2019

Τι επιφυλάσσει το 2019 για κάθε ζώδιο;

Διαβάστε πως θα πάει η χρονιά για εσάς σε όλους τους τομείς της ζωής σας από το e-zwdia.gr. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΡΙΟΣ

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):
Προσέξτε τις ακραίες ενέργειες στην εργασία σας καθώς ο Πλούτωνας στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, διακυβεύει την ασφάλειά σας και τη σταθερότητά σας. Μήπως κατά βάθος έχετε ανάγκη για μια εντελώς νέα εργασία; Αντί να δημιουργήσετε χάος στη ζωή σας φτάνοντας σε ακρότητες επειδή η εργασία σας δεν μιλάει στην ψυχή σας, κάντε βαθιά έρευνα και ανάλυση. Αυτά τα έντονα συναισθήματα είναι ενδείξεις που σας δείχνουν ότι θα πρέπει να παλέψετε πρώτα μέσα σας για την ισορροπία. Η ηγετική και αγωνιστική πλευρά σας απαιτεί να φωνάξετε, αλλά οι βαθύς φόβοι σας να επικριθείτε, να απορριφθείτε και να ταπεινωθείτε μπορεί επίσης να σας κάνουν να σιωπήσετε και να βασανίζεστε δίχως τέλος.

Νιώθετε ότι είστε μοναδικοί, και πράγματι, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το κοπάδι, όσο κι αν προσπαθήσετε. Για σας, ο αγώνας παίζει σημαντικό ρόλο για να πετύχετε και ίσως δεν διστάσετε να φτάσετε σε κρυφές, ακόμα και υπονομευτικές ενέργειες, προκειμένου να σας αναγνωρίσουν ως ηγέτη. Ίσως συγκρουστείτε έντονα με ένα συνάδελφο ή συνεργάτη σας, δεν υπολογίζετε τώρα αν αυτό το πρόσωπο είναι δοκιμασμένο και αληθινό. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας μπορεί να τινάξουν στον αέρα τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Θέλετε να δείξετε στους άλλους ότι η ανεκτικότητα δεν ισοδυναμεί με υποταγή. Θα πρέπει να ξεφύγετε από τα αρνητικά άτομα και καταστάσεις, αλλά όχι με δόλιο τρόπο. Επισήμανση: Δεδομένου ότι η δύναμη της θέλησής σας είναι τεράστια, βεβαιωθείτε ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας αναγνωρίζοντας ότι ό, τι συμβαίνει είναι για το καλό όλων των εμπλεκομένων μερών.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):
Ενώ μπορεί να νομίζετε ότι τίποτα δεν πάει καλά στην επαγγελματική σας ζωή, αναλογιστείτε τι πρέπει να κάνετε για την εξέλιξη της πορείας της σταδιοδρομίας σας. Ο πειθαρχημένος Κρόνος κινείται στο δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών και της καριέρας, κι εσείς αγωνίζεστε να ανεβάσετε επιδόσεις για να ανέλθετε στο βάθρο της επιτυχίας. Χρησιμοποιήστε περισσότερη οργάνωση και δομή στην επαγγελματική σας ζωή για να προχωρήσετε μπροστά. Απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο και έμπειρο σύμβουλο ή σε κάποιον του οποίου την καριέρα θαυμάζετε για να σας δείξει την παραδοσιακή διαδρομή προς την επιτυχία. Σίγουρα, μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να φτάσετε στην αίγλη και τα μεγαλεία, αλλά με την επιμονή και τη σταθερή προσπάθειά σας αξίζει τον κόπο.

Να είστε πολύ προσεκτικοί με την επιλογή των συνεργατών σας, όλοι δεν θα βρίσκονται στην ίδια σελίδα με εσάς σχετικά με τον τρόπο κατανομής των οικονομικών πόρων, και αυτό περιλαμβάνει τον πολύτιμο χρόνο σας! Μην περιμένετε από ένα συνεργάτη να κατανοήσει αυτόματα τις προτεραιότητές σας. Εξερευνήστε τα πάντα με τη δέουσα επιμέλεια, κάνοντας όλα τα βασικά ερωτήματα στους ανθρώπους που συναντάτε για να μάθετε πραγματικά ποιοι είναι πριν τον κάνετε στενό συνεργάτη. Οι άνθρωποι μπορούν να σας «πατήσουν» μόνο αν τους αφήσετε. Ευτυχώς, η έμφυτη γενναία και θαρραλέα φύση σας σάς βοηθά να σταθείτε στο ύψος σας, έτσι χρησιμοποιήστε την για να οικοδομήσετε σταθερές επαγγελματικές σχέσεις και να θέσετε υγιή όρια, αντί να κηρρύξετε τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Επιρροή Δία στον Τοξότη:
Είστε έτοιμοι να αλλάξετε κατεύθυνση και όραμα ζωής καθώς ο επεκτατικός Δίας κινείται στον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού, της μελέτης και της επέκτασης, ανοίγοντάς σας νέους ορίζοντες. Είτε πάρετε πτυχίο ή ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή σχεδιάζετε μια μακρινή απόδραση για να γυρίσετε όλο τον κόσμο, ένα αξέχαστο ταξίδι σας περιμένει! Τώρα γίνεστε άμεσα ειλικρινείς, ψάχνετε την αλήθεια, έτσι αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πείτε, αλλά δεν τολμούσατε, αναζητάτε έναν έντιμο διάλογο. Ξέρετε ότι η αλήθεια θα σας απελευθερώσει! Ίσως ακόμα αποκαλύψετε τον ανώτερο εαυτό σας ή μπορεί να βρείτε τη λύση σε ένα πνευματικό ή φιλοσοφικό θέμα που σας απασχολούσε. Μια «μεγάλη ιδέα» που ήταν καιρό τώρα στη συνείδησή σας θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς.

Έχετε μεγάλα οράματα, θέλετε να επεκταθείτε, νιώθετε τυχεροί! Μην εκπλαγείτε αν μια νέα αγάπη ή μια προσφορά εργασίας ή οι πελάτες σας προέρχονται από μακρινά μέρη, αφού ο παγκόσμιος Δίας κυβερνά τις διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων. Το ταξίδι και η δημοσίευση εμπίπτουν επίσης στη δικαιοδοσία του Δία, οπότε μπορεί να κάνετε πολλά χιλιόμετρα ή μια μεγάλη ιδέα σας γίνεται αποδεκτή από ένα ευρύ κοινό. Πραγματικά, το ζώδιό σας θα επωφεληθεί από αυτό τον γιγαντιαίο πλανήτη καθώς τώρα κάνετε όνειρα για το μέλλον, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να υλοποιηθούν. Παίρνετε μεγάλα, τολμηρά ρίσκα, τίποτα δεν είναι βαρετό τώρα για σας αφού σκέφτεστε ότι όλα αυτά τα μεγάλα οράματά σας θα σας επιτρέψουν να επεκταθείτε και να εξελιχθείτε.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019:
Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της εργασίας και της σταδιοδρομίας σας. Οι Ηλιακές εκλείψεις τείνουν να φέρνουν νέες εκκινήσεις, συχνά εντελώς ξαφνικά. Ίσως μια ολοκαίνουργια εργασία έχει γράψει το όνομά σας με χρυσά γράμματα. Ίσως ήρθε η ώρα να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για μια νέα επιχείρηση που δεν βαίνει ομαλά και να δοκιμάσετε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να κάνετε μια εντελώς νέα αρχή γενομένης από το μηδέν. Ίσως ήρθε η ώρα να είστε πιο ενεργητικοί προκειμένου να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Είστε τόσο ανεξάρτητοι και πρωτοπόροι που δεν σας αρέσει να είστε υπόλογοι σε κανέναν. Αλλά είστε επίσης ζώδιο που τολμά και θα πετύχετε όταν αγωνίζεστε για ένα στόχο σας, όσο δύσκολος κι αν είναι αυτός, χάρη στις πρωτοποριακές ιδέες σας και την προσπάθεια. Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις θα μπορούσαν να σας προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες στην καριέρα σας.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019:
Αυτή η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, προαναγγέλλει μια τολμηρή νέα αρχή, μπορεί να μετακινηθείτε σε άλλο διαμέρισμα ή ακόμα και πόλη, ίσως γυρίσετε σελίδα γύρω από τη ζωή στο σπίτι σας ή τη σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας φύγει από την πόλη σας ή απλά νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Μην ανησυχείτε όμως, δεν θα έρθουν όλα αυτά τα γεγονότα ταυτόχρονα, παρόλο που οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν γρήγορες εξελίξεις. Αυτή η έκλειψη θα αναμορφώσει την ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της οικογενειακής σας ζωής, προσφέροντάς σας νέες ευκαιρίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας σφαίρα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019:
Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σαρώνει το δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής επιτυχίας, κι εσείς σχεδιάζετε μακροπρόθεσμους στόχους στην καριέρα σας. Ενώ κάποιοι του ζωδίου σας θα μπορούσατε να δείτε τα όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα, κάποιοι άλλοι ίσως κάνετε μια ριζική αλλαγή πορείας, αφήνοντας ένα μονοπάτι για να ακολουθήσετε ένα άλλο, ανεξάρτητα από το αν το επιδιώκετε ή όχι, ή ίσως εγκαταλείψετε την εργασία σας λόγω αναδιάρθρωσης της επιχείρησης όπου δουλεύετε. Εάν συμβεί αυτό, μην πανικοβληθείτε, να ξέρετε ότι κάτι πολύ καλύτερο είναι στο δρόμο σας. Οι εκλείψεις σαρώνουν ό, τι δεν μας εξυπηρετούν πλέον και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να μένετε σε μια κακοπληρωμένη δουλειά ή μια εργασία που δεν προβάλλει τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Είστε από τη φύση σας ήρεμοι και φιλειρηνικοί αλλά τώρα ετοιμαστείτε για μια μεγάλη επανάσταση, καθώς ο πρωτοποριακός Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας. Κάποια πρόσωπα γύρω σας ή η εργασία σας ή ακόμα και τα οικονομικά σας ανεβάζουν την πίεση του αίματός σας, ίσως υπάρχει κάποια αστάθεια σε μια σημαντική σχέση σας ή στα οικονομικά σας και πρέπει επειγόντως να αλλάξετε την κατάσταση. Νιώθετε να παλεύετε με ένα τεράστιο κύμα, χωρίς να λογαριάζετε για το αν θα μετατραπεί ή όχι σε τσουνάμι. Τώρα, αρχίζετε να αισθάνεστε πιο ανασφαλείς, ίσως με ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα πολύτιμο ακίνητο εντελώς ξαφνικά ή νιώθετε τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια σας εξαιτίας των διακυμάνσεων των οικονομικών σας.

Έχετε έντονη την επιθυμία να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς και δεν υποτάσσεστε τώρα στους κανόνες, αλλά με ποιό τίμημα; Μην τρέχετε τόσο γρήγορα. Ο Ουρανός είναι αποσταθεροποιητικός και ριζοσπαστικός, έτσι φροντίστε να μην ενεργείτε απότομα, από εγωισμό και υπερηφάνεια. Δεν είναι καιρός να δράσετε παρορμητικά, να επενδύσετε ή να κάνετε μια παρορμητική οικονομική κίνηση ή ερωτική σχέση ή μια ακριβή αγορά την οποία δεν έχετε ερευνήσει. Μπορεί επίσης να προκύψει μια μεγάλη δαπάνη, ίσως συνδεόμενη με ένα ακίνητο. Δεδομένου ότι ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, μπορεί να αρχίσετε να αναζητάτε ακίνητα ή άλλες πιθανές επενδύσεις μέσα από το διαδίκτυο. Όμως φροντίστε να κάνετε σωστές επιλογές.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Λοιπόν, ποια είναι η καλή χρήση του χρόνου σας σύμφωνα με αυτή τη διέλευση; Αρχίστε να ονειρεύεστε ένα διετές πλάνο. Ο δομημένος και αυστηρός Κρόνος κινείται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της δημοσίευσης και της επιχειρηματικότητας. Ο Κρόνος είναι κοντά σας για να σας χαρίσει έναν πολύ παραγωγικό χρόνο προκειμένου να ανακαλύψετε την ανώτερη γνώση και να φιλοσοφήσετε τη ζωή. Η ανανέωση της προσωπικής σας έκφρασης και των πεποιθήσεων σας φέρνει κοντά σας άτομα διανοούμενα και σοβαρά, πρόσωπα από τα οποία έχετε να μάθετε πολλά, κι ας βρίσκονται στην άλλη άκρη της γης. Εν ολίγοις, αυτοί οι άνθρωποι θα σας μάθουν πως να δείτε σε βάθος τη ζωή.

Αν νιώσετε κατά καιρούς κατάθλιψη, ίσως χρειαστεί να πάρετε προληπτικά μέτρα για να έχετε θετικές σκέψεις, ίσως με το να είστε μαζί με άτομα που σας επιβεβαιώνουν ως προσωπικότητα και σας αποτρέπουν από την απαισιοδοξία. Οι πεσιμιστικές σκέψεις σας θα μπορούσαν να διαταράξουν την ικανότητά σας να συγκεντρωθείτε, να μελετήσετε και να κάνετε ταξίδια. Σίγουρα, θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες αυτό το έτος, αλλά το βαθύ καρμικό μήνυμα όλων αυτών των ταραχών είναι να δείτε υπό διαφορετικό πρίσμα τη ζωή. Το να είστε υπεύθυνοι για τις σκέψεις και τις πράξεις σας είναι σημαντικό και αυτό σημαίνει να μην αφήσετε τον εαυτό σας να διαβεί ένα απαισιόδοξο μονοπάτι, αν τα πράγματα δεν δουλεύουν όπως τα θέλετε.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Ήρθε η ώρα να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή/και τα περιουσιακά στοιχεία σας με κάποιον άλλον, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και οι δυο σας περισσότερα χρήματα. Ο Δίας κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και ίσως αποφασίσετε να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας προκειμένου να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα ή αποφασίσετε ότι είναι αναγκαίο να μαζέψετε χρήματα για αποταμίευση. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με τα ακίνητα ως πηγή εσόδων, ίσως αγοράσετε ή πουλήσετε ιδιοκτησία ή αποπληρώσετε ένα χρέος ή λάβετε κεφάλαια από μια εξωτερική πηγή, ίσως από έναν επενδυτή, μια κληρονομιά ή μια επιχορήγηση. Αν παλεύετε καιρό τώρα με μια νομική υπόθεση, αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας υπόσχεται τύχη!

Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης το πάθος, έτσι ισχυρά συναισθήματα και ενδεχομένως απροσδόκητα γεγονότα θα μπορούσαν να μετασχηματίσουν τη ζωή σας. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι υποστηρικτικός, αναμείνατε οι εκπλήξεις να είναι ευχάριστες. Ίσως καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας μια παλιά αγάπη ή εμφανιστεί ξαφνικά η αδελφή ψυχή σας ή αποφασίσετε για δέσμευση. Αν νιώθατε νοσηρά εξαρτημένοι από μια σχέση που έχει κλείσει τον κύκλο της, μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά ότι πρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Εάν έχετε περάσει πρόσφατα από μια απώλεια, μπορεί να έχετε ένα ισχυρό σημάδι ότι αυτό το αγαπημένο σας πρόσωπο προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας στέλνοντάς σας βαθιά μηνύματα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019: Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και έρχονται στο φως κρυμμένες καταστάσεις στο σπίτι σας ή στην οικογένειά σας. Ετοιμαστείτε για καταλυτικές αλλαγές που μεταστρέφουν τις συνθήκες διαβίωσής σας. Σταδιακά αλλά αναμφισβήτητα, η προσέγγισή σας τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα εξελίσσεται, καθώς μαθαίνετε πώς να ισορροπήσετε την εργασία και με την προσωπική σας ζωή με έναν τρόπο που να επιβεβαιώνει την αξία σας περισσότερο. Με αυτή την έκλειψη θα νιώσετε σαν να περπατάτε σε καπνούς, ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε κάτι για να αναπνεύσετε καθαρό αέρα. Προσπαθώντας να εξισορροπήσετε τις απαιτήσεις της οικογένειάς σας με την εργασία σας αισθάνεστε το απόλυτο χάος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Μην το παρακάνετε με τη δουλειά σας, θα βρεθείτε στο χάος και τη σύγχυση. Ο Ποσειδώνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και αναλαμβάνοντας υπερβολικά καθήκοντα και υποχρεώσεις, μπορεί να σας εξαντλήσει σωματικά και διανοητικά. Μην αναλαμβάνετε ένα έργο που είναι δύσκολο να αποπερατωθεί, η έμφυτη διάθεσή σας για ποικιλία και αυθορμητισμό μπορεί να σας δυσκολέψει να επιμείνετε σε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα. Είναι μια στιγμή ορόσημο για όσους είστε καλλιτέχνες, ίσως βρεθεί κάποιος που θέλει να χρηματοδοτήσει ένα έργο σας ή να βρείτε έναν αγοραστή ή επενδυτή για μια από τις δημιουργικές ιδέες σας. Ίσως ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και νιώθετε τη θεά τύχη δίπλα σας ή θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε ένα δημιουργικό έργο.

Ωστόσο, ο Ποσειδώνας μπορεί να αποκρύψει τη λογική σκέψη σας και να σας παρακινήσει να δράσετε απερίσκεπτα. Μην κινείστε βασιζόμενοι στον ενθουσιασμό σας (και ενδεχομένως στα χρήματα κάποιου), αναλογιστείτε που πουλάτε την ψυχή σας ή μήπως κάνετε συμφωνία με τον διάβολο. Έχετε μεγάλα όνειρα και οράματα, αλλά θα είναι δύσκολο να τα υλοποιήσετε. Επομένως, η δουλειά σας είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς ό, τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Και κυρίως να αφήσετε το σύμπαν να σας στηρίξει και να σας εκπλήξει (με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους), όσο πλησιάζετε στα όνειρά σας. Μερικές φορές, το πιο τρομακτικό μέρος προς την επίτευξη των στόχων μας είναι η αποτυχία, ειδικά όταν ξέρετε ότι υπάρχει το καλό και το άσχημο. Και σίγουρα δεν θέλετε να γκρεμιστούν τα όνειρά σας …

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Ο Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και αναμορφώνει αργά και σταθερά τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας σχέδια. Σκέφτεστε σοβαρά για τα περιουσιακά σας στοιχεία και την ιδιοκτησία σας, ίσως ακόμα επενδύσετε κάποια από τα χρήματά σας. Αλλά δεν είναι καιρός να ρισκάρετε σε επικίνδυνα εγχειρήματα ή να πουλήσετε ένα ακίνητο σε χαμηλό κόστος. Αποφύγετε να σκέφτεστε πως να γίνετε γρήγορα πλούσιοι, ο συντηρητικός Κρόνος σας ζητά να κινηθείτε αργά και σταθερά. Μπορεί να χρειαστεί να μάθετε πώς να ζείτε καλύτερα με λιγότερα χρήματα, ειδικά εάν οι δαπάνες σας έχουν αυξηθεί.

Ως κοσμικός επιθεωρητής, ο Κρόνος προβάλλει επίσης σημεία στη ζωή σας, ιδιαίτερα στις οικείες σχέσεις σας, όπου υπάρχουν ατέλειες, έτσι ίσως χρειαστεί να μετασχηματίσετε κάποιες σχέσεις στη ζωή σας. Σας σπρώχνει σε νέα επίπεδα ωριμότητας, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις σας. Συχνά, ο Κρόνος θα ρίξει μια πρόκληση που δοκιμάζει τις αντοχές σας, ειδικά στην αρχή. Μπορεί να χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους μιας σχέσης για να την κάνετε πιο δίκαιη, ειδικά αν νιώθετε αβεβαιότητα ή δυσαρέσκεια. Εάν ο διαχωρισμός των καθηκόντων σας είναι ανισομερής, όπως για παράδειγμα, ένας από εσάς ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα ή περισσότερο χρόνο για να μεγαλώσει τα παιδιά, η σχέση θα γίνει αφόρητη. Από τη θετική πλευρά, μια σχέση μπορεί να γίνει πιο σοβαρή, οδηγώντας σε μια δέσμευση ή μια στενή συνεργασία.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Μια έντονα ενθουσιώδη και συναρπαστική ατμόσφαιρα με τους γύρω σας δημιουργεί ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται για έναν ολόκληρο χρόνο στον βδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα, να δεσμευτείτε ή να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Εάν αναζητάτε ένα μεγάλο έρωτα ή νέους συνεργάτες, θα μπορούσατε να συνδεθείτε με ανθρώπους από μακριά. Μην περιορίζεστε με άτομα κοντά στην πόλη σας, κάποιος που ζει λίγα χιλιόμετρα μακριά σας θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος υποστηρικτής σας, ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να ζήσετε συναρπαστικά. Ένας συγκεκριμένος συνάδελφος ή συνεργάτης σας θα μπορούσε πραγματικά να σας στηρίξει στις προσπάθειές σας. Ένας συνεργάτης θα μπορούσε να σας προτείνει μια προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε ή ίσως συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος νιώθετε ότι σας συμπληρώνει.

Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης βοηθά επίσης στη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων με τους γύρω σας καθώς μπορείτε να καθαρίσετε τον αέρα με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη. Ίσως κι εσείς να έχετε μια υποχωρητική και συμβιβαστική τάση με αποτέλεσμα να δίνετε στους ανθρώπους την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Είστε μόνοι; Σκεφτείτε θετικά και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα, βρίσκετε κάποιον/α που ταιριάζει με τη δική σας φιλοσοφία ζωής. Η εκφραστικότητά σας και ο ενθουσιασμός σας πραγματικά σας βοηθούν να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Με τη διαπολιτισμική επιρροή του Δία, θα μπορούσατε να συναντήσετε την αγάπη κάπου μακριά (και να μη σας ενοχλεί καθόλου το να μιλάτε ατελείωτες ώρες στο Skype).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Η ένταση και ο αγώνας για τη δύναμη και την εξουσία πλήττει … θανάσιμα μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών. Να ξέρετε ότι η επιρροή αυτού του πλανήτη είναι αργή και βραδυφλεγής. Καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προκαλεί την οριστική αποσύνθεση των παλαιών δομών, σας προετοιμάζει σε μια εντελώς νέα ζωή. Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι κάπως … σχιζοφρενική. Ενώ θα αισθανθείτε την επιθυμία για αληθινά και βαθιά συναισθήματα, θα πρέπει παράλληλα να ψάξετε μέσα σας για την αλήθεια και την πνευματική εξέλιξη. Μπορεί να αισθάνεστε εντελώς τρομαγμένοι ότι μια τολμηρή και ακραία ενέργειά σας θα επηρεάσει κάποια σημαντική σχέση σας. Τι θα συμβεί αν ο αγαπημένος σας ή οι συνεργάτες σας σας κρίνουν, ή ακόμα χειρότερα, είναι αφερέγγυοι;

Αλλά η αυτοεκτίμησή σας είναι πρωταρχική τώρα – και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε. Ίσως ακόμα θέλετε να καταστρέψετε τα πάντα καθώς διαισθάνεστε ότι δεν υπάρχουν πλέον οικειότητα και βαθιά εμπιστοσύνη. Μήπως βαθιά μέσα σας φοβάστε την απόρριψη; Λοιπόν, μαντέψτε τι … όλοι έχουμε φοβίες και ανασφάλειες και σίγουρα δεν ξέρετε πώς θα ανταποκριθούν οι άλλοι μέχρι να τους δώσετε την ευκαιρία. Μην κρύβετε τα πιο μύχια συναισθήματά σας τώρα, προσπαθήστε να ανοιχτείτε. Ίσως και να εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσετε όταν είστε αληθινοί και επιπλέον, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά οι ανταμοιβές που θα λάβετε αξίζουν τον κόπο.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Μη βασίζεστε στους άλλους για την ευτυχία σας τώρα, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Κρόνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο σύντροφός σας ή ένας συνάδελφος ή συνεργάτης θα μπορούσε να σας δημιουργήσει εμπόδια και περιορισμούς στην εξέλιξή σας, σε σημείο να νιώθετε ότι τα όνειρα είναι απαγορευμένα. Ένα επιφυλακτικό ή συντηρητικό πρόσωπο θα μπορούσε να μπλοκάρει τις επιθυμίες σας. Αν ελπίζετε ότι κάποιος θα επενδύσει συναισθηματικά ή οικονομικά ή επαγγελματικά σε εσάς, μπορεί να χρειαστεί να αποδείξετε με απτές πράξεις ότι είστε αξιόπιστοι. Μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι έχετε βρει τον τέλειο ερωτικό σύντροφο ή συνεργάτη, αντίθετα ακολουθήστε το μοναχικό μονοπάτι για έρευνα και περισυλλογή. Είστε μόνοι; Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε κάποιον/α να σας προσφέρει ασφάλεια και να διακινδυνεύσετε την ψυχική σας ηρεμία, απλά περιμένετε.

Προσέξτε επίσης την κατήφεια και την απαισιοδοξία που προέρχονται από τις οικείες σχέσεις σας, καθώς θα μπορούσατε να γίνετε λίγο καταθλιπτικοί, βλέποντας μόνο τα εμπόδια για ένα φωτεινό μέλλον. Εάν έχετε ένα θέμα με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να το αποκρύψετε. Σίγουρα, μπορεί να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, αλλά μπορείτε επίσης να θεσπίσετε τα όριά σας. Η αποσαφήνιση των όρων μιας συμφωνίας ή μιας ερωτικής σχέσης θα λειτουργήσει θετικά για αμφότερα τα μέρη. Ζυγίστε τα πάντα πριν καταλήξετε να δώσετε ένα τέλος. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για το ποια είναι η σωστή κίνηση, εξαναγκάστε τον εαυτό σας να σκεφτεί θετικά, είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε τώρα.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Με τον Δία στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, βρίσκεστε στην αρχή ενός σημαντικού κύκλου για την υγεία σας και την εργασία σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να αλλάξετε προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας και τη ζωή σας γενικότερα, ή, αν έχετε κάνει πειθαρχημένες προσπάθειες για υγιεινή διατροφή και άσκηση, θα μπορούσατε να χαλαρώσετε λίγο. Ο κόσμος του Δία θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια νέα πρακτική υγείας από έναν άλλο πολιτισμό, όπως Ayurveda, Ταϊλανδέζικο μασάζ κ.λπ. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής για την υγεία σας, ίσως δοκιμάσετε ακόμη και κάποιες νέες διατροφικές πρακτικές. Διαβάστε, μάθετε, ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες θεωρήσεις. Θα μπορούσατε να αναπτύξετε μια «φιλοσοφία» γύρω από την φροντίδα του εαυτού σας ή οι πεποιθήσεις κάποιου σας επηρεάζουν τόσο πολύ ώστε ακολουθείτε τις απόψεις του.

Στην εργασία σας γίνεστε περισσότερο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σας. Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε κίνηση στην καριέρα σας υποστηρίζει τις πεποιθήσεις σας. Έχετε την ικανότητα να κάνετε χρονοδιάγραμμα, να έχετε οργάνωση και προγραμματισμό, εκμεταλλευόμενοι εφαρμογές και συστήματα που σας βοηθούν να φέρετε εις πέρας πολλαπλές υποχρεώσεις, πελάτες ή έργα. Ίσως να εφαρμόσετε ένα νέο τρόπο διαχείρισης ενός έργου και καταφέρνετε να διατηρήσετε οργανωμένη την εταιρεία σας και το προσωπικό σας. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να αποδεχτείτε μια εργασία σε άλλη πόλη ή ακόμα και στο εξωτερικό προκειμένου να ακολουθήσετε τα μεγάλα οράματά σας. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης τους βοηθούς και τους χρήσιμους ανθρώπους, έτσι μπορεί να βρείτε κάποιον ξαφνικά για να σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, όπως μία babysitter, οικονόμο ή λογιστή.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019: Αν κάποιες από τις οικείες σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας τις αισθάνεστε να είναι ασταθείς ή περιοριστικές, μη φοβάστε: Με αυτές τις δύο Ηλιακές εκλείψεις στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, μια μεγάλη αλλαγή διαφαίνεται στον ορίζοντα. Όλο το χρόνο, αυτές οι εκλείψεις θα σαρώσουν και θα ανασχηματίσουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τις σχέσεις σας, τους προσωπικούς σας στόχους και την κατανόηση του «εμείς» έναντι του «εγώ». Μπορεί να δείτε μια αλλαγή φρουράς στις πιο στενές σχέσεις σας ή ίσως να συναντήσετε ακόμη και ένα σύντροφο ψυχής ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη που ταιριάζει απόλυτα με τον νέο αναδυόμενο εαυτό σας. Οι εκλείψεις πάντα φέρνουν το απροσδόκητο, έτσι μπορεί να συναντήσετε αυτό το πρόσωπο όταν δεν ψάχνετε καν.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019: Εάν ελπίζατε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, δεν υπάρχει καλύτερη χρονιά από αυτή καθώς η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας παρακινεί να γυρίσετε σε μια νέα, πιο καθαρή σελίδα σχετικά με την προσωπικότητά σας και τη φυσική σας κατάσταση. Στην πραγματικότητα, ίσως χρειαστεί να πιεστείτε, καθώς οι εκλείψεις τείνουν να φέρνουν ξαφνικά γεγονότα που μας ωθούν να κάνουμε μια αλλαγή. Αν έχετε μια στασιμότητα στη ζωή σας, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας ωθήσει προς μια ενδιαφέρουσα ζωή, προχωράτε προς τα εμπρός με τη βοήθεια των φίλων σας και της οικογένειάς σας, ψάχνετε να βρείτε τα καλύτερα. Μείνετε μακριά από άτομα που αποστραγγίζουν την ενέργειά σας, κι αν κάποιος φίλος σας ρωτήσει από που προέρχεται η λάμψη σας, δείξτε του τη δύναμη της προσωπικότητάς σας.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019: Με αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, επίκειται μια κοσμική αλλαγή στο μέτωπο των οικείων σχέσεων σας ή/και των συνεργασιών σας. Έντονα κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στο προσκήνιο τα οποία αν δεν τεθούν υπό έλεγχο οδηγούν σε μια τρισδιάστατη μάχη, με αυτονόητο το αποτέλεσμα. Κανείς δεν έχει τη διάθεση να συμβιβαστεί ή ακόμα και να κάνει μια μικρή παραχώρηση. Αυτή η διχόνοια και η ένταση προέρχεται από την ανάγκη σας να υποστηρίξετε τις επιθυμίες σας και να προβάλετε την αληθινή ταυτότητά σας. Ίσως ακόμα η επαγγελματική σας ζωή και οι μεγάλες φιλοδοξίες σας δεν αφήνουν χρόνο για τις σχέσεις σας ή ακόμα και για δέσμευση με τον αγαπημένο σας, οπότε κάτι πρέπει να αλλάξει.

ΛΕΩΝ
Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Είναι όλα σχετικά με το ποιόν γνωρίζετε καλά στην εργασία σας, κι αυτό σας το επισημαίνει ο Ουρανός ο οποίος κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Οι αυξημένες απαιτήσεις της εργασίας σας, σας συμπαρασύρουν προς τα κάτω; Αναζητάτε την ελευθερία σας, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Απαιτείται αγώνας εκκαθάρισης (ή κάψιμο κάποιων γεφυρών) κι αυτό θα μπορούσε να είναι αναπόφευκτο. Το δυναμικό και τολμηρό ζώδιό σας θέλει να φτάσει το στόχο του με κάθε τίμημα. Αποφύγετε να δημιουργήσετε δράμα και να κάνετε διασπαστικές ενέργειες. Ναι, κάποια ζητήματα στην εργασία σας πρέπει να ξεκαθαρίσουν, αλλά με τον εγωισμό και την αλαζονεία σας οι άνθρωποι δεν σας υποστηρίξουν. Αποφύγετε συναδέλφους ή συνεργάτες που πατούν τα κουμπιά σας ή σας προκαλούν θυμό και οργή. Και περιορίστε τη δική σας τάση να παίζετε το συνήγορο του διαβόλου, καθώς θα μπορούσατε να καταστρέψετε μια επαγγελματική σχέση με αυτό τον τρόπο.

Από τη θετική πλευρά, με τον Ουρανό, τον πλανήτη της τεχνολογίας, ένας από τους φίλους σας μπορεί να σας βρει εφαρμογές που διευκολύνουν το έργο σας. Αν κυνηγούσατε καιρό τώρα έναν ηγετικό ρόλο, κάποια αλλαγή στην εργασία σας θα μπορούσε να σας κάνει αφεντικό. Μια απρόσμενη επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει μέσα από το κοινωνικό σας δίκτυο, ή ακόμη και μια θέση που βλέπετε τυχαία στο διαδίκτυο. Ίσως ακόμα πάρετε μια συγκλονιστικά θετική απάντηση από μια εργασία που ήταν στο στόχο σας. Ταυτόχρονα, ο Ουρανός σας ζητά να σκεφτείτε πιο λογικά και θέλει να καταλάβετε ότι με διανοητική επεξεργασία των λόγων και των ενεργειών σας, θα πετύχετε ό, τι ζητάτε. Για να γίνει όμως αυτό, προσπαθήστε να δράσετε τόσο με λογική όσο και με σεβασμό προς τους άλλους.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):Με τον σοβαρό Κρόνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, καλείστε να αποβάλετε κάποιες αυτοκαταστροφικές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν εξαλείψετε τις τοξίνες από τη διατροφή σας και δώσετε προσοχή σε όλα όσα τροφοδοτούν με θετική ενέργεια ό, τι πιο πολύτιμο έχετε, το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας (και αυτό περιλαμβάνει να κάνετε θετικές και αισιόδοξες σκέψεις). Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση με την εγγραφή σε ένα γυμναστήριο ή την επίβλεψη ενός διατροφολόγου. Παρόλο που το ζώδιό σας είναι από τη φύση του χαρούμενο και αισιόδοξο, ίσως πιεστείτε προκειμένου να υιοθετήσετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής.

Εξαλείψτε το άγχος – όσο είναι δυνατόν – δεν μπορείτε να αντέξετε την αρνητική ενέργεια και τις νευρώσεις των άλλων ανθρώπων, καθώς θα νιώσετε δυσλειτουργία στην καθημερινή σας ζωή. Είστε εσείς υπεύθυνοι για την καλή διάθεσή σας, έτσι θεσπίστε όρια με τους άλλους ή ακόμα απομακρυνθείτε από όσους γεμίζουν τη ζωή σας με κενότητα και απαισιοδοξία. Σίγουρα, αισθάνεστε καλά όταν πηγαίνετε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, ειδικά όταν όλοι επιθυμούν την ανοιχτόκαρδη και συμπαθητική παρέα σας. Ωστόσο, αν δεν προφυλάξετε εσείς τον εαυτό σας, κανείς δεν θα το κάνει. Θεσπίστε κανόνες με τους γύρω σας για να προστατευθείτε, στο όνομα της διατήρησης της σωματικής και ψυχικής υγείας σας και της αρμονίας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Με τον αισιόδοξο Δία να κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, κάνετε πραγματικά μεγάλα όνειρα στην αγάπη, ίσως ακόμα σκέφτεστε να κάνετε το μεγάλο άλμα. Οι δικές σας επιθυμίες και ανάγκες είναι ένα βασικό θέμα το τρέχον έτος. Κάτω από την τύχη του Δία, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που πραγματικά σας εμπνέει με τη φιλοσοφία του και τις πεποιθήσεις του, κάποιον/α ο οποίος/α θα γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος σας, θα σας καθοδηγήσει σε κάθε είδους θύελλες και ταραγμένα νερά για να βρείτε και πάλι την ευτυχία. Από την άλλη πλευρά, αυτό το άτομο θα μπορούσε να έχει μια ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στα πάντα και να σας θεωρεί πολύτιμους και ανεκτίμητους στη ζωή του. Έχετε να μάθετε πολλά από αυτό το πρόσωπο, αρκεί να αγωνιστείτε για την αγάπη του.

Τίποτα δεν μπορεί τώρα να σας κρατήσει πίσω από τα μεγάλα οράματά σας, εκφράζετε το παθιασμένο και εκφραστικό ταπεραμέντο σας. Αυτή είναι η στιγμή σας για να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε. Έχετε ενθουσιασμό και πάθος για ζωή, χαίρεστε την κάθε στιγμή, συγκεντρώνετε γύρω σας τόσο κόσμο! Και αισθάνεστε ελεύθεροι να είστε όσο ριζοσπαστικοί θέλετε, αφού η πρόθεσή σας είναι να αφυπνίσετε τους ανθρώπους ή να προκαλέσετε το status quo. Ίσως ακόμα καταλήξετε να πακετάρετε τις βαλίτσες σας για την αγάπη, ενδεχομένως με κάποιον/α στο εξωτερικό ή από ένα διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Και επειδή ο πέμπτος οίκος διέπει επίσης τη δημιουργικότητα, ο Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια ευρύτερη προσοχή από το κοινό σας, προβάλλοντας ένα δημιουργικό έργο και εισπράττοντας επαίνους και χειροκροτήματα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019: Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας έρχεται με μια δραματική αλλαγή στη ζωή σας, δεδομένου ότι απώτερος στόχος σας είναι τώρα η ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών. Ίσως εσείς δημιουργήσετε μια αναταραχή προκειμένου να αφήσετε την παλιά σας ζωή και να ξεκινήσετε μια νέα. Καθώς αυτή η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό και εγκράτεια. Πρώτα απ’ όλα, το άγχος είναι προσωρινό. Δεύτερον, αυτές οι εξελίξεις, ανεξάρτητα από το πως νιώθετε γι’ αυτές, προϋπήρχαν σε ένα υπόγειο επίπεδο εδώ και πολύ καιρό. Να είστε δυνατοί και να μη φοβάστε, δείτε τι θα επακολουθήσει. Μετά από όλα όσα ειπωθούν και γίνουν, θα διαπιστώσετε ότι το σύμπαν ξέρει τι είναι καλύτερο για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Με τον απατηλό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οποιαδήποτε νέα ερωτική γνωριμία κάνετε ή συνεργασία, δεν σημαίνει κάτι ένα καυτό φιλί ή μια φαινομενικά εγκάρδια χειραψία. Δεν είναι καιρός να κάνετε υποθέσεις, ούτε και να είστε φιλεύσπλαχνοι και συμπονετικοί, θα υποφέρετε από την λάθος εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για κάποιον ή κάτι, ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις. Με την φαντασία σας να καλπάζει, νέες σχέσεις και συνεργασίες θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια και χάος. Αν είστε σε σχέση, θέστε τα όριά σας και μη στέλνετε ασαφή μηνύματα και πληροφορίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε αναλόγως αν διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ακούστε τη διαίσθησή σας, καθώς θα είναι έντονη τώρα, ακόμα κι αν το μυαλό σας μπορεί να λέει: «Όλα είναι εντάξει, ο σύντροφός μου δεν θα έκανε ποτέ αυτό».

Ίσως ένας συνεργάτης σας να έχει υπόγεια κίνητρα ή να προσπαθεί διακριτικά να σας υπονομεύσει ή να σας επιτεθεί. Μην παγιδευτείτε στα δίχτυα του και ξεκινήσετε διαμάχες. Αντίθετα, κοιτάξτε μέσα σας για να δείτε αν υπάρχει μια δική σας παράβαση η οποία έχει προκαλέσει αυτή τη συμπεριφορά. Ίσως πάλι να θέλετε να προσφέρετε στοργή και συμπόνοια στους γύρω σας, καθώς μπορεί να αισθανθείτε ενοχές ή υποχρέωση. Μη βιαστείτε να ανοίξετε το πορτοφόλι σας ή να προσφέρετε οτιδήποτε, όχι πριν θέσετε σαφή όρια. Μπορεί ένα άτομο να βρίσκεται σε ανάγκη αλλά κι εσείς δεν θέλετε να νιώθετε ότι σας χρησιμοποιεί. Μήπως αισθάνεστε ότι αυτό το πρόσωπο είναι αδικημένο από τη ζωή; Ή νιώθετε ευθύνη για τη μοίρα αυτού του ατόμου; Αυτό πιθανότατα αποτελεί ένδειξη ότι η σχέση αυτή δεν είναι εξισορροπημένη και θα σας αποστραγγίσει συναισθηματικά (ή ακόμα και οικονομικά) εάν δεν ορίσετε σαφή όρια για το πόσο χρόνο, χρήμα και καλή θέληση μπορείτε να διαθέσετε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Ο πειθαρχημένος πλανήτης της ωριμότητας, ο Κρόνος, θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, έτσι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε πιο μακροπρόθεσμες και προσεκτικές επιλογές στην ερωτική σας ζωή ή να πάρετε πιο σοβαρά ένα καλλιτεχνικό σας ταλέντο, ίσως με τη βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα. Ο Κρόνος μας ανταμείβει για την αυτοπειθαρχία και την επιμονή. Επομένως, αν μπορείτε να αντέξετε τις δοκιμασίες στη σχέση σας – και σίγουρα μπορείτε, θα πάρετε την ευτυχία που περιμένετε από την άλλη πλευρά. Απλά μην προσπαθήσετε να κόψετε απότομα και σκληρά τις γέφυρες ή να εξαπατήσετε τον αγαπημένο σας. Για να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη σε μια σχέση χρειάζεται χρόνος, θα βγείτε κερδισμένοι αν είστε υπομονετικοί.

Προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις σας για κυριαρχία και έλεγχο, η επιθυμία σας για άμεση ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας θα είναι ισχυρή, αλλά μια μικρή αυτοσυγκράτηση θα ωφελήσει πολύ. Αυτή η αυστηρή επιρροή του Κρόνου θα μπορούσε να σας βοηθήσει και με άλλους τρόπους. Εάν είστε τύπος που παραβιάζει τα όρια όλων των ειδών (ακόμα και όταν πρόκειται για ένα απλό ραντεβού) θα μπορούσατε να γίνετε πιο συνεπείς. Η διάρκεια και η μακροβιότητα της σχέσης σας εξαρτάται από την προθυμία σας να κάνετε πράξη όλα όσα υποσχεθήκατε, έτσι ακολουθείστε τους απλούς κανόνες της ηθικής ακεραιότητας και του σεβασμού προς τον άλλον και μη σαμποτάρετε τις προσπάθειές σας με τον εγωισμό και την έπαρσή σας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Ανοίξτε την καρδιά σας. Ο Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τώρα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, θέλετε να οικοδομήσετε γερά συναισθηματικά θεμέλια με τους οικείους σας. Η διάθεσή σας ζωντανεύει και μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια μακρινή μετακίνηση ή να επενδύσετε σε ένα ακίνητο. Αν είχατε κάποια ανεπίλυτα ζητήματα με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή ή γονέα ή το παιδί σας, ο καλοπροαίρετος Δίας θα σας βοηθήσει να δείτε την κατάσταση πιο ανάλαφρα και θετικά, τώρα δεν ενεργείτε με οργή και θυμό, είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Εάν πάλι όλα είναι καλά μεταξύ σας, ίσως κάνετε πιο συχνές επισκέψεις στους οικείους σας ή απλά ανοίγετε το σπίτι σας και φιλοξενείτε κάποια άτομα.

Ο κοσμικός Δίας σας στέλνει υποστήριξη για να ανανεώσετε τον τρόπο ζωής σας ή να αλλάξετε εντελώς την κατάσταση της ζωής σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια μετακίνηση σε μια άλλη πόλη ή ίσως δεχτείτε νέα άτομα στην κατοικία σας, διαμορφώνοντας μια νέα κατάσταση κοινής διαβίωσης. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνετε να πετύχετε την ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής, μειώνονται οι συγκρούσεις, νιώθετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ανθίζουν, καθώς παίρνετε και δίνετε αγάπη και φροντίδα. Μπορεί ακόμα κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να μετακινηθεί, να πωλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητο ή ακόμα να έχετε ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη ή βάζετε χρήματα για μια ανακαίνιση.

ΖΥΓΟΣ
Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Κάποιες οικείες σχέσεις σας ή μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσαν να αποστασιοποιηθούν, οι διαπραγματεύσεις για ισορροπία και αρμονία θα είναι δύσκολες έως απίθανες καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Γίνεστε αυταρχικοί, ακόμα και σκληροί, έτσι πως θα προκύψει ένας εποικοδομητικός διάλογος; Ενώ μπορεί να επιδιώκετε κάποιες βαθιές συζητήσεις προκειμένου να επιλύσετε ό, τι βρίσκεται θαμμένο κάτω από την επιφάνεια, θα πρέπει επίσης να προσέξετε να μη απομακρύνετε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή κάποιον που λατρεύετε. Μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε ότι η νίκη θα είναι με το μέρος σας. Δεν θα είναι. Αν νιώθετε ότι κάποιος σας παίζει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, απλά μην πέσετε στο επίπεδό του για χάρη μιας Πύρρειου νίκης.

Συμβουλή: Κανείς δεν πρόκειται να κερδίσει με αυτό το είδος του παιχνιδιού. Απλά κινηθείτε διπλωματικά και στρατηγικά, αντί να μειώνετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας σκοτεινές μεθόδους και χειραγώγηση. Διαβάστε επίσης τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Ενώ από τη φύση σας είστε φιλειρηνικοί και εξισορροπιστές, τώρα ο Πλούτωνας σας κάνει να ενεργείτε κρυφά και δόλια. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση, ίσως να ενεργείτε με χειραγωγικό τρόπο επειδή δεν παίρνετε την ασφάλεια και τη φροντίδα που αναζητάτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δυνατή ψυχραιμία ακόμα κι αν σας προκαλούν οι άλλοι, και κυρίως πείτε τι σας ενοχλεί!

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Το σπίτι και η οικογένειά σας παίρνουν ένα πιο σοβαρό ύφος αυτό το έτος καθώς ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η φροντίδα και η οικειότητα που παίρνετε και δίνετε είναι ισότιμη; Ο δομημένος Κρόνος θα σας … εκπαιδεύσει στο σπίτι, στην οικογένεια και τις ρίζες σας. Όπου δεν έχετε θεσπίσει όρια – ειδικά με τους συγγενείς σας και τα μέλη της οικογένειάς σας- τώρα θα τα εφαρμόσετε. Γεγονότα και καταστάσεις θα σας αποκαλύψουν πού έχετε κάνει λάθη και πως να τα διορθώσετε. Να είστε αληθινοί με τα συναισθήματά σας, αν επιθυμείτε να απολαύσετε απλώς να είστε στο σπίτι με τον εαυτό σας, διεκδικήστε το. Αυτή η συμπαντική ενέργεια έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια πιο σταθερή βάση με τον εαυτό σας και τους άλλους.

Ίσως ακόμα να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας, ειδικά στο μέτωπο του σπιτιού. Σχεδιάζετε μια μετακίνηση ή ανακαινίσεις στο διαμέρισμά σας; Ίσως να κάνετε μια ριζική αλλαγή, καθώς αναζητάτε την ασφάλεια και τη θαλπωρή μέσα στο δικό σας ιερό χώρο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, ανεξάρτητα από ποιες αλλαγές θα γίνουν, είναι να νιώθετε εσείς καλά στο σπίτι σας. Ίσως ακόμα αυτή να είναι μια δύσκολη χρονιά για το σπίτι σας ή/και την οικογένειά σας, οι συνθήκες διαβίωσής σας μπορεί να αλλάξουν σε σημείο να σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση ή να νιώθετε συναισθηματικά απόμακρα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Αυτό το χρόνο, ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την προσωπική σας ζωή θα σας φαίνονται λίγο πιο βαριά.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Η δύναμη της ευγλωττίας και της έμφυτης διπλωματίας σας ενισχύεται, καθώς ο Δίας κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Εκτοξεύετε το μήνυμά σας και λαμβάνετε την αποδοχή του κοινού σας. Η δημοσίευση, η διδασκαλία, νέες φιλίες και συνεργασίες με άτομα που ζουν μακριά σας σάς χαρίζουν χαρά και ενθουσιασμό. Έχετε την ικανότητα να γοητεύετε και να αφοπλίζετε τους άλλους με τα λόγια σας, μπορείτε να πείσετε τον οποιοδήποτε να αποδεχτεί τις ιδέες σας! Ίσως σχεδιάσετε αρκετά κοντινά ταξίδια και γνωρίζετε άτομα από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια δημόσια ομιλία, το ακροατήριό σας μπορεί να αποτελείται από ποικιλόμορφα άτομα που ζουν μακριά σας.

Μην περιορίζεστε σε μια πόλη εάν θέλετε να προβάλετε την εργασία σας ή επιδιώκετε να διαδώσετε ένα μήνυμα. Οπότε ένα έργο που ξεκινάτε στην δική σας πόλη θα μπορούσε να επεκταθεί. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τη μπλογκόσφαιρα για να μεταδώσετε τις ιδέες σας. Ψάξτε για φιλίες και συνεργάτες στο διαδίκτυο, ίσως βρείτε κάποιο χαρισματικό άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει στο μέλλον. Έχετε μια ιστορία να μοιραστείτε με τους άλλους; Η χαρούμενη διάθεσή σας και ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικά, φέρνετε ζωντάνια στους άλλους και τους διασκεδάζετε. Η διήγηση των εμπειριών σας είναι ένας ισχυρός τρόπος για να ενεργοποιήσετε τον εγκέφαλο των άλλων και να προσελκύσετε την προσοχή των ανθρώπων.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019: Ώρα να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας, να μάθετε για τις ρίζες σας. Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θα μπορούσαν να επιφέρουν ταχείες αλλαγές στην οικογενειακή ζωή σας και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Οι Ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν νέες αρχές, οπότε ετοιμαστείτε: Μπορεί να υπάρξει ξαφνική μετακίνηση, μια εγκυμοσύνη, μια γέννηση ή αλλαγή στη σχέση σας με ένα συγγενή (ειδικά τη μητέρα σας). Ή ίσως αναζητήσετε ένα άλλο σπίτι, ακόμα και μακριά από την πόλη σας, ενδεχομένως για λόγους επαγγελματικούς, ή επενδύετε σε ένα νέο ακίνητο ή αγοράζετε ένα εξοχικό ή απλά αλλάζετε τη διαμόρφωση του σπιτιού σας.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019: Με αυτή την Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, κατευθύνεστε σε μια νέα πορεία στην καριέρα σας, έρχεστε σε επαφή με σπουδαίους και καταξιωμένους ανθρώπους. Ίσως κάνετε μια σπουδαία συνεργασία, ή η διαφημιστική καμπάνια ανεβάζει το γόητρο της εταιρείας σας. Κάνετε χρήσιμες γνωριμίες των οποίων η συμβολή στην επαγγελματική σας ανάπτυξη και η γενναιοδωρία τους συμβάλει στα καλύτερα αποτελέσματα. Με σωστή επιχειρηματική τακτική και στρατηγική θα έχετε επιτυχία. Ακολουθείτε ένα πιο πειθαρχημένο πλάνο στην εργασία σας αφού τώρα θέλετε τα σχέδιά σας να έχουν μακροπρόθεσμες απολαβές. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη έχει εμβέλεια εκδήλωσης των γεγονότων έξι μήνες, οπότε θα μπορούσατε απλώς να φυτέψετε τους σπόρους που θα καρποφορήσουν κατά το επόμενο εξάμηνο, προς το τέλος του έτους.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019: Το ταξίδι σας στην κορυφή της επιτυχίας μπορεί να έχει αρκετές επικίνδυνες στροφές, οπότε θυμηθείτε να απολαύσετε τη διαδρομή. Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αλλάζει το παιχνίδι στην οικογένειά σας και στο σπίτι σας. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι τα έχετε καταλάβει όλα, τα σχέδιά σας υπόκεινται σε αλλαγές, απρόβλεπτα και χωρίς προειδοποίηση. Πώς θα επικεντρωθείτε στην οικογένεια και τους φίλους σας; Αυτή η έκλειψη σάς ωθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και θα μπορούσε να επιφέρει επικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας, ίσως έχετε μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη, μια ξαφνική μετακίνηση ή αλλαγές στις σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Θέλετε να απελευθερωθείτε από ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας; Ο Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και δημιουργεί συγκρούσεις και ανατροπές σε μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας. Τώρα ρισκάρετε την ευτυχία σας, είστε τολμηροί, ίσως και αναιδείς, διεκδικείτε τα όριά σας, ειδικά αν δώσατε πάρα πολλά. Αυτή η τεταμένη διέλευση του Ουρανού θα μπορούσε να δημιουργήσει μια επική αναμέτρηση με ένα βασικό πρόσωπο στη ζωή σας, ίσως υποκινώντας μια επιβολή θέλησης και μια σύγκρουση του «εγώ». Η φωτιά που βάζετε στις σχέσεις σας θα μπορούσε να επιφέρει περιφρόνηση και δυσαρέσκεια. Μήπως είναι καιρός να ξεφύγετε από μια περιοριστική δέσμευση, είτε στην αγάπη, είτε στη δουλειά; Μην εκπλαγείτε αν θελήσετε να πετάξετε με τα δικά φτερά, με δικές σας ενέργειες.

Αυτός ο επαναστατικός πλανήτης απαιτεί να αποκρυσταλλώσετε μια σημαντική σχέση σας, να κατανοήσετε αν εναρμονίζονται οι δικές σας ανάγκες και αξίες με των άλλων. Τεταμένες καταστάσεις οδηγούν σε αντιπαραθέσεις οι οποίες με τη σειρά τους απαιτούν μια ριζοσπαστική αλλαγή. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι έχετε διαφορετικούς σκοπούς με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη. Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ενώσετε μαζί τις δυνάμεις σας, πριν προχωρήσετε σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Το βασικό σημείο μιας σχέσης είναι για σας να γίνετε ακόμη καλύτεροι άνθρωποι, όχι να βυθιστείτε στο σκοτάδι. Ας είμαστε ξεκάθαροι: Είστε μοναδικοί, έτσι αναζητήστε έναν καλύτερο υποστηρικτικό άνθρωπο, όχι κάποιον που δεν αποδέχεται τον αληθινό εαυτό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Αλλάξτε το στυλ επικοινωνίας σας. Ώρα να πάρετε σοβαρά τα λόγια σας και τον εαυτό σας, καθώς ο πειθαρχημένος Κρόνος κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας. Αυτή η κάπως βαριά διέλευση θα διαρκέσει αρκετά, οπότε θα πρέπει να εκπαιδευτείτε στο πώς να επικοινωνείτε με τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων του γραπτού και προφορικού λόγου, του μάρκετινγκ και της διδασκαλίας. Αν συνηθίζατε να ρίχνετε … το δηλητήριό σας, περιμένετε να κάνετε σκληρή δουλειά για να διορθώσετε τα πράγματα. Το γοητευτικό και παθιασμένο ζώδιό σας έχει πρόβλημα αν περιβάλλεται από ψυχρά και αναξιόπιστα άτομα, και τώρα αυτό θα το αισθανθείτε ακόμα περισσότερο.

Αντί να καταστρέψετε κάποιες σχέσεις σας ή να αφήσετε την απελπισία να κυριεύσει το μυαλό σας, αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε θετικά και να επιλέξετε σοφά τα λόγια σας. Βάλτε πρόγραμμα και οργάνωση στις δραστηριότητές σας και σκεφτείτε πολύ καλά πριν προβάλετε μια ιδέα σας. Αν έχετε λογοτεχνικές φιλοδοξίες, μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι ιδέες σας μπορούν να γίνουν αρεστές στο κοινό σας είναι αν προσπαθήσετε να τις μεταφέρετε με ένα απτό και ξεκάθαρο τρόπο. Από αυτή τη διέλευση του Κρόνου επηρεάζεται επίσης η επικοινωνία με τους γύρω σας, οπότε προσέξτε επίσης τι δημοσιεύετε στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό που σε εσάς φαίνεται αστείο, θα μπορούσε να παρεξηγηθεί και να έχει επιπτώσεις. Πάνω απ’ όλα, μάθετε να είστε υπεύθυνοι.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Κερδίζετε το Jackpot! Ο τυχερός Δίας κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως η θεά τύχη σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, βλέπετε μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για το μέλλον σας. Φυσικά, με τον Δία είναι πάντα πιθανό να προκύψει ένας απρόσμενος λογαριασμός ή δαπάνη, ίσως είναι κάτι το οποίο δεν περιμένετε, αλλά πιθανότατα, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες! Θα μπορούσατε να έχετε κάποια εκπληκτικά νέα για μια επικερδή οικονομική συμφωνία, ίσως για μια αύξηση, μια πολυπόθητη καλοπληρωμένη ηγετική θέση στην εργασία σας ή μια σύμβαση με έναν πλούσιο πελάτη. Μπορεί ακόμη να ξεχωρίσετε στην εργασία σας πράγμα το οποίο σας δίνει θετικές οικονομικές απολαβές.

Ο Δίας σας δίνει μια τεράστια ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη και σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξα, χαρούμενα και επεκτατικά. Μια έξυπνη ιδέα προσγειώνεται ξαφνικά στο κεφάλι σας, δίνοντας τη λύση σε ένα μακροχρόνιο οικονομικό ζήτημα που σας απασχολούσε. Ο κοσμικός Δίας θα μπορούσε να φέρει ακόμη μια ευκαιρία να κάνετε μια σύμπραξη ή μια οικονομική σύμβαση με κάποιον από μακριά. Θα νιώσετε μεγάλη οικονομική ασφάλεια βλέποντας το κομπόδεμά σας να αυξάνεται. Είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεμάτοι αισιοδοξία για το οικονομικό σας μέλλον, η ευημερία είναι όλη δική σας. Η χαρούμενη διάθεσή σας σάς κάνει να αισθάνεστε αρκετά τυχεροί, η διαίσθησή σας γνωρίζει ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019: Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και προσθέτει στην εικόνα σας κύρος και εξουσία. Μεγάλες αλλαγές σαρώνουν το τοπίο της σταδιοδρομίας σας, η αναβολή των ονείρων σας έχει ημερομηνία λήξης, τώρα θέλετε να αγωνιστείτε για να λάμψετε και θα το πετύχετε. Έχοντας μια έκλειψη στο δέκατο οίκο σας είναι σαν να κερδίζετε ένα βραβείο για τον αγώνα σας στη ζωή, είναι μια στιγμή που ανταμείβεται η σκληρή δουλειά σας, κάνετε απολογισμό του τι έχετε επιτύχει και αν πρέπει να αλλάξετε ταχύτητες. Επιδιώκετε να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, έχετε δύναμη και ορμή. Παίξτε το παιχνίδι σας σωστά και θα μπορούσατε να μπείτε σε έναν ελίτ κοινωνικό κύκλο ή αποκτάτε μια διευθύνουσα θέση για την οποία παλεύατε καιρό τώρα. Ίσως μια νέα επιχείρηση θα μπορούσε να είναι σύντομα στα νέα σχέδιά σας. Απλά μην αγωνίζεστε να πείτε στους άλλους τα μεγάλα σας όνειρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Οποιεσδήποτε οικείες σχέσεις σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές σας καθώς ο Ποσειδώνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως η οικογένειά σας παρεμβαίνει στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, έτσι θα πρέπει να τους ενημερώσετε όταν χρειάζεστε προσωπικό χρόνο και χώρο και πότε μπορείτε να είστε κοντά στους αγαπημένους σας. Τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να εκπλαγούν όταν τους λέτε «όχι», επειδή θέλετε να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, αντί να τους κάνετε τα χατίρια από ενοχές. Ίσως να αποφασίσετε για παράδειγμα, να βλέπετε την οικογένειά σας μία φορά το μήνα, αντί για κάθε εβδομάδα ή να απομακρύνετε κάποιους συγγενείς (τους οποίους ενδεχομένως να θεωρείτε εχθρούς!).

Τώρα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί με τους αγαπημένους σας, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να θέσετε όρια στα συναισθήματά σας, είτε αυτό αφορά κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή τον αγαπημένο σας. Ιδιαίτερα, αν δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε ή αναλαμβάνετε τα περισσότερα καθήκοντα και υποχρεώσεις στο σπίτι σας για να τους ευχαριστήσετε. Ίσως κάποιος έχει μια θλιβερή ιστορία στο παρελθόν ή από ενοχές αισθάνεστε υποχρεωμένοι να προσφέρετε. Περιορίστε τη νοσηρή εξάρτηση. Δεν είναι ότι δεν πρέπει να δώσετε βοήθεια και υποστήριξη, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσετε μια αποστολή διάσωσης που θα σας αφήσει αποστραγγισμένους συναισθηματικά. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να αποκρύψει την αλήθεια. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα κίνητρα κάποιου, η καλύτερη άμυνα είναι να αφιερώσετε χρόνο να τον γνωρίσετε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε έναν πιο μετρημένο και μεθοδικό τρόπο όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας. Ο Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της ασφάλειας, και ήρθε η ώρα να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενθουσιώδη ενέργειά σας στην ανακάλυψη νέων τρόπων εξοικονόμησης χρημάτων, τώρα γίνεστε πιο αυστηροί με τα χρήματά σας, θέλετε να οικοδομήσετε κάτι απτό και μάλιστα κερδοφόρο. Σιγά-σιγά αλλά με σιγουριά, θα δημιουργήσετε ένα νέο, πιο ορθολογιστικό τρόπο ζωής που θα επικεντρώνεται στις αξίες σας και σε ό, τι εκτιμάτε.

Αν είστε εργασιομανείς, ίσως αποφασίσετε να επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς σας ή ίσως ακόμη και να αναγκαστείτε να κόψετε ταχύτητα επειδή νιώσετε εξάντληση. Σκέφτεστε το ξεκίνημα ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος; Αργά και σταθερά θα φτάσετε στη νίκη. Ο Κρόνος σας ζητά να βασιστείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος, οπότε τα πράγματα θα κυλίσουν θετικά αν κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Μην εγκαταλείπετε την εργασία σας, ακόμα κι αν είναι κακοπληρωμένη, απλώς υπομείνετε μέχρι να βρεθεί κάτι που πραγματικά προβάλει τα ταλέντα σας. Θα πρέπει επίσης να θεσπίσετε κανόνες στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν στιγμές όπου θα υπάρχει οικονομική στενότητα και θα νιώθετε λίγο απογοητευμένοι.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Ταξιδέψτε, μελετήστε, μάθετε, διδάξτε … με άλλα λόγια, κάντε αυτό το οποίο θέλετε πάντα να κάνετε. Με τον επεκτατικό Δία (τον κυβερνήτη πλανήτη σας) στο ζώδιό σας έχετε μπροστά σας έναν ολόκληρο χρόνο για να ευχαριστήσετε τη θεά τύχη. Εφόσον είστε σε καλό δρόμο, τίποτα δεν πρόκειται πραγματικά να πάει στραβά, είστε πραγματικά στο στοιχείο σας. Και μετά από έναν υποτονικό ή γεμάτο προκλήσεις χρόνο, επιτέλους θα μπορέσετε τελικά να αντισταθμίσετε τον χαμένο χρόνο. Εκδόσεις, διδασκαλία, δημόσια ομιλία, μια ιστοσελίδα ευνοούνται για το τρέχον έτος. Έχετε ένα μήνυμα που θέλετε να μοιραστείτε; Μην περιορίζεστε σε μία πόλη. Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, να κάνετε πράξη τη μεγαλύτερη οραματιστική σας ιδέα.

Με τον κυβερνώντα πλανήτη σας στο ζώδιό σας, έχετε διπλή τύχη και πολλαπλές ευκαιρίες, έτσι επεκταθείτε. Τολμήστε να είστε διαφορετικοί και προβάλετε την προσωπικότητά σας, θα είστε αξέχαστοι σε όσους σας συναντούν. Καλύτερα να είστε ο αληθινός εαυτός σας, αντί να είστε κάποιος άλλος για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Αφήστε τους ανθρώπους να σας ανακαλύψουν με την πάροδο του χρόνου, αντί να επιδιώκετε μια άμεση θετική απάντηση. Ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια, τη μάθηση και τη δημοσίευση, έτσι έχετε πολλά να διαλέξετε. Εάν είστε επιχειρηματίες, αυτό το έτος θα μπορούσατε να ανοίξετε νέες πόρτες για την οικονομική ευημερία σας. Αν θέλετε να προβάλετε ένα προσωπικό έργο, οι τολμηρές σας ενέργειες οδηγούν στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Ο Πλούτωνας κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, και δημιουργεί ισχυρά συναισθήματα και εντάσεις που φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Θέλετε να ασκήσετε την εξουσία σας στους άλλους και να επιβληθείτε με οποιοδήποτε κόστος ή αντίθετα, να πέσετε θύμα εκφοβισμού ενός άλλου προσώπου. Να είστε ήρεμοι και σταθεροί, ό, τι κι αν συμβεί. Τώρα η διαίσθησή σας είναι οξύτατη, κατανοείτε σε βάθος τα πιο απόκρυφα μηνύματα που προέρχονται από τους άλλους. Ακόμα κι αν είναι αρνητικά, τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο αυτοέλεγχο και εγκράτεια θα επιδείξετε. Μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της διέλευσης, θα έχετε μια εντελώς διαφορετική κατανόηση των οικείων προς εσάς προσώπων και των αντιληπτικών ικανοτήτων σας.

Αν αυτή η στρατηγική αποτύχει, δεν χρειάζεται να φτάσετε στο άλλο άκρο. Αφήστε το πεπρωμένο να σας καθοδηγήσει και εμπιστευτείτε το σύμπαν, ότι μετά την καταιγίδα θα είστε πολύ πιο ζωντανοί και ανανεωμένοι. Επισήμανση: Υπάρχει άρρηκτη σύνδεση μεταξύ των συναισθημάτων σας και της υγείας σας, έτσι φροντίστε για την ισορροπία μεταξύ της ψυχής σας, του σώματός σας και του πνεύματός σας. Εάν κάτι δεν πάει καλά, το σώμα σας θα σας ενημερώσει. Αντί να καταφύγετε σε κάθε είδους φάρμακα ή να κρύβετε τον πόνο και τη θλίψη σας, εξερευνήσετε το κρυμμένο συναισθηματικό νόημα πίσω από οποιαδήποτε ασθένεια. Κάντε εσωτερική έρευνα και ενδοσκόπηση, είναι η συνταγή για την ευτυχία σας. Μπορείτε μόνοι σας να θεραπεύσετε την ψυχή σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Πώς θα διαχειριστείτε την κακή σας διάθεση; Με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη σας, στο ζώδιό σας θα μπορούσατε να αισθανθείτε κατάθλιψη ή απαισιοδοξία, νιώθετε να υπάρχουν γύρω σας εμπόδια και περιορισμοί στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Δεν είστε σίγουροι γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, τίποτα-απολύτως τίποτα- δεν φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί. Θα μπορούσατε επίσης να αμφιβάλλετε για τη δική σας ικανότητα να βρείτε τη θέση σας στον κόσμο. Εάν υπάρχουν πραγματικά προσωπικά σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν, να τα αντιμετωπίσετε. Μην κρύβετε τίποτα από τον εαυτό σας, αλλά να ξέρετε ότι μπορείτε να αλλάξετε αυτή την αρνητική διάθεσή σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην παίρνετε τόσο σοβαρά τα πράγματα (ή την απαισιοδοξία σας). Προσέξτε επίσης την χαμηλή αυτοεκτίμηση ή ακόμα και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε την εικόνα σας, το σώμα σας και τη συνολική εμφάνισή σας. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε την εμφάνισή σας με κάποιο τρόπο, ο Κρόνος επιβραβεύει τη σκληρή και επίμονη προσπάθεια.

Αναλογιστείτε: Επιδιώκετε αυτή την αλλαγή για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων ή την επιθυμείτε για τη δική σας ευτυχία; Επισήμανση: Το ζώδιό σας μπορεί να είναι παρορμητικό, αλλά οι λανθασμένες ενέργειες δεν επιτρέπονται κάτω από το βλέμμα του Κρόνου. Αν αμελήσετε κάποιες ζωτικές, θεμελιώδεις ανάγκες σας, θα υποστείτε πιθανώς τις συνέπειες. Ο Κρόνος ξεκινάει έναν κύκλο ζωής 28 ετών, προετοιμάζοντάς σας για μια ριζική μεταμόρφωση και οικοδόμηση της ταυτότητάς σας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Βυθιστείτε βαθιά στο υποσυνείδητό σας. Ο Δίας κινείται στον ονειρικό και συναισθηματικό δωδέκατο οίκο σας, κι εσείς αναλογίζεστε το παρελθόν αλλά είστε έτοιμοι να το αφήσετε πίσω σας. Βλέπετε τη ζωή υπό ένα πιο πνευματικό πρίσμα και ο Δίας σας βοηθά να βρείτε το καρμικό μήνυμα μέσα από μια αρνητική κατάσταση που σας σέρνει προς τα κάτω, είστε έτοιμοι να την αφήσετε πίσω σας. Έρχεστε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας απολαμβάνοντας τη μοναξιά σας ή ασχολείστε με πιο ήσυχες ή πνευματικές δραστηριότητες. Σκεφτείτε πιο πνευματικά: Αντί να προσπαθείτε να είστε το επίκεντρο της προσοχής στην εργασία σας ή να δίνετε πάρα πολλά στους άλλους, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να δείτε σε τι σας έχει ωφελήσει ή βλάψει αυτή η στάση σας.

Εάν μαστίζεστε από περίεργους φόβους ή παραλογίες, αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος να τα αφήσετε πίσω σας, αξιοποιώντας τα βαθύτερα μηνύματα του σύμπαντος. Ταξίδια σε μια παραθαλάσσια πόλη που αγαπάτε θα μπορούσαν να θεραπεύσουν την ψυχή σας. Αν κρατάτε μέσα σας μνησικακία για κάποιον που κάποτε σας πλήγωσε, οδεύετε προς την αποδοχή και τη συγχώρεση καθώς τώρα δίνετε ένα τέλος στον πόνο σας. Ξέρετε ότι κυρίως δεν πρέπει να κρατήσετε μνησικακία για τον εαυτό σας, αυτό δεν σας βοηθά να απελευθερωθείτε και επιπλέον μπλοκάρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας. Η εξερεύνηση της πνευματικής σας σχέσης με το θείο θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τις πληγές σας και να πετάξετε στα ουράνια την επόμενη χρονιά όπου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου 2019 και 26 Δεκεμβρίου 2019: Φέτος είναι η προσωπική σας νέα χρονιά. Αυτές οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στο ζώδιό σας σηματοδοτούν μια τολμηρή νέα αρχή, μια απότομη μεταστροφή της ζωής σας, εκεί που δεν το περιμένετε. Μήπως είστε προσκολλημένοι σε ανθρώπους και πράγματα που σας σέρνουν προς τα κάτω; Αφήστε αυτές τις εκλείψεις να κάνουν εκκαθάριση στη ζωή σας και να φέρουν κάτι καινούργιο, πολύ καλύτερο. Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονιά για να θέσετε νέους στόχους και να αδράξετε τις απρόβλεπτες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, οι κανόνες είναι τώρα καταδικασμένοι. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Ξεκινήστε με το να πιστέψετε στον εαυτό σας, ελπίζοντας και αισιοδοξώντας σε ένα πιο φωτεινό αύριο. Ξεκινήστε από αυτό και τα άλλα θα οικοδομηθούν από μόνα τους.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019: Με αυτή την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, μια νέα αρχή ή μια νέα στάση προδιαγράφεται τώρα στις οικείες σχέσεις σας ή/και τις συνεργασίες σας, και το φεγγάρι θα σας καθοδηγήσει. Με τόση εστίαση στις μακροπρόθεσμες επιθυμίες και προτεραιότητές σας, θα είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσετε για το μέλλον με τον αγαπημένο σας και να καταλάβετε τι θέλετε από οποιαδήποτε σοβαρή σχέση σας. Ίσως κάνετε μια λίστα με τις ιδιότητες που επιθυμείτε σε έναν ιδανικό σύντροφο και αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να τον βρείτε. Έτσι σε αυτή την έκλειψη, γιατί να μην κάνετε μια συμφωνία με τον εαυτό σας (ή το σύντροφό σας!) για το τι θα αποδεχθείτε και τι όχι. Το πείραμα θα μπορούσε να πετύχει.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου 2019: Καταγράψτε τους μελλοντικούς στόχους σας, τι θέλετε από τη ζωή; Ετοιμαστείτε για μεγάλες ειδήσεις, για μια στροφή 180 μοιρών στη ζωή σας καθώς αυτή η Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιεί το ζώδιό σας. Αν έχετε φυτέψει τους σπόρους της ανάπτυξης στις αρχές του έτους, ετοιμαστείτε για τη συγκομιδή. Οι Σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν κρυμμένες πληροφορίες στο φως, οπότε αν αισθάνεστε τη ζωή σας αποδιοργανωμένη, είτε στην ερωτική ή στην επαγγελματική σας ζωή, τώρα μπορείτε να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για να αποδέχεστε το χάος, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τα πάντα με το λογικό μυαλό σας και να δημιουργήσετε ισορροπία. Θυμηθείτε, αυτή η έκλειψη θα αποκαλύψει μόνο ό, τι είναι κρυμμένο από εσάς, οπότε να είστε ευγνώμονες στο σύμπαν για οποιαδήποτε μηνύματα έρχονται στο φως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Η οικογένειά σας ή ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος και πίεση, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η μητέρα σας ή ένας συγγενής μπορεί να πατήσει τα κουμπιά σας και θα είναι δύσκολο και για τους δυο σας να κάνετε πίσω. Ώρα να καθαρίσετε τον αέρα; Είτε είστε έτοιμοι ή όχι, έντονα συναισθήματα εκρήγνυνται με αστραπιαία ταχύτητα καθώς τώρα δεν μπορεί κανένας να συγκρατηθεί, δράτε παρορμητικά. Μήπως κάποιος άθελά του έχει πληγώσει τα συναισθήματά σας; Δεν διστάζετε να ταρακουνήσετε τη σχέση αυτή με αποτέλεσμα τη ρήξη καθώς θέλετε να απελευθερωθείτε από όλο αυτό. Επισήμανση: Οι πιθανότητες είναι ότι αυτό το άτομο δεν είχε ιδέα ότι σας έχει επηρεάσει αρνητικά κάτι.

Ο Ουρανός θα μπορούσε να φέρει ακόμη και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ή μια ξαφνική ώθηση να αλλάξετε τη ζωή σας, είτε με μια μετακίνηση είτε με μια ανακαίνιση σπιτιού. Προσπαθήστε να μην κάνετε ενέργειες που αλλάζουν ριζικά τη ζωή σας, ειδικά αν είναι κάτι που δεν μπορείτε να αναιρέσετε. Ίσως να μετακινηθείτε, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να ασχολείστε με τα μέλη της οικογένειάς σας, κάτω από πίεση και άγχος ή στα πλαίσια μιας προθεσμίας. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να βρείτε κάποια ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής. Οι αναταραχές στο σπίτι σας θα μπορούσαν να ανακόψουν τη σταθερή ποιότητα του ζωδίου σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το σύμπαν σας στέλνει το μήνυμα να βρείτε την χαμένη ισορροπία στη ζωή σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Το γενναιόδωρο και αλτρουιστικό ζώδιό σας τείνει να δίνει πολλά, αλλά μετά δυσανασχετείτε γιατί το πρόσωπο που έλαβε από εσάς δεν σας εκτιμά. Με τον Κρόνο στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας και της συμπόνιας, ίσως θελήσετε να περιορίσετε αυτά που προσφέρετε, δίνοντας μόνο σε όσους γνωρίζετε καλά, σε αυτούς που δεν θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι σας χρησιμοποιούν. Φημίζεστε για την προσφορά σας σε οποιονδήποτε πονεμένο φίλο σας την ζητήσει. Αλλά καθώς αυτό το έτος οι απαιτήσεις της ζωής σας αυξάνονται, δεν θα έχετε πια τη διάθεση και την ενέργεια να βοηθήσετε. Ο Κρόνος θα σας κάνει να νιώθετε αποστραγγισμένοι συναισθηματικά, ακόμη και ψυχικά άρρωστοι, και σας κάνει μια σημαντική κλήση αφύπνισης για να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Απλά επειδή μπορείτε να προσφέρετε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε.

Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με μερικούς παλιούς σας δαίμονες οι οποίοι ήταν καλά κρυμμένοι στο υποσυνείδητό σας, αλλά ο σοφός δάσκαλος σάς καλεί να ωριμάσετε, να δείτε τα πράγματα με λογική και σοφία, αξιοπρέπεια και ανωτερότητα. Ίσως βρείτε ένα σοφό και έμπειρο άτομο το οποίο σας δίνει τα εργαλεία για την αντιμετώπιση του πόνου και της θλίψης σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απελευθερωθεί από οτιδήποτε παρελθοντικό σας κρατά πίσω από την πνευματική εξέλιξή σας. Υπάρχει κάτι ή κάποιος στη ζωή σας που σας κάνει να αισθάνεστε σαν θύμα ή ανήμποροι να αντιδράσετε; Κοιτάξτε, ήρθε η ώρα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Ευκαιρίες για νέες φιλίες και ομάδες θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξαφνικά καθώς ο Δίας κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Παρόλο που είναι πάντα καλό να έχετε καλή παρέα και φίλους, μπορεί να βρείτε ένα άτομο του οποίου τα ιδανικά και η φιλοσοφία ζωής εναρμονίζονται με τα δικά σας. Ή, ίσως εφαρμόσετε κάτι καινοτόμο στην εργασία σας και ενσωματώνετε την τεχνολογία στην καθημερινή σας ζωή. Ως αλτρουιστικό ζώδιο που είστε, θα μπορούσατε επίσης να γίνετε μέλος μιας φιλανθρωπικής ομάδας, να κάνετε κάτι κι εσείς για να βελτιώσετε τον κόσμο, ή ακόμα προβάλετε τα ιδανικά σας (ή ένα ιδανικό όραμα για τον κόσμο) πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια μεταστροφή της ζωής σας.

Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να εξαπλώσετε τις ιδέες σας, αξιοποιώντας τη δύναμη των κοινωνικών μέσων και του διαδικτύου. Εάν είστε περισσότερο τύπος που θέλετε την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, βγείτε έξω και επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, καθώς οι δυνατότητες συνεργασίας και συνάντησης ατόμων με παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας είναι υψηλές. Μια φιλία με κάποιον από μακριά θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε κάτι περισσότερο, εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως ανθίσει ένα ειδύλλιο μέσα από το διαδίκτυο ή κάποιος που συναντάτε μέσα από μια συζήτηση στον αγαπημένο σας ιστότοπο αποδεικνύεται ότι έχει δυναμικό επιχειρηματικό πνεύμα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη θετική ενέργεια αυτού του ευεργέτη πλανήτη, να έχετε ανοιχτό μυαλό!

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019: Δύσκολες μέρες ξημερώνουν για σας σε μια σημαντική σχέση σας, προσωπική, ερωτική ή επαγγελματική, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως και να αισθανθείτε εντελώς διχασμένοι. Από τη μία πλευρά, θέλετε να δώσετε σε μια σημαντική σχέση σας, επαγγελματική ή προσωπική, και οφείλετε να το κάνετε. Ωστόσο, έχετε μια σχεδόν ανεξέλεγκτη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία, θέλετε να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο, κι αν κάποιος σας περιορίσει ξεσπάτε. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο καθώς έχετε επίσης σημαντικές υποχρεώσεις στην καριέρα σας, δεσμεύσεις που δεν μπορείτε τόσο εύκολα να απορρίψετε. Πρέπει να αγωνιστείτε τώρα για να πετύχετε την ισορροπία. Μην λέτε «ναι» θέλοντας να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους, όταν αυτό που πραγματικά θέλετε να πείτε είναι ότι … «Δεν υπάρχει τρόπος»! (Και όλοι το ξέρουν).

ΙΧΘΥΣ
Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Μια πνευματική αφύπνιση και έντονες διαισθητικές αναλαμπές σας στέλνει ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας. Ανακαλύψτε ένα ήσυχο μέρος και στραφείτε στην ψυχή σας. Η δημιουργικότητα, η καλλιτεχνία και ο διαλογισμός μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια της ψυχής σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα αναγκαίο, να έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, ιδιαίτερα αν αγωνίζεστε να ξεπεράσετε έναν εθισμό ή υποσυνείδητες φοβίες που έχουν προκληθεί από τις πληγές του παρελθόντος. Ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα πώς να απομακρύνετε από τη ζωή σας τις κακιές συνήθειες που σαμποτάρουν την ψυχική σας ηρεμία, ακόμα και την υγεία σας, όπως μια τοξική σχέση ή τον εθισμό στα τσιγάρα. Τώρα ξέρετε πως να τα εκτοπίσετε.

Ίσως ο ύπνος σας να είναι ανήσυχος καθώς ένα πρόβλημα έχει σφηνώσει στο κεφάλι σας και σας ταλαιπωρεί. Ίσως δοκιμάσατε τα πάντα: χαμομήλι, ένα κανονικό πρόγραμμα για ύπνο, χαλαρωτικό λουτρό το βράδυ. Ξέρετε όμως ποιος είναι πραγματικά ο ένοχος; Ο καταπιεσμένος θυμός από τη θυματοποίησή σας. Η συμπονετική και παθητική συμπεριφορά σας καθιστά δύσκολο να καταφέρετε να δημιουργήσετε σχέσεις επί ίσοις όροις. Δεν χρειάζεται να στέλνετε μυστηριώδη μηνύματα στους άλλους προκειμένου να αποκρύψετε τις πραγματικές επιθυμίες σας. Λοιπόν, ο Ποσειδώνας κάνει τη διαδικασία επούλωσης των πληγών της ψυχής σας πολύ πιο ευκολότερη, πρέπει τώρα κι εσείς να σκεφτείτε τον εαυτό σας. Ζητήστε βοήθεια για να βγείτε από αυτή την ομίχλη. Και αν είστε πραγματικά κολλημένοι σε έναν φαύλο κύκλο, έχετε την υποστήριξη του Ποσειδώνα.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου): Σκεφτείτε σοβαρά τον κοινωνικό κύκλο σας και τις φιλίες σας. Ο Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, και σκεφτόσαστε αν οι σχέσεις σας είναι ώριμες και σοβαρές και αυτό περιλαμβάνει και την αξιοπιστία των ατόμων που σας περιβάλλον. Αυτό το έτος μπορείτε να υπολογίζετε περισσότερο στις φιλίες σας. Ίσως να αφιερώσετε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα σε κάποιον φίλο σας ο οποίος θα σας βοηθήσει με τις έμπειρες συμβουλές του. Η συνάντηση ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα είναι υπέροχη, αλλά δεν βλάπτει να γίνετε λίγο πιο πρακτικοί και λογικοί προκειμένου να κάνετε και καλύτερες επιλογές. Οι φίλοι είναι τα πάντα, αλλά γιατί να μην περάσετε λίγο χρόνο για να καταγράψετε τη συμβολή ενός φίλου στη ζωή σας;

Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, ίσως έχετε επίσης μια εμπνευσμένη ιδέα για μια εφαρμογή ή ψηφιακή επιχείρηση ή ίσως στραφείτε σε κάποιον για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Με τον παραδοσιακό Κρόνο σε αυτόν τον εφευρετικό τομέα του χάρτη σας, οι ιδέες σας μπορεί να είναι πιο επιτυχείς εάν ακολουθήσετε την παραδοσιακή διαδρομή προς την επιτυχία και κυρίως αν κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Μπορεί ακόμα να εγγραφείτε σε μια ομάδα που ασχολείται με την φιλανθρωπία. Όντας κοινωνικοί αλλά βαθιά σκεπτόμενοι στα σχέδιά σας για το μέλλον, θα δείτε ένα σταθεροποιητικό αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μπορείτε να υλοποιήσετε μερικούς από τους στόχους σας μέσω καινοτόμων εφαρμογών από το διαδίκτυο.

Επιρροή Δία στον Τοξότη: Είστε ασταμάτητοι! Ενθουσιασμό, δύναμη και εξουσία σας χαρίζει ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, της αναγνώρισης και επιτυχίας. Για αυτό το έτος βρίσκεστε σε μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σας. Οι ευκαιρίες έρχονται εύκολα στο μέτωπο της εργασίας σας, έχετε έντονη πίστη ότι θα πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Βλέπετε πυροτεχνήματα στον ουρανό, ακολουθείτε τη δική σας πορεία, βήμα προς βήμα. Η σκληρή δουλειά σας ανταμείβεται, οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα καρποφορήσουν κατά τα επόμενα 12 χρόνια, οπότε η θέσπιση μακροπρόθεσμων σχεδίων συνίσταται τώρα.

Μπορεί να έχετε συναρπαστικές ειδήσεις στο μέτωπο της σταδιοδρομίας σας, μια περίοπτη θέση στην εταιρεία σας και επαγγελματική αναγνώριση. Επίκειται μια μεγάλη νίκη στην καριέρα σας η οποία μπορεί να συμπεριλαμβάνει και κάποια χιλιόμετρα, καθώς ο Δίας στον Τοξότη συνδέεται με τα μακρινά ταξίδια, τις διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων και τη δημοσίευση. Ίσως μοιραστείτε τις ιδέες σας μέσω ενός blog και έχουν παγκόσμια απήχηση η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια προσφορά εργασίας με μετεγκατάσταση και/ ή ταξίδια. Αν είστε επιχειρηματίες, μπορεί να ανακαλύψετε νέους συνεργάτες σε άλλη πόλη από τη δική σας και βλέπετε την επιχείρησή σας να ανθίζει. Να έχετε ανοιχτό μυαλό, γιατί οι ευκαιρίες μπορούν να προέλθουν από όλα τα μέρη του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ