zodia

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 30.4-6.5.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα θα φέρει αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Κριέ η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα. Υποθέσεις που μπορεί να υπάρχουν με τράπεζες ή άλλους οργανισμούς, επενδύσεις, δάνεια ή κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτήν την χρονική συγκυρία για να κλείσεις καταστάσεις με θετικό πρόσημο για εσένα, καθώς λειτουργεί με λογική και μεθοδικότητα και αυτό θα σου επιστραφεί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συμφωνίες σε σχέση με την καριέρα σου, αφού δείχνουν οι ανώτεροί σου να αναγνωρίζουν την προσπάθεια και την εργατικότητά σου και να σε ανταμείψουν.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επηρεάζει τον γεννημένο του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να ανεβάσει την ένταση στον επαγγελματικό χώρο, καθώς πιθανά να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις απολυταρχικά και εξουσιαστικά και αυτό να φέρει αντιδράσεις. Δείξε την εργατικότητά σου και την δυναμική σου, όμως μην μπαίνεις σε δρόμους περιοριστικούς για τους άλλους γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους. Καλό είναι επίσης να προσέχεις στην προσωπική σου ζωή γιατί μπορεί να μεταφέρεις την ένταση στο ταίρι σου και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν την σχέση σου. Διοχέτευσε αυτό το ψυχικό δυναμικό σε πάθος…

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 σου δίνει έντονη διαισθητικότητα, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στον χειρισμό των οικονομικών σου αλλά και στην πραγματική αναγνώριση του εαυτού σου. Η τρυφερότητα και η κατανόηση από την πλευρά σου δεν θα λείψουν και αυτό θα γίνει αισθητό στο ταίρι ή στους γύρω σου. Καλό είναι βέβαια να μην προχωρήσεις σε οικονομικές κινήσεις αν δεν είσαι σίγουρος, γιατί εμπιστευόμενος τα λόγια των άλλων μπορεί τελικά να ζημιωθείς, λόγω της τάσης εξιδανίκευσης που δείχνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρωταγωνιστείς αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε, καθώς η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 30.04 φέρνει στο προσκήνιο τα ζητήματα των σχέσεών σου, προσωπικών και επαγγελματικών. Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω λειτουργεί βοηθητικά στο να σταθεροποιηθούν καταστάσεις και να δείξεις την διάθεση να βάλεις γερές βάσεις σε συνεργασίες και σχέση. Νέες προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ξεκαθαρίσεις πως θέλεις να οδεύσεις στην ζωή σου αλλά έχουν ακόμα τις προοπτικές για να έχουν χρονική διάρκεια. Συναισθηματικά, δείχνεις να σε ενδιαφέρει η σταθερότητα στην σχέση σου και αυτό είναι κάτι που θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, που σε βάζουν στην διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τον τρόπο που απολαμβάνεις την ζωή σου αλλά και την προσωπική σου πορεία.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί θετικά για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, καθώς  νιώθεις ότι έχεις την ψυχική δύναμη, την ενεργητικότητα και την διάθεση για δράση για να κάνεις πράγματα που θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία. Η διαίσθηση είναι έντονη και καλά θα κάνεις να την χρησιμοποιήσεις, καθώς σε οδηγεί σε μία νέα φιλοσοφία και τρόπο σκέψης. Παράλληλα νιώθεις την αισιοδοξία μαζί με την αποφασιστικότητα να συντονίζονται και να δίνουν τα καλύτερά τους χαρακτηριστικά. Θετικά μπορεί να λειτουργήσει και στην προσωπική σου ζωή ανεβάζοντας τον πόθο και τον αισθησιασμό και δημιουργώντας τις συνθήκες για να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες.

Το εξάγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 σου δίνει την διαίσθηση και την καλή διάθεση, εκδηλώνοντάς τα σε φιλικά σου πρόσωπα που μπορεί να έχουν την ανάγκη της στήριξής σου. Προσοχή μόνο σε συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σου κοστίσει. Πίστεψε στην φωνή που σου μιλάει μέσα σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας είναι πιθανό να προκύψουν αγαπημένε Δίδυμε, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 στρέφει το ενδιαφέρον σου προς αυτόν τον τομέα και είναι πιθανό να υπάρξουν υποχρεώσεις και αγγαρείες που θα πρέπει να κλείσεις. Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω δείχνει να σου δίνει την αποφασιστικότητα, την φιλοδοξία και την εργατικότητα που χρειάζεται για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι προκύψει. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι η έντονη τάση να «ταξιδεύεις» νοητά που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να υποπέσεις σε λάθη. Η λογική σου σκέψη και η υπευθυνότητά σου θα είναι τα σωστά συστατικά για να μπορέσεις να προχωρήσεις σε λύσεις που θα δώσουν θετική κατεύθυνση, τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο καθημερινού προγραμματισμού.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που πιθανά να εκκρεμούν. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε όποια συμφωνία ή συναλλαγή και αν κάνεις γιατί μπορεί το κόστος τελικά να είναι μεγαλύτερο από ότι περίμενες. Ένταση μπορεί να προκύψει με συγγενείς ή τον σύντροφο για οικονομικά θέματα γιατί δεν φαίνεται να είσαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη που έχουν πάρει. Προσπάθησε να αφήσεις την διαίσθηση και τον δυναμισμό σου να οδηγήσει τις καταστάσεις.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 σου δίνει την κατανόηση και την ευαισθησία που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Ζητήματα του παρελθόντος πιθανά να ενσκήψουν στο παρόν και να χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις. Η διαίσθησή σου είναι ο καταλληλότερος καθοδηγητής γιατί αν αφεθείς στο συναίσθημα είναι πιθανό να σφάλεις. Μην κρίνεις από τα λόγια που θα ακούσεις αλλά από τα έργα που θα δεις, η καλοπροαίρετη στάση σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να πέσεις σε παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει αγαπημένε Καρκίνε με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα. Ερωτικά ζητήματα αλλά και δημιουργικές δράσεις περνούν σε πρώτο πλάνο και έχεις τώρα την ευκαιρία να ολοκληρώσεις κύκλους και να περάσεις σε επόμενη φάση με σταθερά και αποφασιστικά βήματα. Είναι πιθανό να δεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα να βρίσκουν ενδιαφερόμενους και να υπάρχουν συνεργασίες που θα έχουν χρονική διάρκεια. Ομαδικές και συλλογικές δράσεις δείχνουν να σταθεροποιούνται, καθώς δείχνεις λογική και υπευθυνότητα στην συμπεριφορά και στην δράση σου. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι η παρούσα συνθήκη είναι ιδανική για να δεις την σχέση σου με άλλο μάτι και να προχωρήσεις, γιατί όχι, σε επισημοποίηση.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που επηρεάζει τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να λειτουργήσει εκρηκτικά σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς πιθανά να εκδηλωθούν τάσεις ανταγωνιστικές και ελέγχου που θα δημιουργήσουν συγκρούσεις. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με την λογική και να αφήσεις τον εκνευρισμό στην άκρη γιατί διαφορετικά είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις εκρήξεις που θα σου κοστίσουν. Συναισθηματικά, διοχέτευσε την τόση ένταση σε πάθος για να μπορέσεις να αποφύγεις προβλήματα και αντιπαραθέσεις.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 σου δίνει την καλή διάθεση, την κατανόηση, την αισιοδοξία και τον ρομαντισμό, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί σε φιλικές σχέσεις και παρέες που θα βρεθείς. Οι συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου περνούν σε άλλη διάσταση και δείχνεις να μπορείς να ανταποκριθείς σε ανώτερα πεδία διαλόγου. Συναισθηματικά, μπορείς να περάσεις εξαιρετικές στιγμές με το ταίρι σου, αφού ρομαντισμός και χαρά λειτουργούν εξαιρετικά και σε υποκινούν θετικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες γιατί μπορεί να μην βλέπεις ρεαλιστικά τι θέλει ο άλλος και να χάνεσαι σε παραμυθένιες σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 σηματοδοτεί εξελίξεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο για εσένα αγαπημένε Λέοντα, καθώς ζητήματα που μπορεί να υπήρχαν ή να προέκυψαν σε απασχολούν και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σου δίνεται η ευκαιρία να λειτουργήσεις αποφασιστικά και μεθοδικά και να ανταποκριθείς σε όποια δυσκολία χρειαστεί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε εργασιακό επίπεδο, που πιθανό είναι να υπάρξει η συμμετοχή και προσώπων από την οικογένειά σου. Συναισθηματικά, δείχνεις να λειτουργείς με λογική και ευαισθησία και αυτό είναι κάτι που εκδηλώνεται στο ταίρι σου, λειτουργώντας θετικά για την σχέση σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας, δίνοντάς σου την δύναμη και την αποφασιστικότητα να αλλάξεις ριζικά κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Είναι πιθανές οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, καθώς δείχνεις να θέλεις να επιβληθείς και να ασκήσεις εξουσία, κάτι που θα λειτουργήσει αρνητικά και θα δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια. Καλό θα είναι να στρέψεις την ενέργειά σου αυτή στο να αποδώσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά, αποφεύγοντας εκρήξεις και αντιπαραθέσεις που μπορεί να χαλάσουν τις ισορροπίες στον εργασιακό χώρο.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 σου δίνει την διαίσθηση και την κατανόηση να ακολουθήσεις τους σωστούς δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεχε μόνο να μην πάρεις αποφάσεις κάτω από έντονο συναισθηματισμό, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πέσεις σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Συναισθηματικά, πάθος και ρομαντισμός μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα περάσουν την σχέση σου σε άλλο επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, πρόσεχε μόνο γιατί τα φαινόμενα απατούν και η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον αλλά και με το ευρύτερο συγγενικό έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, που ωθεί την προσοχή σου στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να «συμμετέχει» στην Πανσέληνο σου δίνεται η δυνατότητα ακόμα να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση στον ερωτικό τομέα και να πάρεις αποφάσεις για την σχέση σου με λογική και υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό σου και στο ταίρι σου. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο, όπως επίσης και η αισιοδοξία που θα δείξεις, το θετικό είναι ότι αυτά συνδυάζονται με λογική σκέψη και δίνουν θετικά αποτελέσματα.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που επηρεάζει τον γεννημένο του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά στην ερωτική σου ζωή, καθώς δείχνεις να κατακλύζεσαι από πάθος και έντονο ερωτισμό και αυτό ανεβάζει την σχέση σου στα ουράνια. Δείχνεις την επιθυμία που νιώθεις αλλά εκφράζεις και τα βαθύτερά σου συναισθήματα  και αυτό λειτουργεί μεταμορφωτικά στην σχέση σου. Πρόσεχε μόνο τάσεις ελέγχου που μπορεί να εκδηλώσεις και να χαλάσεις το όμορφο κλίμα. Κράτησε όλη σου την ενέργεια για να την διοχετεύσεις σε αισθησιακές καταστάσεις και μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 σου δίνει τον απαιτούμενο ρομαντισμό αλλά και την αισιοδοξία, εκδηλώνοντάς τα στο ταίρι σου. Πλημυρίζεις από συναισθήματα και αυτό λειτουργεί ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή, δίνοντας εξαιρετική ώθηση. Μπορείς να διοργανώσεις μοναδικά ρομαντικά ταξίδια μα τον σύντροφό σου, όπου θα ανανεώσουν την σχέση σας και θα σας οδηγήσουν σε μοναδικούς πνευματικούς και παραμυθένιους κόσμους, μακριά από την ρουτίνα και ότι φθείρει μία σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Οι οικονομικοί σου πόροι και η διαχείρισή τους είναι το ζητούμενο στην παρούσα περίοδο αγαπημένε Ζυγέ, με την Πανσέληνο τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 να αναδεικνύει οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να λύσεις. Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, σου δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσεις το κλείσιμο λογαριασμών και εκκρεμοτήτων που μέχρι τώρα πιθανά να σε ταλαιπωρούσαν, δρώντας με σοβαρότητα και ψύχραιμη σκέψη. Δεν αποκλείεται ακόμα πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον να σταθούν δίπλα σου και να σε στηρίξουν οικονομικά και ηθικά. Συναισθηματικά, η ασφάλεια και η αυτοπεποίθηση που νιώθεις βγαίνει και στην σχέση σου, κάτι που λειτουργεί ευνοϊκά και δίνει σταθερότητα.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που επηρεάζει τον γεννημένο του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει έντονες εκρήξεις λόγω του καταπιεσμένου θυμού και των απωθημένων που μπορεί να έχεις και οι συγκρούσεις με το οικογενειακό περιβάλλον προβλέπονται να είναι σφοδρές αν δεν μπορέσεις να τιθασεύσεις  την ορμητικότητα και την νευρικότητα που πιθανά να σε διακατέχει. Καλό είναι επίσης να καταλαγιάσεις τις έντονες τάσεις ελέγχου και επιβολής που εκδηλώνεις γιατί είναι βέβαιο ότι οι αντιδράσεις θα είναι μεγάλες και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να φτάσουν στα άκρα.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 σε βοηθά να εκδηλώσεις κατανόηση σε συναδέλφους ή σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η διαίσθηση και ο έντονος συναισθηματισμός σου δίνει την δυνατότητα επίσης να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ευκολία απωθημένα και φόβους που μπορεί να έχεις, βρίσκοντας διέξοδο στην προσευχή, στον διαλογισμό, στην ψυχολογία. Συναισθηματικά, δείχνεις στο ταίρι σου ρομαντισμό και πόθο και αυτό βελτιώνει την σχέση σας σε καθημερινό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 30.04 σε χρήζει πρωταγωνιστή της εβδομάδας αγαπημένε Σκορπιέ και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες. Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω, προσδίδει λογική σκέψη, σταθερότητα στις αποφάσεις και μετρημένα αλλά καθαρά λόγια, κάτι που θα λειτουργήσει θετικά και θα δημιουργήσει γερά θεμέλια για την πορεία των σχέσεών σου εν γένει. Νέες συνεργασίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, πιθανά στο εμπορικό κομμάτι ή στην επικοινωνία, που μπορούν να δώσουν τα μέγιστα, σε περίπτωση που δείξεις σοβαρότητα και εργατικότητα. Συναισθηματικά, μία σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου θα κλείσει θέματα που μπορεί να υπήρχαν και θα έρθει στην σχέση σας η σταθερότητα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν για τα επόμενα χρόνια στην ζωή σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονη δραστηριότητα και οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Ο δυναμισμός και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο σε συνδυασμό με την διαίσθηση που διαθέτεις μπορεί να σε οδηγήσει σε εξαιρετικές συμφωνίες που πιθανά να αποδώσουν οικονομικά. Προσοχή μόνο χρειάζεται οι έντονες τάσεις επιβολής αλλά και το άγχος που πιθανά να λειτουργήσουν ανασταλτικά.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 κλείνει την εβδομάδα με όμορφη και ρομαντική διάθεση, καθώς δείχνεις την διάθεση να μην χαλάσεις το χατίρι του συντρόφου σου και να προσπαθήσεις να περάσεις μαζί του έντονες ερωτικές στιγμές, που θα απογειώσουν την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες, καλό όμως είναι να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα και να δώσεις χρόνο σε πρόσωπα και καταστάσεις να εξελιχθούν, ώστε να δεις την πραγματικότητα ξεκάθαρα. Τάσεις ωραιοποίησης μόνο απογοήτευση θα φέρουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος έρχεσαι «αντιμέτωπος» αγαπημένε Τοξότη, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα και πληγές που κρύβεις μέσα σου. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα,  δίνοντάς σου εν τέλει συναισθηματική σταθερότητα, λογική αλλά και αποφασιστικότητα για να αφήσεις πίσω σου ότι σε βαραίνει. Ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας μπορεί ακόμα να προκύψουν που θα κληθείς να λύσεις, όμως με υπευθυνότητα και εργατικότητα μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Συναισθηματικά, συναίσθημα και λογική συμβαδίζουν αρμονικά και η ασφάλεια που νιώθεις μέσα σου βγαίνει και στο ταίρι σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σου δώσει έντονη ψυχική δύναμη για να μπορέσεις να δεις μέσα σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ηθικές σου αξίες. Χρειάζεται επίσης προσοχή σε έξοδα που μπορεί να υπάρξουν και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Συναισθηματικά, θα πρέπει να προσπαθήσεις να περιορίσεις έντονες κτητικές τάσεις και ανασφάλειες που νιώθεις γιατί δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις διαφορετικά τις αντιπαραθέσεις και τους έντονους καυγάδες. Θα ήταν ιδανικό ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματά σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 φέρνει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, που συνδυάζονται αρμονικά με την τρυφερότητα και έτσι είναι εύκολο για εσένα να προσφέρεις στον σύντροφό σου όλη σου την αγάπη και ενδιαφέρον. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε επαγγελματικές και οικονομικές αποφάσεις γιατί η κατανόηση και η καλή προαίρεση που μπορεί να δείξεις δεν θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και στο τέλος να απογοητευτείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με το φιλικό σου περιβάλλον, τις ομαδικές δραστηριότητες που έχεις αλλά και τους στόχους που μπορεί να έχεις θέσει φέρνει η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, όπου ο Κρόνος από το ζώδιό σου σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά μέσα σου, τι σε εκφράζει σαν προσωπικότητα και με ποιους θέλεις να προχωρήσεις. Η ερωτική σου ζωή επίσης έρχεται στο προσκήνιο και ήρθε η στιγμή να δείξεις στον σύντροφό σου ότι παίζει σημαντικό και σταθερό ρόλο στην ζωή σου. Φίλοι προσφέρονται να σε στηρίξουν για να επιτύχεις τα οράματα που θέλεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνεργασίες που να έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στο ζώδιό σου, επηρεάζει τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να σε κάνει ανταγωνιστικό και κυριαρχικό προς το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, κάτι που θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και οι συγκρούσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν. Προσπάθησε να στρέψεις αυτή σου την ενέργεια στο να κυνηγήσεις καταστάσεις ή συμφωνίες που θα βελτιώσουν τις παρούσες συνεργασίες, παρά να προσπαθήσεις να επιβληθείς με λάθος τρόπο στους γύρω σου. Συναισθηματικά, καλό είναι να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις στο ταίρι σου και να αποβάλεις ανασφάλειες και ζήλια που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 βγάζει τον έντονο δημιουργικό και επικοινωνιακό παράλληλα εαυτό σου, καθώς είναι εξαιρετική ευκαιρία να προωθήσεις τα δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σου σχέδια. Συναίσθημα και επικοινωνία συνεργάζονται εξαιρετικά και μπορείς να εκφράσεις με τρυφερότητα και ρομαντισμό ότι έχεις ανάγκη στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε νέες γνωριμίες που πιθανά να υπάρξουν, καθώς μπορεί να εξιδανικεύεις τα πρόσωπα και η απογοήτευση να καραδοκεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικά ζητήματα σε επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια, με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 να σε καλεί αγαπημένε Υδροχόε να κλείσεις καταστάσεις που επηρεάζουν αυτούς τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω στην Πανσέληνο σε ωθεί στο να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις από το παρελθόν που σε πλήγωσαν και να προχωρήσει με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά την καριέρα σου αλλά θα σταθεροποιήσει επίσης τις σχέσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο. Συναισθηματικά, πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να έρθουν και πάλι στην ζωή σου και να ζητήσουν μία νέα ευκαιρία. Η ωριμότητα και η ξεκάθαρη σκέψη που σε διακρίνουν δεν θα επιτρέψουν στο να γίνουν λάθος επιλογές.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να ξεσηκώσει μέσα σου θύελλα συναισθημάτων αλλά και να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή λόγω τραυμάτων από παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν επουλωθεί. Καλό είναι να διοχετεύσεις όλη σου αυτή την ενέργεια σε ψυχική δύναμη και αποφασιστικότητα για να αφήσεις πίσω σου ότι σε πλήγωσε, παρά να ανακυκλώνεσαι εμμονικά σε καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Προσοχή στην καθημερινότητα και στην εργασία, γιατί συναισθηματισμός και θυμός μπορεί να λειτουργήσει εκρηκτικά.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.05 σε βοηθά στο να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να νιώσεις όμορφα. Είναι αλήθεια ότι η διάθεση για κατανόηση και η ευαισθησία που εκδηλώνεις λειτουργούν ευεργετικά στις οικογενειακές αλλά και προσωπικές σου σχέσεις. Συναισθηματικά, μπορείς να προγραμματίσεις μία μοναδική βραδιά για δύο που θα μπορέσεις να απολαύσεις την ασφάλεια και την ζεστασιά του συντρόφου σου.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, ανοίγει την εβδομάδα δυναμικά αγαπημένε μου Ιχθύ και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της ζωής σου και για επιμορφωτικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η σοβαρή και η υπεύθυνη σκέψη και αντιμετώπιση που δείχνεις είναι γεγονός ότι λειτουργεί βοηθητικά στο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και φιλοδοξία για να επιτύχεις σε ότι επιλέξεις. Νομικά ζητήματα ακόμα είναι πιθανό να κλείσουν και αυτό θα γίνει με δίκαιο και ηθικό τρόπο. Συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανό να θέσεις από κοινού στόχους για μία νέα πορεία με το ταίρι σου, που θα σας γεμίσει ασφάλεια και αισιοδοξία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πιθανές που θα ανεβάσουν το κέφι σου και θα σε κάνουν να νιώσεις σιγουριά.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά στο επίπεδο των στόχων που έχεις στην ζωή σου και να σε γεμίσει με ψυχική δύναμη και ενεργητικότητα να κυνηγήσεις τα οράματά σου με ένταση. Προσοχή μόνο σε εντάσεις και τάσεις εξουσιαστικές που δείχνεις μπορεί να δείξεις σε φιλικά σου πρόσωπα και να δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ σας.

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 06.05 σου δίνει την ενσυναίσθηση αλλά και την διαίσθηση για να λειτουργήσεις θετικά προς την επίτευξη των στόχων σου. Η τρυφερότητα και η ευαισθησία που εκδηλώνεις γίνονται έντονες στις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις αλλά και στις φιλικές σου σχέσεις και δίνεις την κατανόηση και την συμπαράστασή σου σε όποιον την χρειαστεί. Συναισθηματικά, ο ρομαντισμός και το συναίσθημα ξεχειλίζουν και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες γιατί πιθανά… τα φαινόμενα να απατούν. Δώσε χρόνο για να δεις πιο καθαρά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ