zodiac_signs

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 19-26.11.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ο Ήλιος αυτή την εβδομάδα περνάει, στις 22.11, στον Τοξότη και είναι αρκετό να σου ανεβάσει τη διάθεση, το κέφι, την αισιοδοξία. Είναι γεγονός ότι στρέφεσαι στις πνευματικές σου αναζητήσεις και σε ενδιαφέρει να συναναστρέφεσαι πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις για φιλοσοφικά θέματα που θα ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Ταξίδια στην ύπαιθρο, ακόμα και στο εξωτερικό μπορεί να προκύψουν και να δώσεις μία νότα περιπέτειας στη ζωή σου, γνωρίζοντας διαφορετικά μέρη και πολιτισμούς. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η μη διάθεση να επικεντρωθείς στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου και αυτό θα είναι αρκετό για να προκύψουν παραλήψεις, λάθη, αμέλειες που μπορεί να σε εκθέσουν.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων σε καλεί να κλείσεις ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, με ότι θέματα υπάρχουν σε σχέση με εκπαίδευση, εμπόριο, επικοινωνία. Είναι σημαντικό όμως ο τρόπος διαχείρισης, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα μπορούν να βάλουν φωτιά στις εξελίξεις λόγω αμετροέπειας, υπερβολικής αισιοδοξίας, αλόγιστης δράσης και νευρικότητας. Δείξε ψυχραιμία και σκέψου καλά τις κινήσεις σου για να μην εκτεθείς και να κατευθύνεις τις εξελίξεις εκεί που εσύ επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ο Ήλιος περνάει αυτήν την εβδομάδα στον Τοξότη και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους (τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς) που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι γεγονός ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει μοναδικά, αρκεί να αφεθείς σε αυτή και να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία, βγάζοντας τους φόβους σου στην επιφάνεια. Ο ερωτισμός είναι έντονος και τα συναισθήματα μοναδικά, κάτι που μπορείς να δείξεις στο ταίρι σου, πρόσεχε μόνο τις έντονες κτητικές τάσεις και τη ζήλια που μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Μετουσίωσε την ένταση σε πόθο και έξαψη εκτοξεύοντας τη σχέση σου.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων φέρνει στο επίκεντρο οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις, είτε σε σχέση με τρίτους, είτε σε ότι αφορά εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε όμως να δείξεις σύνεση στη διαχείριση, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα μπορεί να βγάλει έντονο εκνευρισμό, υπερβολική καχυποψία και συγκρουσιακή διάθεση με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που δεν θα βοηθήσουν στις εξελίξεις. Ιδιαίτερη προσοχή και στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν θα είναι δύσκολο με τις αντιδράσεις σου να προκαλέσεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ο Ήλιος την εβδομάδα αυτή θα περάσει στον Τοξότη, στις 22.11, επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου, καθώς αυτό που κυρίως επιθυμείς είναι να υπάρξει ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, λόγω του ενδόμυχου φόβου της μοναξιάς που μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Είναι γεγονός ότι βγαίνεις, διασκεδάζεις, μπορείς να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Σημαντική είναι και η προσοχή σου σε ότι αφορά τον έρωτα, καθώς το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου είναι πρωτεύον, ενώ εσύ που είσαι μόνος/η έχεις την ευκαιρία για ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την παρούσα κατάσταση που βιώνεις.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην διαχείρισή τους, γιατί είναι πιθανές οι συγκρούσεις που θα οδηγήσουν στο να κλείσουν κύκλοι σημαντικών σχέσεων για εσένα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα εγείρει υπερβολικές αντιδράσεις, αμετροέπεια, έντονο εκνευρισμό αλλά και εγωισμό και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαραθέσεις αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους και δεν δράσεις μετά από ώριμη σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Με τον Ήλιο στις 22.11 να περνάει στον Τοξότη τα βλέμματα στρέφονται στην καθημερινότητα και στη δουλειά, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν υποχρεώσεις και αγγαρείες που να φορτώσουν το πρόγραμμά σου αλλά και την ψυχολογία σου. Το άγχος μπορεί να εμφανιστεί και αυτό να σε οδηγήσει να γίνεις επικριτικός με τους γύρω σου, λόγω της τελειομανίας που σε διέπει, θέλεις να ανταποκριθείς άψογα σε ότι έχεις αναλάβει. Έντονο είναι το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τη διατροφή σου και τη σωματική σου υγεία και δεν είναι απίθανο να αρχίσεις ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής θέλοντας να ενισχύσεις σε ενέργεια τον οργανισμό σου.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο να κλείσεις εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος και καθημερινά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν έντονα. Καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις και τη συμπεριφορά σου, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, δογματισμούς, έντονο συναισθηματισμό και νευρικότητα που δεν θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις τις καταστάσεις με τον επιθυμητό για εσένα τρόπο. Κράτησε χαμηλούς τόνους και σκέψου καλά πριν δράσεις.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Με τον Ήλιο να περνάει στον Τοξότη στις 22.11 αλλάζει άρδην η διάθεσή σου και αυτό που είναι σημαντικό για εσένα είναι να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Η παιδικότητα και η έντονη εκφραστικότητά σου σε καθιστούν το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς, αφού λάμπεις και μεταδίδεις τη χαρά σε όλους. Ο έρωτας παίζει για εσένα καθοριστικό ρόλο, καθώς δείχνεις πια ξεκάθαρα στο ταίρι σου την έντονη επιθυμία σου γι’ αυτό, ανεβάζεις την έξαψη και τον ερωτισμό κατακόρυφα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος/η, δεν χάνεις ευκαιρία να φλερτάρεις και οι νέες γνωριμίες πιθανά να είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, συλλογικές δράσεις και δημιουργικές ενασχολήσεις που σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα μπορεί να σε οδηγήσουν σε έντονα συγκρουσιακές τάσεις, υπερβολικές αντιδράσεις, καχυποψία και αλαζονεία και θα είναι αρκετά να εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις που μόνο βοήθεια δεν θα σου προσφέρουν. Δείξε ωριμότητα και σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Ήλιος περνάει αυτή την εβδομάδα, στις 22.11, στον Τοξότη και η προσοχή σου στρέφεται σε ότι αφορά την οικογένεια και το σπίτι σου. Έχεις έντονα τη διάθεση να έρθεις σε επαφή με τους οικείους, με τις ρίζες, με τη βάση σου, καθώς αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει ασφάλεια. Είναι πιθανό να γίνεις περισσότερο εσωστρεφής, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αναλογιστείς καταστάσεις του παρελθόντος και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει νοσταλγία, αλλά και έντονες τάσεις κυκλοθυμίας που μπορεί να εκτονώσεις στους δικούς σου ανθρώπους. Είναι η εποχή που σκέφτεσαι και πάλι συμπεριφορές και δράσεις σου και μπορεί να θέλεις να τις αναθεωρήσεις.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων σε καλεί να κλείσεις θέματα που αφορούν την καριέρα και την οικογένεια, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείρισή σου, καθώς μπορεί να προκληθούν αντιδράσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για την επαγγελματική σου πορεία ή της οικογένειας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα εκτοξεύει τη νευρικότητα, την αμετροέπεια και πιθανά την τάση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή, γιατί μπορεί να την πληρώσει το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ήλιος αυτή την εβδομάδα περνάει στον Τοξότη, στις 22.11, δίνοντάς σου την ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να επιδιώξεις να κοινωνικοποιηθείς εντονότερα, να επικοινωνήσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου μεταφέρουν γνώσεις και πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν. Η έντονη τάση φυγής σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κοντινές εξορμήσεις και μικρές εκδρομές, που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την διάθεσή σου. Εμπορικές και επικοινωνιακές δραστηριότητες μπορεί να προκύψουν, καθώς είναι ευνοϊκότατη περίοδος για να ασχοληθείς με τα συγκεκριμένα αντικείμενα. Προσοχή μόνο στην έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου, καθώς μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων επικεντρώνει την προσοχή στο να ολοκληρώσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν με το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον, θέματα γνώσεων και σπουδών, ταξιδιών ή εμπορικών και επικοινωνιακών συμφωνιών που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη δράση σου, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα προκαλούν υπερβολική και αλόγιστη δράση, έντονη νευρικότητα, αμετροέπεια στο λόγο και στις υποσχέσεις και να βρεθείς εκτεθειμένος, κάτι ου το πιθανότερο είναι να δημιουργήσει προβλήματα με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22.11 και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα και στο πως θα υπάρξουν νέοι πόροι εισοδήματος, κάτι που σε βοηθά να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμούσες υποθέσεις, λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν και να δράσεις με λογικό, σταθερό και επίμονο τρόπο σε ότι αφορά την αύξηση του προϋπολογισμού σου. Αυτό που ιδιαίτερα πρέπει να προσέξεις είναι να μην γίνεις υπερβολικός στη διαχείριση και ο φόβος σου δεν σου επιτρέπει να λειτουργείς ελεύθερα. Καλό είναι να ξεχωρίσεις ότι η συνετή διαχείριση δεν σχετίζεται με τις υπερβολές και να μην φτάσεις στο άλλο άκρο.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων επικεντρώνει την προσοχή σου σε θέματα οικονομικά που αφορούν κυρίως τρίτους (τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς, φορείς) και το πιθανότερο είναι να δρομολογήσεις την λύση τους. Προσοχή μόνο στο πως θα το κάνεις αυτό, αφού η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα σε ωθούν σε υπερβολικές αντιδράσεις, έντονη νευρικότητα και αμετροέπεια που μπορεί να δυναμιτίσουν τα όποια σχέδιά σου. Δείξε ωριμότητα και ψυχραιμία για να μπορέσεις να πάρεις τα θετικότερα για εσένα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Είναι η εποχή του χρόνου που γίνεσαι ο πρωταγωνιστής, με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα να περνάει στο ζώδιό σου και να σε ωθεί να βγάλεις τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σου στην επιφάνεια. Η προσωπικότητά σου λάμπει, μπορείς να κερδίσεις τους γύρω σου με τη συμπεριφορά σου και να διεκδικήσεις τους στόχους σου πολύ δυναμικά. Η αισιοδοξία σου είναι το μέσο για να κατακτήσεις τους πάντες, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως είναι να μην επικεντρωθείς στον εγωισμό και έντονα υποκειμενικές τάσεις, γιατί θα προκληθούν συγκρούσεις με τους γύρω σου και θα χάσεις τα όποια σου πλεονεκτήματα.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους σε ωθεί στο να στρέψεις την προσοχή σου στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς την όποια κατάσταση είναι  σημαντικός, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιό σου και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα εντείνουν τον εκνευρισμό, την έπαρση, την υπερβολική αισιοδοξία και δράση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδράσεις που να προκαλέσουν έντονες συγκρούσεις. Καλό είναι να δείξεις λογική προσέγγιση και μέτρο στα πράγματα, αν δεν θέλεις να διακινδυνεύσεις σημαντικές για εσένα σχέσεις και να μην υπάρξουν τριγμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Με τον Ήλιο να περνάει στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα, στις 22.11, είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καθώς αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να σε παιδεύουν, να σε στενοχωρούν, να σου ρίχνουν τη διάθεση. Η έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει είναι πιθανό να εκδηλωθεί στους γύρω σου με έντονο τρόπο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να την διοχετεύσεις διαφορετικά, με το να ασχοληθείς με όποιες καλλιτεχνικές δράσεις και ανησυχίες έχεις, με το να στραφείς μέσα σου και να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου, αντιμετωπίζοντας ότι ακόμα σε ταλανίζει.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εργασία, καθημερινότητας και ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος που θα πρέπει να διαχειριστείς και να κλείσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα μπορεί να σε οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές, ο συναισθηματισμός και το άγχος να θολώσουν τη σκέψη σου, να γίνεις υπερβολικά αισιόδοξός ή υπερβολικά νευρικός και αυτό να μην λειτουργήσει βοηθητικά στις όποιες υποθέσεις σου. Αντιθέτως, μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να σκεφτείς ψύχραιμα τον τρόπο δράσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22.11 και η προσοχή σου επικεντρώνεται σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς μέσα από ομαδικές προσπάθειες που καταβάλεις μπορεί να προκύψουν αναθεωρήσεις ή σημαντικές επιτυχίες. Είναι πραγματικότητα ότι νιώθεις να λειτουργείς περισσότερο ομαδικά από ποτέ, καθώς μπορείς να ενώσεις τις δυνάμεις σου με άλλους και να καταφέρεις σημαντικά σου όνειρα. Οι φίλοι έχουν περίοπτη θέση αυτή την εποχή, καθώς επιδιώκεις έντονα να βρεθείς μαζί τους, να συζητήσεις για κοινά ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και να θέσετε από κοινού νέα σχέδια για το μέλλον. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου, καθώς μπορείς να γίνεις έντονα απαξιωτικός και εριστικός με πρόσωπα που δεν συμφωνούν με το δικό σου τρόπο σκέψης.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων σε καλεί να ολοκληρώσεις κύκλους ζητημάτων που αφορούν στις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις, σε ότι έχει σχέση με δημιουργικές δράσεις και σχέδια που μπορεί να έχεις θέσει. Καλό είναι να δείξεις προσοχή στο πως θα διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από τους Ιχθύς με τα Φώτα εγείρει έντονο εκνευρισμό και αμετροέπεια που είναι αρκετά για να εκτοξεύσουν την νευρικότητα και να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22.11 και είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία περίοδο τριάντα σχεδόν ημερών που θα σε απασχολήσει η καριέρα και η κοινωνική σου καταξίωση. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που μπορεί να επωμιστείς πιθανά να είναι πολλές και αυτό να σου προκαλέσει άγχος. Είναι όμως δεδομένο ότι με την απαιτούμενη υπευθυνότητα και μεθοδικότητα που σε διακρίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, θα καταφέρεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή μόνο στις συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου, καθώς μπορείς να γίνεις απόλυτος και πιεστικός στις απόψεις και τις σκέψεις σου και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

Στις 23.11 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν και καλείσαι πιθανά να λύσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τα Φώτα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μεγάλες φιλοδοξίες, έντονο εκνευρισμό, υποκειμενισμό και απολυτότητα. Να είσαι βέβαιος ότι οι γύρω σου το πιθανότερο είναι να αντιδράσουν σφοδρά και να βρεθείς σε έντονες συγκρούσεις που μόνο δυσάρεστα θα λειτουργήσουν στις όποιες καταστάσεις. Δείξε ώριμη σκέψη και ψυχραιμία όταν χρειάζεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ