Τι προβλέπουν τα άστρα από 16-22.3.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις με καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολήσουν ή να της αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα. Ο Ερμής στους Ιχθύες έρχεται και πάλι για να σου τονίσει ότι πρέπει να δώσεις οριστικές λύσεις. Από τις 20.03 του ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και ανοίγει μία νέα περίοδος μπροστά σου έντονης δημιουργικότητας και εξωστρέφειας.

Αισθηματικά

Επιδιώκεις να έχεις την προσοχή του συντρόφου σου και αυτό γίνεται πιο έντονο από ποτέ, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Φρόντισε να αφήσεις πίσω τον υποκειμενισμό και να δείξεις διάθεση να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου και να δημιουργούν προβλήματα σε σένα και το ταίρι σου. Άλλωστε η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει και μπορείς να το εκμεταλλευτείς δεόντως.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να οδηγήσουν στο να βλέπεις υπερβολικά τα πράγματα ή να εκτοξευτεί το άγχος και να μην είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο για τις συγκρούσεις θα είναι σφοδρές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που θα σου δοθούν και καλείσαι να τις εκμεταλλευτείς καθώς η καριέρα σου φαίνεται με αυτές να απογειώνεται.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους φίλους θα είναι διάχυτη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανή εσωστρέφεια και τάσεις μοναχικότητας που μπορεί να εκδηλωθούν άμεσα αυτή την εβδομάδα. Νιώθεις ότι κάτι αλλάζει και απαιτείται από εσένα να πάρεις τα πράγματα σοβαρά και να ασχοληθείς με στόχους που μπορεί να έχεις ξεκαθαρίζοντας τους καθώς ήρθε η ώρα να δεις τι μπορείς να πετύχεις και τι όχι.

Αισθηματικά

Η θετική διάθεση είναι κυρίαρχη αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα προς το τέλος της καθώς ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις και να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθος με το ταίρι σου. Παρόλη την εσωστρέφεια που μπορεί να σε διακατέχει κάποιες στιγμές εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις το χρόνο σου με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου απολαμβάνοντας το ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα τέλη της εβδομάδας ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο και σηματοδοτεί για εσένα την απαρχή μιας περιόδου η οποία έρχεται για να σου τονίσει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες που αναλογούν στην καριέρα σου. Ιδιαίτερα ο γεννημένος τις πρώτες ημέρες του ζωδίου θα νιώσεις ότι ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις ή να κληθείς να αναλάβεις περισσότερα πράγματα καθώς φαίνεται να ανταποκρίνεσαι ιδανικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20.03 αφήνεις πίσω από την έντονη περίοδο των επαγγελματικών υποχρεώσεων και απευθύνεσαι πια στα φιλικά σου πρόσωπα καθώς φαίνεται να απολαμβάνεις την παρέα τους. Οι πρωτοποριακές σκέψεις και οι ομαδικές προσπάθειες σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και είναι αυτά που τελικά σε ικανοποιούν για να ασχοληθείς και να δημιουργήσεις.

Αισθηματικά

Το πάθος είναι έντονο και μπορεί να χαρακτηρίσει με μοναδικό τρόπο τη σχέση σου αυτή την εβδομάδα καθώς η σύνοδος του άρη με τον δία στον αιγόκερω απογειώνει τα έντονα συναισθήματα και προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να εκδηλωθούν με ακραίο τρόπο καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ανασφάλεια σου και την καχυποψία σου. Αφέσου στον πόθο και στην έξαψη, στις έντονα αισθησιακές καταστάσεις που μπορούν να σε απογειώσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις ανάσες από μία έντονη περίοδο που οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να σε πίεσαν. Βέβαια με τον Ερμή να περνάει και πάλι στους Ιχθύες καλείσαι να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για την επίτευξη των σχεδίων σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι χρειάζεται να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις γιατί οι παρερμηνείες μπορεί να είναι σημαντικές και να παίξουν ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σου. Η συγκυρία είναι θετική για να πραγματοποιήσεις και νέα πλάνα που μπορούν να αποδώσουν πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση σου και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανεμελιά, να κάνεις χιούμορ και να διασκεδάσεις χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα και σου δίνουν την ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείς. Εξέφρασε αυτά που σκέφτεσαι με ελεύθερο τρόπο και επικεντρώσου σε επιμόρφωση και σπουδές που μπορούν να σου δώσουν πολλά, ιδιαίτερα στην εξέλιξη των πνευματικών σου αναζητήσεων.

Αισθηματικά

Η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Αιγόκερω προς το τέλος της εβδομάδας εκτοξεύει τις ανταγωνιστικές διαθέσεις. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς τα ξεσπάσματα θα οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές που δεν ωφελούν την προσωπική σου ζωή. Με τον Κρόνο να περνάει στον Υδροχόο την Κυριακή νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις αποστάσεις και να ξεκαθαρίσεις ζητήματα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανταγωνισμός και έντονα συγκρουσιακές συμπεριφορές μπορεί να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα καθώς προστατεύει τη η σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Αιγόκερω εκτοξεύει τον εκνευρισμό και δημιουργεί ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες στις συνεργασίες σου. Παράλληλα τα οικονομικά σου δείχνουν να περιορίζονται ή να περνάνε σε μία περίοδο αναθεώρησης καθώς με τον Κρόνο στον Υδροχόο ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις τις οικονομικές συμφωνίες και τις επιχειρηματικές σου δράσεις.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ο Ήλιος περνάει στον Κριό την παρασκευή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά το επόμενο διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς, να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία παρ’ όλες τις πιθανές δυσκολίες της περιόδου και την γενικότερη κατάσταση. Η ανάγκη να αναπτύξεις τους πνευματικούς ορίζοντες σε οδηγεί σε νέα αντικείμενα σπουδών που μπορούν να σε απογειώσουν.

Αισθηματικά

Η θετική μάτια με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα ευνοεί σημαντικά και την προσωπική σου ζωή καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να απογοητεύσει εσένα και το ταίρι σου. Σημαντικό είναι να βρείτε κοινά σημεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε μοναδικά μαζί και να ανανεώσετε την σχέση σας, κάτι που πιθανά χρειάζεται. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις πιθανοί καχυποψία και ανασφάλειες καθώς ο Ερμής από τους Ιχθύες εντείνει τα απωθημένα και τους φόβους και μπορεί να σου δημιουργούν ένταση χωρίς πραγματικά λόγο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις για καθημερινό επίπεδο εκτοξεύονται και ήρθε η ώρα να κάνεις τον απόλυτο προγραμματισμό για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι έχεις αναλάβει. Το άγχος πιθανόν να αυξάνεται και αυτό να είναι ανασταλτικός παράγοντας στην δράση σου. Φρόντισε να μην μπεις αντιπαραθέσεις στη δουλειά που θα σου χαλάσουν τη διάθεση καθώς θα γίνεις επικριτικός και αυτό θα ενοχλήσει σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η θετική σου διάθεση είναι εδώ για να ανακουφίσει τα κακώς κείμενα της περιόδου και η ανάγκη να λύσεις ζητήματα με τους γύρω σου κυριαρχεί και σε καθοδηγεί. Γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και διαλλακτικός με τις ανάγκες των άλλων και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις τα πράγματα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Αισθηματικά

Τα συναισθήματα απογειώνονται και νιώθεις τα πάντα στον απόλυτο βαθμό κάτι που λειτουργεί άκρως ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Ήρθε η στιγμή να νιώσεις την απόλυτη περιπέτεια με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αυτό είναι αρκετό για να σε εξιτάρει. Η σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα σας φέρουν πιο κοντά με την φύση αλλά και θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτης καθώς ελκύεται ο ένας τον άλλον στον μέγιστο βαθμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της επαγγελματικής του πορείας καθώς με τον Ερμή στους Ιχθύες σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις και συμφωνίες που θα είναι σημαντικές. Ο Ήλιος από τον Κριό σε καλεί να δεις τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα απαιτήσεις που μπορεί να εκκρεμούν σε σχέση με τρίτους καθώς φαίνεται να επανέρχονται και να πρέπει να κάνεις την καλύτερη δυνατή διαχείριση.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που μπορούν να σε επιβεβαιώσουν. Η εξωστρέφεια είναι εμφανής και παίζει ρόλο στις προσωπικές σου σχέσεις καθώς το περιβάλλον σου εισπράττει την καλή σου διάθεση. Προσοχή σε πιθανές ανασφάλειες που σε οδηγούν στο να υποστείς καταστάσεις που δεν σου αρέσουν.

Αισθηματικά

Η σχέση σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς η συντροφικότητα είναι κάτι σημαντικό και το εκδηλώνεις άμεσα χωρίς αναστολές. Παράλληλα με τον Κρόνο να περνάει στον Υδροχόο βλέπεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου με διαφορετική μάτια καθώς ήρθε η ώρα να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου και για το αν σε καλύπτει πραγματικά. Ο αδέσμευτος φλερτάρεις και είναι γεγονός ότι μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η συζήτηση στη δουλειά δίνουν και παίρνουν καθώς φαίνεται ότι τα εργασιακά ζητήματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και ζητούν επίλυση. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τα οποία θέματα σε απασχολούν έντονα και άφησε στην άκρη την επικριτική διάθεση που σε χαρακτηρίζει σε αυτές τις περιπτώσεις. Με τη σύνοδο του Άρη και του Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έξοδα για πιθανές επιδιορθώσεις που μπορεί να έχεις δρομολογήσει στον χώρο σου. Αυτό θα δημιουργήσει η ένταση και τα ξεσπάσματα δεν θα αργήσουν να επηρεάσουν το οικογενειακό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, νιώθεις ότι μπορείς να τραβήξεις τα βλέμματα σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς καθώς έχεις ανάγκη προσοχής και αυτό το κάνεις άμεσα εμφανές. Οι υπερβολές όμως είναι αυτές που θα ενοχληθούν καθώς με τον Ερμή στους Ιχθύες δεν θα διστάσεις να πεις πράγματα και να συμπεριφερθείς χάνοντας το μέτρο και δημιουργώντας προβλήματα τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να προβεί το ταίρι σου στην κάλυψη των αναγκών σου γίνεται άμεση καθώς δεν φαίνεται να έχεις δισταγμούς στο να εκφράσεις ότι νιώθεις και αποζητάς. Η συμπεριφορά σου βέβαια θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται να ενοχλήσει και τελικά να μπεις σε αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για γνωριμίες μέσα από τις κοντινές παρέες που μπορούν να απογειώσουν την σκέψη και την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Άρη και τον Δία σε σύνοδο στον Αιγόκερω φρόντισε να δώσεις ευκαιρία σε ότι αφορά το εμπόριο και συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσει σε σχέση με αυτό. Είναι γεγονός ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά ευνοϊκά στον συγκεκριμένο τομέα και καλά θα κάνεις να δείξεις την θεία σου γιατί έχεις να κερδίσεις πολλά. Οι καθημερινές απαιτήσεις αυξάνονται και μπορεί να σου δημιουργούν ένταση που καλά θα κάνεις να μην εκτονώσεις τους γύρω σου και μπεις σε μπελάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η δημιουργικότητα και η εξωστρέφεια σε χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα κυρίως γιατί προς το τέλος της ο Ήλιος περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή σε συζητήσεις οικογενειακής φύσεως καθώς με τον Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρερμηνείες και τελικά η κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός να μην οδηγήσουν στο να βρεθούν λύσεις. Παράλληλα, μπορεί να γίνεις αδιάλλακτος σε απόψεις και συμπεριφορές δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Αισθηματικά

Η προσωπική σου ζωή είναι αυτή που κυρίως σε ικανοποιεί και δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να απολαύσεις αυτή την περίοδο με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν. Νιώθεις ότι μπορείς να στηριχτείς στον άνθρωπό σου και ότι εισπράττεις τα συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις μοναδικός. Ο αδέσμευτος είναι βέβαιο ότι φλερτάρεις και αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σου νέα πρόσωπα που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια διαφωνίες που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Οι υπερβολές στην διαχείριση των οικονομικών θα σου στοιχίσουν γι’ αυτό φρόντισε με την σύνοδο Άρη – Δία στον Αιγόκερω να μην γίνεις είτε υπέρμετρα συντηρητικός είτε υπερβολικά καταναλωτικός καθώς το έλλειμμα μέτρου θα δημιουργήσει προβλήματα και στις σχέσεις με το περιβάλλον που κινείσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, με τον Άρη και τον Δία σε σύνοδο στο ζώδιό σου είναι βέβαιο ότι θα κινηθείς γη και ουρανό για να καταφέρεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Βέβαια καλό είναι να θυμάσαι ότι οι υπερβολές και η εριστική σου διάθεση μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και την επιθετικότητα και να δείξεις κινητικότητα παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό

Αισθηματικά

Η επιθυμία να επικεντρωθείς σε αυτά που εσένα καλύπτουν μπορεί τελικά να λειτουργήσει αρνητικά σε προσωπικό επίπεδο και να θορυβήσει το ταίρι σου. Μετουσίωσε αυτήν σου την ενέργεια σε πάθος δείχνοντας τα μοναδικά συναισθήματα που τρέφεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος κυριαρχείς στο κοινωνικό σου περιβάλλον και είναι βέβαιο ότι κεντρίζεις το ενδιαφέρον με την προσωπικότητα που δείχνεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα και σου δίνουν την ευκαιρία να μεγαλουργήσεις. Είναι γιατί έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου για τις προτάσεις που καταθέτεις. Η ακίνητη περιουσία είναι κάτι που σε απασχολεί και μπορεί να εκμεταλλευτείς χώρους δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για συμφωνίες που θα είναι επωφελής για εσένα. Είναι δεδομένο ότι με καλούς χειρισμούς μπορείς να απογειωθείς καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο εκδηλώνεται πιο έντονα από ποτέ αυτήν την εβδομάδα καθώς με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό προς το τέλος της ανεβάζεις ταχύτητα και δείχνεις πραγματικά πόσο μετράει για εσένα το να έρχεσαι σε επαφή με τους γύρω σου. Βέβαια δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να ξεφεύγεις καθώς γίνεσαι αδιάλλακτος στις απόψεις σου και αυτό τελικά είναι που θα δημιουργήσει εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Αισθηματικά

Βιώνεις μία ιδιαίτερα ευχάριστη στιγμή στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με θετική διάθεση. Βέβαια από την Κυριακή ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου και ανοίγει μία περίοδο όπου σηματοδοτεί ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να βρεθεί πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερη χαρά, όμως να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι το κατάλληλο για εσένα. Άλλωστε το να δεθείς με κάποιο πρόσωπο δεν θα γίνει χωρίς να υπάρχουν στέρεες βάσεις που θα σε εμπνέουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με την σύνοδο Άρη – Δία στον Αιγόκερω καλείσαι να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν και να σου προκαλούν ιδιαίτερη ένταση. Ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου και σε καλεί να δεις με ρεαλιστικούς όρους ποιες είναι οι εργασίες ικανοποιούν πραγματικά τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και ποιες όχι. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που τελικά ανακαλύπτεις ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτό που θέλεις.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, ο Ερμής περνάει και πάλι στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς και πάλι ότι σε απασχόλησε το διάστημα που ήταν ανάδρομος. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεις επιθετικός στον τρόπο που εκφράζεσαι στους γύρω σου λόγω του έντονου προβληματισμού που σε διακατέχει. Η κοινωνική σου ζωή αυξάνεται σημαντικά και η φίλη σου μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε στόχους που έχει θέσει.

Αισθηματικά

Με τον ήλιο να περνάει τον κριό είναι γεγονός ότι απολαμβάνεις τις έντονα ρομαντικές στιγμές που βοηθούν να απογειώσουν τη σχέση σου. Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι αυτό που αναζητάς και φαίνεται ότι το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να στο δώσει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να συναναστραφείς πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που τελικά να δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα που δεν ήταν εύκολο να φανταστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες του καθώς είναι αυτό που τελικά θα οδηγήσει στο να εξελιχθούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Αρκεί να καταφέρεις να συγκρατήσεις την ορμή που σε διακατέχει γιατί είναι αυτή που τελικά θα ενοχλήσει. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα και καλείσαι να βάλεις προτεραιότητες για να αποφύγεις περιττά έξοδα που δημιουργούν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Κινήσου με ρεαλιστικούς όρους και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις και σε όποιες δυσκολίες που μπορείς να αντιμετωπίσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ