zodiac1

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 28.1-4.2.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Εποικοδομητικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε στόχους και φιλοδοξίες αυτή την εβδομάδα, αρκεί να περιορίσεις τον υποκειμενισμό. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 εντείνει τη διάθεση για συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα ή με πρόσωπα που συνδέεστε μέσω κοινών δράσεων που θα βοηθήσουν στο να παραχθούν νέες ιδέες για τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε μόνο να μην παίρνεις προσωπικά ότι ακούς, γιατί μπορεί να προκληθούν εντάσεις. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, φέρνει στην επιφάνεια πιθανές φοβίες και προσωπικές ανασφάλειες και μπορεί να εκδηλώσεις έντονη οργή που θα λειτουργήσει ισοπεδωτικά σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις αυτή σου την διάθεση και να αναλογιστείς τις βαθύτερες πραγματικές αιτίες αυτής σου την ψυχολογικής κατάστασης.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να σε αιφνιδιάσει θετικότατα στην προσωπική σου ζωή και να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις έντονο καρδιοχτύπι και συναισθήματα. Ο δεσμευμένος, μπορείς να εκπλήξεις το ταίρι σου με ένα ταξίδι στην ύπαιθρό ή, γιατί όχι, στο εξωτερικό που θα απογειώσει τον ερωτισμό στη σχέση σας. Επηρεάζεται κυρίως ο γεννημένος στις τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για συζητήσεις και αποφάσεις που θα λειτουργήσεις άκρως θετικά για στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Έντονη μπορεί να είναι η εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου σχέδια καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις τα σημαντικότερα από αυτά, αρκεί να αφήσεις την ευθιξία στην άκρα και να είσαι αντικειμενικός.  Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 σου δίνει την ευκαιρία για σπουδαίες συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανή νευρικότητα, αδιαλλαξία και υποκειμενισμό που μπορεί να προκαλέσουν εμπόδια στην όποια εξέλιξη. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα από παρελθούσες καταστάσεις και δεν θα είναι δύσκολο για εσένα να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή πρόσωπα που χρεώνεις για πληγές που κουβαλάς με ανυπολόγιστες συνέπειες. Προσπάθησε να ελέγξεις και να διαχειριστείς με ψυχραιμία τη διάθεσή σου και να δεις μέσα σου την πραγματική αιτία αυτής της οργής.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ένα αιφνιδιαστικό έρωτα στη ζωή σου που θα σε κάνει να καρδιοχτυπήσεις και να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, λόγω των έντονων συναισθημάτων και του πάθους που θα νιώσεις. Ξαφνικά έσοδα δεν αποκλείονται που θα σου δώσουν ανάσα σε οικονομικό επίπεδο. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία για να προωθήσεις σχέδια στην καριέρα σου από τα οποία θα βγεις κερδισμένος σε όλα τα επίπεδα, προβολή και οικονομικές απολαβές. Οι αποφάσεις σου μόνο θετική εξέλιξη μπορεί να έχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Έχεις την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν σε σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, προσπάθησε όμως να είσαι αντικειμενικός και να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 σου δίνει τη δυνατότητα για συζητήσεις και συμφωνίες σε σχέση με σπουδές και σεμινάρια, ταξίδια και ζητήματα που αφορούν στο εξωτερικό, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις τον υποκειμενισμό στην άκρη, να προσπαθήσεις να μην είσαι εύθικτος για να δεις ξεκάθαρα όλες τις παραμέτρους. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στις φιλικές σου σχέσεις, καθώς έρχονται στο φως φοβίες και απωθημένα και δεν αποκλείεται να γίνεις χειριστικός και καταπιεστικός με φίλους σου προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις τους. Προσπάθησε να αντιληφθείς τους πραγματικούς λόγους αυτής σου της ψυχολογίας.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα αλλάξουν το ρου της προσωπικής σου ζωής, ιδιαίτερα για τον γεννημένο στις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεις που μπορεί να είναι άκρως θετικές σε επίπεδο συνεργασιών και να δώσουν μία νέα πορεία για το μέλλον. Σημαντικές μπορεί να είναι οι αποφάσεις σε ότι αφορά σεμινάρια και σπουδές ή νομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Οι οικονομικές συζητήσεις και συναλλαγές ευνοούνται ιδιαίτερα την εβδομάδα αυτή, μόνο που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στους χειρισμούς σου, καθώς η καχυποψία και ο υποκειμενισμός πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο με τρίτους, όπως τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς και να προωθήσεις άκρως θετικά τα θέματα που σε απασχολούν, αρκεί να κρατήσεις την αντικειμενικότητά σου και να αφήσεις την καχυποψία στην άκρη που θα σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμο. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει απωθημένα, φόβους και ενοχές που σου προκαλούν έντονο θυμό και οργή. Προσπάθησε να περιορίσεις τα έντονα συναισθήματά σου, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να γίνεις επιβλητικός και καταπιεστικός με πρόσωπα του προσωπικού και επαγγελματικού σου περιβάλλοντος προκαλώντας έντονες συγκρούσεις.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό ενισχύει τις πιθανότητες για αιφνίδιες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε αναστατώσουν και θα δώσουν άλλο αέρα σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις στην δουλειά που να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά για ζητήματα οικονομικής φύσεως και έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις αύξηση ή μπόνους που πιθανά να σου δοθεί από την δουλειά σου, αφού θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η προσωπική σου προσπάθεια και προσφορά.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Αφήνεις πίσω σου σιγά σιγά την Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον άξονά σου με τον Υδροχόο και περνάς δυναμικά αυτή την εβδομάδα στο να προωθήσεις πλάνα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κάτω από ευνοϊκές συνθήκες, αρκεί να αποφύγεις τον υποκειμενισμό και την ευθιξία που θα προκαλέσουν εντάσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 λειτουργεί ευεργετικά για την προώθηση νέων συμφωνιών ή την λύση ζητημάτων σε προσωπικό επίπεδο, μόνο που θα πρέπει να κρατήσεις την αντικειμενικότητα και την λογική σου για να μην υπάρξουν προβλήματα στην όποια εξέλιξη. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς έρχονται στο φως ανασφάλειες και απωθημένα και μπορεί να γίνεις φανατικός και κυριαρχικός με τους γύρω σου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις με τη στάση σου αυτή.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό προμηνύει νέους κεραυνοβόλους έρωτες που θα ταράξουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή και θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου. Μην χάσεις την ευκαιρία για διασκέδαση και ξεφάντωμα με παρέες που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν θετικά. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη ευνοεί σημαντικά την θετική εξέλιξη σε συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αλλά και τις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή που θα δώσουν άλλο αέρα και θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για την πρόοδο της σχέσης σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Επικεντρώνεσαι και πάλι στη δουλειά αυτή την εβδομάδα και είναι γεγονός ότι έχεις τις ευκαιρία για να προωθήσεις προσωπικά σου σχέδια, αρκεί να λειτουργήσεις μακριά από τον υποκειμενισμό, την επικριτικότητα, το άγχος. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για λύσεις ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο ή αν προωθήσεις σχέδια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, αρκεί να προσπαθήσεις να ελέγξεις την έντονη διάθεση για την λεπτομέρεια, την επικριτική σου στάση και τον υποκειμενισμό που θα προκαλέσουν δυσαρέσκειες. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα και δεν θα είναι δύσκολο αν συγκρουσθεί σε περίπτωση επιχειρηματικών σου συνεργασιών, όπως επίσης και στην προσωπική σου ζωή δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα. Είναι ευκαιρία για βαθιά περισυλλογή και όχι αντιπαράθεση, βρες μέσα σου τι είναι αυτό που σε φοβίζει πραγματικά.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό προκαλεί εξαιρετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις με το σύντροφό σου για αιφνίδια συγκατοίκηση ή για τον αδέσμευτο ένας έρωτας κεραυνοβόλος μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου κόψει την ανάσα. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να πάρεις γρήγορες αποφάσεις και να κάνεις έξυπνες κινήσεις σε εργασιακό επίπεδο, που θα δώσουν θετική χροιά στην καθημερινότητά σου, αλλά και ψυχική ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ερωτικό και δημιουργικό επίπεδο που θα είναι άκρως θετικές για εσένα, μόνο που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου, καθώς μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα υποκειμενικός και εγωιστής και να προκαλέσεις εντάσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 μπορεί να σε βοηθήσει στο να προωθήσεις σημαντικά σχέδια σε ότι αφορά δημιουργικές δράσεις που μπορεί να ασχολείσαι ή να λύσεις ζητήματα με το ταίρι σου άκρως σημαντικά για την σχέση σου, αρκεί να αφήσεις την υποκειμενικότητα και τον εγωκεντρισμό στην άκρη για να μην υπάρξουν προβλήματα. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί σε απόλυτες, ανταγωνιστικές και κυριαρχικές διαθέσεις με το ταίρι και τους συνεργάτες σου, λόγω προσωπικών σου ανασφαλειών, προσπάθησε όμως να χαλιναγωγήσεις την ένταση και τη νευρικότητα γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι δυσάρεστες.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό εκτοξεύει την θετική σκέψη και δράση και δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσει ένα κεραυνοβόλο έρωτα ή μία ξαφνική συμφωνία που μπορεί να αποδώσει πολλά σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος για ότι καλύτερο μπορεί να προκύψει. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικό κλίμα στις συζητήσεις με το σύντροφό σου που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες στην σχέση σας. Δεν αποκλείονται οι εξαιρετικές συμφωνίες σε ότι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

αλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η προσοχή σου είναι στραμμένη και αυτή την εβδομάδα στην οικογένεια και σε ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν με την ακίνητη περιουσία. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις σπουδαίες κινήσεις, μόνο που θα πρέπει να δείξεις λογική και να μείνεις μακριά από ευθιξία και έλλειμμα αντικειμενικότητας που μόνο εμπόδια θα φέρουν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 ευνοεί την επίλυση ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν σε οικογενειακό επίπεδο, όπως και τις συζητήσεις για συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, πρόσεχε μόνο μην υποπέσεις σε έντονο υποκειμενισμό καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις προβλήματα. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εκτοξεύσει την νευρικότητα και τον θυμό εκτονώνοντάς τον στον εργασιακό σου περίγυρο, προκαλώντας αντιδράσεις και συγκρούσεις που θα σου στοιχίσουν.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία για αιφνιδιαστικές θετικές αλλαγές της οικονομικής σου κατάστασης, που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Το πάθος και ο ερωτισμός στη σχέση σου απογειώνονται και το καρδιοχτύπι είναι έντονο. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε ότι αφορά συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο. Η ευκαιρία να λύσεις με τον θετικότερο δυνατό τρόπο προβλήματα οικογενειακά είναι υπαρκτή και καλό είναι να μην τη χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Μοναδική ευκαιρία έχεις αυτή την εβδομάδα να προωθήσεις σχέδια σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, αρκεί να προσέξεις πιθανή νευρικότητα, ευθιξία και υποκειμενισμό. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 σε εφοδιάζει με την ανάλογη λογική και δημιουργική διάθεση για πιθανές συζητήσεις σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο, προσπάθησε όμως να μην πάρεις επί προσωπικού πράγματα που δεν πρέπει και προκαλέσεις προβλήματα που θα εμποδίσουν την όποια θετική εξέλιξη. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί συγκρουσιακές διαθέσεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς ανασφάλειες, αδυναμίες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου, κάτι που θα έχει δυσάρεστες συνέπειες. Ψάξε μέσα σου για να βρεις τον πραγματικό λόγο πιθανής οργής που σε διακατέχει.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό εκτοξεύει την γοητεία σου στα ουράνια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα και θα δώσουν άλλη πνοή στην προσωπική σου ζωή, όπως επίσης και σημαντικές νέες συνεργασίες που θα αποδώσουν το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για γρήγορες αποφάσεις που θα είναι θετικές για εσένα σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία. Ξεπερνιούνται ζητήματα με κοντινά σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Οικονομικές συζητήσεις, σχέδια και επίλυση αντίστοιχων ζητημάτων είναι πολύ πιθανές αυτή την εβδομάδα που θα είναι άκρως θετικές για εσένα, καλό είναι βέβαια να μείνεις μακριά από έλλειμμα αντικειμενικότητας και αδιαλλαξία για να μην δημιουργήσεις εμπόδια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις ή να προωθήσεις σχέδια οικονομικής φύσεως με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, καλό είναι βέβαια να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό και έλλειμμα αντικειμενικότητας που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον στο ζώδιό σου φέρνει στο φως φόβους, καταπιεσμένη οργή και ανασφάλειες που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και δεν θα διστάσεις να συγκρουσθείς και να προσπαθήσεις να επιβληθείς με απότομο και αδιάλλακτο τρόπο σε πρόσωπα οικεία προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Ιδιαίτερη προσοχή ο γεννημένος στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δεν αποκλείει τις ξαφνικές επιστροφές από το παρελθόν που μπορεί να σε αναστατώσουν ευχάριστα και να δώσουν μία αίσθηση φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή. Ευνοϊκές μπορεί να είναι και οι συνθήκες με πιθανά αιφνίδια κέρδη ή επιστροφές χρημάτων που δεν περίμενες. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη δίνει θετικές διαστάσεις σε όποιες οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να έχεις, καθώς μπορείς να τις επιλύσεις άκρως ευνοϊκά για εσένα ή να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις και να διεκδικήσεις την βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η τελευταία έκλειψη στον άξονά σου με τον Λέοντα είναι πια πίσω σου και η ένταση εκτονώνεται με αργούς ρυθμούς. Σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για συνεργασίες που μπορεί να είναι καθοριστικές στην προσωπική σου εξέλιξη και πορεία αλλά και να λύσεις ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο, μένοντας όμως μακριά από ευθιξία και έλλειμμα αντικειμενικότητας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιό σου στις 30.01 σε βοηθά να δράσεις γρήγορα, να ελιχθείς έξυπνα και να επικοινωνήσεις άμεσα σε ότι αφορά τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, προσοχή μόνο γιατί ο εκνευρισμός και ο υποκειμενισμός θα προκαλέσουν εντάσεις. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και τον θυμό, λόγω των ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στο φως, με κίνδυνο τις σφοδρές συγκρούσεις με το κοντινό σου περιβάλλον που θα σου κοστίσουν.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό ευνοεί ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορείς να έχεις και να σου αποδώσουν ξαφνικά κέρδη. Παράλληλα οι πιθανότητες για ένα κεραυνοβόλο έρωτα μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο είναι υπαρκτές. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Δία στον Τοξότη ευνοεί την προώθηση των ονείρων σου, καθώς μπορείς να πείσεις νέα πρόσωπα να σταθούν αρωγοί δίπλα σου, κάτι που θα είναι εξαιρετικά θετικό για εσένα. Είναι επίσης εφικτό το να λύσεις πιθανά ζητήματα με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που μπορεί να σε απασχολούσαν.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Το παρελθόν και καταστάσεις που εκκρεμούν σε απασχολούν και αυτή την εβδομάδα, έχεις βέβαια την ευκαιρία να συζητήσεις διεξοδικά αυτά τα ζητήματα, όμως θα πρέπει να μείνεις μακριά από τον έντονο συναισθηματισμό και τον υποκειμενισμό για να είναι ευνοϊκές για εσένα οι εξελίξεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 30.01 μπορεί να προκαλέσει έντονες συζητήσεις για καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που πιθανά να σε απασχολούν ακόμη, όμως για να τα αφήσεις πίσω σου καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις και με την λογική και να αφήσεις στην άκρη πιθανό υποκειμενισμό που θα προκαλέσει ζητήματα. Στις 01.02 το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς εντείνονται τα απωθημένα και οι φόβοι που πιθανά να σε ωθήσουν σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία αυτή σου την ένταση.

Στις 02.02 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό δημιουργεί ξαφνικές συνθήκες ανόδου σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η προβολή σου μπορεί να είναι έντονη, όπως επίσης πιθανό είναι να υπάρξει μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου νέα γνωριμία που θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή. Στις 03.02 το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και οι εξελίξεις να είναι άκρως θετικές για εσένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ