζητήματα που μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσεις. Έντονες θα είναι οι συζητήσεις με τα οικεία σου πρόσωπα, η κατανόηση που δείχνεις είναι χαρακτηριστική, πρόσεξε μόνο την τάση να οικειοποιείσαι τα προβλήματα των άλλων, φορτίζοντάς σε ψυχολογικά. Ανατροπές και πρωτότυπες ιδέες αυτή την εβδομάδα μπορεί να σημάνουν μία νέα εργασιακή πορεία.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο προκαλεί μία έντονη εσωτερική αναστάτωση, καθώς η ανάγκη για ασφάλεια και ηρεμία έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για κοινωνικότητα και φλερτ. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ισορροπήσεις για να μη  το εκτονώσεις στο ταίρι σου και προκληθούν προβλήματα. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την συγκρουσιακή διάθεση και είναι πιθανές οι αντιπαραθέσεις και με κοντινά σου πρόσωπα. Ψυχραιμία και καθαρή σκέψη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 που στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και καλείσαι σε ένα νέο ξεκίνημα. Οικονομικές εκκρεμότητες και το εισόδημά σου είναι το επίκεντρο και καλά θα κάνεις να περιορίσεις φόβους και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που προέρχονται κυρίως από την ανάγκη για υλική ασφάλεια και μπορεί να εγείρουν κτητικότητα, απολυτότητα και εξουσιαστικές διαθέσεις. Προσοχή ιδιαίτερη στην προσωπική σου ζωή, γιατί οι συγκρούσεις που πιθανά να προκληθούν από απωθημένα που μπορεί να εκφράσεις θα είναι σφοδρές και η απογοήτευση μεγάλη. Δείξε ψυχραιμία και άκουσε την διαίσθησή σου για να κινηθείς σωστά. Ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως αναμενόταν.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 και η διάθεση για επικοινωνία, κοινωνικότητα και εξωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ. Το χιούμορ και η γρήγορη σκέψη σου σε καθιστούν τον καλύτερο συνομιλητή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Συζητήσεις για εμπορικά ζητήματα είναι πιθανές. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξει νευρικότητα ή ανατρεπτικές καταστάσεις που όμως μπορεί να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση δημιουργικών σου δράσεων.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο δημιουργεί συγκρουσιακές διαθέσεις, καθώς η εσωτερική αντιπαράθεση μεταξύ της ανάγκη για φλερτ και διασκέδαση και της επιθυμίας για πρακτικότητα και αποδοτικότητα στον εργασιακό τομέα μπορεί να σε οδηγήσουν να εκτονωθείς στο ταίρι σου και να προκληθούν ζητήματα χωρίς ουσιαστικά λόγο. Αφέσου στο πάθος και δεν θα χάσεις. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυσχεραίνει το κλίμα και κάνεις εντονότερους από ποτέ ανασφάλειες και φόβους λόγω οικονομικών ζητημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 09.10 να αποτελεί για εσένα ένα κομβικό σημείο στην προσωπική σου πορεία, καλείσαι να έρθεις σε επαφή με τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και τι εσύ ζητάς από προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Τάσεις ελέγχου και χειρισμού μπορεί να εκδηλωθούν λόγω φόβων και απωθημένων και να δυναμιτίσεις το κλίμα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει για να μην υποπέσεις σε λάθη που τελικά θα σε απογοητεύσουν. Πρόσωπα της οικογένειας είναι πιθανό να προσπαθήσουν να λειτουργήσουν εξουσιαστικά στις αποφάσεις σου. Προσοχή γιατί αν εκδηλωθεί το έντονο ψυχικό δυναμικό αυτής της συγκυρίας οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και οι εξελίξεις θα σε πληγώσουν.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 και μπαίνεις σε μία διαδικασία σχεδιασμού και συζητήσεων σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα αλλά και συναισθηματικές ανάγκες. Είναι γεγονός ότι μπορείς να επιτύχεις ότι θέλεις με αργά και σταθερά βήματα, πρόσεξε μόνο την αδιαλλαξία που μπορεί να σου κοστίσει. Ανατρεπτικά γεγονότα σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να βάλουν νέες βάσεις για την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο σου προκαλεί νευρικότητα, αφού η ανάγκη για ασφάλεια, υλική και συναισθηματική, έρχεται σε απόλυτη σύγκρουση με την επιθυμία για διασκέδαση και πολυτέλεια και δεν αποκλείεται τον εκνευρισμό αυτό να τον εκδηλώσεις στο ταίρι σου, προκαλώντας αντιπαραθέσεις. Απόλαυσε τον έρωτα και θα είσαι κερδισμένος. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την καχυποψία, τις χειριστικές και εξουσιαστικές τάσεις και υπάρχει κίνδυνος να εκτονωθείς σε πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 να πραγματοποιείται σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα, είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που πρέπει να οριστικοποιήσεις και να κάνεις μία νέα αρχή απαλλαγμένος από βαρίδια που σε κρατούν πίσω στην εξέλιξή σου. Αυτό δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία, καθώς η ένταση, ο συναισθηματισμός, η καχυποψία και οι χειριστικές τάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρουσιακές συμπεριφορές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε παρασκηνιακές κινήσεις στην εργασία που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Μην αφήνεις την νευρικότητα να σε κατακλύσει, άσε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Είναι ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις τα ευαίσθητα σημεία του.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 10.10 και σε βγάζει σιγά σιγά από την έντονη εσωστρέφεια. Επιθυμείς να ακουστείς και να εκφράσεις με δυναμισμό την άποψή σου, κάτι που μπορεί να κερδίσει τα βλέμματα γύρω σου. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορείς να γίνεις έντονα υποκειμενικός και να παρεξηγείσαι με πράγματα που δεν σε αφορούν. Ανατρεπτικά γεγονότα και ιδέες μπορεί να είναι αφορμή για σημαντικές συνεργασίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία αυτή την εβδομάδα.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Υδροχόο σε φέρνει αντιμέτωπο με μία εσωτερική σύγκρουση μεταξύ της ανάγκη να προβληθείς και της επιθυμίας να δράσεις χωρίς να γίνονται εμφανείς οι κινήσεις σου. Πρόσεχε γιατί τα νεύρα σου πιθανά να επηρεάσουν την σχέση σου και να υπάρξουν ζητήματα με το ταίρι σου. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την καχυποψία και το άγχος, βάζοντάς σε πιθανά σε έντονη εσωστρέφεια και συναισθηματική υπερχείλιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτείται αστρολογικά κυρίως με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 που είναι πιθανό να αποτελέσει ένα κομβικό σημείο σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, τις φιλικές σου σχέσεις και τις ομαδικές δράσεις που μπορεί να συμμετέχεις. Ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης μπορεί να εγείρουν νευρικότητα και τάσεις εξουσιαστικές που πιθανά να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις, κάτι που θα σε απογοητεύσει έντονα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικό στις όποιες επιλογές κάνεις αλλά και στη συμπεριφορά σου. Μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία για να αναγεννηθείς μέσα από στόχους και σχέδια και να προχωρήσεις σε νέα πράγματα που σε εκφράζουν περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα είναι μεταμορφωτικό.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 βάζοντάς σε σέ μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Το μυαλό δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε καθημερινά ζητήματα, καθώς συνεχώς ταξιδεύσεις σκεπτόμενος αναμνήσεις και αναβιώνοντας καταστάσεις του παρελθόντος. Συγκεντρώσου γιατί μπορεί να εκτεθείς. Ξαφνικές ανατροπές και πρωτότυπες ιδέες μπορεί να αποδώσουν αυτή την εβδομάδα σε εργασιακό επίπεδο και να αποφέρουν συναισθηματική σταθερότητα, αλλά και υλική αποκατάσταση.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο προκαλεί έντονη νευρικότητα και μία συγκρουσιακή διαδικασία εσωτερική, καθώς η ανάγκη για να ασχοληθείς με το αισθηματικό σου παρελθόν και να απομονωθείς αντιπαρατίθεται με την επιθυμία για έντονη κοινωνικότητα και δράση, κάτι που ανεβάζει το θερμόμετρο στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή γιατί πιθανά να εκτονωθείς στο ταίρι σου. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει περισσότερο τον εκνευρισμό και την διάθεση για κυριαρχία στον φιλικό περίγυρο, με πιθανά δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Σημαντική εβδομάδα θα είναι αυτή για την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, καθώς με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο, που πιθανά να είναι καθοριστική στη ζωή σου. Είναι γεγονός ότι δεν θα είναι εύκολη αυτή η διαδρομή για εσένα, καθώς μπορεί να εγείρει ζητήματα ελέγχου και χειρισμού λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών. Είναι σίγουρο όμως ότι αν καταφέρεις να διαχειριστείς εντάσεις και νευρικότητα αυτή η διαδικασία θα είναι αναγεννησιακή για εσένα. Προσοχή σε συγκρούσεις με πρόσωπα στον επαγγελματικό περίγυρο που μπορεί να επηρεάσουν τις εξελίξεις και να σε οδηγήσουν σε απογοήτευση. Άφησε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και είναι βέβαιο ότι θα είσαι κερδισμένος.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 και η διάθεση να επικοινωνήσεις με το φιλικό σου περιβάλλον είναι χαρακτηριστική. Οι ιδέες και οι πρωτότυπες απόψεις μαγνητίζουν τους γύρω σου και μπορεί να βρεθούν πολλοί που επιθυμούν να στηρίξουν στόχους και σχέδιά σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην γίνεσαι απαξιωτικός και εριστικός με όποιους δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη σκέψη σου. Σημαντικές ευκαιρίες και ξαφνικά γεγονότα αυτή την εβδομάδα μπορούν να αλλάξουν την προσωπική σου πορεία.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο σου προκαλεί νευρικότητα, καθώς η ανάγκη αναθεώρηση στόχων έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για απόλυτη ασφάλεια, κάτι που μπορεί να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας έντονα προβλήματα. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί σε εξουσιαστικές συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν έντονα προβλήματα στην καριέρα σου. Προσοχή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 μπορεί να αποτελέσει κομβικό σημείο για την πορεία της ζωής σου και την προσωπική θεώρηση των πραγμάτων που έχεις, καθώς σου δίνει την δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά σπουδές και επιμόρφωση για την πνευματική σου ανάπτυξη, νομικά θέματα που τυχόν σε απασχολούν αλλά και μία νέα αρχή σε σχέση με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Ζητήματα του παρελθόντος, φόβοι και απωθημένα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σε ωθήσουν σε μία δογματική και απόλυτη προσέγγιση των πραγμάτων που δεν θα λειτουργήσει βοηθητικά, καλό είναι λοιπόν να αφεθείς στη διαίσθησή σου. Προσοχή σε συγκρούσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου γιατί θα απογοητευτείς.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 βάζοντάς σε σέ μία διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά την καριέρα και σχέδια που θέλεις να κάνεις για να εξελιχθείς. Οι συζητήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι πολλές και μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την μεθοδική και αποτελεσματική σκέψη σου. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή ευρηματικές ιδέες που θα σε οδηγήσουν στο να κλείσεις ζητήματα ανοιχτά από το παρελθόν.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στο ζώδιό σου προκαλεί μέσα σου μία έντονη αντιπαράθεση της ανάγκη για αυτοπροβολή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και της επιθυμίας για δράση σε όλα τα επίπεδα. Αυτό μπορεί να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας έντονα προβλήματα με το ταίρι σου. Το πάθος και ο ερωτισμός θα λειτουργήσουν ευεργετικά. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει κυριαρχικό και έντονα δογματικό, φέρνοντάς σε σέ σύγκρουση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Σημαντικό σημείο θα είναι για εσένα αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10, που σου προκαλεί έντονα συναισθήματα αλλά και σε ωθεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Προσοχή στην έντονη τάση για έλεγχο που μπορεί να δείξεις, την συγκρουσιακή και χειριστική σου διάθεση, γιατί το μόνο που θα γίνει είναι να προκαλέσεις προβλήματα, χάνοντας πράγματα και στο τέλος να απογοητευτείς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ερωτική σου ζωή γιατί η καχυποψία και η ζήλια θα είναι κακοί σύμβουλοι και θα σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις. Αφέσου στο πάθος και τον έντονο ερωτισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ανάγκη για συγχώνευση και αποκλειστικότητα που έχεις.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 10.10 ανεβάζει το κέφι σου και σε ωθεί στο να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, με μία ανεμελιά και αφέλεια που κερδίζει τους πάντες. Ταξίδια και πνευματικές αναζητήσεις είναι οι πρωταγωνιστές της επόμενης περιόδου, μόνο πρόσεχε να είσαι συγκεντρωμένος στις καθημερινές υποχρεώσεις για να μην εκτεθείς. Ξαφνικές επικοινωνίες και αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να δώσουν νέα σταθερή πορεία στους στόχους σου.

Στις 11.10 το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Υδροχόο σου προκαλεί μία συγκρουσιακή διάθεση, αφού η ανάγκη για διασκέδαση, φλερτ και χαρά έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για μοναχικότητα και εσωστρέφεια, κάτι που είναι αρκετό να εκτοξεύσει την ένταση και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου, προκαλώντας ζητήματα σημαντικά. Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει την επιφάνεια εξουσιαστικές διαθέσεις που εντείνουν τον εκνευρισμό και τον δογματισμό, Προσοχή σε συγκρούσεις σε παρέες που μπορεί να διασκεδάζεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ