Τί προβλέπουν τα άστρα από 26.12.2016 – 1.1.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Πάτε ψηλά στα αστέρια! Έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσετε πραγματικά εκεί, να απογειωθείτε στην καριέρα σας, καθώς η Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας ενισχύει την κοινωνική άνοδο και την πρόοδο. Είστε υπεύθυνοι και ρεαλιστές, κάνετε αργά, προσεκτικά βήματα και ένα ορθολογιστικό πλάνο. Είτε θέλετε περισσότερη αναγνώριση στον τομέα σας, είτε μια από καιρό αναμενόμενη αύξηση ή μια ηγετική θέση, μια υπολογιστική και μετρημένη προσέγγιση θα σας πάει μπροστά. Δημιουργείτε μια πιο στενή σύνδεση με το αφεντικό σας ή έναν πελάτη σας ή βρίσκετε το σωστό σύμβουλο για την επιχείρησή σας. Παίρνετε το προβάδισμα με τη βοήθεια ώριμων και έμπειρων ατόμων, που σας δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας και νέες ιδέες με την τεχνογνωσία τους. Κάνετε νέα μακροπρόθεσμα σχέδια και θέτετε τις πρωτόγνωρες ιδέες σας σε δράση.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο δέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, θα μπορούσε να σας φέρει επευφημίες για όλο αυτό το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα των τελευταίων μηνών. Αν οι άλλοι δεν αναγνώριζαν τη συμβολή σας σε ένα έργο, τώρα λαμβάνετε επαίνους, καθώς παρουσιάζετε τη δουλειά σας εντυπωσιάζοντας με τη δημιουργικότητά σας και τη φαντασία σας. Γίνεστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι με τους συναδέλφους σας κι αυτό σας κάνει να νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Ο Ποσειδώνας σάς βοηθά να έρθετε σε μια πιο οικεία επαφή με τα άτομα στο χώρο της εργασίας σας, νιώθετε πιο κοντά όλους όσους σας περιβάλλουν. Ίσως και να προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας για ένα σημαντικό έργο και με αυτόν τον τρόπο σταθεροποιείτε τη θέση σας σε μια ομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε ένα φιλοσοφικό σταυροδρόμι, προσπαθείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Αναζητάτε τη διεύρυνση των οριζόντων σας και την ανώτερη συνειδητότητα μέσα από ένα βιβλίο ή μιλώντας με άτομα σοφά και με εμπειρίες. Αισθάνεστε έτοιμοι να μάθετε κάτι νέο, για να γνωρίσετε βαθύτερα τον εαυτό σας και να αποσαφηνίσετε τα μεγάλα οράματά σας. Ίσως γυρίσετε πίσω στα μαθητικά σας χρόνια κάνοντας εγγραφή σε ένα σεμινάριο ή πάρετε μια πιστοποίηση ή επιλέξετε έναν νέο σύμβουλο για την επιχείρησή σας, στηριζόμενοι στις ώριμες συμβουλές του. Μπορεί ακόμα και να κληθείτε να διδάξετε σε ένα θέμα για το οποίο είστε εμπειρογνώμονες. Η διάθεσή σας θα είναι λίγο βαριά, έτσι καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με υπαρξιακά ερωτήματα, θυμηθείτε να απολαύσετε τη χαρά και τον ενθουσιασμό που μπορούν να σας προσφέρουν ένα ταξίδι και λίγη περιπέτεια.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον ένατο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σας επισημαίνει: Όσο μεγαλύτερο το ρίσκο, τόσο περισσότερες θα είναι οι απολαβές. Βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να πάει μακρύτερα, αναζητήστε νέες εμπειρίες. Από την εκμάθηση νέων φιλοσοφιών μέχρι το ταξίδι των ονείρων σας, εκμεταλλευτείτε αυτήν τη σπάνια ευκαιρία που σας χαρίζει το σύμπαν, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ίσως έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από κάποιον που ζει μακριά σας και είχατε να τον δείτε καιρό. Αυτό το άτομο θα είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο, που θα σας καλωσορίσει και πάλι στη ζωή του. Μπορεί ακόμα να αποπερατώσετε μια ημιτελή γνώση ή να πάρετε επιτέλους πτυχίο ή μια πιστοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποια εμπόδια πρέπει να υπερπηδήσετε στη σχέση σας και τις συνεργασίες σας; Η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, συνιστά να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε ένα θέμα που σας έχει φέρει στα όριά σας. Ίσως να νιώθετε περισσότερο ευάλωτοι συναισθηματικά στη σχέση σας ή ανησυχείτε ότι ο σύντροφός σας κρύβει ένα μυστικό. Ίσως αισθάνεστε σαν να υπάρχει μια ανισορροπία στο πώς διαθέτετε τα μετρητά σας ή στο πώς συμβάλετε από κοινού με τον αγαπημένο σας στα έξοδα ή ακόμα σκέφτεστε τι θα κάνετε με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Στη δουλειά σας μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε επωμιστεί ένα βαρύ φορτίο και ευθύνες, ενώ όλοι οι άλλοι αποποιούνται των υποχρεώσεών τους. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μη συγκρουστείτε εκδηλώνοντας κακεντρέχεια και σκληρότητα, προσεγγίστε αυτήν την κατάσταση με ένα λογικό, ώριμο τρόπο. Μόλις δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, το πρόβλημα θα επιλυθεί, ενδεχομένως και υπέρ σας.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον όγδοο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σάς ζητά να διασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους θα συζητήσετε είναι διατεθειμένοι να φτάσουν τις συνομιλίες σας στα βάθη που ποθείτε. Παράλληλα, θα πρέπει να σκεφτείτε ενδελεχώς τρόπους για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο πίσω στο όνομα της αξιολόγησης της οικονομικής και επαγγελματικής προόδου σας. Βεβαιωθείτε ότι ο δρόμος που ακολουθείτε σας οδηγεί στο φως. Στη συνέχεια, χωρίς να βιάζεστε και με αργά βήματα, αναπτύξτε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση σας παίρνει μια απότομη στροφή, βλέπετε τα πράγματα πιο ώριμα και σοβαρά, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Είτε στην αγάπη ή στις συνεργασίες σας, νιώθετε την επιθυμία να θέσετε νέα όρια και κανόνες, ίσως κληθείτε να λογοδοτήσετε στον εαυτό σας για τις ενέργειές σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσετε, δείτε το ως ευκαιρία να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, σκεπτόμενοι τα λάθη και τις παραλείψεις σας και διορθώνοντάς τα. Γαλουχείστε τη σχέση σας, καλλιεργήστε νέες επαγγελματικές συμμαχίες, που θα επιταχύνουν πραγματικά την ανάβασή σας στη σκάλα της επιτυχίας. Εκτός αυτού, θα έχετε κάποιον να σας επισημάνει το λάθος βήμα, ενώ αναρριχείστε προς την κορυφή.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον έβδομο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σας βοηθά να σφυρηλατήσετε έναν πιο ισχυρό συναισθηματικό δεσμό με κάποιον/α που σας πλήγωσε στο παρελθόν. Δεν πρέπει να είστε ανενεργοί, διεκδικήστε και πάλι το αντικείμενο του πόθου σας, ζητήστε «συγνώμη» αν είστε υπαίτιοι για αυτήν την κατάσταση. Κατοχυρώστε την εργασία σας, διαφορετικά κάποιος άλλος μπορεί να σας κλέψει τη δόξα. Μην υποθέσετε ότι και οι άλλοι είναι νομότυποι ή έχουν ηθικές αξίες όπως κι εσείς. Εάν είναι απαραίτητο, απευθυνθείτε σε ένα δικηγόρο για τα πνευματικά δικαιώματα ή κατοχυρώστε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την ιδέα σας. Η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας σας είναι και θέμα οικονομικής ασφάλειας. Θα μπορούσε επίσης να παρουσιαστεί μια νέα συμφωνία ή προσφορά. Μη βιαστείτε! Αφήστε το χρόνο να κυλίσει για να σκεφτείτε, αφού προηγουμένως θέσετε σημαντικά ερωτήματα.

ΛΕΩΝ

Ώρα να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες για βέλτιστη υγεία. Η Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σάς ζητά να γίνετε πιο συνεπείς και πειθαρχημένοι με το καθημερινό πρόγραμμά σας και τις διατροφικές σας συνήθειες, για να έχετε ευεξία και καλή υγεία. Ακολουθήστε μια ρουτίνα ή μια διατροφή που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη σωματική σας ενέργεια και θα σας κρατήσουν υγιείς. Υπάρχει μια αδιαμφισβήτητη σχέση ανάμεσα στο σώμα και το μυαλό σας, έτσι λάβετε υπόψιν σας κατά πόσο σας οδηγεί στη σωματική καταπόνηση το άγχος σας. Δοκιμάστε να κάνετε διαλογισμό ή να ακούσετε χαλαρωτική μουσική για ηρεμία, αλλάξτε ρυθμό στην καθημερινή σας ζωή, ακόμα και τις συνήθειες του ύπνου σας ή ξεκινήστε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο, σε λίγο καιρό θα δείτε μεγάλη διαφορά στη δύναμη και τη ζωτικότητά σας.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον έκτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σάς βοηθά να ανακτήσετε τη χαμένη δύναμή σας, να βρείτε τρόπους για να κάνετε την εργασία σας πιο παραγωγική και τη ζωή σας πιο λειτουργική. Ακόμη και ένα λεπτό μόνοι, θα καθαρίσει το μυαλό σας από τις απαισιόδοξες σκέψεις σας. Προσκαλέστε ένα συνάδελφο έξω για φαγητό ή ποτό, αγοράστε απλά πράγματα για να ομορφύνετε το σπίτι ή το γραφείο σας, εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές ιδέες και την έμπνευση που σας χαρίζει το σύμπαν για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Μήπως έχετε καθυστερήσει καιρό ένα γενικό τσεκάπ; Μην περιμένετε να έχετε πρόβλημα, για να επισκεφτείτε το γιατρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γίνεστε ο καλλιτέχνης, μαγεύετε τους άλλους! Η Νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο τη σοβαρή και πειθαρχημένη πλευρά σας, λαμβάνετε επαίνους για τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητές σας. Παίρνετε όμως αρκετά σοβαρά τα ταλέντα σας; Αφιερώστε μερικές ώρες κάθε εβδομάδα για να σκεφτείτε λογικά και ξεκάθαρα τι μπορείτε να κάνετε για να προβάλετε την πολυτάλαντη προσωπικότητά σας, πώς θα έχετε αναγνώριση από τον έξω κόσμο. Ίσως κάνετε τα εγκαίνια μιας νέας επιχείρησης ή ένα live show ή μια συμφωνία που σας υπόσχεται χρήμα και κοινωνική άνοδο. Γιατί να μην έχετε υψηλούς στόχους; Ανασκουμπωθείτε και προβάλετε τα ταλέντα σας. Αν η αγάπη δεν έχει εξέχουσα θέση στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα, ασχοληθείτε με τη δημιουργικότητά σας, όλοι θα σας χειροκροτήσουν.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον πέμπτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σας κάνει κάπως τολμηρούς στα λόγια, κάνετε αστεία και πειράγματα, ίσως να είστε λίγο παραπάνω φλύαροι από το συνηθισμένο. Οι παράτολμες ενέργειες και οι μεγάλες δηλώσεις τιμωρούνται από τα αστέρια, έτσι φροντίστε να είστε συγκρατημένοι, σκεφτείτε προτού μιλήσετε. Δε χρειάζεται να είστε υπερβολικά διεκδικητικοί στην αγάπη ή να φτάνετε σε ακρότητες ή ακόμα και γελοιότητες για να τραβήξετε τα βλέμματα. Σκέφτεστε καιρό τώρα έναν/μία πρώην; Έχετε μεγάλη έμπνευση και φαντασία, έτσι χρησιμοποιήστε τις προς όφελός σας. Μόνο μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, τα λάθη δεν επιτρέπονται.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητάτε την αποκλειστικότητα και τη σταθερότητα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θέλετε να είστε κοντά στους αγαπημένους σας, ακόμα και αν είστε μακριά από την οικογένειά σας κάνετε το παν για να δείτε ο ένας τον άλλον. Μην υποτιμάτε το πόση σημασία έχει η επικύρωση των συναισθημάτων σας για τους άλλους, είτε αυτό αφορά ένα μέλος της οικογένειάς σας ή τον αγαπημένο σας. Ίσως έχετε έντονη κοινωνική δραστηριότητα στο σπίτι σας, αλλά μπορεί να αγχωθείτε με τους πολλούς επισκέπτες ή ακόμη φιλοξενώντας κάποια άτομα. Ο τέταρτος οίκος κυβερνά τα ακίνητα, έτσι έχετε τα κίνητρα για την ανοικοδόμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή ακόμα κάνοντας πώληση ή αγορά ακίνητης περιουσίας.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον τέταρτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σάς βοηθά να επανασυνδεθείτε με χαμένους φίλους και συγγενείς ή να δώσετε τα χέρια σε μια σύγκρουση. Αν ένα από τα πλησιέστερα και πιο αγαπητά πρόσωπα στη ζωή σας έχει απομακρυνθεί, πάρτε την πρωτοβουλία, πλησιάστε το και πείτε κάτι. Το σύμπαν σάς βοηθά επίσης να εκφράσετε άμεσα τις ανάγκες σας στα οικεία προς εσάς πρόσωπα. Η ίδια λογική ισχύει και για τους συγκατοίκους σας και κάθε φιλοξενούμενο, που θα θέλατε να είναι σε ένα ξενοδοχείο αντί στο σπίτι σας. Αν ένας συγκεκριμένος τομέας της ζωής σας παραπαίει, δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία και ηρεμία, αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στη σωστή σειρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μια τολμηρή ιδέα ή γνώμη; Η εκφραστικότητα και η ευγλωττία σας είναι τα πιο δυνατά σας σημεία, χάρη στη Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Τώρα είστε άμεσοι και ευθείς στην επικοινωνία σας, μιλάτε ξεκάθαρα και δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό να πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Το πάθος στα λόγια σας και η παρουσία σας θα προσελκύσουν πολλά νέα άτομα δίπλα σας, ελίτ ανθρώπους που σας βοηθούν με τις ιδέες τους να αναρριχηθείτε στη σκάλα της επιτυχίας. Ίσως ακόμη και να σας ζητηθεί να μιλήσετε δημοσίως ή να παρουσιάσετε τις ιδέες σας σε ένα ακροατήριο. Αν είστε συγγραφέας ή ασχολείστε με τα media, αφιερώνετε το χρόνο σας στην ανάπτυξη των ιδεών σας, τις οποίες εκθέτετε στο κοινό. Συμβουλή: Απλά μη μιλάτε σαν να κάνετε προεκλογική εκστρατεία, αφήστε χώρο για τη γνώμη και τις ιδέες των άλλων ανθρώπων.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον τρίτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, κάνει το μυαλό σας να ταξιδεύει με τα φτερά της φαντασίας, έχετε μια απαισιόδοξη διάθεση, ίσως νιώθετε ότι κάποιος ή κάτι σας περιορίζει να πείτε αυτό που σκέφτεστε. Το μυαλό σας τριγυρνά στη σκληρή πραγματικότητα των προβλημάτων σας, αλλά λειτουργώντας με ωριμότητα και λογική, θα μπορούσατε να βρείτε πρακτικές λύσεις. Ίσως επίσης νιώθετε αποθαρρυμένοι από τη ζωή, κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν κάνετε πραγματικά τίποτα γι’ αυτό. Έχετε επίσης μια περιέργεια να μάθετε το κάθε τι, αλλά και μια ριψοκίνδυνη διάθεση για φλυαρία με άτομα των οποίων οι προθέσεις δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες. Δεν ξέρετε τι σκέφτονται και τι ακούνε οι άλλοι, έτσι λάβετε υπόψη σας ότι «η σιωπή είναι χρυσός».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε υπόλογοι των ενεργειών σας όσον αφορά την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Η Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς χαρίζει ένα καθαρό και λογικό μυαλό για να βάλετε σε τάξη την οικονομική σας κατάσταση. Αναλύετε τις συνήθειες των δαπανών σας μέσα από το φακό των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Ίσως προσλάβετε έναν έμπιστο σύμβουλο για την επιχείρησή σας, κάποιον που με τις γνώσεις του μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε ρεαλιστικά και λογικά το οικονομικό μέλλον σας. Όπως η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, αλλά όχι εν μία νυκτί. Να είστε ρεαλιστές όσον αφορά στην κατάσταση των οικονομικών σας, είναι το πρώτο βήμα για να νιώσετε ασφάλεια.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο δεύτερο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σας χαρίζει έμπνευση και φαντασία για να βρείτε τρόπους να έχετε περισσότερα χρήματα, αλλά παράλληλα σάς ζητά μια επιμελή και ειλικρινή επανεκτίμηση του προϋπολογισμού σας. Μήπως δεν κερδίζετε όσα θα θέλατε; Ίσως ήρθε η ώρα να γίνετε πιο ενεργητικοί. Μία από τις δημιουργικές ιδέες σας, για παράδειγμα, θα μπορούσε να αποδειχθεί αρκετά προσοδοφόρα. Μη φοβάστε να πιστέψετε στην αξία σας, ειδικά αν είστε στο τρέξιμο για μια νέα θέση εργασίας ή ακόμα για την επανεξέταση του μισθού σας. Μην αφήνετε τους άλλους να καρπωθούν τα οφέλη. Είναι η άνοδος στη σταδιοδρομία σας και τα μεγάλα όνειρά σας που σας δίνουν το έναυσμα για να κάνετε πράξη τους φιλόδοξους στόχους σας, έτσι εντυπωσιάστε το αφεντικό σας με την αξία σας και την αποδοτικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε στο προσκήνιο! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θέτει σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες έναντι των αναγκών των άλλων. Είτε σας αρέσει είτε όχι, όλα τα μάτια είναι πάνω σας! Η παρουσία σας είναι βαρύνουσα και ασκεί σημαντική επιρροή στους γύρω σας, έτσι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις ενέργειές σας, να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Το σύμπαν ανταμείβει τις τολμηρές απόψεις, μόνο αν είναι ηθικές και λογικές. Το φεγγάρι σάς υπενθυμίζει ότι είναι ώρα να επικεντρωθείτε στους μεγάλους στόχους σας, να πάρετε το προβάδισμα κατευθύνοντας τις προσπάθειές σας σε στόχους που πραγματικά έχουν σημασία στη ζωή σας. Κυνηγάτε τις ηγετικές θέσεις, μπορεί να κάνετε νέες συνεργασίες ή να συναντήσετε αναπάντεχα την αγάπη. Ακόμη και αν δε δείτε τώρα μια αλλαγή, σε βάθος χρόνου οι προσπάθειές σας θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία και την ευτυχία.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο ζώδιό σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μια μελαγχολική και απαισιόδοξη διάθεση, ενώ θέλετε να εξορμήσετε για ένα νέο ξεκίνημα, κάνετε σκληρή αυτοκριτική. Ίσως ακόμα γίνετε λίγο ανταγωνιστικοί στην προσπάθειά σας να επιβάλετε τις απόψεις και τις ιδέες σας ή για να έχετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας. Η έμπνευση και η φαντασία σας είναι αξιόλογες, οπότε μοιραστείτε τις ιδέες σας εάν αισθάνεστε την ανάγκη να μιλήσετε. Έχετε καιρό να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας; Είτε πρόκειται για ένα σύντομο τηλεφώνημα ή ένα δείπνο έξω, να είστε πλήρως παρόντες. Ακόμα καλύτερα, αφήστε τις εργασίες και τις υποχρεώσεις σας και μιλήστε πρόσωπο με πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε την ανάγκη να βοηθήσετε και να προσφέρετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί το συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας. Να είστε συμπονετικοί και φιλεύσπλαχνοι, αλλά προσέξτε μη δημιουργήσετε νοσηρά εξαρτώμενες σχέσεις, δείτε τα πράγματα ήρεμα και λογικά και μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Απλά μην ξεχάσετε να επεκτείνετε την ίδια υποστήριξη και στον εαυτό σας. Έχετε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και ευσυγκίνητη διάθεση τώρα, αλλά να θυμάστε: αξίζετε κι εσείς φροντίδα και ηρεμία πρώτα απ’ όλα. Δε χρειάζεται να γίνετε θύμα και μάρτυρας. Τώρα αποσύρεστε για λίγο από την κοινωνική ζωή, απολαμβάνετε τη μοναξιά σας, παρέα με τον εαυτό σας, για να σκεφτείτε πού χρειάζεται να κάνετε μια αλλαγή. Κάθε ταξίδι ξεκινά με το πρώτο βήμα.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο δωδέκατο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σάς κάνει να βυθίζεστε στη θλίψη σας και τις απαισιόδοξες σκέψεις σας, προσπαθείτε να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα του παρελθόντος. Το σύμπαν σάς σπρώχνει σε ένα μονοπάτι, όπου στο βάθος του ορίζοντα βλέπετε φως. Θα χρειαστεί χρόνος για να ανακάμψετε συναισθηματικά από μια παλιά προδοσία, αλλά στο τέλος οι πληγές θα επουλωθούν. Μιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε ή καταγράψτε νοερά τα συναισθήματά σας, αποσαφηνίζοντας τι σας κρατάει πίσω από την ευτυχία. Η δημιουργικότητά σας είναι επίσης στο απόγειό της, έτσι αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει τα μεγαλύτερα αριστουργήματα και δείτε το άγχος σας να φεύγει μακριά.

ΙΧΘΥΣ

Μήπως χρειάζεται να θέσετε νέα όρια και κανόνες σε μια φιλία; Η Νέα Σελήνη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σάς βοηθά να ρίξετε μια πρακτική και λογική ματιά στις φιλίες σας. Σίγουρα δεν μπορείτε να κόψετε εύκολα τις γέφυρες, αλλά ακόμη και αν αισθάνεστε άβολα, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε τις διαχωριστικές γραμμές. Για παράδειγμα, πείτε σε κάποιον ότι δεν μπορείτε να ανεχτείτε τα κουτσομπολιά για έναν κοινό φίλο σας ή εκδηλώστε τη συναισθηματική δυσφορία σας σχετικά με μια παρελθούσα κατάσταση. Εάν ένα ομαδικό έργο πάει στραβά, αποσαφηνίστε τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες του καθενός. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε αν είστε όλοι στην ίδια πλευρά.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον ενδέκατο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σας δίνει τα κίνητρα να συνεργαστείτε και να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες τις οποίες είχατε εγκαταλείψει. Αναμιγνύεστε στη συλλογική δράση, βρίσκεστε με παλιούς φίλους αλλά και νέους ανθρώπους, που δε φοβούνται να μοιραστούν τις ιδέες τους μαζί σας. Με τον Άρη όμως, ίσως είναι δύσκολη η συναίνεση, καθώς θα πρέπει να αγωνιστείτε για να χτίσετε μια ατμόσφαιρα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης. Ευτυχώς, η αρμονική όψη του κυβερνήτη σας του Ποσειδώνα, εμποτίζει την καρδιά σας με συμπόνια και κατανόηση, πράγμα το οποίο βοηθά στην αποκατάσταση της αρμονίας και πάλι, αλλά μπορεί να χρειαστεί να αποσαφηνίσετε αν είστε στην ίδια σελίδα με κάποιους φίλους σας ή ομάδες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ