zodia

Τι προβλέπουν τα άστρα από 13-19.3.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Μιλάτε συνεχώς και έχετε έξυπνα επιχειρήματα σε ό,τι λέτε. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σας, έχετε πολλά πράγματα να πείτε και άφθονες ιδέες να μοιραστείτε. Σκέφτεστε προσεκτικά τους προσωπικούς στόχους σας και πώς μπορείτε να κινηθείτε προς τα εμπρός. Συνήθως, βάζετε πρώτα τον εαυτό σας και όχι τους άλλους, και τώρα το σύμπαν σάς δίνει το πράσινο φως για να είστε λίγο «εγωιστές» ή έντιμα ανταγωνιστικοί. Δε διστάζετε να εκφράσετε τα αγαπημένα σας σχέδια και τα πάθη σας, όσο τολμηρά κι αν είναι. Ο εαυτός σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να παραγκωνίσετε κάποια πρόσωπα, προκειμένου να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε μόνο για σας.

Με τον Ήλιο στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας, στοχάζεστε πάνω στην πορεία της σταδιοδρομίας σας και τους στόχους σας. Είστε με ανθρώπους ή σε μια εργασία που σας εμπνέουν πραγματικά; Αν όχι, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία. Τώρα αναζητάτε τη μοναξιά σας και τον προσωπικό χρόνο σας, και παρά το γεγονός ότι θα είστε σε μεγάλη ζήτηση, δε θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε κάθε πρόσκληση για διασκέδαση. Αντίθετα, μπορεί να επιλέξετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας να έρθουν στο σπίτι σας, θα περάσετε όμορφες στιγμές ό,τι κι αν κάνετε. Ένα πράγμα που δε θέλετε να κάνετε με τίποτα, είναι πολύπλοκα σχέδια. Φροντίστε να βάλετε το κινητό σας στο αθόρυβο, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να απαντήσετε σε όσους σας αναζητούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ώρα να βάλετε πλώρη για τον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας. Πλέετε στα πελάγη των συγκινήσεων και των συναισθημάτων, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον ευαίσθητο και αισθαντικό δωδέκατο οίκο σας. Τώρα θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, δε θέλετε να κάνετε τίποτα και απολαμβάνετε να σκέφτεστε στη μοναξιά σας. Δεν είναι ότι δε θέλετε να είστε κοινωνικοί, απλά η ψυχή σας χρειάζεται κάποιο διάστημα για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Η χαλαρωτική και ήρεμη μουσική μπορεί να σας κάνει περισσότερο συμπονετικούς και ευαίσθητους. Εάν ένα παλιό κακό σάς τρώει μέσα σας, ήρθε η ώρα να το αφήσετε πίσω. Έχετε υπομονή με την όλη διαδικασία, θα πρέπει πρώτα να αποδεχτείτε αυτήν την κατάσταση και να συγχωρέσετε. Στη συνέχεια, αυτός ο πόνος θα μεταμορφωθεί σε συμπόνια.

Σκεφτείτε την ομαδική εργασία, να είστε συνεργάσιμοι, όχι τυραννικοί. Ο Ήλιος στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας σε ένα σκληρό τετράγωνο με τον αυταρχικό Κρόνο, θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο την επικριτική και ελεγκτική πλευρά σας όταν εργάζεστε συνεργατικά. Σίγουρα έχετε ένα ξεκάθαρο όραμα για το πώς θα κυλίσουν τα πράγματα μέσα στην ομάδα σας, αλλά δεν είστε η μόνη φωνή εκεί μέσα. Αντισταθείτε στο να παραγκωνίσετε τις απόψεις των άλλων ανθρώπων και κυρίως μην τους διατάζετε τι θα κάνουν. Πραγματικά θα πετύχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα, αν ακούσετε αυτό που οι άλλοι έχουν να προσφέρουν. Κάποιος που ποτέ δε φανταζόσασταν, ίσως ακόμη και να σας διδάξει κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έξυπνες και χαρούμενες συζητήσεις σάς φέρνει ο Ερμής στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, ενεργοποιώντας την κοινωνική σας ζωή (τόσο online όσο και συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο). Εστιάζεστε σε ομαδικά έργα και οι ιδέες σας ξεσηκώνουν μια ομάδα, η οποία αποδέχεται τις κατευθυντήριες γραμμές σας. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης τις ανθρωπιστικές προσπάθειες: Τι μπορείτε να κάνετε για να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος; Έχετε το δικό σας μοναδικό τρόπο για να ξεσηκώσετε τα μεγάλα οράματα των άλλων ανθρώπων και να τους υποκινήσετε σε μια ομαδική δράση, προκειμένου να βοηθήσετε όσους έχουν την ανάγκη σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για την κοινωνική δικτύωση, να μιλήσετε στο διαδίκτυο, να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα και να μεταδώσετε το μήνυμα σας στα social media, θα είστε μοναδικοί.

Δουλεύετε για να ζείτε ή ζείτε για να δουλεύετε; Με τον Ήλιο στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε υπερωρίες, κοιτάτε από την πίεση και το άγχος σας συνεχώς το ρολόι αυτές τις μέρες και παραμελείτε τους φίλους σας ή την αγάπη σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε σχέση, υπάρχει πιθανότητα να αισθάνεστε λίγο στο περιθώριο. Ίσως ακόμα δεν μπορείτε να χαλαρώσετε, πνίγεστε από τις υποχρεώσεις σας, αρνείστε τις προσκλήσεις των φίλων σας, προκειμένου να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Ίσως ακόμα και να μη θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν ή να διαμαρτύρεστε για τη συναισθηματική σας αναταραχή και την έλλειψη της ενεργητικότητάς σας. Αναθέστε κάποια από τα καθήκοντά σας σε έμπειρους ανθρώπους και να είστε πιο ανοιχτοί με τους άλλους, ίσως αποκαλύψετε ότι με κάποιους έχετε κοινούς στόχους και αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε μια μελλοντική συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλη η προσοχή σας είναι στραμμένη στους επαγγελματικούς στόχους σας, καθώς ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας χαρίζει ένα κοφτερό μυαλό για τη βελτίωση της επαγγελματικής σας κατάστασης και την επιτυχία. Σκέφτεστε τα μεγάλα επιτεύγματα, ψάχνετε τρόπους να γίνετε ο ηγέτης στον τομέα σας. Είστε περισσότερο υπεύθυνοι και επιμελείς, έχετε πρωτοπόρες ιδέες και έμπνευση για ένα έργο σας και δε φοβάστε να μείνετε στο γραφείο σας για μια επιπλέον ώρα ή ακόμα και δύο, αν αυτό θα βοηθήσει την άνοδό σας. Η επιρροή κάποιου ατόμου με εξουσία θα μπορούσε πραγματικά να σας βοηθήσει να πάτε μπροστά και να αποσαφηνίσετε την πορεία σας. Μια νέα ευκαιρία για εργασία θα μπορούσε επίσης να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας.

Είστε κάπως ανήσυχοι, καθώς ο Ήλιος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας δημιουργεί την ανάγκη για περιπλάνηση και ταξίδια, μόνο που κάποιες υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να φύγετε. Ίσως απλά περιηγηθείτε νοερά σε ενδιαφέροντες προορισμούς και νιώθετε πίεση και άγχος που δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα καθήκοντά σας. Ακόμα και αν αισθάνεστε σαν το ψάρι έξω από το νερό, παλέψτε γι’ αυτό. Μην αρνηθείτε νέες γνωριμίες με άτομα που ζουν μακριά σας, έχουν να σας δώσουν πολλές εμπειρίες και γνώση. Αντί να διαμαρτύρεστε για τη σκληρή ζωή σας, πλησιάστε τους ανθρώπους και μάθετε από τις ιστορίες τους. Έχετε επίσης τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, κάποιο έμπειρο άτομο θα μπορούσε να σας βοηθήσει στην καριέρα σας ή απλά να φωτίσει μια σκοτεινή πλευρά της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Ξεκινήστε την περιπλάνηση! Δώστε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο για να ζήσει την περιπέτεια, είναι η παρότρυνση του Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Ακυρώνετε όλες τις υποχρεώσεις σας μόνο και μόνο για να πάτε ένα ταξίδι ή κάπου έξω από την πόλη σας. Η αλλαγή τοπίου θα αποκαταστήσει την ηρεμία σας, έτσι ξεκινάτε την εξερεύνηση στη φύση ή απλά απολαμβάνετε μια γραφική διαδρομή με το αυτοκίνητό σας. Ή μπορεί να σχεδιάσετε αυθόρμητα μια περιπετειώδη ημερήσια εκδρομή με τους φίλους σας, που σας δίνει την ευκαιρία να συλλέξετε νέες εμπειρίες. Διοχετεύετε επίσης όλη την ενέργειά σας διευρύνοντας τους ορίζοντές σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό τα πάντα σας φαίνονταν ανιαρά στη ζωή σας. Ένα ταξίδι ή το να πάρετε τολμηρά ρίσκα θα μπορούσε να ανοίξει το μυαλό σας σε νέες προοπτικές.

Εσείς μπορεί να έχετε τις καλύτερες προθέσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για όλους τους άλλους. Ο Ήλιος στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σας αποκαλύψει την πιο σκοτεινή πλευρά κάποιου οικείου προς εσάς προσώπου. Μην επιτίθεστε, απλά διερευνήστε και παρατηρήστε, απευθυνόμενοι σε ένα στενό φίλο, ο οποίος βλέποντας τις καταστάσεις αντικειμενικά μπορεί να σας κατευθύνει σωστά. Εάν έχετε ερωτικό ενδιαφέρον για αυτό το πρόσωπο, κάντε τους απαραίτητους ελέγχους πριν κάνετε κατάθεση ψυχής. Αν δεν έχετε κοινούς φίλους για να μάθετε κάποια πράγματα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ένστικτό σας. Αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, μην την παραβλέψετε, θα σας σώσει από μελλοντικούς κινδύνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δαγκώστε τη γλώσσα σας! Ο Ερμής κινείται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και είναι στη δική σας βούληση να συγκρατηθείτε, ακόμα κι αν διαπιστώσετε ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας προς κάποιον. Μη μιλήσετε, φυλάξτε ό,τι σκέπτεστε στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας, καθώς θα δημιουργηθεί ένταση που δύσκολα θα την αποτρέψετε. Ίσως ένας φίλος έρθει κοντά σας για να ζητήσει τις αναλυτικές συμβουλές σας. Βοηθήστε τον, μόνο μη σηκώνετε το βάρος των προβλημάτων του, έχετε τα δικά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αναζητάτε τρόπους για να είστε πιο εκδηλωτικοί συναισθηματικά και να θεραπεύσετε παλιές πληγές. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν τη θεραπευτική επίδραση του Ερμή, ο οποίος θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε και να δώσετε γρήγορα τέλος σε οποιοδήποτε πόνο του παρελθόντος.

Πρέπει να δράσετε αν θέλετε η σχέση σας να έχει προοπτική, αλλά όχι με τον τρόπο που σκέφτεστε. Με τον Ήλιο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι εύκολο να χαθείτε στο όνειρο και τη φαντασία και να παραβλέψετε ουσιώδη ζητήματα, που απαιτούν προσοχή. Δεν υπάρχει τέλεια σχέση, αλλά κάθε υγιής σχέση χρειάζεται αγώνα για να θέσετε ισχυρά θεμέλια, για να τη χτίσετε πάνω στην καλή επικοινωνία και την ειλικρίνεια. Το σύμπαν σάς καλεί να σταματήσετε να εθελοτυφλείτε και να αντιμετωπίσετε τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής μαζί με τον αγαπημένο σας. Είστε μόνοι; Ίσως και να θέλετε να είστε μόνοι, δεν επιδιώκετε το φλερτ αλλά απολαμβάνετε την παρέα του εαυτού σας. Αλλά αν ένας θαυμαστής σάς δείξει το ενδιαφέρον του, βγείτε έξω από το καταφύγιό σας και αποδεχτείτε την πρόσκληση.

ΖΥΓΟΣ

Μιλάτε έξυπνα και δυνατά, καθώς ο Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας παροτρύνει να βρεθείτε με κόσμο, να συναντήσετε άτομα, των οποίων οι ιδέες συμπληρώνουν τις δικές σας. Τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή, επικοινωνείτε έντονα, άμεσα και ανεξάρτητα και μπορεί μερικές φορές να ξεχάσετε ότι υπάρχει και ένα άλλο μέρος που εμπλέκεται. Από τη θετική πλευρά, ο αγγελιοφόρος των θεών τονίζει την έμφυτη διπλωματική φύση σας, η οποία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για την εξομάλυνση δύσκολων καταστάσεων στις σχέσεις σας. Προγραμματίστε σημαντικές συναντήσεις, βάλτε υπογραφές για νέες συμφωνίες, κάντε διαπραγματεύσεις για νέες συνεργασίες. Ίσως και να θέλετε τώρα να κλείσετε το smartphone σας, προκειμένου να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τους άλλους και να συζητήσετε.

Σκέφτεστε και αναλύετε πολλά, ίσως ακόμα να πιέζεστε από τις υποχρεώσεις σας και παρά την αναλυτική σας ικανότητα και την εστίασή σας στη λεπτομέρεια, τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να σας αποσπάσουν την προσοχή από τις εργασίες σας. Με τον Ήλιο στον έκτο οίκο σας, της ανάλυσης και της εργασίας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο, νιώθετε εσωτερικό χάος και άγχος, ίσως σκέφτεστε το παρελθόν, ίσως όμως να μην είστε σίγουροι τι είναι αυτό που σας δημιουργεί απαισιόδοξη διάθεση. Μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει στο εσωτερικό σας, μιλώντας ειλικρινά με έναν έμπιστο φίλο. Εάν έχετε προσκληθεί σε μια κοινωνική εκδήλωση ή κάποιο άλλο κοινωνικό γεγονός, ίσως να αρνηθείτε ή απλά να θέλετε να φύγετε ευγενικά. Σίγουρα δε θα νιώσετε ότι θέλετε να μιλήσετε πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλύετε και διερευνάτε τα πάντα! Οι σκέψεις σας τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, σας ωθεί να αξιολογήσετε την καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας. Κάποιο έργο που απαιτεί αναλυτική μελέτη και προσήλωση στη λεπτομέρεια θα πάει καλά τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για την εκπόνηση δύσκολων εγχειρημάτων και την εύρεση πρακτικών λύσεων σε άλυτα καθημερινά προβλήματα. Ίσως αναδιοργανώσετε το σπίτι σας ή αλλάξετε τον τρόπο αποπεράτωσης της εργασίας σας. Γενικά, είστε σε μια φάση που σκέφτεστε αναλυτικά τη ζωή σας και αυτό εκτείνεται και στην υγεία σας. Βρείτε τρόπους για να πάτε στο γυμναστήριο, για να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, οι οποίες θα απομακρύνουν το άγχος σας. Με όλη αυτήν την έντονη εγκεφαλική δράση, θα πρέπει να κάνετε κάτι για να ηρεμήσει και το σώμα σας.

Μπορείτε να είστε υπερήφανοι με τον εαυτό σας, ότι είστε βράχος για τους στενούς φίλους, τον αγαπημένο σας και την οικογένειά σας, αλλά μήπως όλοι αυτοί σας πλησιάζουν μόνο όταν σας έχουν ανάγκη; Με τον Ήλιο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα πρέπει να επιλέξετε με προσοχή τα άτομα που αξίζουν τη συμπόνια σας. Θα πρέπει να αποτιμήσετε τις ζημιές που απορρέουν από την καλή θέλησή σας, αυτό θα σας σώσει από την ταλαιπωρία και τον πόνο αργότερα. Είστε μόνοι; Ακόμα κι αν κάποιος/α έχει κλέψει την καρδιά σας, αξίζει η αναμονή προκειμένου να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματά του/της, συγκρατήστε το πάθος και τον ενθουσιασμό σας. Αφεθείτε σε άτομα που είναι ώριμα και εμπιστευτικά και απορρίψτε όσους έχουν ιδιοτελή κίνητρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε περήφανοι, η αυτοπεποίθησή σας πετά στα ύψη, καθώς ο Ερμής κινείται στον ερωτικό και εκφραστικό πέμπτο οίκο σας. Δηλώστε με ειλικρίνεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στον αγαπημένο σας, διασκεδάστε μαζί και ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Αν είστε μόνοι, δε χρειάζεται να παίζετε παιχνίδια, ούτε και να είστε συνεσταλμένοι και μετριόφρονες. Αν δεν αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας, δεν μπορείτε να περιμένετε από κάποιον άλλον να σας αγαπήσει. Ο αγγελιοφόρος των θεών δημιουργεί ερωτικά πυροτεχνήματα στον ουρανό, απολαμβάνετε παθιασμένα λόγια και ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων. Τα συναισθήματά σας είναι ποικίλα και δραματικά τώρα, έτσι υπενθυμίστε στον εαυτό σας να μην παίρνετε κάποια πράγματα τόσο προσωπικά, νομίζοντας ότι έχει θιγεί ο εγωισμός σας. Διοχετεύστε την εσωτερική ένταση σε κάτι δημιουργικό.

Αισθάνεστε πιεσμένοι και αγχωμένοι, βασανίζεστε σκεπτόμενοι το παρελθόν και αναλογίζεστε τα σκληρά μαθήματα ζωής που πήρατε, καθώς ο Ήλιος στον οικείο τέταρτο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια για να μην ξεσπάσετε την εσωτερική ένταση και την απογοήτευση που νιώθετε στους γύρω σας, ειδικά όταν ασχολείστε με το ζοφερό παρελθόν σας. Αν έχετε προσκλήσεις σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να αρνηθείτε. Γιατί να αναγκάσετε τον εαυτό σας να περάσει το χρόνο του με άτομα που σας δημιουργούν ανία και πλήξη ή ακόμα και καταπίεση, όταν το μόνο που πραγματικά θέλετε να κάνετε είναι να κουλουριαστείτε στον καναπέ σας ή να αναλογιστείτε στη μοναξιά σας;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γίνεστε περισσότερο ευσυγκίνητοι και νοσταλγικοί, στοχάζεστε το παρελθόν και την παιδική σας ηλικία, τις χαρούμενες στιγμές που ζήσατε με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, χάρη στον Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, που κυβερνά το σπίτι, την οικογένεια και τις ρίζες σας. Βγάζετε από το συρτάρι σας παλιές φωτογραφίες, ερευνάτε το οικογενειακό δέντρο σας στο διαδίκτυο και αλλάζετε το ντεκόρ του σπιτιού σας. Εάν δεν έχετε γαλουχήσει κάποιες από τις οικείες σχέσεις σας, τώρα ήρθε η ώρα να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας και να μιλήσετε για ό,τι κρύβετε στην καρδιά σας. Οι γυναίκες θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τώρα, έτσι μπορεί να έρθετε πιο κοντά με τη μητέρα σας, μια φίλη σας ή κάποια άλλη γυναίκα συγγενή σας. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε και τον εαυτό σας επίσης, με την αλλαγή της ρουτίνας σας.

Οι δικαιολογίες δεν επιτρέπονται! Ο Ήλιος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, σας καλεί σε κάποια σοβαρή συζήτηση με κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο ή με τον αγαπημένο σας. Το να δικαιολογείτε την αμφισβητήσιμη συμπεριφορά κάποιου (ή τη δική σας) δε θα κάνει σε κανέναν σας καλό. Ενώ είναι σημαντικό να είστε αισιόδοξοι και αληθινοί, θα πρέπει επίσης να είστε λογικοί και ρεαλιστές. Δε λέμε ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους αυτής της σχέσης, αλλά θα πρέπει να γίνουν ορισμένες προσαρμογές, αν θέλετε αυτή η σχέση να διατηρηθεί. Ρίξτε μια αναλυτική ματιά πού είστε πρόθυμοι να κάνετε πίσω και πού δε θα πρέπει να υποχωρήσετε. Ίσως ακόμα φτιάξετε τις βαλίτσες σας για να δείτε ένα φίλο ή έναν αδελφό/ή, που έχετε να συναντήσετε καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καλή τύχη συντροφεύει τις σκέψεις σας! Με τον Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και φλύαροι, είναι δύσκολο να κάνετε το μυαλό σας να σταματήσει να σκέφτεται και δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε και να μην εκφράσετε τις απόψεις σας ή να κάνετε τα σχόλιά σας. Επωφεληθείτε πλήρως από αυτήν την ευστροφία και την ευγλωττία που σας χαρίζει ο αγγελιοφόρος των θεών και προγραμματίστε σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις ή μιλήστε σε ένα ευρύ ακροατήριο. Αν χρειαστεί να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία, η διπλωματία και η χάρη στην επικοινωνία σίγουρα θα είναι στο πλευρό σας. Βρείτε μια διέξοδο για όλη αυτή τη διανοητική διέγερση που έχετε, ίσως σε ένα blog ή ακόμα και σε ένα βιβλίο. Επειδή ο τρίτος οίκος κυβερνά την τοπική δράση, μπορεί επίσης να ξεσηκώσετε με τις ιδέες σας μια τοπική κοινότητα. Ίσως ακόμα μιλάτε περισσότερο στη γειτονιά σας, πηγαίνετε συχνότερα στη βιβλιοθήκη ή συμμετέχετε σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκρατήστε την όρεξή σας για τις αισθησιακές απολαύσεις και την πολυτέλεια, είναι η παρότρυνση του Ήλιου στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ίσως έχετε κακομάθει τους αγαπημένους σας με το να ξοδεύετε πολλά για αυτούς ή ακόμα και τον εαυτό σας κάνοντας το «τέλειο» δώρο, προκειμένου να κάνετε φιγούρα. Βεβαιωθείτε ότι τα έξοδα που κάνετε δεν κλονίζουν την ισορροπία του προϋπολογισμού σας και ότι έχετε μεριμνήσει για τις δύσκολες μέρες. Επίσης, το να είστε με ανθρώπους που δε συμφωνούν με τις αξίες σας, δε θα σας βγει σε καλό. Ενώ είναι σημαντικό να είστε κοινωνικοί, θα πρέπει επίσης να είστε λογικοί και ρεαλιστές. Αποφασίστε ποιους πρέπει να έχετε στη ζωή σας και κατ’ επέκταση να κάνετε πίσω και να υποχωρήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας; Ο Ερμής εισέρχεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και οι σκέψεις σας περιστρέφονται γύρω από την οικονομική σας ασφάλεια, την εργασία, το χρήμα και τη σταθερότητα. Έχετε ένα καλό κίνητρο για να απομακρύνετε τα εμπόδια γύρω από τα οικονομικά σας. Βελτιώστε μια σχέση, αν είναι σε τρεμάμενο έδαφος για λόγους οικονομικούς. Αναδιοργανώστε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να μπορείτε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη και να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση και πάλι, όταν προκύψουν έκτακτες δαπάνες. Ίσως ακόμα γίνετε ο κοινωνικός διοργανωτής και μαζέψετε τους φίλους σας για ένα σύντομο ταξίδι ή απλά για διασκέδαση μέχρι το πρωί. Να έχετε αυτοπεποίθηση και να πιστεύετε ότι θα καταφέρετε να κερδίσετε τα προς το ζην, όταν βάλετε πρόγραμμα και κάνοντας ένα σωστό χρονοδιάγραμμα.

Οι άνθρωποι δεν είναι σίγουροι για το τι θέλετε και ποιες είναι οι προθέσεις σας απέναντί τους. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, στέλνετε συγκεχυμένα μηνύματα στους γύρω σας, μιλάτε με υπονοούμενα, αφήνοντας τους άλλους να αναρωτιούνται για το πώς πρέπει να ανταποκριθούν. Ίσως τώρα να θέλετε περισσότερο προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά δεν πρέπει να παραμελήσετε τους αγαπημένους σας. Εκφράστε πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή σας, διαφορετικά καραδοκούν παρεξηγήσεις. Αν κάποιος από τους μεγάλους στόχους σας έχει καθυστερήσει, παρά τον αγώνα σας και την επιμονή σας, αναλογιστείτε μήπως είχατε υπερβολικές απαιτήσεις. Ξανασκεφτείτε τι θέλετε από τις σχέσεις σας και τη ζωή και τι μπορείτε να πάρετε. Θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού, μόνο αν έχετε την υπομονή να περιμένετε.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ