Τί προβλέπουν τα άστρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Μεγάλη Εβδομάδα αγαπημένε Κριέ βρίσκεται υπό την επιρροή της Πανσελήνου στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 31.03, που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματική ζωή. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μόνο ένταση και νευρικότητα μπορεί να φέρει σε επαγγελματικό επίπεδο. Υποχρεώσεις και ευθύνες πιθανά να σου δημιουργήσουν στρες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσέχεις που θα τον εκτονώσεις.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα δεν βοηθά στο να ηρεμήσουν τα πράγματα και βοηθά στο να διαρκέσει η αδιαλλαξία, η ακαμψία αλλά και η δυσκολία στην επικοινωνία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι αντιπαραθέσεις με ανωτέρους είναι πολύ πιθανές και θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και λογική σκέψη για να αποφύγεις τα χειρότερα. Θέματα από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν και πάλι, ο εγωισμός και η αμετακίνητη στάση δεν λειτουργούν βοηθητικά. Να είσαι προσεκτικός στον τρόπο διαχείρισης, στον τρόπο έκφρασης και στην συμπεριφορά σου. Καλό είναι επίσης να μην εκτονώσεις την νευρικότητα στο ταίρι σου, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα που θα δυσχεράνουν την κατάσταση.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 βοηθά να εξελιχθούν θετικά οικονομικά θέματα σε σχέση με την καριέρα σου και δεν είναι απίθανο να αυξηθεί το εισόδημά σου ως ανταπόδοση των κόπων σου. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο που έχουν όλες τις προοπτικές να στεφθούν με επιτυχία, καθώς δείχνεις να έχεις ρεαλιστικά σχέδια, δομημένη σκέψη και διάθεση για εργατικότητα. Συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την σχέση σου και να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε επισημοποίηση, δείχνοντας έτσι στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον την σημαντικότητά της. Νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά με τον σύντροφό σου και αυτό βοηθά στο να πάρεις αποφάσεις , δείχνοντας ότι θέλεις σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή Μεγάλη εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε η αρχή της οποίας βρίσκεται κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής γιατί μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα εργασιακά ή καθημερινού προγραμματισμού και να ανεβάσει το άγχος και την προκλητικότητα στα ύψη, με αποτέλεσμα διαμάχες που μόνο δυσάρεστες εξελίξεις θα φέρουν.  Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία να πατάς μία γκάζι και μία φρένο σε θέματα επιμορφωτικής ή νομικής φύσεως και αυτό πιθανά να ανεβάσει και άλλο την νευρικότητα και το στρες, γι’ αυτό πρέπει να είσαι ψύχραιμος.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα δυσκολεύει την επικοινωνία με τους γύρω σου, ιδιαίτερα σε παρέες που θα βρεθείς ή με το ευρύτερο συγγενικό σου περιβάλλον, λόγω της έντονης εσωστρέφειας που σε διακατέχει, της ανακύκλωση της μνήμης σου σε παρελθούσες καταστάσεις που σε πληγώνουν, σε μη ξεκάθαρη σκέψη σε ότι αφορά το τώρα, τις απόψεις σου, την φιλοσοφία σου. Καλό θα είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός και να έχεις στο μυαλό σου ότι η αδιαλλαξία και ο φανατισμός δεν θα σε βοηθήσουν για να πείσεις τους γύρω σου.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 είναι λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να σταθεροποιήσεις την διάθεσή σου, να αφουγκραστείς με ρεαλισμό τις ανάγκες σου και να χειριστείς με μαεστρία και την ανάλογη διπλωματία που πρέπει σχέσεις με συγγενείς και παλιούς φίλους. Η σταθερότητα συναισθημάτων αλλά και η πίστη στον εαυτό σου σε βοηθούν στο να πάρεις πιθανά αποφάσεις που να είναι σημαντικές για την πορεία της ζωής σου, αλλάζοντας κοσμοθεωρία, αφήνοντας το φως να φωτίσει την ψυχή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε Δίδυμε η μεγάλη εβδομάδα κάνει μπαίνει με αρκετή ένταση και νευρικότητα, απόρροια της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και να χαθεί ο έλεγχος σε ερωτικό αλλά και φιλικό επίπεδο. Δείξε την διάθεση να πλεύσεις με το κλίμα τον ημερών και έτσι, να είσαι βέβαιος, ότι θα αποφύγεις εκρηκτικές καταστάσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να ξυπνήσει εντονότερα ανασφάλειες, απωθημένα και ενοχικά συναισθήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν. Η φυσική άσκηση και η ψύχραιμη σκέψη θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες με τρίτους!!

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα σου βγάζει διαθέσεις αδιαλλαξίας, απολυτότητας και ακαμψίας που δεν θα βοηθήσουν σε περίπτωση που θέλεις να προχωρήσεις σε συζητήσεις ή στο να δρομολογήσεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα με τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Καλό είναι επίσης να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς δεν θα σου είναι δύσκολο να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό φορτίο που νιώθεις, δημιουργώντας έτσι παρεξηγήσεις. Δεν υπάρχει λόγος αυτήν την εβδομάδα να μπεις σε αντιδικίες… δείξε κατανόηση και υπομονή και δεν θα χάσεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 σε βοηθά να ισορροπήσεις μέσα σου, να μπορέσεις να βρεις την συναισθηματικότητα που απαιτείται και να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις με την ανάλογη ευαισθησία αλλά και τον ρεαλισμό ζητήματα που σε απασχολούν, χωρίς πια να αυτομαστιγώνεσαι. Η δοτικότητα και η λογική εναρμονίζονται με άψογο τρόπο. Πιθανά να προκύψουν οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν. Να ξέρεις ότι μπορείς να δρομολογήσεις εξαιρετικές λύσεις λόγω της σταθερότητας και της λογικής που δείχνεις στον χειρισμό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε. Η αρχή της είναι πιθανό να χαρακτηρίζεται από νευρικότητα και συγκρουσιακή διάθεση, λόγω της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03. Καλό θα είναι λοιπόν να είσαι προσεκτικός γιατί οι εντάσεις σε οικογένεια, επαγγελματικό χώρο και προσωπική ζωή πιθανά να είναι μεγάλες και αυτό να σε βάλει σε μία διαδικασία διαμαχών που να έχουν σαν αποτέλεσμα εκρήξεις και καυγάδες. Με λογική και ήρεμη σκέψη μπορείς να αποφύγεις τα χειρότερα. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει σκληρό και απόλυτο τόσο στις συνεργασίες, όσο και στην σχέση σου, ανεβάζοντας έτσι περισσότερο την νευρικότητα, κόντρα στο κλίμα των ήμερων που καλούν για αγάπη και κατανόηση.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα είναι αρκετά έντονο και πιθανά να φέρει παρεξηγήσεις, ασυνεννοησία και αδιαλλαξία από ανωτέρους, συνεργάτες ή ακόμα και από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στον λόγο σου και να μην είσαι εριστικός στον τρόπο που εκφράζεσαι, γιατί δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις την οξύτητα στις αντιπαραθέσεις σου, κάτι μόνο δυσάρεστες συνέπειες μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να κατανοήσεις και οι άλλοι τι θέλουν από εσένα, αποφεύγοντας να υποπέσεις στον εγωισμό και τον ανταγωνισμό.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 μόνο εξισορροπητικά και  σταθεροποιητικά μπορεί να λειτουργήσει, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι καταφέρνεις να βρεις την ισορροπία μέσα σου, να δείξεις την εκτίμηση και την αγάπη που έχεις για τους γύρω σου, να προκαλέσεις με την συμπεριφορά σου επιβράβευση και σεβασμό. Συνεργασίες και προσωπική ζωή, που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν τον τελευταίο καιρό, δείχνουν να βρίσκουν τον δρόμο προς την αισιοδοξία, αφήνοντας στο παρελθόν συγκρούσεις και εκνευρισμό.

 

ΛΕΩΝ

Η Μεγάλη Εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα μπορεί να μπει με έντονο και συγκρουσιακό τρόπο, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 δείχνει να εκτοξεύει την νευρικότητα, την επιθετικότητα και την ακαμψία, γι’ αυτό καλό θα είναι να υπάρξει υπομονή, διάθεση για κατανόηση και συνεννόηση όσον αφορά στις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον και τους συναδέλφους, για να αποφευχθούν καυγάδες και αντιπαραθέσεις. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εμπόδια στο να προχωρήσεις και να είσαι αποτελεσματικός σε εργασιακό επίπεδο, αλλά και σε θέματα καθημερινότητας, κάτι που σε φορτίζει με άγχος.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα πιθανά να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις και ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν σε εργασιακό επίπεδο και να μην σου είναι εύκολο να επικοινωνήσεις και να βρεις λύσεις, λόγω της δικής σου αμέλειας ή επιπολαιότητας ή της απόλυτης αντιμετώπισης από τον εργασιακό περίγυρο, κάτι που πιθανά να σε οδηγήσει στο να γίνεις απότομος, εριστικός, δογματικός και απόλυτος στις απόψεις σου. Δείξε καλή θέληση αλλά και προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποχρεώσεις σου και δεν θα χάσεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 λειτουργεί άκρως εξισορροπητικά σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς βρίσκεις την καλή διάθεση και την ωριμότητα στο να διαχειριστείς ευαισθησίες και συναισθήματα αρχικά αλλά και σε πρακτικό επίπεδο ζητήματα καθημερινότητας και κοινωνικών υποχρεώσεων που λόγω των ημερών μπορεί να είναι πιεστικά. Οικονομικά, δείχνεις να ξέρεις που πατάς και που βαδίζεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει αναγνώριση της προσφοράς σου με μία αύξηση ή ένα μπόνους που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια αλλά και ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι αλήθεια αγαπημένε Παρθένε ότι η Μεγάλη Εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με νευρικότητα και ανασφάλεια που μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου, λόγω της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 που επηρεάζει τα οικονομικά σου αλλά και τις συναισθηματικές σου βάσεις. Η ανάγκη για σιγουριά και αυτοπεποίθηση συνδέεται άμεσα για εσένα με το εισόδημά σου, αλλά και με την συναισθηματική ασφάλεια που σου παρέχουν οι δικοί σου άνθρωποι και δεν αποκλείεται να παρεξηγήσεις πράγματα ή να υπάρξουν εξελίξεις στα οικονομικά σου που να σε φορτίσουν έντονα. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επηρεάζει την προσωπική σου ζωή και αν δεν είσαι προσεκτικό μπορεί να δείξεις αδιαλλαξία και σκληρότητα στο ταίρι σου, δημιουργώντας κόντρες.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα πιθανά να φέρει στην επιφάνεια με ορμή βαθύτερα συναισθήματα, ενοχές και προσωπικούς φόβους που να έχουν ως αποδέκτη το ταίρι σου και να προκαλέσεις με τον τρόπο που θα εκφραστείς καυγάδες και συγκρούσεις, κόντρα στο κλίμα των ημερών για αγάπη, κατανόηση, ομόνοια. Καλό θα είναι λοιπόν να μην αφήσεις τα απωθημένα να κυριαρχήσουν και να προσπαθήσεις με λογική και ηρεμία να δώσεις στον άνθρωπό σου να καταλάβει τι σε ενοχλεί ή τι σε προβληματίζει. Έτσι θα αποφύγεις συγκρούσεις που μόνο δυσκολίες θα φέρουν.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 είναι άκρως ευνοϊκό για εσένα, καθώς δείχνεις να ισορροπείς σε επίπεδο διάθεσης και αναγκών και αυτό έχεις αντίκτυπο τόσο στην σχέση σου, όσο και στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον που πιθανά να συναναστραφείς λόγω των ημερών. Είναι ξεκάθαρο ότι δείχνεις να ξέρεις τι θέλεις, τι ζητάς από τους άλλους και που πηγαίνεις και αυτό να βοηθά τόσο εσένα, για να απολαύσεις αυτά που ζεις, όσο και τους άλλους στο να σε κατανοήσουν αλλά και να τους κατανοήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με συγκρουσιακή διάθεση πιθανά να κάνεις την είσοδό της η Μεγάλη εβδομάδα για εσένα αγαπημένε Ζυγέ, καθώς βρίσκεται στον απόηχο της Πανσελήνου στον άξονά σου με τον Κριό στις 31.03 και είναι πιθανό, αν δεν είσαι προσεκτικός στην διαχείριση των καταστάσεων, να υπάρξουν εκρήξεις και καυγάδες τόσο με συνεργάτες και το ταίρι σου, όσο και με οικεία πρόσωπα που μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει καταπιεσμένη οργή και σκληρότητα στην επιφάνεια που θα εκφραστεί στο οικογενειακό περιβάλλον και να υπάρξουν αντεγκλήσεις και κόντρες που θα είναι σε αντίθεση με το πνεύμα των ημερών, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα εντείνει την ασυνεννοησία και τις παρεξηγήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, με συνεργάτες αλλά και με τον άνθρωπό σου και καλό είναι να μην χάσεις το μέτρο γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός, εριστικός και αδιάλλακτος στις απόψεις, δυσκολεύοντας έτσι στο να βρεθεί η όποια συνεννόηση με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρον. Η υπομονή και η κατανόηση μόνο θετικά θα συνεισφέρουν και έτσι θα αποφύγεις τις όποιες προσωπικές εκρήξεις και γενικότερες συγκρούσεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 σε βοηθά να ισορροπήσεις και δεν αποκλείεται να είσαι έτοιμος να εκδηλώσεις με σοβαρότητα και λογική ότι νιώθεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, συνεισφέροντας έτσι στο να επικρατήσεις η αρμονία και το πνεύμα των ημερών. Είναι πιθανό επίσης να προκύψουν οικονομικά θέματα με οικεία πρόσωπα που δείχνουν να έχουν θετική έκβαση και εσύ εισπράττεις ότι έχεις την συμπαράσταση των δικών σου. Θα σου το δείξουν ούτως ή άλλως επιβραβεύοντας σε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανές εντάσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια πιθανά να σε ταλαιπωρήσουν αγαπημένε Σκορπιέ, καθώς η είσοδος της Μεγάλης Εβδομάδας γίνεται τον απόηχο της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 που κάνει έντονη την εσωστρέφεια και μπορεί να σε ωθήσει σε εκρηκτικά ξεσπάσματα λόγω παρελθόντων καταστάσεων που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να σου θυμίσουν ότι υπάρχουν κεφάλαια στην ζωή σου που δεν έχεις κλείσει. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να βγάλει εντάσεις, κόντρες και συγκρούσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη επιθετικότητα και αδιαλλαξία.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα δυσκολεύει την επικοινωνία τόσο σε καθημερινό επίπεδο, φέρνοντας παρεξηγήσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι βάσει του προγράμματός σου αλλά και με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, δηλαδή αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Προβλήματα σε ταξίδια ή σε συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία είναι πιθανά, γι΄αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να επικρατήσει η λογική και να προσπαθήσεις να δείξεις καλή διάθεση αλλά και οργανωτικότητα.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 λειτουργεί ευεργετικά στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Ακόμα φέρνει σε ισορροπία σχέσεις που μπορεί να έχουν ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, καθώς τα κοντινά σου πρόσωπα είναι σημαντικά για εσένα. Ξέρεις που θέλεις να οδηγηθείς στην ζωή σου, αναγνωρίζεις το πόσο σημαντικές είναι για εσένα οι σχέσεις με συνεργάτες και με το ταίρι σου και η ανάγκη σου για σταθερότητα και ισορροπία δείχνει να καλύπτει τα πάντα. Τώρα μπορείς να προσπαθήσεις να βελτιώσεις και να προσφέρεις ότι μπορείς στους γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα  αγαπημένε Τοξότη. Είναι ξεκάθαρο ότι η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 είναι εμφανής στις αρχές της εβδομάδας αυτής και δεν αποκλείεται, αν δεν περιορίσεις επιθετικότητα, απολυτότητα και εριστική διάθεση, να οδηγηθείς σε έντονες αντιπαραθέσεις και εκρήξεις τόσο με φιλικά σου πρόσωπα, όσο και με το ταίρι σου, χαλώντας το πνεύμα των ημερών. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει οικονομικές εκκρεμότητες ή λογαριασμούς στην επιφάνεια που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και νευρικότητα, που πιθανά να εκτονώσεις στους γύρω σου.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια ζητήματα προσωπικών φόβων και θέματα αυτοεκτίμησης που σου δημιουργούν ένταση και εκνευρισμό που δεν αποκλείεται να εκτονώσεις με σκληρό και απόλυτο τρόπο στο ταίρι σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι ή υπομονετικός στο τι έχει ο άνθρωπός σου να πει για να μην δημιουργηθούν κόντρες που δεν υπάρχει λόγος. Προσπάθησε να περιορίσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες γιατί είναι πιθανό να είναι η πηγή των αντιπαραθέσεων.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 δημιουργεί ώριμες συνθήκες για να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές σε εργασιακό επίπεδο, καθώς είναι εμφανές ότι τώρα αναγνωρίζεται η προσφορά σου και το έργο σου και είναι η κατάλληλη στιγμή για μία τέτοια είδους κίνηση. Εξαιρετική συγκυρία είναι αυτή και για να ασχοληθείς με το σώμα σου, την διατροφή σου, τον εαυτό σου. Δείχνεις πιο έτοιμος από ποτέ στο να κάνεις πράγματα που θα σου χαρίσουν ευεξία, ενέργεια, καλή διάθεση. Η συναισθηματική ισορροπία που νιώθεις είναι εμφανής στους γύρω σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με νευρικότητα πιθανά να αρχίσει η Μεγάλη Εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερω, με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 να κάνει ακόμα αισθητή την επιρροή της. Είναι γεγονός ότι επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον και οι σχέσεις μέσα σε αυτά βάλλονται και πιθανά να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στην διαχείριση γιατί μπορεί να γίνεις σκληρότερος από ότι χρειάζεται και να δυναμιτίσεις με την συμπεριφορά σου τις σχέσεις σου. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε ωθεί στο να γίνεις ανταγωνιστικός και πιθανά αδιάλλακτος με την στάση σου, κάτι που θα επηρεάσει όλο το φάσμα των προσωπικών σου επαφών.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα δημιουργεί κλίμα νευρικότητας και εριστική διάθεση σε σχέση με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καθώς δείχνεις να μην έχεις διάθεση να καταλάβεις ή να παρερμηνεύεις αυτά που ακούς. Θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να δείξεις υπομονή και κατανόηση και να προσπαθήσεις με τον ήρεμο τρόπο να συμμετέχεις σε συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στο οικογενειακό περιβάλλον, διαφορετικά ο εκνευρισμός και η διάθεση για αντιπαραθέσεις θα οδηγήσει σε καταστάσεις, μακριά από το πνεύμα κατάνυξης των ημερών.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 07.04 λειτουργεί ευεργετικά σε επίπεδο διάθεσης. Δείχνεις να βρίσκεις τον εαυτό σου, την συναισθηματική σου σταθερότητα, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και πόσο σημαντικές είναι για εσένα και αυτό καθορίζει την διάθεση και την συμπεριφορά σου, τόσο γενικά στις σχέσεις σου, όσο κυρίως στην προσωπική σου ζωή, καθώς δείχνεις να θέλεις να ισορροπήσεις την σχέση σου με το ταίρι σου που σου δίνει πολλά. Είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσεις τους πάντες όπου και αν βρεθείς με την εξωστρέφεια και την ωριμότητα που σε διακρίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντάσεις που προκαλούνται από καταστάσεις και φόβους του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια αγαπημένε Υδροχόε, καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκεται στις αρχές υπό την επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03, προκαλώντας αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, σε περίπτωση που δεν περιορίσεις την εριστική σου διάθεση, την σκληρότητα και την απολυτότητα μπορεί να εκδηλώσεις. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βάζει σε έντονη εσωστρέφεια και συναισθήματα οργής καταπιέζονται, καθώς δείχνεις να καταβάλλεσαι από τραύματα και απωθημένα παρελθόντων καταστάσεων και αυτό να σου δημιουργεί τεράστια εσωτερική σύγκρουση. Η φυσική άσκηση και η ενασχόληση με την τέχνη θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς,

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα δεν θα σε διευκολύνει στην επικοινωνία που θέλεις να έχεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να εκτονώσεις επιθετικά και απότομα το ψυχικό φορτίο που έχεις, καθώς δείχνεις να ανακινείς καταστάσεις που έχουν περάσει, αλλά εσύ δεν έχεις ξεπεράσει, και καθορίζουν το παρόν σου αλλά και τις σχέσεις σου με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους. Δείξε σύνεση, λογική και κατανόηση για να αποφύγεις να δυναμιτίσεις το κλίμα και να μπορέσεις να βρεις δίαυλο επικοινωνίας με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωή σου.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 σε ανακουφίζει συναισθηματικά, καθώς δείχνεις να ισορροπείς από την εσωστρέφεια και να βρίσκεις την εσωτερική δύναμη να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει πληγώσει. Η στήριξη προσώπων της οικογενείας σου είναι σημαντική, καθώς δείχνουν να σου παρέχουν την ασφάλεια και την τρυφερότητα που χρειάζεσαι. Στιγμές με το οικογενειακό περιβάλλον είναι σημαντικές και τις απολαμβάνεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

 

ΙΧΘΥΣ

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Είναι γεγονός ότι ο απόηχος της Πανσελήνου στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31.03 είναι ακόμα αισθητός και καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί η νευρικότητα, το άγχος και οι ανασφάλειες που πιθανά να εκδηλώσεις είναι ικανά να δημιουργήσουν εντάσεις και κόντρες με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, λόγω της απότομης, επιθετικής και αδιάλλακτης στάσης που μπορεί να δείξεις. Η ακριβείας σύνοδος στις 02.04 του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δημιουργεί την αίσθηση του μία να προχωράς, μία να φρενάρεις σε επίπεδο στόχων και οραμάτων που έχεις θέσει και αυτό είναι κάτι που σε αγχώνεις και σου δημιουργεί την αίσθηση του ανικανοποίητου.

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα επηρεάζει όλη την σχεδόν την εβδομάδα δεν διευκολύνει στο να επικοινωνήσεις και να προχωρήσεις στο πλάνο που έχεις θέσει σε επίπεδο στόχων, κάτι που βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους. Οι σχέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον εξαρτώνται από την συμπεριφορά σου, καθώς δείχνεις να είσαι καχύποπτος και να καταπιέζεις αυτά που νιώθεις, με αποτέλεσμα εκρήξεις που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Εξέφρασε αυτά που σε απασχολούν με ηρεμία αλλά και δείξε την απαιτούμενη κατανόηση και σε αυτά που λένε οι άλλοι και έτσι θα αποφύγεις τα χειρότερα.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.04 σε βοηθά να ηρεμήσεις, να βρεις την λογική σου αλλά και την συναισθηματική σταθερότητα που τόσο σου έλειψε τον τελευταίο καιρό και να καταφέρεις με φίλους και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος να περάσεις όμορφες στιγμές με κέφι και χαρά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αισιόδοξες εξελίξεις, καθώς οι προσπάθειές σου δείχνουν να αποφέρουν καρπούς και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, ειδικά εσένα που ασχολείσαι με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ