Τί προβλέπουν τα άστρα από 3.10 έως 9.10.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Τα αντίθετα έλκονται, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε τη στενή σχέση που επιθυμείτε; Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, διατηρεί τη φλόγα του πάθους ζωντανή διαμέσου της επικοινωνίας. Γενικά, τις επόμενες τρεις εβδομάδες αναμένετε να κάνετε περισσότερες οικείες συζητήσεις σε όλες τις σχέσεις σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτό σημαίνει ότι αναζωπυρώνονται τα πράγματα στη σχέση σας, μιλώντας με ειλικρίνεια και μέσα από την καρδιά σας. Αν είστε μόνοι, θα έχετε πολλές επιτυχίες στην προσπάθειά σας να βρείτε ένα νέο σύντροφο τώρα. Η σεξουαλική χημεία είναι βέβαια σημαντική, αλλά τίποτα δε σας εξιτάρει τόσο, όσο μια ήρεμη συνομιλία που διεγείρει το μυαλό σας.

Δύσκολα θα ισορροπήσετε την εργασία και την προσωπική σας ζωή, καθώς ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας βρίσκεται σε ένα αγχωτικό τετράγωνο με τον Δία. Ίσως κάποιος συνεργάτης σας ή ακόμα και ο αγαπημένος σας γίνουν αιτία να πέσει η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητά σας στην εργασία σας. Ένα επαγγελματικό θέμα σάς δημιουργεί πίεση, καθώς καθίσταται δύσκολο να το διεκπεραιώσετε και δε λαμβάνετε τη βοήθεια που αναζητάτε. Ίσως πάλι αντιμετωπίσετε έναν απαιτητικό πελάτη ή μια υποχρέωση που σας αγχώνει ή σωρούς ημιτελών έργων. Νιώθετε εκνευρισμένοι, παρά τις γενναίες προσπάθειές σας να συμπεριφερθείτε επαγγελματικά. Ακυρώστε οποιεσδήποτε μη επείγουσες επαγγελματικές συναντήσεις και αναθέστε σε τρίτους κάποιες από τις υποχρεώσεις σας, αν είναι δυνατόν. Φροντίστε να είστε αξιόπιστοι και μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις, που κατά βάθος ξέρετε ότι δύσκολα θα φέρετε εις πέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε για λίγο στην άκρη την κοινωνική ζωή και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας! Ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της υγείας, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, σας ζητά να μην πείτε «ναι» σε όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις που θα έχετε. Σίγουρα είναι δελεαστική οποιαδήποτε πρόταση για διασκέδαση, αλλά αν είστε εξαντλημένοι ή καταπονημένοι, δε θα το ευχαριστηθείτε. Απέχετε από τα πολλά ποτά, τα αναψυκτικά και πείτε «ναι» στην τακτική άσκηση. Κάντε την άσκηση τακτική ρουτίνα και θα δείτε θετικά αποτελέσματα στην ευεξία σας. Και δώστε στον εαυτό σας το πολυτιμότερο δώρο όλων: Ελεύθερο χρόνο για ψυχική ανάκαμψη και ηρεμία. Επιλέξτε τις λέξεις σας προσεκτικά, ακόμα και αν είστε ειλικρινείς, διαφορετικά θα δείτε την οργή των άλλων.

Με τον Άρη στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Δία, οι εμπρηστικές δηλώσεις σας θα απομακρύνουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί εσείς να θέλετε τώρα να μάθετε την αλήθεια, αλλά οι άνθρωποι δε θα μπορούν να σας το ανταποδώσουν, τα λόγια σας είναι φωτιά! Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να καταγράψετε τις ιδέες σας, αλλά να μη μιλήσετε, αφήστε το για την άλλη εβδομάδα. Με την ίδια λογική, αν δεν μπορείτε να αποδεχτείτε μια μεγάλη αλήθεια, τότε μη ζητήσετε από τους ανθρώπους να σας μεταφέρουν τις απόψεις τους. Μια συμβουλή: αν δεν έρθετε σε επαφή με την αγάπη σας ή βλέπετε μειωμένο το ενδιαφέρον του/της, κάντε υπομονή. Μην τον/την κατακλύζετε με πολλά μηνύματα για να συναντηθείτε, θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπάτε την κοινωνική ζωή και τη διασκέδαση και τώρα ο Ερμής στο διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας, σας στέλνει πλήθος κόσμου γύρω σας. Είστε ζεστοί και παιχνιδιάρικοι στις συνομιλίες σας, έχετε λάμψη στον τρόπο που επικοινωνείτε, έχετε το προβάδισμα σε όποια παρέα κι αν βρεθείτε. Το πάθος στα λόγια σας μαγνητίζει τους θαυμαστές σας και σας ωθεί να προβάλετε τα ταλέντα σας δημόσια. Ίσως κερδίσετε σε ένα διαγωνισμό, κάνετε σχέδια για ένα σύντομο ταξίδι με την αγάπη σας ή κάνετε γνωστό σε όλους ένα δημιουργικό έργο σας. Συμβουλή: Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του να είστε αλαζόνες ή περήφανοι. Μοιραστείτε τα δώρα σας, αλλά δε χρειάζεται να έχετε έπαρση και να είστε επιδειξιμανείς. Μην αναμιγνύετε τα οικονομικά με την αγάπη και τις συνεργασίες σας, τουλάχιστον όχι αυτήν την εβδομάδα.

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη στον κτητικό όγδοο οίκο σας με τον επεκτατικό Δία, θα μπορούσε να οδηγήσει σε προστριβές αν θέλετε να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή κάποιο συνεργάτη σας. Ένας από τους δυο σας μπορεί να θέλει να πάρει τη μερίδα του λέοντος ή να αισθάνεται αδικημένος, καθώς δίνει τα περισσότερα. Στη δουλειά σας, κάποιος θα μπορούσε να προσπαθήσει να επωφεληθεί οικονομικά από εσάς ή να έχει περισσότερες απαιτήσεις. Αρνηθείτε να υποκύψετε στα θέλω αυτού του ατόμου, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να έχετε επιθετική συμπεριφορά. Μερικές φορές, θα πρέπει να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας για να μη μας εκμεταλλεύονται οι άλλοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ζεστοί, ευαίσθητοι και συναισθηματικοί στην ομιλία, χάρη στον Ερμή ο οποίος ξεκινά μια επίσκεψη τριών εβδομάδων στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, εμπνέοντάς σας να βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους συγγενείς σας και τους στενότερους φίλους σας. Πόσος καιρός έχει περάσει, για να νιώσετε πιο ζεστά και οικεία με τους αγαπημένους σας; Τρυφερές συνομιλίες φέρνουν στη μνήμη σας παλιές, καλές αναμνήσεις, ίσως φιλοξενήσετε στο σπίτι σας καλούς φίλους ή προσκαλέσετε τους συγγενείς σας, δημιουργώντας μια γιορταστική ατμόσφαιρα ή έχετε επισκέπτες που ζουν μακριά από την πόλη σας. Η συντροφιά αυτών των ατόμων θα είναι παρήγορη τώρα, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό ασφυκτιείτε σε μια βαρετή ρουτίνα. Εάν θέλετε να διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο, κλείστε ένα σπίτι για ένα σύντομο ταξίδι, θα ανανεωθείτε.

Ο έρωτας είναι ένας χορός για δύο, έτσι μην αφήνετε τους συγγενείς σας ή τους οικείους φίλους σας να παρεμβαίνουν στη ζωή σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Δία στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Η καρδιά σας ξέρει το δρόμο, έτσι συντονιστείτε με το ένστικτό σας. Γαλουχήστε μια υγιή σχέση, χωρίς να ανησυχείτε αν η οικογένειά σας την αποδεχτεί, σημασία έχει να είστε εσείς ευτυχισμένοι. Αν το πλοίο της αγάπης έχει πέσει στα βράχια, μη ζητάτε από κανέναν να γίνει μεσολαβητής, θα περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα. Επίσης βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε δεν είναι εξαρτημένο από την οικογένειά του, δε θέλετε δράμα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε τη δύναμη της πειθούς, είστε γνώστης των πάντων! Καθώς ο Ερμής εγκαθίσταται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα έχετε επαρκή γοητεία για να επηρεάσετε τους ανθρώπους και να πάρετε ό,τι θέλετε, αλλά και να επισφραγίσετε μια επικερδή για εσάς συμφωνία. Μπορεί επίσης να έχετε μια ευκαιρία για ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής, πιθανότατα ένα κοντινό οδικό ταξίδι ή μια μέρα στο γραφικό εξοχικό σπίτι ενός φίλου. Εάν έχετε ήδη αναλωθεί με την εργασία σας τον τελευταίο καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν τη θετική ενέργεια του Ερμή για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας.

Βγαίνετε στην επίθεση, καθώς ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σε τετράγωνο με τον Δία, θα μπορούσε να σας κάνει να κριτικάρετε άσχημα κάποιον που είναι λάθος ή θυμώνετε άδικα με κάποιο πρόσωπο, ίσως στην εργασία σας, που νομίζετε ότι σας έχει αδικήσει. Οι σκέψεις σας δεν είναι σαφείς, έτσι σταματήστε να κάνετε δηλώσεις υπό την παρόρμηση της στιγμής. Αν κάποιος σας κάνει αυτόκλητα κριτική, προσπαθήστε να μην το πάρετε στα σοβαρά. Μπορεί να υπάρχουν ζήλια ή συσσωρευμένη οργή πίσω από τα λόγια αυτού του προσώπου, που δεν έχει τίποτα να κάνει με εσάς. Μια πρόσθετη υπενθύμιση και καθοδήγηση: μπορεί να είστε εργατικοί, αλλά ο επεκτατικός Δίας σάς ζητά να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας, απλά συντάξτε ένα εφικτό σχέδιο δράσης για ένα έργο στην εργασία σας. Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα, έτσι το έργο σας θα φτάσει στο απόγειό του βήμα-βήμα. Αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι που διαρκεί, αφήστε το χρόνο να κυλίσει και εκτιμήστε το ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε αν αγοράζετε με πιστωτική κάρτα. Είστε από τη φύση σας λογικοί και πρακτικοί, αλλά τώρα θα είναι δύσκολο να έχετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας, ειδικά αν δε θέσετε τις δαπάνες σας υπό έλεγχο. Με τον Ερμή να εγκαταλείπει το ζώδιό σας και να κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε επανεκτίμηση των δαπανών σας και να δείτε πού στέκεστε οικονομικά. Αν χρειάζεστε επιπλέον μετρητά, είτε για μια έκτακτη δαπάνη που σας έχει παρουσιαστεί ή για να πάτε εκείνο το ταξίδι που έχετε καιρό στο μυαλό σας, αναζητήστε μια εργασία μερικής απασχόλησης κατά τα Σαββατοκύριακα ή απευθυνθείτε σε ένα φίλο, θα σας βοηθήσει.

Μακριά από το δράμα και τις σκληρές δηλώσεις, είναι η συμβουλή του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία. Ανεξάρτητα του πόσο πιέζεστε στη σχέση σας, κάνοντας μικρά στοχαστικά βήματα, θα βγείτε εκεί που θέλετε, δε χρειάζεται να επιτίθεστε ή να ενεργείτε με θεατρινισμούς. Θέστε το άγχος σας για το μέλλον υπό έλεγχο, διαφορετικά θα καταλήξετε να μολύνετε τη σχέση σας με την υπερβολική ανησυχία σας. Στρέψτε τις προσπάθειές σας βρίσκοντας δημιουργικές λύσεις, αναγνωρίζοντας τα δυνατά σημεία του συντρόφου σας και παραμερίζοντας τα αρνητικά, αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος. Εναλλακτικά, κάντε ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω και κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά. Δε θα πάρει και πολύ για να ξεκινήσει ο αγαπημένος σας να σας διεκδικεί και πάλι!

ΖΥΓΟΣ

Είστε διάσημοι για την ηρεμία και την ευγένεια στην ομιλία σας, αλλά και το έξυπνο μυαλό σας, και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες με τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή στο ζώδιό σας, γίνεστε πιο ειλικρινείς και αυθόρμητοι από ποτέ. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη θετική ενέργεια του αγγελιοφόρου των θεών, για να προβάλετε τις μεγάλες ιδέες σας, να μοιραστείτε τολμηρές δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, να μάθετε μια νέα δεξιότητα και να μεταφέρετε σημαντικές ειδήσεις και πληροφορίες. Μαγνητίζετε τους γύρω σας με την ευφράδειά σας και τις ικανότητές σας, απλά βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε με άτομα των οποίων οι ιδέες και οι γνώμες συμφωνούν με τις δικές σας.

Με τον Άρη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας, δε θα είστε σε θέση να ικανοποιήσετε τους πάντες. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα εκλιπαρούν την προσοχή σας, αλλά εσείς έχετε χρόνο μόνο για τον εαυτό σας! Ο καθένας θέλει λίγο από το χρόνο σας και δεν υπάρχει αρκετός για όλους! Αλλά το σύμπαν σας προειδοποιεί επίσης, πόσο σημαντικό είναι να βρείτε την ισορροπία. Αν οι συγγενείς σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας, σας πιέζουν και σας δημιουργούν ενοχές, μην επηρεάζεστε και θέστε κάποια όρια. Και αν κάποιοι έχουν γίνει καταπιεστικοί, ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να διεκδικήσετε πιο ανθρώπινη συμπεριφορά. Αν νιώθετε έτοιμοι να εκραγείτε, όσο είναι δυνατόν (και ξέρουμε ότι αυτό δε θα είναι εύκολο) συγκρατηθείτε και επανεξετάστε σε βάθος τα λόγια σας, πριν βγάλετε οτιδήποτε στη φόρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παλιές αναμνήσεις ταρακουνούν τα βάθη της ψυχής σας, γίνεστε πιο κλειστοί και εσωστρεφείς, καθώς για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο εκφραστικός Ερμής εγκαθίσταται στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους. Εντελώς ξαφνικά θα μπορούσατε να πάρετε ένα μήνυμα από κάποιον που κάποτε σας έβλαψε. Αλλά να θυμάστε, η συγχώρεση είναι κάτι που θα κάνει πρώτα καλό σε σας, όχι στο άλλο πρόσωπο. Πάρτε λοιπόν τον πνευματικό δρόμο και διαγράψτε το αρνητικό παρελθόν, δεχόμενοι τη συγγνώμη, αλλά έχοντας στο βάθος του μυαλού σας ότι δεν έχετε καμία υποχρέωση να είστε σε αυτήν τη σχέση. Αν είστε εσείς αυτοί που πρέπει να ζητήσετε συγνώμη, κάντε μια φιλική προσέγγιση. Έχετε την αίσθηση ότι είστε σωματικά και ψυχικά καταπονημένοι; Αρνηθείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις και περάστε το χρόνο σας στο σπίτι σας για να αναζωογονηθείτε. Λέτε ότι μισείτε το δράμα, αλλά μήπως ασυνείδητα ανακατεύετε μόνοι σας τα πράγματα;

Το δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας με τον επεκτατικό Δία, θα μπορούσε να σας κάνει αδιάκριτους ή να αναμιχτείτε σε μια σύγκρουση ή σε κακόβουλα και άδικα κουτσομπολιά. Να είστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τις πληροφορίες που διαδίδετε και να είστε υπεράνω από μικρότητες. Ένας φίλος ή συνάδελφος θα μπορούσε να δημιουργήσει χάος με τη διασπορά ανυπόστατων φημών και ειδήσεων και θα πρέπει να θέσετε την ανάγκη σας να μιλήσετε υπό έλεγχο. Μην υποτιμάτε την καταστρεπτική επίδραση που μπορεί να έχει μια κακόβουλη φήμη στο σύνολο κάποιων ανθρώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες και συνεργαστείτε με τους άλλους. Με τον Ερμή στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων για να εμπνεύσετε τους άλλους. Ενώ τα δώρα της ευγλωττίας και της πειθούς θα σας ωφελήσουν στην εργασία σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και σε άλλους τομείς. Ήρθε η ώρα για να προσφέρετε στους άλλους κι αυτό πάνω απ’ όλα είναι καλό για το κάρμα σας. Έτσι, αν έχετε αρκετούς φίλους και γνωστούς, θα μπορούσατε να τους πείσετε και να τους συσπειρώσετε για μια φιλανθρωπική εκδήλωση, κάτι το οποίο θα ζεστάνει την καρδιά σας.

Η διάθεσή σας για πολυτέλεια και η καταναλωτική μανία σας θα μπορούσαν να κλονίσουν την ισορροπία του προϋπολογισμού σας, καθώς ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία. Κρατηθείτε μακριά από επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορα κέρδη ή αγορές που γίνονται υπό την παρόρμηση της στιγμής καθώς μπορεί να έχετε αργότερα τύψεις ή να ανακαλύψετε ότι το αντικείμενο που αγοράσατε σας είναι εντελώς άχρηστο. Ο προσεκτικός σχεδιασμός των αγορών σας είναι απαραίτητος, έτσι αφήστε στην άκρη το πλαστικό χρήμα και πληρώνετε τοις μετρητοίς. Ίσως πρέπει να μην αγοράσετε τώρα οτιδήποτε, ακόμα κι αν το θέλετε περισσότερο από ποτέ. Συμβουλή: Αυτή δεν είναι και η καλύτερη εβδομάδα για να κάνετε οικονομικό διακανονισμό, καθώς είναι πιθανό να προβείτε σε δημοσιονομικές επιλογές κάτω από πίεση ή εξαναγκασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν την εβδομάδα σας: Πρόοδος, ανάπτυξη και άνοδος. Με τον Ερμή στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η καριέρα σας απογειώνεται κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων, επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο, νέες κοινωνικές επαφές σάς πάνε ψηλά και μακριά! Ο Ερμής σάς κάνει μειλίχιους στις συνομιλίες, έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, κινήστε με νέα στρατηγικά σχέδια, είστε ευγενικοί με όλους, έχετε πολλούς συμμάχους στην επαγγελματική πορεία σας. Μπορεί να γίνετε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σας ή απλά μια συζήτηση να έχει ευεργετική επίδραση για το μέλλον της σταδιοδρομίας σας.

Μην επιβάλετε την προσωπική σας δύναμη και μη γίνεστε απαιτητικοί, είναι το μήνυμα του Άρη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία. Γίνεστε υπερβολικοί και ανταγωνιστικοί, ίσως επίσης δεν αντέχετε με τον υπερβολικό φόρτο της εργασίας σας και καταπονήσετε τον εαυτό σας. Ο αισιόδοξος, ενεργητικός Δίας, μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερεκτίμηση δυνάμεων και να σας κάνει να πιστέψετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, όπως για παράδειγμα να φέρετε εις πέρας δύο μεγάλα έργα, να συναντηθείτε με δύο σημαντικούς πελάτες εντός 24 ωρών και να συνοδεύσετε τη μητέρα σας στο ραντεβού με το γιατρό της, αλλά το σώμα σας δεν μπορεί να συμφωνήσει. Ενώ μπορεί να είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας, είστε επίσης επιρρεπείς σε άγχος και εκνευρισμό. Κάντε οικονομία δυνάμεων, διαφορετικά θα καταπονηθείτε. Δε χρειάζεται επίσης να τα βάζετε με τους άλλους εξαιτίας της κούρασής σας (εκτός φυσικά κι αν πραγματικά σας επιτίθενται, οπότε αυτό είναι μια άλλη ιστορία!).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μιλάτε με τόλμη και αληθινά! Με τον ομιλητικό Ερμή στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, δε θα είστε σε θέση να κρατήσετε τίποτα για τον εαυτό σας. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δίνετε σε όλον τον κόσμο να καταλάβει τι σημαίνει αλήθεια και ειλικρίνεια. Από τη θετική πλευρά, οι άνθρωποι γνωρίζουν τι θέλετε, αλλά και τι είστε διατεθειμένοι να ανεχτείτε. Αλλά κανείς δεν εκτιμά όταν λέτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας, καθώς μπορεί να βλάψετε τα συναισθήματα κάποιον ή να χάσετε ένα φίλο. Προτού μιλήσετε αναρωτηθείτε: Είναι η χρονική περίοδος κατάλληλη για να μιλήσετε; Αυτό που θα πείτε είναι χρήσιμο και απαραίτητο να το πείτε; Αν δεν είναι, κρατήστε το για τον εαυτό σας.

Ο Άρης στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, σας βρίσκει να ανταγωνίζεστε κάποια άτομα για να έχετε το πάνω χέρι, αλλά με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, τα πάντα ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας. Το μεγαλύτερο ζήτημα είναι ότι ο έλεγχος είναι μια ψευδαίσθηση και όσο πιο γρήγορα μπορείτε να το δεχθείτε, τόσο λιγότερο χρόνο θα σπαταλήσετε, προβάλλοντας μια ψευδή δύναμη. Όσο σκληρό κι αν είναι, κόψτε τον ομφάλιο λώρο σε μια νοσηρά εξαρτημένη σχέση, θα πρέπει να αφήσετε τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους και να μάθουν από τα λάθη τους. Δεν μπορείτε πάντα να τρέχετε για τους άλλους, δεν είστε ο σωτήρας τους και δεν έχετε καμία υποχρέωση να τους σώσετε, ούτε και πρέπει. Από τη φύση σας είστε κοινωνικοί και ζωντανοί, αλλά τώρα θα είναι δύσκολο να ηρεμήσετε. Το να γίνετε λίγο πιο… σκληροί, μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα σας σώσει από το να σπαταλήσετε άσκοπα συναισθηματική ενέργεια.

ΙΧΘΥΣ

Ζηλεύετε τη ζωή όσων φαίνεται ότι ζουν καλύτερα από εσάς; Φιλτράρετε σε βάθος ό,τι ακούτε, είναι το μήνυμα του Ερμή, ο οποίος επισκέπτεται τον έντονα συναισθηματικό και διαισθητικό όγδοο οίκο σας. Η ζηλοφθονία σάς δυσκολεύει να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας, ίσως να νιώθετε μειονεκτικά απέναντι στους άλλους ή ακόμα συναισθήματα αντιπαλότητας σάς κάνουν να φέρεστε αντικοινωνικά. Μη δίνετε σημασία στο τι κάνουν οι άλλοι, εστιάστε στη δική σας ζωή. Έχετε τόσα πολλά στη ζωή σας για τα οποία αξίζει να είστε ευγνώμονες στο σύμπαν, είστε καλύτεροι από κάποιους άλλους, έτσι απολαύστε ό,τι έχετε, αντί να ρίχνετε το βάρος σε ό,τι δεν έχετε. Ίσως επίσης τώρα να επιθυμείτε περισσότερο τη μοναξιά σας, έτσι κάνετε ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ηρεμήσετε. Μακριά από το δράμα ή τουλάχιστον συμβιβαστείτε.

Ο Άρης στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Δία, σας βρίσκει να ανταγωνίζεστε τους φίλους σας ή σε μια ομάδα, τώρα καθίσταται δύσκολο να σκεφτείτε ήρεμα και λογικά, καθώς κάποιοι ξέρουν πώς να πατήσουν τα κουμπιά σας. Αν οι τακτικές εκφοβισμού ενός ατόμου ή οι υπερβολικά αντιδραστικές του ενέργειες ξεπεράσουν τα όριά σας, μπορεί να αναγκαστείτε να μιλήσετε, είτε για τον εαυτό σας ή για κάποιον άλλον. Προστατέψτε τη συνεκτικότητα της ομάδας σας και μην αφήσετε ένα υπερβολικά εγωιστικό άτομο να επηρεάσει αρνητικά όλη την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ