Τι προβλέπουν τα άστρα από 28.12.2015 έως 3.1.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Κριούς! Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας και ερωτευθείτε. Με την Αφροδίτη στον φιλελεύθερο καιειλικρινή ένατο οίκο σας, το σύμπαν σας ζητά να είστε απολύτως αληθινοί και ξεκάθαροι στις σχέσεις σας, τόσο σε ό, τι λέτε όσο και σε ό, τι κάνετε.Νιώστε ελεύθεροι να προχωρήσετε σε νέα μονοπάτια, εξερευνήστε μια χώρα του εξωτερικού, υποδεχτείτε το νέο έτος με μια νέα φιλοσοφία ζωής. Επιδείξτε τα συναισθήματά σας και στείλτε μηνύματα αγάπης στον αγαπημένο σας ή πηγαίνετε μαζί ένα ταξίδι για να γιορτάσετε. Είστε μόνοι;Να είστε δεκτικοί σε γνωριμίες που δεν είναι του συνηθισμένου τύπου σας.Κάποιος/α από ένα ριζικά διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο από το δικόσας θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι σας.
Ο Ερμής στον καινοτόμο ενδέκατο οίκο σας, σας παροτρύνει στην εξεύρεση δημιουργικών τρόπων για να αναρριχηθείτε στη σκάλα της επιτυχίας ή να κάνετε περισσότερα χρήματα χωρίς να πιέσετε τον εαυτό σας. Να είστε σε επιφυλακή για επενδυτικές ευκαιρίες ή επαγγελματικές συζητήσεις, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Ο Άρης στον όγδοο οίκο σας,της οικειότητας και του πλούτου, για τους επόμενους δύο μήνες, σας ωθεί να ξοδέψετε από τις αποταμιεύσεις σας, άλλωστε δεν σας νοιάζει, θα δοκιμάσετε την τύχη σας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όμως προσοχή! Μια ξαφνική ανατροπή των γεγονότων μπορεί και να σας εκνευρίσει κι εσείς θα προσπαθείτε να προσαρμοστείτε, αναρωτώμενοι γιατί τα πράγματα πήγαν τόσο γρήγορα ανάποδα. Μην αποκαρδιώνεστε, δεν χρειάζεται να χάσετε το κέφι σας, άλλωστε μια νέα χρονιά ξημερώνει

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Ταύρους! Θα χρειαστεί νααπελευθερώσετε τα βαθιά συναισθηματικά εμπόδια που μπλοκάρουν την αγάπη για να νιώσετε ελεύθεροι. Η σαγηνευτική Αφροδίτη στον κρυφό όγδοο οίκο σας ζεσταίνει τα πράγματα με την αγάπη σας, θέλετε να υποδεχτείτε το νέο έτος μόνοι, οι δυο σας. Σχεδιάστε μια γιορταστική βραδιά με τον αγαπημένο σας, χωρίς το smartphone σας, ίσωςμοιραστείτε κάτι αποκλειστικό και μοναδικό. Αν είστε μόνοι και νιώθετε μοναξιά, καλέστε τους στενότερους φίλους σας για να σας βοηθήσουν να αποβάλετε αυτή τη βαριά συναισθηματική ενέργεια. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή του Ερμή στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, για να έρθετε σε επαφή με πιθανούς πελάτες, να επιδιώξετε την προώθηση στην εργασία σας ή να στείλετε την αίτησή σας στη δουλειά των ονείρων σας. Κι αν πιστεύετε ότι κάποιοι στην εργασία σας, σας ανταγωνίζονται, θέστε το θέμα υπό συζήτηση. Απλά φροντίστε να ξεκινήσετε διάλογο (και όχιεπίθεση) δίνοντας στο άλλο πρόσωπο τη δυνατότητα να προσφέρει μια εξήγηση.
Η σταθερότητα με κάποιες σημαντικές σχέσεις σας ή συνεργασίες σας θα είναι δύσκολη τώρα, καθώς ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, για τους επόμενους δύο μήνες, δημιουργεί άγχος αλλά και συγκρούσεις. Οι άνθρωποι γύρω σας θέλουν να σας επιβληθούν, ειδικά τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά θα τους αφήσετε; Αν παραπονιούνται ότιτους παραμελείτε και δεν τους φροντίζετε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε αυτή τη δυναμική. Χρειάζεται να αναιρέσετε κάποιες από τις απόψεις σας αλλά και να μάθετε ότι ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις, μπορεί τελικά να προκύψει κάτι καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Διδύμους! Το νέο έτος σας βρίσκει με τον θεό Έρωτα αγκαλιά! Η ρομαντική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν όπως είναι γραφτό να γίνουν.Είστε μόνοι; Πείτε «ναι» σε οποιεσδήποτε προσκλήσεις από τους φίλουςσας ή πάρτε εσείς την πρωτοβουλία να συγκεντρωθείτε όλοι μαζί.Γνωρίζοντας νέα πρόσωπα και επεκτείνοντας το κοινωνικό δίκτυό σας, αυτό μπορεί να σας ανοίξει το δρόμο για μια πιθανή νέα σχέση. Είστε σε σχέση; Διασκεδάστε με το σύντροφό σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά επίσης φροντίστε να έχετε και χρόνο για τους δυο σας.
Η διαίσθηση που σας χαρίζει ο Ερμής στον φιλοσοφικό και ειλικρινή ένατο οίκο σας, σας βοηθά να αποκαλύψετε τα κρυμμένα κομμάτια ενός παζλ.Ανεξάρτητα από το τι θα ανακαλύψετε, θα νιώσετε τεράστια ανακούφιση όταν συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι αληθινές προθέσεις ενός αγαπημένου σας προσώπου. Εκείνο που προτιμάτε τώρα είναι η ειλικρίνεια και όχι μια διαστρεβλωμένη εκδοχή της αλήθειας. Μη λέτε μεγάλα λόγια, κάντε πράξεις, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης για τους επόμενους δύο μήνες, στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας. Αντί να μιλάτε για τα σχέδιά σας, ενεργοποιηθείτε για να υλοποιηθούν. Ίσως πάλι νιώθετε εξαντλημένοι και καταπονημένοι, προκειμένου να προλάβετε να τελειώσετε με τις υποχρεώσεις σας για να υποδεχτείτε το νέο έτος και να γιορτάσετε, πράγμα το οποίο σας δημιουργεί νευρικότητα και διάσπαρτη ενέργεια. Ηρεμήστε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Καρκίνους! Ξεχάστε τηναυστηρά επαγγελματική σας στάση. Η Αφροδίτη στον εργατικό έκτο οίκο σας, σας προτρέπει να δείξετε την πιο μαλακή και συμπονετική πλευράσας στο επαγγελματικό μέτωπο. Έχετε την έμφυτη διαίσθηση για νασυντονιστείτε με τις διαθέσεις των ανθρώπων. Ένας σημαντικόςσυνεργάτης σας ή συνάδελφος ίσως αγωνίζεται να ξεπεράσει μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση, γεγονός που καθιστά δύσκολο να παραμείνει πολλές ώρες στην εργασία. Θυσιάστε λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας και συζητήστε μαζί του. Μπορεί να τον βοηθήσετε να δει τα πράγματα με μια εντελώς νέα προοπτική.
Για να πάει η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, ο Ερμής στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, σας λέει ότι χρειάζεται να είστε ειλικρινείς, αλλά με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Ίσως να έχετε κρατήσει μερικές από τις πραγματικές επιθυμίες σας για τον εαυτό σας, φοβούμενοι ότι ο σύντροφός σας δεν θα συμφωνήσει. Βρείτε το θάρρος να μιλήσετε, πείτε ό, τι είναι στην καρδιά σας, αλλά να ξέρετε ότι οι άνθρωποι σας αναγνωρίζουν και σας σέβονται όταν τους μιλάτε κι εσείς με σεβασμό, ακόμα κι αν διαφωνήσετε. Σταματήστε να λογοκρίνετε και να καταδικάζετε τον αγαπημένο σας ή τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σας, είναι η παρότρυνση του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας για τους επόμενους δύο μήνες. Μπορεί να αισθανθείτε την παρόρμηση ναεκφράσετε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας, χωρίς δεύτερη σκέψη.Είναι συνετό όμως; Αυτό θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στηνερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Λέοντες! Υποδεχτείτε το νέο έτος με μια νέα αγάπη στο πλάι σας! Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, κάποιος/α που σας μαγεύει με τις γνώσεις του ή έρχεται από μακριά, θα μπορούσε να σας φέρει καρδιοχτύπια. Ζείτε ονειρικές βραδιές γεμάτες ενθουσιασμό, άφθονη διασκέδαση και εκπλήξεις, έλκεστε από μια ψυχή που φέρνει στην επιφάνεια το χαμόγελό σας και την εξωστρέφειά σας. Είστε σε σχέση; Δείτε μαζί τα Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στον λαμπερό ουρανό! Πάρτε την αγάπη σας και πηγαίνετε σε ένα club, θα χορεύετε αυτόν τον λάγνο ερωτικό χορό μέχρι το πρωί. Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που έχετε με τον αγαπημένο σας. Μην ξεκινήσετε το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών, αλλά προσπαθήστε να συμβιβάσετε δύο αντίθετες απόψεις. Μέση λύση είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί.
Διαφωνίες και συναισθηματική αναστάτωση δημιουργεί ο Άρης στοντέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, για τους επόμενους δύο μήνες. Συγκρούσεις θα μπορούσαν επίσης να προκύψουν με έναν συγγενή ή συγκάτοικο, υποδεικνύοντας την ανάγκη να θέσετε σαφέστεραόρια μεταξύ σας. Ίσως πάλι έχετε την ώθηση να βρείτε ένα νέο σπίτι ή ακόμα και να φύγετε προσωρινά από αυτό ή απλά να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ή ίσως ακυρώσετε ένα οικογενειακό δείπνο την τελευταία στιγμή γιατί νιώθετε την ανάγκη να κάνετε το δικό σας.Τιμήστε την ανάγκη σας για αυθορμητισμό, αλλά να γνωρίζετε ότι αυτό θα έχει επιπτώσεις και στους άλλους ανθρώπους. Κάντε αυτό που επιθυμείτε αλλά μην αφήσετε κανέναν παραπονεμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Παρθένους! Μην παίρνετε τα πάντα με βαριά καρδιά. Η Αφροδίτη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας,σας βοηθά να μην κάνετε υποθέσεις και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο των σημαντικών σχέσεών σας. Αν κάποιος φαίνεται απόμακρος ή ακόμα καιψυχρός απέναντί σας, το πιο πιθανό είναι ότι αυτό δεν έχει να κάνει με εσάς. Αλλά αν δεν ρωτήσετε, πώς θα μάθετε; Όταν έρθουν τα πράγματαστο φως, θα νιώσετε μια ανάσα φρέσκου αέρα. Τώρα νιώθετε πιο ευτυχισμένοι να γιορτάσετε τον καινούργιο χρόνο σε ένα οικείο περιβάλλον,ίσως ακόμη και στο σπίτι σας. Καλέστε την αγάπη σας ή δύο ή τρεις από τους στενότερους φίλους σας και θα αισθανθείτε πολύ πιο άνετα και ήρεμα.
Ο Ερμής στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, απαιτεί από εσάς ναυπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Μη δίνετε στους ανθρώπους την άδεια ναεκτοξεύουν ψευδείς κατηγορίες και να αμαυρώνουν το όνομά σας. Το σύμπαν τώρα σας δίνει επιπλέον θάρρος και ξεκάθαρο μυαλό να σταθείτε στο ύψος σας, είναι στο χέρι σας να το κάνετε. Ο Άρης στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της κίνησης, για τους επόμενους δύο μήνες σας, δίνειτο σύνθημα για μια αλλαγή. Αλλά αυτό μπορεί και να έχει κόστος τη σταθερότητά σας. Επειδή νιώθετε ενθουσιασμένοι για ένα νέο έργο ή για ένα πάθος, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε την εργασία σας ή τη σχέση σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας τη διαίσθησή σας και τις ιδέες που σας έρχονται εντελώς ξαφνικά, δεδομένου ότι ορισμένες από αυτές μπορούν να γεμίσουν την τσέπη σας! Γενικά, νιώθετε μια ανησυχίαστην οποία θα πρέπει να δώσετε προσοχή τώρα. Εάν μπορείτε να φύγετε ένα ταξίδι, η αλλαγή σκηνικού θα σας κάνει καλό.

ΖΥΓΟΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Ζυγούς! Ζητήστε και θα λάβετε ό, τι θέλετε! Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν χρειάζεται να πείτε πολλά, η γοητευτική Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας καθιστά εύκολο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Απλά μην κάνετε κατάχρησητης ικανότητάς σας να αφοπλίσετε τους άλλους. Όταν οι άνθρωποι σας πλησιάζουν, είναι δική σας ευθύνη να κρατήσετε επτασφράγιστα τα μυστικά τους, έτσι μόνο θα αναγνωρίσουν την εχεμύθειά σας. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πείτε «ναι» στις κοινωνικές προσκλήσεις, ίσως και ναερωτευτείτε! Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας δίνει μια συμβουλή: Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και δείξτε στον αγαπημένο σας να καταλάβει ότι το μόνο που θέλετε είναι ό, τι καλύτερο για τη σχέση σας. Η επίδειξη της ειλικρινούς αγάπης είναι μερικές φορές αναπόσπαστο μέρος του να είσαι πραγματικός άνθρωπος.
Μπορεί να περπατάτε δίχως πυξίδα όσον αφορά τα οικονομικά σας,καθώς ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, για τους επόμενους δύο μήνες, δημιουργεί μια εσωτερική σύγκρουση για την ισορροπία των οικονομικών σας. Ίσως έχετε έντονη διαίσθηση ή ξαφνικές εκλάμψεις για ένα οικονομικό ζήτημα ή σε σχέση με τις αξίες και την ηθική ενός ατόμου. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στο να αντιλαμβάνεστε τις δονήσεις των άλλων, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε τη συναισθηματική σας φόρτιση πριν μιλήσετε, ειδικά σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση.Οι λέξεις δεν έχουν και τόσο σημασία όσο η ενέργεια που βγάζετε προς ταέξω, το ύφος και η γλώσσα του σώματός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Σκορπιούς! Ξοδέψτε για χάρη του ενθουσιασμού και της διασκέδασης! Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ηλεκτρίζει τη ζωή σας, τα πάντα γύρω σας είναι φαντασμαγορικά. Ο πλανήτης της αρμονίας ενισχύει τη γοητεία σαςκαι εκπέμπετε θετική ενέργεια. Αν θέλετε να ξοδέψετε για ένα ταξίδι ή για μια περιπέτεια, κάντε το! Γνωρίστε νέο κόσμο, μιλήστε με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας, μια απίστευτησυνάντηση ίσως και να γεμίσει την τσέπη σας. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας ωθεί να συζητήσετε τους μελλοντικούς στόχους σας με τον αγαπημένο σας, να χαρτογραφήσετε ένα σχέδιο δράσης για το επόμενο έτος, να οραματιστείτετην πορεία που θα πάρετε μαζί.
Συμβουλή: Αναζητήστε μέσα σας και προσδιορίστε τι πραγματικά θέλετε από την αγάπη. Όντας σαφείς σε αυτό που ψάχνετε, αυτό θα σας φέρειπολύ πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε. Ξεχωρίζετε στο πλήθος τους επόμενους δύο μήνες, με το μαγνητισμό και το έντονο πάθος σας για ζωή, χάρη στον Άρη στο ζώδιό σας. Ίσως θέλετε να αλλάξετε ριζικά την εξωτερική σας εμφάνιση ή να κάνετε ένα μεγάλο άλμα στην εργασία σας ή τη σχέση σας. Καθοδηγείστε από τη δύναμη και το πάθος σας, έχετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει. Συμβουλή: Οι απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες παρορμήσεις σας θα αποξενώσουν τους γύρω σας. Μπορεί να μετανιώσετε αργότερα αν πείτε ή κάνετε κάτι που θα δημιουργήσει συγκρούσεις με τους αγαπημένους σας.Αποφύγετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να αναιρέσετε ή να διαγράψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Τοξότες! Με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας, επιδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας χαρίζει τα πάντα, γιορτάζετε την άφιξη του καινούργιου χρόνου με χαρά και ενθουσιασμό. Με όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα, μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά έχετε μια …ουρά από θαυμαστές. Τολμάτε να ρισκάρετε στην αγάπη, αναλαμβάνετε δράση για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Είστε σε σχέση; Τι θα λέγατε για μια περιπέτεια μόνοι οι δυο σας; Αφήστε αυτό το εσωτερικόμικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας να παίξει και να διασκεδάσει. Επιπλέον, ο Ερμής στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας παροτρύνει να διασκεδάσετε ή απλά να κάνετε κάτι διαφορετικό, άλλωστε πρέπει να υποδεχθείτε το νέο έτος με γέλιο και χαρά. Αποδεχτείτε τις γιορταστικές προσκλήσεις, συζητήστε με ανθρώπους που τους βλέπετε κάθε μέρα,αλλά σπάνια (αν όχι ποτέ) έχετε μιλήσει. Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.
Είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Βρείτετο δρόμο που σας οδηγεί σε ένα πνευματικό μονοπάτι, είναι το αίτημα του Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας για τους επόμενους δύο μήνες. Μπορεί να είστε σε σύγχυση, ίσως ακόμα έχετε μια άστατη διάθεση, κάνετε απολογισμό του προηγούμενου έτους: Τι πήρατε και τι δώσατε; Κάτι ταρακουνά τα βάθη της ψυχής σας αλλά φαίνεται ότι δεν μπορείτε ναεντοπίσετε την πηγή. Μην αγχώνεστε, βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σαςεπεξεργάζεστε και σκέπτεστε το παρελθόν για να δώσετε ένα αμετάκλητο τέλος. Αν κάποιες παλιές συναισθηματικές πληγές έρθουν στην επιφάνεια, αποφύγετε να κατηγορήσετε τον εαυτό σας ή, αντίθετα, να προβάλετε αυτά τα οδυνηρά συναισθήματα στους άλλους ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Αιγόκερους! Kama Sutra ή«Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»; Η γοητευτική Αφροδίτη στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να βρεθείτε μόνοι με τον αγαπημένο σας γιαδιασκέδαση και παιχνίδια. Υποκινούμενοι από μια φαντασίωσή σας ίσως και να διασκεδάσετε με ένα one night stand ή κάποιον/α που δεν είναι διαθέσιμος συναισθηματικά. Απολαύστε τις στιγμές αλλά κάντε τοδιακριτικά. Αν όμως η καρδιά σας ποθεί κάτι πιο βαθύ, μείνετε μακριά, δεν θέλετε να μετράτε τις απώλειές σας. Η δημιουργικότητά σας είναι τώρα στο απόγειό της, έτσι κάντε καλή χρήση αυτής της θετικής ενέργειας που σας χαρίζει η Αφροδίτη. Με κίνητρο τον Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θέλετε να δείξετε σε όλους την αγάπη σας με ένα δώρο. Δεν σας νοιάζει το πόσα θα ξοδέψετε, αυτή η γενναιοδωρία σας είναι ένας τρόπος για να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους.
Με ένα γλυκό μήνυμα, ένα μικρό δώρο ή μια πρόσκληση σε δείπνο, πόσο αλλάζουν όλα! Ίσως αισθανθείτε την επιθυμία να ξεφύγετε από μια φιλία ήκοινωνική ομάδα, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και τις φιλίας, για τους επόμενους δύο μήνες. Ίσως πάλι να έχετε βαρεθεί τα ίδια άτομα ή στέκια και θέλετε να ανανεώσετε τις φιλίες σας. Ήμπορεί ο σύντροφός σας ή ο επιχειρηματικός συνεργάτης σας να ενεργούν άστατα, προκαλώντας εμπλοκή στις σχέσεις σας. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, μπορεί να κάνετε νέες φιλίεςμέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Συμβουλή: Αποφύγετε τα εμπρηστικά λόγια στο διαδίκτυο, γιατί θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη δημοτικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Υδροχόους! Μόνο φίλοι … ήκάτι περισσότερο; Η ρομαντική Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θα μπορούσε να σας φέρει μια πλατωνική σχέση, βλέπετε να ανάβει το πάθος σας για έναν φίλο σας. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και ανοιχτοί, έτσι αδράξτε αυτή την ευκαιρία και εξερευνήστε την αγάπη στις φιλίες σας ή ακόμα πείτε «ναι» σε μια τυχαία γνωριμία. Αλλά μην προχωρήσετε αν δείτε ότι το άλλο άτομο θέλει περισσότερα ή εσείς επιθυμείτε απλά μια απόδραση από την καθημερινότητα, κάτι διαφορετικό. Μην παίζετε με τις καρδιές των ανθρώπων. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι αν δεν υπάρχει ρίσκο, δεν υπάρχει και κανένα κέρδος. Η ζωή σας γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και οι ιδιαίτεροι τρόποι σας, μαζί με τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σας, σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο πλήθος.
Εάν έχετε σκεφτεί να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας για να εντυπωσιάσετε στις γιορτές, δεν θα περάσει απαρατήρητη! Ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, για τους επόμενους δύο μήνες, σας κάνει να αισθανθείτε την ανάγκη να ξεφύγετε από μια κατάσταση που σας περιορίζει στην καριέρα σας. Ίσως είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε μια θέση κύρους ή έναν ηγετικό ρόλο, που όμως εμπεριέχει και περισσότερες ευθύνες. Μπορεί να συγκρουστείτε με ένα συνάδελφο ή συνεργάτη σας ή κάποιον εργαζόμενό σας, καθώς μπορεί να σας φορτώσουν με επιπρόσθετα καθήκοντα. Ή ίσως ο σύντροφός σας σκέφτεται την αποδοχή μιας εργασίας που απαιτεί μετεγκατάσταση ή να κάνει κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό. Ενώ μπορεί να αισθανθείτε άγχος ή ακόμα και εκνευρισμό, μην αντιδράσετε, ο φρέσκος αέρας θα μπορούσε να κάνει καλό στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Ιχθύς! Είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε για την αγάπη; Η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, αναφλέγει τη χημεία που υπάρχει με κάποιον/α που ούτε καν φανταζόσασταν. Ποτέ δεν ξέρετε, αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και στη δουλειά σας. Ενώ η έλξη είναι ακαταμάχητη, σκεφτείτε όμως δύο φορές πριν κάνετε το μεγάλο βήμα. Δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο μια σταθερή επαγγελματική σχέση για μια καυτή ερωτική βραδιά. Είστε ήδη σε σχέση;Μπορεί να αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με το σύντροφό σας σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Αυτή η συνεργασία μπορεί όχι μόνο να ενισχύσει τη σχέση σας αλλά και να διδαχτείτε ο ένας από τις εμπειρίες του άλλου. Ο Ερμής στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να κάνετε απολογισμό του προηγούμενου έτους, να θεραπεύσετε την ψυχή σας από τον πόνο και τη θλίψη που ίσως καιρό εδρεύουν στην καρδιά σας. Σκεφτείτε το τι προκάλεσε αυτό το κακό και συζητήστε το μαζί με το πρόσωπο που σας έχει βάλει σε αυτό το συναισθηματικό αδιέξοδο.
Θέλετε να μπει ο καινούργιος χρόνος με αισιόδοξες σκέψεις και όνειρα για ένα πιο φωτεινό μέλλον. Ο Άρης στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της εξερεύνησης, για τους επόμενους δύο μήνες, δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα στην ανάγκη σας για περιπέτεια και τις υποχρεώσεις της καθημερινής ζωής σας. Σίγουρα, είναι καταπληκτικό να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο και να φύγετε μακριά ή να εγκαταλείψετε την εργασία σας για κάποιες μέρες για μια απόδραση, ωστόσο, λάβετε υπόψη σας τόσο τα καθήκοντά σας όσο και την ασφάλεια που σας παρέχουν κάποια άτομα. Οι περιπέτειες μπορούν να περιμένουν. Αν επιθυμείτε την ποικιλία, ασχοληθείτε με ένα χόμπι ή μια νέα γνώση, θα επεκταθούν οι ορίζοντές σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ