zodiac_signs

Τα ζώδια της εβδομάδας 25.2-3.3.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Σημαντική στροφή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες στην προσωπική σου ζωή πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και σηματοδοτεί για σένα την ανάγκη για ελευθερία μέσα στη σχέση και κοινές δράσεις με το ταίρι σου που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε σαν ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό για σένα. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως, σχέδια που μπορεί να έχεις όπως επίσης και το να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν καθώς τώρα νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τον εαυτό σου και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και έχεις τη δυνατότητα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε κοινές δράσεις με το σύντροφό σου καθώς αυτό είναι που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή και μόνο έτσι μπορείς να εκφραστείς στη σχέση σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φιλικά πρόσωπα δεν αποκλείεται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και τα συναισθήματά τους, κάτι που μπορεί να σε αιφνιδιάσει ή ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τις φιλικές σου παρέες που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός και να διαχειριστείς με σύνεση την τάση σου για ανεξαρτησία και επαναστατικότητα χωρίς αιτία πολλές φορές γιατί είναι αυτή που θα σου δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου, προκαλώντας ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Σημαντική είναι για σένα η προσωπική σου εικόνα και η προβολή σου σε ότι αφορά την καριέρα και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο αυτή την εβδομάδα και σου δημιουργεί έντονα την ανάγκη να καταξιωθείς σε κοινωνικό επίπεδο κυρίως μέσα από τον επαγγελματικό τομέα και γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στο ζώδιό σου σου δίνει το δυναμισμό να προωθήσεις στόχους, φιλοδοξίες και σχέδια για συνεργασίες που μπορεί να έχεις καθώς η ενεργητικότητα, το ψυχικό σθένος και η παρουσία σου μπορούν να κατακτήσουν με μεθοδικότητα ότι επιθυμείς να πετύχεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται παράλληλα να είναι και οι αρωγοί τις όποιες προσπάθειες καταβάλεις.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την προσωπική σου προβολή κυρίως μέσα από το επάγγελμά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αναγνωριστεί η προσωπική σου αξία σε κοινωνικό επίπεδο. Το πιθανότερο είναι αυτό να σε οδηγήσει στο να συναναστραφείς πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου και στην πραγμάτωση των στόχων σου αλλά επίσης δεν αποκλείεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι όμως είναι ότι επικεντρώνεσαι στη λογική του πράγματος και δεν αφήνεσαι συναισθηματικά να νιώσεις, κάτι που περιορίζει την έκφραση στον έρωτα και αυτό μπορεί να κοστίσει σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Το κέφι απογειώνεται και η ανάγκη να παίξεις ερωτικά γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και εντείνει την αισιοδοξία, τη χαρά και τη διάθεση για φλερτ περισσότερο από ποτέ. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες είτε με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας είτε με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου αλλά και πιθανά ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σε απασχολούν και σε ταλανίζουν ψυχολογικά. Ο δυναμισμός σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σου θα είναι τα κυρίαρχα όπλα για να καταφέρεις τους στόχους που θέλεις και το πιθανότερο είναι οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις να σε οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις κυρίως στην καριέρα σου.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και είναι γεγονός ότι το κέφι, η αισιοδοξία και η ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται καθώς η διασκέδαση και το ξεφάντωμα με παρέες που το πιθανότερο είναι να έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα λειτουργούν από ευεργετικά για τη διάθεσή σου και την ερωτική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν διαφορετική κουλτούρα από εσένα ή από το εξωτερικό που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου και θα δώσουν στον έρωτα την αίσθηση της περιπέτειας, κάτι που έχεις έντονα ανάγκη αυτή την εποχή. Προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς στη διασκέδαση και στο ερωτικό παιχνίδι αφήνοντας πίσω σου την καθημερινότητα, κάτι που θα σε οδηγήσει σε λάθη και αμέλειες που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Έντονα ερωτική θα είναι η περίοδος αυτή που αρχίζει αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και εντείνει τα συναισθήματα, παράλληλα όμως εντείνει ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα που μπορεί να έχεις κρυμμένα μέσα σου και δεν θα είναι δύσκολο να εκτονωθείς το ταίρι σου προκαλώντας έντονες συγκρούσεις και εκρηκτικές καταστάσεις. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο σε γεμίζει αισιοδοξία χαρά και διάθεση να προωθήσεις σημαντικά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, ζητήματα που αφορούν σπουδαίες και ταξίδια που μπορεί να σε απασχολούν και θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το ερωτικό παιχνίδι είναι έντονο και πιθανές είναι οι γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή από παρέες που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και εκτοξεύει το πάθος, την έξαψη, τον ερωτισμό, όμως γίνεται εντονότερη η ζήλια και η καχυποψία λόγω ανασφαλειών και φόβων που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια με απότομο τρόπο και να επηρεάσουν τη σχέση σου. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από χειριστικά και εξουσιαστικά παιχνίδια καθώς η αντίδραση του συντρόφου σου θα είναι έντονη και οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανό να είναι σφοδρές. Μετουσίωσε τη νευρικότητα αυτή σε πόθο στο ερωτικό παιχνίδι και είναι βέβαιο ότι τα αποτελέσματα θα είναι ευεργετικά για τη σχέση σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, σε ότι αφορά ζητήματα με τρίτους ή κληρονομιές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Έχεις τώρα την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα και να βγεις κερδισμένος καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά γι’ αυτό μη διστάσεις να προχωρήσεις σε σημαντικά οικονομικά βήματα.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η ανάγκη για φλερτ γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και σηματοδοτεί για εσένα ιδιαίτερα το να περιποιηθείς τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου αφού θέλεις να νιώθεις όμορφα αλλά επίσης είναι ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να επικοινωνήσεις, να εξομαλύνεις ζητήματα στην σχέση σου ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν το ρου της προσωπικής του ζωής. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο εντείνει το δυναμισμό, την ενεργητικότητα αλλά και τη διαίσθηση και έχεις τώρα τη δυνατότητα να δράσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που θα αποδώσουν σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής σου ζωής κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Το πάθος και ερωτισμός είναι έντονος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας τη γοητεία σου, την επικοινωνιακή σου δράση και διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και φλερτ, καθώς νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ και δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις τη βελτίωση της σχέσης σου ή την αλλαγή της κατάστασης της προσωπικής του ζωής με μία νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Το βέβαιο είναι ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος καθώς περιποιείσαι τον εαυτό σου και λειτουργείς έντονα σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς για εσένα η συντροφικότητα είναι καθοριστικό στοιχείο. Προσπάθησε μόνο να μην συμβιβαστείς με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν γιατί αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσεις είτε στους άλλους είτε στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Την επόμενη περίοδο επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία σου και πώς θα βελτιώσεις τις συνθήκες στη ζωή σου καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και σου δίνει τη δυνατότητα να ισορροπήσεις σχέσεις με συναδέλφους που μπορεί να είχαν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό και να ασχοληθείς με τη σωματική σου υγεία. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο σε γεμίζει δυναμισμό αισιοδοξία και αποφασιστικότητα σε ότι αφορά ζητήματα συνεργασιών σπουδών ή ταξιδιών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να δράσεις προς θετική κατεύθυνση για να επιτύχεις τους στόχους σου. Η προσωπική σου ζωή κορυφώνεται και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες καθώς το πάθος και ο ερωτισμός είναι έντονος.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και το πώς να τη βελτιώσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις σχέσεις με συναδέλφους που μπορεί να είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο καιρό και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στη δουλειά σου καθώς μέσα από αυτήν και την προσφορά σου στο αντικείμενο που υπηρετείς νιώθεις μοναδικά. Είναι χρυσή ευκαιρία να ασχοληθείς με το σώμα σου και το πώς να το βελτιώσεις και δεν αποκλείεται να ξοδέψεις χρήματα για προϊόντα που θα σε βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πιθανές είναι και οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σε ερωτικό επίπεδο, προσπάθησε όμως να μην γίνεσαι επικριτικός γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Απογειώνεται αυτή την εβδομάδα η ερωτική σου ζωή και η διάθεσή σου για διασκέδαση καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και σε καθιστά πρωταγωνιστή όπου κι αν βρεθείς κάτι που θα αποδώσει έντονα τα προσωπικά σου καθώς έχεις την ευκαιρία να αναζωογονήσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να προχωρήσεις παρακάτω με νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο και να αποφέρουν σημαντικά κέρδη στα οικονομικά σου. Το ψυχικό σθένος και η διαίσθησή που δείχνεις θα σε καθοδηγήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι’ αυτό είναι η ευκαιρία που θα πρέπει να αρπάξεις και να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις την καθημερινότητα και τη δουλειά σου.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον έρωτα καθώς η γοητεία σου απογειώνεται και είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις το επόμενο διάστημα σε αυτόν τον τομέα. Η χαρά και η παιδικότητα που εκφράζεις στο ερωτικό πεδίο γίνεται σημείο αναφοράς για την προσωπική σου ζωή και για πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν και θα είναι καταλυτικές για την πορεία σου από δω και στο εξής. Σημαντικό είναι επίσης για σένα να απολαύσεις την κάθε στιγμή γι’ αυτό δεν χάνεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Μην επικεντρώνεσαι μόνο σε αυτά που εσύ θέλεις πραγματικά και δώσε την ευκαιρία στους γύρω σου να εκφράσουν τις ανάγκες τους γιατί οι εγωιστικές τάσεις μόνο εμπόδια μπορούν να φέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια αυτή την περίοδο γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την οικογένεια, τα κοντινά σου πρόσωπα, αλλά κυρίως το σύντροφό σου και το πώς θα δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για να ζήσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και έρωτα. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο εντείνει την ανάγκη για δημιουργία και δράση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή γι’ αυτό δεν αποκλείεται να αναπτύξεις σημαντικά καλλιτεχνικές δραστηριότητες που έχει καθώς το πιθανότερο είναι να σου δοθούν σπουδαίες ευκαιρίες για αυτό. Το ερωτικό στοιχείο πρωταγωνιστεί και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου κάτι που θα απογειώσει τη σχέση σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες γι’ αυτό προσπάθησε να αξιοποιήσεις οποία δυνατότητα προκύψει.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις την ανάγκη σου και τη διάθεσή σου για να νιώσεις σιγουριά και τρυφερότητα, κάτι που θα οδηγήσει την προσωπική σου ζωή σε μοναδικές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για την εξέλιξη της. Δεν θα διστάσεις να ξοδέψεις χρήματα για τη διακόσμησή της του σπιτιού σου, καλό είναι βέβαια να μην χάσεις το μετρό γιατί οι σπατάλες μόνο δυσκολίες θα σου δημιουργήσουν. Προσπάθησε επίσης να χαλιναγωγήσεις χειρίστηκες τάσεις προς το σύντροφό σου γιατί μόνο συγκρουσιακά μπορούν να λειτουργήσουν, αφέσου στον ρομαντισμό, τον ερωτισμό και την τρυφερότητα των στιγμών και είναι βέβαια ότι δεν θα χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση γίνονται εντονότερες από ποτέ αυτή την περίοδο καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο αυτή την εβδομάδα και καθιστά έντονη την ανάγκη για νέες γνωριμίες, διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την ψυχολογία σου. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά την εργασιακή σου ζωή, παράλληλα όμως δίνεται η δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν στο οικογενειακό πεδίο και να προχωρήσεις σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία και ανάλογα θέματα. Ο δυναμισμός και η εργατικότητα που σε διακρίνει μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα και καλό είναι να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που θα σου δοθούν αυτή την εποχή προς όφελός σου.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και η παιχνιδιάρικη διάθεση σου γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς ο έρωτας καθίσταται σημαντικό στοιχείο στη ζωή σου και είναι γεγονός ότι παράλληλα με τη διασκέδαση είναι αυτά τα δύο στοιχεία που απογειώνουν το κέφι και τη χαρά. Πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα υπάρξουν και θα σε απασχολήσουν στην ερωτική σου ζωή καθώς ο τρόπος που επικοινωνείς κεντρίζει τους γύρω σου και είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περίπτωση παράλληλων παιχνιδιών που μόνο σε μπελάδες θα σε βάλουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος στο προσωπικό πεδίο για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά καθίσταται σημαντική και σε καθορίζει αυτή την περίοδο που έρχεται καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο την εβδομάδα αυτή και στρέφει την διάθεσή σου για σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες που σε βοηθούν να νιώσεις πιο δυνατός από ποτέ. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να δράσεις καταλυτικά και δυναμικά σε ότι αφορά καλλιτεχνικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν αλλά επίσης και σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να ασχολείσαι γι’ αυτό μη χάσεις αυτή την περίοδο τις δυνατότητες που θα σου δοθούν γιατί είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν στο να βελτιώσεις τους συγκεκριμένους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ο έρωτας και το πάθος είναι καταλυτικά στοιχεία και έχεις την ευκαιρία να εκτοξεύσεις την προσωπική σου ζωή στα ύψη καθώς μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και αυτές να γίνουν άκρως κατανοητές από το σύντροφό σου.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στην ανάγκη σου για υλική και συναισθηματική ασφάλεια, κάτι που εκδηλώνεται κυρίως στο επίπεδο της σχέσης με το να περνάς όμορφα με το σύντροφό σου, να απολαμβάνεις τις στιγμές μαζί του, να εντείνεται το πάθος και ο ερωτισμός μεταξύ σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές σπατάλες και έξοδα που είναι περιττά από την τάση να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου γιατί στο τέλος το ταμείο θα είναι μείον. Να θυμάσαι ότι οι κτητικές συμπεριφορές και η απολυτότητα στις σχέσεις δημιουργούν προβλήματα γι’ αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις για να μην προκληθούν ζητήματα άνευ λόγου με το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο πρωταγωνιστής αυτή την περίοδο στην ερωτική ζωή είσαι εσύ καθώς η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα περνάει στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι σου είναι εύκολο να εκφράσεις με αμεσότητα τις ανάγκες σου στο σύντροφό σου, όσο και σε νέες γνωριμίες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθούν οι γύρω σου αυτά που πραγματικά αποζητάς από την προσωπική σου ζωή. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Ταύρο σου δημιουργεί ιδιαίτερο δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, σε γεμίζει ψυχικό σθένος και ενέργεια για να δράσεις σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, αλλά και οικονομικές υποθέσεις που έχεις τώρα την ευκαιρία να κλείσεις με άκρως θετικό τρόπο για σένα. Μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και προσπάθησε να της αξιολογήσεις και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί μπορεί να αφήσεις πίσω σου ζητήματα που σε απασχολούν.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι βγαίνεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, διεκδικείς και έχεις ανάγκη να σέ διεκδικήσουν, γοητεύεις και αυτό δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Τα φώτα είναι πάνω σου λοιπόν και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό μακριά από εγωισμό και υποκειμενισμό γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να καλύψεις τις ανάγκες σου από το σύντροφό σου ή θα λειτουργήσεις θετικά σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρχουν. Σημαντικά αποτελέσματα μπορεί να υπάρξουν και σε επίπεδο συνεργασιών που να επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά σου γι’ αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες που θα σου δοθούν, παράλληλα όμως θυμήσου ότι ο εγωκεντρισμός μόνο εμπόδια θα σου δημιουργήσει.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η διάθεση και η ανάγκη να προσφέρεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην ερωτική σου ζωή καθίσταται κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και πλημμυρίζεις από συναισθήματα τρυφερότητας, ρομαντισμού και ζωτικότητας για το σύντροφό σου. Στις 27.02 το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Άρη στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και να δράσεις καταλυτικά προς τους στόχους που σε ενδιαφέρουν κυρίως σε ότι αφορά συνεργασίες εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα. Άκρως ωφελημένη θα είναι και η προσωπική σου ζωή αφού έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις με αμεσότητα τις επιθυμίες σου στο σύντροφό σου και να απολαύσεις έντονα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος στη ζωή σου. Μην χάσεις την ευκαιρία για κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου.

Στις 01.03 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας το συναισθηματισμό, την ανάγκη για προσφορά ιδιαίτερα το ταίρι σου, την τρυφερότητα ,τη διάθεση να ζήσεις το παραμύθι στην προσωπική σου ζωή και να εξιδανικεύσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα. Αυτή σου η διάθεση μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να περάσεις άκρως ρομαντικές και ερωτικές βραδιές, από την άλλη όμως μπορεί να μην σου δίνει τη δυνατότητα να κρίνεις αντικειμενικά το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει και αυτό να οδηγήσει σε απογοήτευση. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στη ζωή σου ζητώντας πιθανά μία δεύτερη ευκαιρία, καλό είναι βέβαια να σκεφτείς τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνση και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις υπό τον έντονο συναισθηματισμό και την ευαισθησία που σε διακρίνει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ