zodia

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 16-22.4.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικά μπαίνει αυτή η εβδομάδα για εσένα αγαπημένε Κριέ, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 16.04, που επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στο τρίτο δεκαήμερο. Τα Φώτα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και σου δίνει ώθηση για να κάνεις νέα ανατρεπτικά ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Καλό θα είναι να είσαι όμως προσεκτικός στο πως θα διαχειριστείς την ορμή και την ένταση που νιώθεις, γιατί μπορεί να αντιδράσεις εκρηκτικά και άκρως επαναστατικά, αιφνιδιάζοντας τους γύρω σου. Συναισθηματικά, οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που δείχνεις μπορεί να κλονίσουν την σχέση σου και να ξαφνιάσεις το ταίρι σου με τις απότομες αντιδράσεις αλλά και πιθανή αποστασιοποίηση. Ξαφνικοί συνδέσεις ή χωρισμοί δεν αποκλείονται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι προετοιμασμένος γιατί ο έρωτας μπορεί να έρθει και να σε κεραυνοβολήσει. Προσπάθησε όμως να μην πετάς στα σύννεφα, γιατί οι έρωτες που έρχονται ξαφνικά, μπορεί να φύγουν και με τον ίδιο τρόπο.

Ο Χείρωνας περνάει στο ζώδιό σου στις 17.04 και θα παραμείνει μέχρι το 2027 φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με πληγές που έχεις όσον αφορά την προσωπικότητά σου και το πως αντιμετωπίζεις καταστάσεις και σχέσεις στην ζωή σου. Μέσα από δυσκολίες θα κληθείς να αφήσεις πίσω σου κομμάτια του εαυτού σου που σε κρατούσαν καθηλωμένο. Είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά θα είναι ευεργετικό.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04, βάζοντάς σε σέ μία εσωστρέφεια σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και τα βήματα που θέλεις να κάνεις ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Είναι γεγονός ότι ανεπίλυτα ζητήματα έρχονται και πάλι για να σε προβληματίσουν αλλά με σωστή διαχείριση μπορείς να αποκομίσεις πολλά. Δυσκολίες, καθυστερήσεις, συγκρούσεις, θλίψη και απαισιοδοξία σε δοκιμάζουν για να μπορέσεις να κατασταλάξεις τι πραγματικά θέλεις στην καριέρα σου αλλά και στην κοινωνική σου ζωή.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε καθημερινά οικονομικά ζητήματα, προσπαθώντας να τα διαχειριστείς. Η διάθεσή σου γίνεται περισσότερο εσωστρεφής, καθώς επιθυμείς να απολαύσεις την παρέα λίγων και καλών. Ο ερωτισμός είναι έντονος, όπως και η κτητικότητα, κάτι που θα απασχολήσει την προσωπική σου ζωή, αν δεν καταφέρεις να την ελέγξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ένταση, νευρικότητα και εκρήξεις πιθανά να ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε, καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει στην παρελθούσες καταστάσεις και πληγές που δεν έχεις επουλώσει με άμεσο και αιφνιδιαστικό τρόπο. Οι αντιδράσεις και ο τρόπος διαχείρισης από την πλευρά σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί η ορμή των συναισθημάτων σου θα είναι τέτοια που, το λιγότερο, θα ξαφνιάσει τους γύρω σου. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε ωθήσουν σε μία νέα αρχή, κλείνοντας και αφήνοντας πίσω σου κεφάλαια που σε πλήγωναν. Συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνίδιες επιστροφές από το παρελθόν που θα σε βάλουν στην διαδικασία να σκεφτείς αν θέλεις να έχουν θέσει στην ζωή σου. Προσοχή σε κεραυνοβόλους έρωτες, αφού πιθανά να μην βλέπεις ξεκάθαρα το τι θέλει ή μπορεί να δώσει ο άλλος.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να συμμετέχει σχηματίζοντας τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα, μπορεί να δώσει σπουδαίες συνεργασίες ή να εξωθήσει την σχέση σου σε κάτι διαφορετικό, που θα σε οδηγήσει σε μία νέα πορεία ζωής.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04 και θα παραμείνει μέχρι το 2027 στρέφοντάς σε στο να δεις κατάματα τις πληγές που κρύβεις βαθιά μέσα σου, στο να βρεις πίστη, να έρθεις επαφή με τον Θεό που βρίσκεται εντός σου, απεγκλωβίζοντας σε από την υλική σου υπόσταση.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 καλώντας σε να στραφείς μέσα σου, κάνοντας τον προσωπικό σου απολογισμό για την κοσμοθεωρία σου, την πορεία ζωής που έχεις μέχρι τώρα, τις πνευματικές σου αναζητήσεις.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στο ζώδιό σου, θέτοντάς σε τον πρωταγωνιστή του επόμενου μήνα. Είναι η ώρα να βγεις από την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα και να καταλάβεις περίοπτη θέση όπου και αν βρεθείς. Είσαι υπερδραστήριος και κοινωνικότατος και αυτό έχει θετικότατο αντίκτυπο σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Η γοητεία σου είναι εμφανής και γίνεσαι πόλος έλξης για νέες συνεργασίες ή σχέσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυναμικά κάνει είσοδο αυτή η εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε, καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά τους στόχους σου, αλλά να επηρεάσει ακόμα τις φιλικές σου σχέσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι η ένταση και η εκρηκτική σου διάθεση μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα με φίλους και να θελήσεις να κάνεις μία νέα αρχή, μακριά από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με το ανεξάρτητο πνεύμα σου. Δεν αποκλείεται επίσης να μπουν στην ζωή σου αιφνιδιαστικά νέα πρόσωπα που θα σταθούν δίπλα σου σε όποιο στόχο και αν έχεις θέσει, θέλοντας να είναι στην ζωή σου και στον φιλικό σου κύκλο. Συναισθηματικά, Η έντονη ανεξάρτητη στάση που έχεις μπορεί να θορυβήσει το ταίρι σου και να προκαλέσει εντάσεις. Μία κοινή δραστηριότητα θα βοηθήσει να ισορροπήσει η κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιάσει φιλικό σου πρόσωπο με το να εκφράσει τα συναισθήματα που τρέφει για εσένα.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, καλώντας σε να αντιμετωπίσεις κατάματα τον τρόπο που διαχειρίζεσαι και κρίνεις τις φιλίες σου, δίνοντάς σου μαθήματα για να αποδεχτείς τις ιδιαιτερότητες των φίλων σου αλλά και να δεις πια χωρίς περιστροφές ποιος αξίζει να μείνει μαζί σου και ποιος όχι.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 φέρνοντας πιθανά εμπόδια σε οικονομικά θέματα, κληρονομίες ή επενδύσεις που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ακόμα στην προσωπική σου ζωή, καθώς πιθανά εμπόδια που θα υπάρξουν δεν θα βοηθούν στο να υπάρξει θερμό κλίμα στην σχέση σου, κάτι που μπορεί να σου φέρει κατήφεια.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο και πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί και να κληθείς να δώσεις λύσεις. Είναι αλήθεια ότι η μοναχικότητα είναι εντονότερη, όπως και η κυκλοθυμία και αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στον τρόπο που λειτουργείς στην καθημερινότητα. Η τέχνη και η ενασχόληση με τον εσώτερο εαυτό θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα και ανατρεπτικά αρχίζει αυτή η εβδομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο για εσένα αγαπημένε Καρκίνε, καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να αποτελέσει κομβικό σημείο για την καριέρα σου αλλά και για την κοινωνική σου προβολή. Επηρεάζει τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η ένταση, ο εκνευρισμός και οι εκρήξεις δεν θα λείψουν και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σφοδρή σύγκρουση με ανωτέρους σου, αντιδρώντας και επαναστατώντας σε ότι θεωρείς ότι σε υποτιμά και δεν σου δίνει το χώρο που σου αξίζει. Ξαφνικές προτάσεις για κάτι καινούργιο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, όπως επίσης μπορεί να πάρεις αιφνιδιαστικές αποφάσεις για να απομακρυνθείς από έναν χώρο εργασίας. Συναισθηματικά, ξαφνικές αποφάσεις μπορεί να αλλάξουν την πορεία της σχέσης σου και την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η επισημοποίηση δεν αποκλείεται… Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν κεραυνοβόλα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και να αλλάξουν την ζωή σου.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να συμμετέχει σχηματίζοντας τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα, μπορεί να φέρει εύνοια σε ότι αφορά τις δημιουργικές σου δραστηριότητες και τους στόχους σου, αλλά και έντονο ερωτισμό αλλάζοντας κυριολεκτικά τα πάντα στην ερωτική σου ζωή.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, και φέρνει στην επιφάνεια πληγές που υπάρχουν στον επαγγελματικό στίβο ή στην κοινωνική σου εικόνα. Μέσα από δυσκολίες θα καταλάβεις αν πραγματικά έχεις σαν επάγγελμα αυτό που θέλεις πραγματικά, αν έχεις την εικόνα που πραγματικά σε εκφράζει.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 φέρνοντας εμπόδια σε συνεργασίες που θέλεις να προωθήσεις αλλά και απαισιοδοξία για τα συγκεκριμένα εγχειρήματα. Η σχέση σου περνάει από «κόσκινο», καθώς δείχνεις να απομακρύνεσαι για να καταλάβεις αν σε καλύπτει.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο, κάνοντάς σε περισσότερο εξωστρεφή, θέλοντας να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου. Στόχοι και συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς δείχνεις να εκφράζεσαι άμεσα μέσα από ομάδες και να γίνεσαι περισσότερο αποδοτικός.

ΛΕΩΝ

Δυναμικά ξεκινήματα σε σπουδές και επιμορφωτικά σεμινάρια πιθανά να επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό, σε ωθεί στο να ασχοληθείς με πρωτότυπα και πρωτοποριακά φιλοσοφικά αντικείμενα που μπορεί να αλλάξουν την πορεία της ζωής σου και να σε οδηγήσουν σε μια νέα προσωπική κοσμοθεωρία. Ξαφνικά ταξίδια στο εξωτερικό ή στην ύπαιθρο δεν αποκλείονται, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις είναι επίσης πιθανές. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζεις τον έρωτα με ένα αντισυμβατικό και περιπετειώδη τρόπο, θέλοντας έτσι να βγεις από τα στενά πλαίσια μίας συμβατικής σχέσης. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να θορυβήσει το ταίρι σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τις έντονες τάσεις ανεξαρτησίας, δώσε ένα διαφορετικό και πρωτότυπο τόνο στην σχέση σου και δεν θα χάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανό να έρθει ο έρωτας κεραυνοβόλα και να σε απογειώσει.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, καλώντας σε να δεις κατάματα ότι δεν σε άφηνε να χαράξεις την πορεία της ζωής που εσύ επιθυμείς. Πρόσωπα από το εξωτερικό, διαφορετικές φιλοσοφικές προσεγγίσεις και ιδεολογίες έρχονται για να σε ωθήσουν να ανακαλύψεις την έκταση της σκέψης σου και της προσωπικής σου διαδρομής μέσα στον χρόνο.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 και δεν αποκλείεται να φέρει εμπόδια σε επίπεδο καθημερινότητας και προγραμματισμού, αλλά και σε εργασιακό επίπεδο που πολλές φορές θα σου δημιουργήσουν στενοχώρια και απογοήτευση. Η λογική σκέψη και η σκληρή δουλειά θα είναι το αντίδοτο για ότι προκύψει.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο και είναι η κατάλληλη περίοδος για να στρέψεις όλη σου την προσοχή στο επαγγελματικό πεδίο και πως θα καταφέρεις να εξελιχθείς στο επιθυμητό για εσένα επίπεδο. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι πολλές, όμως δείχνεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα με μεθοδικότητα και εργατικό πνεύμα. Προσοχή μόνο σε τάσεις απολυτότητας και ελέγχου που μπορεί να φέρουν δυσαρέσκεια. Η προσπάθεια που καταβάλλεις είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νευρικότητα, θυμός, φόβοι έρχονται στην επιφάνεια αυτήν την εβδομάδα με ορμητικό τρόπο αγαπημένε Παρθένε, καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό, δονεί για τα καλά ότι κρύβεις μέσα σου και μπορεί να οδηγηθείς σε συμπεριφορές που θα προκαλέσουν σφοδρές συγκρούσεις, μην μπορώντας να ελέγξεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και απωθημένα. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, που θα φέρουν τα άνω κάτω και θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος κρίσεις που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς και αναζήτησε πρωτότυπες λύσεις για να δρομολογήσεις ότι σε φοβίζει. Συναισθηματικά, μετέτρεψε την ένταση σε πόθο, διαφορετικά προβλέπονται αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγηθούν εκτός ορίων. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται που θα σε κάνουν να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να συμμετέχει σχηματίζοντας τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα, μπορεί να φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σε ερωτικό επίπεδο, λειτουργώντας μεταμορφωτικά σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, και σε καλεί να στραφείς μέσα σου και να αναγνωρίσεις τον θησαυρό της ψυχής σου, αφήνοντας την καχυποψία και την αμφιβολία στην άκρη. Πληγές που δεν επουλώθηκαν σε ερωτικό επίπεδο έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσεις κατάματα, βρίσκοντας το θάρρος να τις αποδεχτείς και να μάθεις από αυτές.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 και σε βάζει σε σκέψεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και κατά πόσο σε καλύπτει ο ερωτικός σου σύντροφος. Αυτή η διαδικασία μπορεί να σε απομακρύνει από αυτός και να σε οδηγήσει σε μία εσωστρέφεια και απομόνωση, φέρνοντας έτσι δυσκολίες στην σχέση σου.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο γεμίζοντάς σε κέφι, αισιοδοξία και ζωντάνια. Διασκέδαση και συζητήσεις έχουν την πρώτη θέση στο πρόγραμμά σου, καθώς δεν έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με τετριμμένα. Πρόσεχε μόνο γιατί αυτό μπορεί να σου κοστίσει κάνοντας λάθη από αμέλεια.

ΖΥΓΟΣ

Αναταράξεις σε σχέσεις και συνεργασίες προβλέπονται αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ, με την Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 και τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό να δίνουν το σύνθημα για ανατρεπτικές καταστάσεις που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν ή να είσαι εσύ αυτός που θα αιφνιδιάσει. Επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο και πιθανά να φέρει συγκρούσεις με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σου, αν δεν περιορίσεις την νευρικότητα και την εκρηκτική διάθεση που σε διακρίνει. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες που θα σε ωθήσουν σε μία νέα αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο, ξαφνιάζοντας τους γύρω σου. Συναισθηματικά, αιφνιδίασε θετικά το ταίρι σου εκφράζοντας τα συναισθήματά σου, πριν σε αιφνιδιάσει αυτό με την συμπεριφορά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν από το πουθενά, θυμήσου μόνο ότι μπορούν να χαθούν το ίδιο ξαφνικά και κράτα μικρό καλάθι.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, και «αγγίζει» τον σημαντικό τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, θέλοντας να σε ωθήσει στο να ξεπεράσεις στεγανά. Πρόσωπα και καταστάσεις έρχονται στην ζωή σου για να σου μάθουν να αξιολογείς με άλλα κριτήρια τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Πληγές του παρελθόντος εμφανίζονται και πάλι, καλώντας σε να τις επουλώσεις αλλάζοντας στάση και τρόπο σκέψης.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 και πιθανά να φέρει εμπόδια σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν. Γίνεσαι πολύ σκεπτικός σε ότι αφορά τα πρόσωπα της οικογενείας σου και μπορεί να απομακρυνθείς μπαίνοντας σε μία διαδικασία εσωστρέφειας και μοναχικότητας. Απογοήτευση και κατήφεια δεν θα λείψουν από συμπεριφορές που θα σε δυσαρεστήσουν.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή επενδύσεις που πιθανά να σκέφτεσαι να κάνεις. Η καχυποψία που σε διακρίνει αντικατοπτρίζει τις προσωπικές σου ανασφάλειες, αφέσου στην διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.  Ζήλια μπορεί να ταλανίσει την σχέση σου, άσε το πάθος να επικρατήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη προβλέπεται αυτή η εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο, με την Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 και τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό να προκαλούν πιθανές ανατροπές στον προγραμματισμό αλλά και στην δουλεία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν αλλά ακόμα να αποφασίσεις ξαφνικά να αποχωρίσεις από τον χώρο δουλειάς επαναστατώντας σε καταστάσεις και συνθήκες που δεν σου ταιριάζουν. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο υποκειμενισμός, η νευρικότητα και η επικριτικότητα μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές συνθήκες. Συναισθηματικά, η έντονη ενασχόληση με εργασιακά ζητήματα και καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου, δημιουργώντας προστριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ο έρωτας μπορεί να σε κεραυνοβολήσει μέσα στον χώρο εργασίας.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία στο ζώδιό σου, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να συμμετέχει σχηματίζοντας τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για άκρως επιτυχημένες συνεργασίες, που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά αλλά ακόμα και για πολύ αισιόδοξες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις είναι τυχόν υπερβολές και είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσεις.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, σου ζητά να αντιμετωπίσεις ανοιχτά ζητήματα τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας, όσο και σε επίπεδο διατροφής και άσκησης, αφήνοντας πίσω σου παλιά μοντέλα που πια δεν σου ταιριάζουν.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 σε βάζει σε σκέψεις και σε εσωστρεφή διάθεση σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το στενό περιβάλλον, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση για να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Εντάσεις, απογοήτευση, απαισιοδοξία δεν θα λήξουν, κάτι που μπορεί να γίνει εμφανές στον τρόπο που επικοινωνείς.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο και προσανατολίζεσαι στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου και στο πως θα επικρατήσει ισορροπία. Η διπλωματικότητά σου δουλεύει ακατάπαυστα με σκοπό την ομαλή εξέλιξη των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου. Νέες συνεργασίες είναι πιθανές, καθώς δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι άμεσα τις ανάγκες των άλλων… τις δικές σου όμως;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανατροπές στον έρωτα και σε ότι δημιουργικό μπορεί να δρομολογείς προβλέπονται αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη, η οποία αρχίζει άκρως δυναμικά, με την Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 και τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό, δίνοντας το σύνθημα της ανατροπής, της επαναστατικής διάθεσης, την πρωτοποριακής πορείας. Καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις που σε απασχολούν μπορεί να πάρουν διαφορετικό δρόμο, και να έρθουν τα πάνω κάτω, καθώς δείχνεις να μην φοβάσαι να ακολουθήσεις νέους πρωτότυπους δρόμους, ξαφνιάζοντας τους γύρω σου. Συναισθηματικά, ο έρωτας και η σχέση σου θα σε απασχολήσει πολύ και δεν είναι απίθανο να θεωρήσεις ότι καταπιέζεσαι μέσα σε αυτήν. Καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις, γιατί μπορεί να ξαφνιάσεις το ταίρι σου και να αλλάξεις την τροπή των πραγμάτων. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ο έρωτας καραδοκεί για να σε αιφνιδιάσει και να σου πάρει τα μυαλά ξαφνικά.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, και φέρνει στην επιφάνεια, μέσα από καταστάσεις και πρόσωπα που θα έρθουν στην ζωή σου, πληγές που έχεις σε ερωτικό και δημιουργικό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανή η αναθεώρηση στο θέμα του έρωτα, αντιμετωπίζοντας τον σύντροφο διαφορετικά, αλλά και στο ζήτημα της δημιουργίας, πιστεύοντας μετά από έντονη διεργασία στον εαυτό σου.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 και μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ή να αναγκαστείς να περιοριστείς περισσότερο σε αυτό το κομμάτι, κάτι που θα σε κάνει έντονα ανασφαλή, εσωστρεφή, με τάση να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Η μοναχικότητα δεν θα βοηθήσει, σκέψου λογικά και πρακτικά για να βρεις λύσεις.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο και σε βάζει σε μία περίοδο έντονης καθημερινότητας αλλά και εργασιακών υποχρεώσεων. Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο αλλά και οι αγγαρείες στην δουλειά θα είναι πολλές. Προσπάθησε να περιορίσεις άγχος, γκρίνια, επικριτικότητα για να μην δημιουργηθούν προβλήματα με τους γύρω σου. Ο καλός προγραμματισμός και η ευκολία στο να βρεις λύσεις θα βοηθήσουν στο να χειριστείς πιο εύκολα αυτήν την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκρούσεις και ξαφνικές αποφάσεις σε σχέση με την οικογένεια μπορεί να υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε, καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει ανατροπές στις σχέσεις με μέλη της οικογένειας και να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις που να σε ωθήσουν στο να κάνεις μία νέα αρχή. Επηρεάζει έντονα τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετακομίσεις ή απομακρύνσεις από την οικογενειακή εστία. Από την άλλη είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για να αρχίσεις εσύ την δική σου οικογένεια, ξαφνιάζοντας έτσι το περιβάλλον σου. Συναισθηματικά, το έντονο οικογενειακό κλίμα μπορεί να εκτονωθεί στην σχέση σου και πιθανά να ανοίξεις επιπλέον μέτωπα χωρίς επί της ουσίας λόγο. Προσπάθησε να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την αντιδραστική σου συμπεριφορά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ο έρωτας μπορεί να κρύβεται στο οικείο οικογενειακό περιβάλλον και να σε κεραυνοβολήσει αλλάζοντας την ζωή σου.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου να συμμετέχει σχηματίζοντας τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα, μπορεί να φέρει εξαιρετικές εξελίξεις σε επίπεδο δημιουργικότητας, στόχων ή σε σχέση με το φιλικό σου περιβάλλον, λειτουργώντας καταλυτικά πάνω σου. Έρωτας και μεταμόρφωση πάνε χέρι χέρι.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, και σε αναγκάζει να έρθεις αντιμέτωπος με πληγές που έχεις σε σχέση με την οικογένειά σου και την νοοτροπία που σου έχει εμφυσήσει αλλά αρνείσαι μέχρι τώρα να δεις κατάματα. Με αγάπη και αποδοχή των όσων έχουν συμβεί μέχρι τώρα θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε μία νέα εποχή.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 και σε βάζει σε μία διαδικασία εσωστρέφειας, μοναχικότητας και πιθανά απαισιοδοξίας σε ότι αφορά την προσωπικότητά σου και το πως εξελίσσονται τα θέματα που είναι σημαντικά για εσένα στην ζωή σου. Καλείσαι να ξεκαθαρίσεις τι πρέπει να κρατήσεις αλλά και τι πρέπει εσύ να αλλάξεις.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο δίνοντας την νότα αισιοδοξίας που χρειάζεσαι τώρα στην ζωή σου. Διασκέδαση, φλερτ, δημιουργία λειτουργούν ευεργετικά και δεν χάνεις ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνία και πρωτοτυπία πάνε μαζί για εσένα αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόες, με την Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 και τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό να δημιουργούν συνθήκες πρωτοποριακές αλλά πιθανά και αιφνιδιαστικές σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις, διαδίκτυο. Εντάσεις και νευρικότητα μπορεί να υπάρξει και σε σχέση με το στενό σου περιβάλλον, κάνοντας την προσωπική σου επανάσταση απέναντι σε καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις ξαφνικά να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα ή ακόμα μπορεί να αποφασίσεις αιφνιδιαστικά να προσεγγίσεις πρόσωπα που είναι μακριά σου. Ταξίδια κοντινά μπορεί να προκύψουν από το πουθενά, δίνοντας ανάσα φρεσκάδας μέσα στην σκληρή καθημερινότητα. Συναισθηματικά, ξάφνιασε ευχάριστα το ταίρι σου με μία εκδρομή που θα σας βγάλει από τα τετριμμένα, γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει στο να ειπωθούν λόγια σκληρά και απότομα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ερωτευτείς έντονα και να νιώσεις το καρδιοχτύπι.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, και σε ωθεί στο να αναθεωρήσεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Οι σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους περνούν από χίλια κύματα και παίρνεις μαθήματα για να προχωρήσεις σε αλλαγή στάσης, αφήνοντας πίσω σου συμπεριφορές που δεν σε προάγουν σαν άτομο και δεν προάγουν τις σχέσεις σου.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 σε βάζει σε διαδικασία έντονης σκέψης και μοναχικότητας σε ότι αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν. Η απαισιοδοξία και η κατήφεια πιθανά να κυριαρχήσουν κάποιες στιγμές, νιώθοντας ότι δεν έχεις την ψυχική δύναμη να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε πληγώνουν… κανείς λάθος!

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την εσωστρέφεια αλλά και την κυκλοθυμία. Οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν θα σε απασχολήσουν έντονα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας πρέπει να δρομολογηθούν. Έχεις ανάγκη να νιώσεις την ζεστασιά και την ασφάλεια των οικείων προσώπων σου και έχεις την διάθεση να δώσεις τρυφερότητα και κατανόηση.

ΙΧΘΥΣ

Ανακατατάξεις σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν είναι πιθανό να υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ, καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04, με τα Φώτα σε σύνοδο με τον Ουρανό, πιθανά να φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, δημιουργώντας σου εκνευρισμό και ανασφάλεια.  Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν νέες πηγές εισοδήματος που να λειτουργήσουν ανακουφιστικά για εσένα. Αυτό που εσύ πρέπει να θυμάσαι είναι να περιορίσεις την εκρηκτική διάθεσή σου, γιατί μπορεί αυτή να σταθεί εμπόδιο στην οικονομική σου ανάκαμψη, βάζοντάς σε σέ μπελάδες με πρόσωπα που έχουν διάθεση να σταθούν δίπλα σου. Συναισθηματικά, ανεξαρτησία και κτητικότητα δεν μπορούν να συμβαδίσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να ελέγξεις την συμπεριφορά σου και να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου, για να μην υπάρξουν προβλήματα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες ξαφνικές γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, πρόσεχε μόνο γιατί με το να τα θέλεις όλα στα μέτρα σου μπορεί να απομακρυνθούν το ίδιο ξαφνικά.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να συμμετέχει σχηματίζοντας τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα, μπορεί να φέρει εξαιρετικές συμφωνίες που θα σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις ριζικά στόχους στην ζωή σου. Ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να σε μεταμορφώσει.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027, και καλείσαι να διαχειριστείς πληγές που έρχονται στην επιφάνεια που αφορούν οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα συναισθηματικής ασφάλειας. Η ανάγκη να απεγκλωβιστείς από την συσχέτιση υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας θα σε ωθήσει σε ένα νέο τρόπο σκέψης.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04, βάζοντάς σε σέ διαδικασία περισυλλογής σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις θέσει στην ζωή σου. Εμπόδια, καθυστερήσεις πιθανά να σε απογοητεύσουν και να μην αισιοδοξείς για το αν θα καταφέρεις να επιτύχεις ότι έχεις θέσει σαν όραμα.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο και σε προσανατολίζει στο να επικοινωνήσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Είσαι υπερδραστήριος και αυτό είναι εμφανές. Η ανάγκη σου να βρίσκεσαι με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι έντονη.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ