zodiac

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 26.8-1.9.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο βοηθώντας στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά. Είναι σημαντικό για εσένα ότι μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πώς πρέπει να κινηθεί, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είμαι ότι η γκρίνια, το άγχος και η διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Η αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να σε βοηθήσει και στον προγραμματισμό καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αλλάξεις υποχρεώσεις ή να μετατρέψεις ανάλογα την καθημερινότητα.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά τη δουλειά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις ή εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα εργασίας σου. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδος στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που προμηνύει σημαντικές ανατροπές στην καθημερινότητα, ιδιαίτερα θετικές για εσένα, καθώς φαίνεται να απαλλάσσεσαι από τη ρουτίνα και να δραστηριοποιείσαι σε νέα πράγματα που καλύπτουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Οι αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο δεν αποκλείεται να επιφέρουν και αλλαγές στα οικονομικά σου δεδομένα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις επιδιώξεις. Ο έρωτας δεν αποκλείεται να έρθει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον και να σε αιφνιδιάσει αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση και την ανάγκη να επικοινωνήσεις τις σκέψεις, τις ανάγκες, τα θέλω σου. Θέλεις να είσαι ο πρωταγωνιστής όπου κι αν βρεθείς, αυτό όμως μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους γύρω σου γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο και να προβείς σε υπερβολές. Πολυτελή ταξίδια, διακοπές και καλοπέραση μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ότι μπορεί να σε προβλημάτισε τον προηγούμενο καιρό.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί για εσένα ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στους συγκεκριμένους τομείς καθώς δεν αποκλείεται να συμβούν κεραυνοβόλα ξαφνικά γεγονότα που θα ανεβάσουν κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδος στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ανατρέψεις την μέχρι τώρα προσωπική σου πορεία και να αλλάξεις κατεύθυνση την προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις να χαρείς να απολαύσεις κάθε στιγμή με τους φίλους, την παρέα, το ταίρι σου και αυτό μπορεί να ξαφνιάσει ευχάριστα το περιβάλλον σου. Πιθανή είναι οι κεραυνοβολοί έρωτες που θα αλλάξουν τη ροή της ζωής σου και θα σηματοδοτήσουν ένα νέο δρόμο που θα σε εκφράζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και θα πρέπει να δώσεις λύσεις. Είναι δεδομένο ότι έχεις τη διάθεση να δείξεις κατανόηση σε όσους θέλουν να συζητήσουν και να εκφράσουν ζητήματα που τους απασχολούν από το οικείο περιβάλλον, πρόσεξε όμως γιατί η τάση να οικειοποιείσαι τα προβλήματά τους μπορεί να σε βουλιάξει σε ψυχολογικό επίπεδο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία και πιθανές αποφάσεις που μπορεί να υπάρξουν. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδος στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στο οικογενειακό περιβάλλον. Δυναμικές αποφάσεις για την έναρξη της δικής σου οικογένειας ή πιθανή μετακόμιση μπορεί να υπάρξουν που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και θα σου επιτρέψουν να ανεξαρτητοποιηθείς. Υποθέσεις ακινήτων που τρέμουν από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο δίνοντας τους την ευκαιρία να τις επιλύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κέρδος μπορεί να είναι μεγάλο, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις πιθανές καλές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και εντείνει ιδιαίτερα τη διάθεση να έρθεις σε επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς θα επιδιώξεις να βρεθείς και να συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους, κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθώς μπορείς να πείσεις τους πάντες με τα επιχειρήματά σου για τις προθέσεις σου και το σχέδιό σου. Νέα ενδιαφέροντα σε σχέση με γνώσεις δεν αποκλείεται να σου κινήσουν την περιέργεια.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να φέρει μία νέα αρχή σε ότι αφορά τη σχέση με το κοντινό περιβάλλον, την επικοινωνία, τον τρόπο που διασκεδάζεις και θέματα που μπορεί να χειρίζεσαι σε σχέση με το εμπόριο. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδο στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για ξαφνικές προτάσεις που θα σας ευχαριστήσουν και θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν που θα απογειώσουν το ερωτικό παιχνίδι και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή. Πιθανά να έχεις την ευκαιρία για διασκέδαση και αιφνιδιαστικές προτάσεις για κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και μπαίνεις στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά σου κάνοντας σχέδια ή συζητήσεις για την αύξησή τους. Είναι ξεκάθαρο ότι δείχνεις επιμονή και υπομονή για να επιτύχεις το στόχο σου καθώς για σένα είναι σημαντικό να νιώσεις ασφάλεια μέσω των απολαβών. Πρόσεξε μόνο γιατί η αδιαλλαξία μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν στα οποία πλάνα σου. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να εξελιχθούν σε μοναδικές στιγμές πάθους, εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά την αύξηση των οικονομικών σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο, ιδιαίτερα θετικές για εσένα που να επηρεάσουν και το εισόδημά σου. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδο στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μία αστρολογική συνθήκη που στρώνει το χαλί για αιφνιδιαστικές ευκαιρίες και δυνατότητες που μπορεί να σου δοθούν σε επαγγελματικό επίπεδο και να επηρεάσουν άμεσα τον προϋπολογισμό σου, αρκεί να καταφέρεις να ξεπεράσεις πιθανή ακαμψία και πείσμα που θα δημιουργήσει εντάσεις. Προσεκτικός βέβαια θα πρέπει να είσαι και σε πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν ή σε περιττές σπατάλες που θα οδηγήσουν σε πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και δημιουργεί το καλύτερο δυνατό κλίμα για να εκφράσεις με δυναμισμό και σθένος πιθανές απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις για να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ιδιαίτερα σε ότι αφορά νέες συνεργασίες μπορεί να θεωρήσεις ότι είναι συμφέρουσες για εσένα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστεί σε εγωκεντρικές τάσεις και υποκειμενισμό και να αποφύγεις την έντονη διάθεση παρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε μία νέα πορεία πραγμάτων σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές της σχέσεις και πως κινείσαι σε αυτές. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδο στο ζώδιό σου σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να αλλάξει άρδην την προσωπική σου πορεία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνίδια σημαντικά γεγονότα πού θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ριζική αλλαγή της νοοτροπίας σου και σε σημαντικές εξελίξεις στις συνεργασίες ή τις σχέσεις σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που έρχονται στη ζωή σου για να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και να σου δώσουν νέα ώθηση. Αυτό όμως που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι την έντονα εγωιστική συμπεριφορά που μπορεί να προβληματίσει τους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο εντείνοντας την εσωστρέφεια, την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με σκέψεις, φόβους και απωθημένα πώς μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και να σου δημιουργούν μελαγχολία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ό τι αφορά τους χειρισμούς σε καθημερινό επίπεδο καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης δεν βοηθά στο να μην κάνεις λάθη. Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν έντονο προβληματισμό και συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά ζητήματα που εκκρεμούν ή παρελθούσες καταστάσεις που σε πληγώνουν. Σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις πίσω ψυχολογικά βαρίδια και υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν καταβάλει στο πέρασμα του χρόνου. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδος στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δημιουργείται ένα έντονο πεδίο δράσης στο να κλείσεις ζητήματα που δεν θέλεις πια να σου δημιουργούν άγχος, κάτι που θα σε δραστηριοποιήσει έντονα. Αιφνιδιαστικές επιστροφές προσώπων του παρελθόντος εκτοξεύουν το πάθος στα ύψη, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου για το αν θα πρέπει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία ή όχι σε πρόσωπο που μπορεί να συζητήσουν. Η συναισθηματική υπερχείλιση μπορεί να οδηγήσει σε ένταση με το περιβάλλον σου, προτίμησε τις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα απογειώσουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιε! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να επικοινωνήσεις ιδέες και σχέδια που μπορεί να έχεις σε πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος. Η διάθεση είναι επικοινωνήσεις μαζί τους είναι κυρίαρχη καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο να θέσετε κοινούς στόχους που θα σας κινητοποιήσουν σε ομαδικό πλαίσιο. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο πώς αντιδράς και συμπεριφέρεσαι με πρόσωπα που μπορεί να διαφωνήσουν μαζί σου ή δεν αντιλαμβάνονται το πνεύμα σου καθώς μπορείς να γίνεις έντονα εριστικός και να απαξιώσει στους γύρω σου δημιουργώντας εντάσεις.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα σχέδια και φιλοδοξίες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές καταστάσεις ή αιφνιδιαστικές γνωριμίες που να αλλάξουν ριζικά τα πλάνα σου. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδος στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και εντείνει τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σηματοδοτήσουν σημαντικά πράγματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην έντονη τάση ελευθερίας και ανεξαρτησίας που σε διέπει καθώς αυτό είναι κάτι που μπορεί να φοβίσει ή να αποξενώσει το ταίρι ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άρπαξε την ευκαιρία που θα σου δοθεί για να ενταχθείς σε ομαδικές δράσεις καθώς φαίνεται να είναι ιδανική για σένα και μπορεί να σου δώσει φτερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή σου, το μυαλό σου, τους σχεδιασμούς σε ότι αφορά την καριέρα και πιθανές συζητήσεις ή σχέδια που μπορεί να έχεις. Η λογική και η μεθοδικότητα σου θα εντυπωσιάσουν τόσο τους ανωτέρους σου όσο και σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου καθώς δείχνεις να μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις έχοντας την αντίληψη και την ευθύνη του πώς πρέπει να δράσεις. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει σκληρός και απολύτως στη θέση σου και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες για εσένα σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες προτάσεις ή σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι που θα βοηθήσουν στην ανέλιξη σου. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδος στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που μπορεί να φέρει σημαντικές ανατροπές προς τη θετική κατεύθυνση καθώς αιφνιδιαστικές προτάσεις μπορεί να αλλάξουν ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και την καθημερινή σου δράση. Είναι σημαντικό ότι έχεις την ευκαιρία να ανταποκριθείς, να προβληθείς, να δραστηριοποιηθείς και να επικοινωνήσεις τα σχέδιά σου που μπορεί να είναι άκρως πρωτότυπα και δημιουργικά, κάτι που θα οδηγήσει στην επαγγελματική σου δικαίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και μπαίνεις σε μία διαδικασία αναζήτησης πνευματικών ενδιαφερόντων και φιλοσοφικών θεμάτων που μπορεί να σε οδηγήσει σε σπουδές και σεμινάρια ανοίγοντας τους ορίζοντές σου. Τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ή εκδρομές στην ύπαιθρο που σε φέρνουν σε επαφή με τη φύση και μπορούν να προσδώσουν ηρεμία χαρά αισιοδοξία ζωντάνια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις αμελής και να κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί νέα μονοπάτια σε ότι αφορά πιθανές σπουδές που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσεις αντικείμενα που σου δίνουν έντονα το ενδιαφέρον. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδος στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ξαφνικές δράσεις που θα εκτοξεύσουν τη χαρά και την αισιοδοξία, αιφνιδιάστηκες συναντήσεις που θα οδηγήσουν σε ξεφάντωμα, κεραυνοβόλους έρωτες που θα στιγματίσουν τη ζωή σου. Είναι σημαντικό να πιστέψεις ότι ο νέος δρόμος πού ανοίγει μπροστά σου λειτουργεί για σένα μόνο θετικά καθώς έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από ότι σε καθήλωνε στη στασιμότητα και προκαλούσε κούραση στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο εντείνοντας την περιέργεια και την ανάγκη να παρατηρήσεις τους γύρω σου καθώς δεν σου είναι εύκολο να εκφραστείς ή δεν το επιδιώκεις. Συμφωνίες σε σχέση με οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις είναι πολύ πιθανό να επιτευχθούν καθώς το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και μπορεί να σε καθοδηγήσει και άκρως θετικές εξελίξεις για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, πρόσεξε όμως γιατί η έντονη καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε παραλογισμό και ο παραλογισμός σε συγκρούσεις.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις ή επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε απασχολούν επικεντρώνοντας την προσοχή σου στο να περάσεις να πραγματοποιήσεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες που θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη για σένα. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδος στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που μπορεί να φέρει άκρως θετικές ανατροπές σε ότι αφορά τα πλάνα σου και δεν αποκλείεται πρόσωπα της οικογένειάς σου να δείξουν τη στήριξή τους αιφνιδιάζοντας και βοηθώντας σε. Ο έρωτας και το πάθος εκτοξεύεται και έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τη σχέση σου, ώστε να απολαύσεις μοναδικές στιγμές αισθησιασμού ή να πρωταγωνιστήσεις σε μία σχέση που έρχεται στη ζωή σου για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα που βίωνες σε προσωπικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 29.08 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να συζητήσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το ταίρι τους ή τους συνεργάτες σου καθώς έχεις τη διάθεση να διατηρήσεις την ηρεμία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να βρεις λύσεις που θα ικανοποιούν τους πάντες. Συμφωνίες για νέες συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν, αυτό όμως που θα πρέπει να καταλάβεις είναι ότι διεκδικώντας το μερίδιο που σου αναλογεί και σε ικανοποιεί θα μπορέσεις να κινηθείς καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό μην καταπιέζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου κάνουν.

Στις 30.08 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας πορείας σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές καταστάσεις, αποφάσεις ή γνωριμίες που να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ο Ερμής, ο Άρης, τα Φώτα και η Αφροδίτη σε σύνοδος στην Παρθένο σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις αιφνιδιαστικές γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως σημαντικές και κερδοφόρες συνεργασίες ή σε κομβικές προσωπικές σχέσεις που θα σε αλλάξουν ριζικά. Είναι καθοριστικό να αντιληφθείς ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι σημαντικές, επικεντρώσου στη θετική πλευρά των πραγμάτων και απέφυγε πιθανές ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μόνο θα κοστίσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ