zodia

Τι προβλέπουν τα άστρα από 22-28.5.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα σας αποτρέψει από ριψοκίνδυνα άλματα, θα σας ωθήσει σε ενέργειες, που όλες θα στοχεύουν στη σταθερή μελλοντική εξέλιξη. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για απόκτηση κάποιων συγκεκριμένων υλικών αντικειμένων, θα γίνουν αγορές που από καιρό τις έχετε προγραμματίσει. Η ερωτική σας στάση θα είναι ήρεμη και συγκαταβατική, μέσα στη σχέση σας δε θα δημιουργήσετε εντάσεις, θα προτιμήσετε την ισορροπία και τη συναισθηματική ασφάλεια. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, νέες ιδέες και νέες επιθυμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ισχυρή θα είναι η θέλησή σας να βελτιωθείτε, να πειραματιστείτε και να προσχωρήσετε ένα επίπεδο πιο επάνω. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις σε θέματα που σας δυσκολεύουν ή που δημιουργούν εμπόδια στην περαιτέρω ανάπτυξή σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει στις οικογενειακές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας θα κατασταλάξετε, θα σταθμεύσετε και θα πάρετε μόνιμες αποφάσεις. Στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε με σταθερά βήματα, δε θα θελήσετε σκαμπανεβάσματα και ρίσκα, που θα μπορούν βάλουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας, κυρίως την οικονομική. Αρχές της εβδομάδας θα προβείτε σε αγορές διαφόρων ειδών, προσοχή στα χρηματικά ποσά που θα ξοδέψετε, καταναλώστε μέσα σε συνετά πλαίσια. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα ζωηρέψει τη στάση σας και τις επιθυμίες σας, τώρα θα βγείτε από τα προκαθορισμένα, θα θελήσετε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Μια καινούργια ερωτική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, καταφθάνουν ερωτικά ανοίγματα, που θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα δεδομένα σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα σημειωθεί έναρξη σχέσης, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανόν να περάσετε σε δεσμευτικές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο επιφυλακτική θα είναι η στάση σας στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν, ενδεχομένως να απορρίψετε μια καινούργια πρόταση που θα σας κάνουν, δε θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε. Αλλαγές θα θελήσετε μετά τις 25 του μήνα, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, τότε θα είστε σε θέση να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε. Η διορατικότητα και η κοινωνικότητά σας θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέες διόδους επικοινωνίας, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή σας δυσκολεύουν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε και να δώσετε την απαιτούμενη λύση. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα επιτύχετε επανασύνδεση, οι ενέργειές σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Εσείς που ψάχνετε εργασία ή αναζητάτε μια καινούργια ερωτική αρχή, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, προμηνύεται νέο ξεκίνημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, αλλαγές θα υπάρξουν στον τρόπο σκέψη σας, τώρα θα σκεφτείτε και θα ενεργήσετε πιο απελευθερωμένα, μπαίνουν στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις. Σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε ερωτικά, θα προσπαθήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες, ενδεχομένως να τολμήσετε να προχωρήσετε σε βήματα, που στα παρελθόν δε βρίσκατε το θάρρος να το κάνετε. Σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι που είστε χωρίς σχέση, πολύ καλά θα κάνετε και θα ξεκινήσετε νέα ερωτική αρχή, με καινούργιο πρόσωπο. Παίρνετε την απόφαση να δώσετε τέλος στις απογοητευτικές σκέψεις, βγάζετε από τη μνήμη σας αρνητικές παρελθοντικές σχέσεις και προχωρείτε χωρίς ενδοιασμούς σε καινούργιο ξεκίνημα. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα διευρύνει την πνευματικότητά σας, θα φανείτε οξυδερκείς, με έντονη και σωστή διαίσθηση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα προκύψει αποκατάσταση σχέσεων με πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο ενδεχομένως να κάνει κάπως παθητική τη στάση σας, ίσως να αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν ή σας αγχώνουν. Σταθερότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα, σε περίπτωση που υπάρχει κόντρα ή δυσανασχέτηση με συναδελφικό σας πρόσωπο, θα αποκατασταθεί η ισορροπία των επαφών σας. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, ενδιαφέρον θα δείξετε σε υποθέσεις ή συνεργασίες, που μπορούν να βελτιώσουν την καριέρα σας ή την οικονομική σας κατάσταση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείξτε προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ερωτικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας, το νου σας να μην παρερμηνεύσετε κάποια συμβάντα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα φέρει ηρεμία στον εσωτερικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις αντιδράσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο ειρηνική θα είναι η διάθεσή σας, προτίμηση θα δείξετε σε οτιδήποτε μπορεί να σας ηρεμήσει και να σας προσφέρει συναισθηματική ικανοποίηση. Στις αρχές της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ξεδώσετε κάνοντας αγορές καλλωπισμού και εντυπωσιασμού, προσοχή να μη γίνετε υπερβολικοί στα έξοδά σας. Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για ανανέωση, επιθυμία σας θα είναι να αλλάξετε τα ανιαρά δεδομένα, θετικοί θα είστε στις διαφόρων ειδών προκλήσεις. Εσείς οι χωρισμένοι παίρνετε απόφαση να βγείτε από τη στασιμότητα ή την απογοήτευση, θετική απάντηση θα δώσετε στο ραντεβού που θα σας ζητήσει ένα καινούργιο πρόσωπο. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, θερμό ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά και συγγενικά σας πρόσωπα, ίσως να μεσολαβήσετε προκειμένου να δοθούν σωστές λύσεις σε κάποια δύσκολα θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο νωχελική θα κάνει τη στάση σας, ίσως να μην είστε σε θέση να πάρετε δυναμικές αποφάσεις. Αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα αλλαγών, αναστολές θα προκύψουν σε ζητήματα που θα απαιτούν αποφασιστικότητα ή ρίσκο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, πρακτική θα κάνει τη δράση σας, θα ενισχύσει την προσαρμοστικότητά σας, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε μεθοδικά και ψύχραιμα καταστάσεις που σας πιέζουν ή που σας δυσαρεστούν. Εργατική και υπεύθυνη θα είναι η συμπεριφορά σας, θα ανταπεξέλθετε τις υποχρεώσεις σας, δε θα παραβιάσετε τα χρονικά όρια. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανασφαλή θα κάνει τον τρόπο σκέψης σας, σε ερωτικά ζητήματα ίσως να αποκαρδιωθείτε για λόγους και αιτίες, που ουσιαστικά δε θα υφίστανται, προσοχή στις φοβικές ή καχύποπτες εικασίες. Θα ελλοχεύει κίνδυνος να εγκλωβιστείτε σε ψευδαισθήσεις, μην αφήσετε ψυχολογικές αδυναμίες να σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις ή πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους αναπτερώνονται οι διαθέσεις σας, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, τώρα θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των γεγονότων. Αναλαμβάνετε επαγγελματικά ρίσκα, ταυτόχρονα θα θελήσετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, με εποικοδομητικό τρόπο θα διαχειριστείτε τα έσοδα και τις μηνιαίες σας απολαβές. Τερματίζουν τάσεις μυστικοπάθειας, η στάση σας θα είναι επικοινωνιακή, θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα φανερώσετε ευθέως σκέψεις και αισθήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα υπάρχει κίνδυνος να παραποιήσετε ή να δώσετε λάθος εξήγηση σε αποκαλύψεις, που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Εσείς οι ερωτευμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας, ίσως να υπάρξει συναισθηματική κρίση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα ηρεμήσει τον ψυχολογικό σας κόσμο, θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε εξάρσεις ή τυχόν σκαμπανεβάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ενδεχομένως να υπάρξουν επαγγελματικά διλήμματα, ωστόσο θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και συνετά, οι αποφάσεις που θα πάρετε, δε θα αποδειχτούν λανθασμένες. Πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειές σας, βρίσκετε λύσεις που θα ξεμπλοκάρουν στάσιμες καταστάσεις. Για εσάς που αναζητάτε εργασία καταφθάνει νέο άνοιγμα, πολύ καλά θα κάνετε και θα το αξιοποιήσετε. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να ενεργήσετε με σταθεροποιημένες επιθυμίες, τώρα θα ξέρετε τι ακριβώς αναζητάτε, δε θα πέσετε σε υπερβολές ή σπασμωδικές κινήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που είστε σε σχέση θα βρείτε ισορροπία και συνεννόηση, το ταίρι σας θα σας δείξει εμπιστοσύνη, ίσως να προχωρήσετε σε ενέργειες δέσμευσης. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας ωθήσει στο να ανοίξετε την καρδιά σας, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ακουστούν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Οι χωρισμένοι, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα επανασυνδεθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε νέα επαγγελματικά άλματα θα σας ωθήσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ξεκινάτε την υλοποίηση σχεδίων, που από καιρό υπάρχουν στη σκέψη σας. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, σας δίνω τη συμβουλή να ρισκάρετε, δε θα πέσετε έξω, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για καινούργιο ξεκίνημα, επαγγελματικό ή ερωτικό. Οξυδέρκεια και προσαρμοστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα οι αντιδράσεις σας θα είναι ελεγχόμενες, θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητά σας. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προσοχή να μην πιέσετε τις καταστάσεις, καλό θα είναι να μη βγάλετε αυταρχική ή εξουσιαστική διάθεση. Στην ερωτική σας σχέση προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες, με το ταίρι σας ίσως να υπάρξουν μικροεντάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσουν να μιλήσετε με ειλικρίνεια, πολύ καλά θα κάνετε και θα συμπεριφερθείτε με αμεσότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο σταθερότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα, ίσως να αναβάλετε ενέργειες για θέματα επέκτασης. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να κάνετε αγορές, ωστόσο μην ξεχάσετε να τακτοποιήσετε και τις οφειλές σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας, ξεκινάτε την οργάνωση νέων προγραμμάτων και σχεδίων. Εσείς που είστε δυσαρεστημένοι με το επάγγελμά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε εργασία, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, έρχονται θετικά ανοίγματα. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να σας φέρει ένα είδος συναισθηματικής αστάθειας, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, προσοχή στα παρορμητικά ξεσπάσματα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας δημιουργήσει ανάγκη για ασφάλεια και εξασφαλισμένο μέλλον, στον ερωτικό σας τομέα δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Στις αρχές της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, παθητική θα είναι η στάση σας, δε θα έχετε διάθεση για αλλαγές, ίσως να δείξετε αδιαφορία στις εξελίξεις. Η διάθεσή σας θα αλλάξει από τις 25 του μήνα, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Σε περίπτωση που σας ταλαιπωρούν διλήμματα, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, θα καταφέρετε να τερματίσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν αβεβαιότητα ή άγχος. Η δράση σας θα είναι αποτελεσματική, τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να βγείτε από την αδράνεια. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο σάς φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως σε θέματα αισθηματικά. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση και δε θέλετε οριστικό χωρισμό με το πρώην ταίρι σας, ετοιμαστείτε, θα σας γίνει πρόταση για συνάντηση, που στόχο θα έχει την επανένωση. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας εξοπλίσει με εξυπνάδα και σωστή διαίσθηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ