Τι προβλέπουν τα ζώδια από 20-26.5.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία αυτή την εβδομάδα και αλλάζεις τελείως διάθεση προσπαθώντας να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και στρέφουν την προσοχή σου σε ότι αφορά την επικοινωνία και την ανάγκη να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί του. Σημαντικό είναι να προωθήσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες, καθώς τα επιχειρήματα και η ευστροφία σου μπορούν να δημιουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οποίες συνεργασίες αποζητάς. Προσπάθησε μόνο να μην επικεντρωθείς στον υποκειμενισμό και σε πιθανά μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να υπάρξει γιατί θα σε οδηγήσουν σε σύγκρουση με πρόσωπα σημαντικά για εσένα που καλό είναι να αποφύγεις.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα οικογενειακής φύσεως ή ακίνητης περιουσίας, καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείς παράλληλα να κινηθείς από κοινού με οικεία σου πρόσωπα σε πιθανά ζητήματα που σας απασχολούν, κάτι που θα βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου πιθανή ένταση που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας. Ξαφνικές μετακινήσεις ή μετακομίσεις είναι πολύ πιθανές που θα είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα γι’ αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτείς ότι προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Από την εβδομάδα αυτή επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να κυνηγήσεις την αύξηση του εισοδήματος από τη μία, την ασφάλειας μέσα στη σχέση σου από την άλλη. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να στρέψεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν δρομολογώντας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς αυτά είναι που σου δημιουργούν ανασφάλεια αλλά κυρίως είναι αυτά που συνήθως συνδέεις με την προσωπική σου αξία ανάλογα την ευχέρεια ή όχι που έχεις. Προσοχή γιατί η αδιαλλαξία και η ακαμψία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουμε στις προσωπικές και οικονομικές σχέσεις.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές προτάσεις που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί έχουν να αποδώσουν πολλά. Ξαφνικά τα κοντινά ταξίδια ή μετακινήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για εσένα, καθώς μπορείς να έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις από την καθημερινότητα κάτι που θα σας ανανεώσει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε δίδυμε! Όλα γύρω σου γυρίζουν αυτή την περίοδο, καθώς οι μετακινήσεις του Ήλιου και του Ερμή στρέφουν την προσοχή σε εσένα και στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά από μία περίοδο εσωστρέφειας στο προσκήνιο, καθώς δεν θα διστάσεις να προβάλλεις την προσωπικότητά σου και τις απόψεις σου, να υπερασπιστείς τις ανάγκες σου και τα θέλω σου, να εκφράσεις άμεσα και με δυναμισμό τις ιδέες σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές νέες εργασίες συνεργασίες που έχουν όσο αποδώσουν πολλά. Πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα είναι σημεία αναφοράς για τον ερωτικό τομέα, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα φλερτάροντας και διεκδικώντας το αντικείμενο του πόθου σου.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή αύξηση ή μπόνους που μπορεί να προκύψουν από καταστάσεις και δουλείες του παρελθόντος ή από εκκρεμούσες συζητήσεις που μπορεί να είχες κάνει. Πάθος και ερωτισμός είναι έντονα, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις άκρως αδιάλλακτος και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να κάνεις βήματα μπροστά και ο πόθος να εκτοξευτεί στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στροφή στην εσωστρέφεια και σε ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να προκύψουν για την επόμενη περίοδο που θα σε οδηγήσουν πιθανά σε συναισθηματική υπερχείλιση που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο, κάτι που σε οδηγεί στην έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Σημαντικό είναι για σένα να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα, καθώς δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε ρεαλιστικά θέματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Η επαφή με την τέχνη τον διαλογισμό, τον εσωτερισμό, την κάθε είδους προσευχή που θα σε φέρει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου είναι το γιατρικό για πιθανή θλίψη η μελαγχολία που μπορεί να υπάρξει.

Στις 22.05 ο Άρης από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές νέες συνεργασίες που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα σε βοηθήσουν στο να δρομολογήσεις σημαντικά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα είναι έντονο το ερωτικό στοιχείο και που θα έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να απογειώσουν τον ερωτισμό και το έντονο πάθος. Μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν γιατί είναι βέβαιο ότι αν τις εκμεταλλευτείς μπορείς να προχωρήσεις σημαντικά υπέρ σου.

ΛΕΩΝ 
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα φιλικά σου πρόσωπα και σε πιθανές φιλοδοξίες και στόχους που έχεις, καθώς θέλεις να τα προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να βρεθείς να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις πιθανές ιδέες και πρωτότυπες προτάσεις που έχεις και δεν αποκλείεται να μπορέσεις να προωθήσεις μέσω τον φίλο σου έτσι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Οι ομαδικές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο, καθώς δείχνεις να μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη ευχέρεια μέσα σε ομάδα, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις άκρως απαξιωτικός και εριστικός με όποιους δεν συμφωνούν με τα λεγόμενα ή τις απόψεις σου.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί σε ζητήματα του παρελθόντος και να κλείσεις θέματα που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σου ζωή. Πιθανό παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου όχι μόνο δεν σε ενοχλεί, αντίθετα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνει σημαντικά βήματα προς τα μπρος και να καταφέρεις να εκπλήξεις τους γύρω σου με τις κινήσεις σου. Πρωτότυπες δράσεις μπορεί να υπάρχουν και σε επίπεδο τέχνης και εσωτερισμού που θα απογειώσουν το συναισθηματισμό, τη διαίσθηση, το πνεύμα, τον εσωτερικό σου κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η επαγγελματική ζωή απογειώνεται, μαζί της βέβαια απογειώνεται και το άγχος, καθώς υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και όλα για σένα περιτριγυρίζονται από την καριέρα σου και από πιθανές υποχρεώσεις και ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος, όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις τις δυνατότητες, τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα και την υπευθυνότητα να ανταποκριθείς. Πολλές μπορεί να είναι οι συζητήσεις για νέα ξεκινήματα και κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι βέβαιο ότι και σε αυτά τα θέματα θα πρωταγωνιστήσεις αφού έχεις τη λογική να δώσεις ρεαλιστικές και υπεύθυνες λύσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανή αδιαλλαξία και αυστηρότητα που μπορεί να υπάρξει και να επηρεάσουν τις σχέσεις με ανώτερους είμαι σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που έχεις θέσει με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, σε ομαδικές δράσεις τις οποίες συμμετέχεις και σε ενδιαφέρει η πορεία τους. Πιθανές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που θα σας αιφνιδιάσουν θετικά και θα δημιουργήσουν εξαιρετικό κλίμα για να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι κι αν προκύψει, αρκεί να μετρήσεις και να μην χάσεις τις αξιόλογες προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν και μπορεί να στρέψουν την κατεύθυνση θετικά για εσένα.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Απογειώνεται η αισιοδοξία, η διάθεση για κέφι και γνώση και έχεις πια τη δυνατότητα να επικεντρωθείς στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου βελτιώνοντας τες. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεση, την ψυχολογία, αφού βλέπεις μέσα από θετική ματιά της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα και κάνεις ότι είναι δυνατόν για να διασκεδάσεις και να απολαύσεις την κάθε στιγμή της. Πιθανά είναι τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό, καθώς θέλεις να γνωρίσεις από κοντά διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες διευρύνοντας τις γνώσεις σου. Το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί, καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και να περάσεις καλά μαζί τους απολαμβάνοντας την παρέα τους. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε τάσεις αμελείας και τεμπελιάς που μπορεί να υπάρξουν και δεν θα βοηθήσουν στις καθημερινές υποχρεώσεις.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις ή ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να λειτουργήσουν άκρως θετικά γιατί με προσωπική σου ανέλιξη και εξέλιξη. Οι ευκαιρίες αυτές δεν αποκλείονται να έχουνε και σημαντικό αντίκτυπο σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι σου προταθεί, να σκεφτείς με λογική και ρεαλισμό και να μην χάσεις καμία από αυτές που μπορεί να σε βοηθήσουν να εκτοξευθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Έντονη εσωστρέφεια και καχυποψία μπορεί να υπάρξει την επόμενη περίοδο, καθώς επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα και στην ερωτική σου ζωή που φέρνουν στο προσκήνιο ανασφάλειες που σε αναστατώνουν. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και έρχεσαι αντιμέτωπος με τις βαθύτερες σου ανασφάλειες και φόβους, καθώς έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό. Επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθησή σου σε αυτούς τους τομείς είναι αλάνθαστη και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα καχύποπτος και ζηλόφθονος με το ταίρι σου και αυτό να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικές ευκαιρίες σε ότι αφορά γνώσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που μπορεί να έχεις, καθώς πιθανό είναι να ανοίγονται νέοι ορίζοντες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις και να εντρυφήσεις σε ότι σου κινεί την περιέργεια. Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά, εκμεταλλεύσου όμως με τον καλύτερο τρόπο την όποια ευκαιρία σου δοθεί γιατί είναι βέβαιο ότι θα είναι προς θετική κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ξαφνικά, φρόντισε να περάσεις όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Όλα για σένα πια επικεντρώνονται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο πώς να κρατήσεις ισορροπίες, καθώς ενδόμυχα επικρατεί ο φόβος της μοναξιάς. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και επιδιώκεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τους συνεργάτες ή με το ταίρι σου, καθώς είναι για σένα σημαντικό να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να μην υπάρχουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, καθώς ο φόβος της μοναχικότητας είναι έντονος και σε καθορίζει. Προσοχή μόνο γιατί αυτός ο φόβος δεν σε αφήνει να εκδηλώσεις και τις δικές σου ανάγκες κάνοντας σε άκρως υποχωρητικό σε ό τι σου ζητάνε οι άλλοι, αυτό όμως θα οδηγήσει κάποια στιγμή στην προσωπική σου αντίδραση και δεν θα αποφύγεις τις εντάσεις, γι’ αυτό καλό είναι να εκδηλώσεις ότι σκέφτεσαι και θέλεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες, φρόντισε να εκμεταλλευτείς σωστά την όποια ευκαιρία υπάρξει.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ευκαιρίες σε επίπεδο επιχειρηματικής δράσης που θα σε αιφνιδιάσουν, όμως έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολύ σωστές κινήσεις και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Ξαφνικά κέρδη επίσης μπορεί να προκύψουν, κάλο είναι βέβαια να μην φοβηθείς να πάρεις το ρίσκο εκεί που η διαίσθησή σου σού λέει να το κάνεις. Ο ερωτισμός απογειώνεται και δεν αποκλείεται να εκπλήξεις το ταίρι σου με τα συναισθήματα και το έντονο πάθος που σε διέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στροφή στην καθημερινότητα και σε εργασιακές υποχρεώσεις από αυτή την εβδομάδα, καθώς το τρέξιμο αυξάνεται πιθανά και το άγχος. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και καλείσαι να επικεντρωθείς σε ότι αφορά εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να προκύπτουν, κάτι που μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα το άγχος, τη γκρίνια και την επικριτικότητα δημιουργώντας προβλήματα στις προσωπικές σου σχέσεις με συναδέλφους. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να αντιληφθείς άμεσα και να διακρίνεις τις λύσεις των όποιων προβλημάτων προκύψουν, γι’ αυτό είναι καλό να το εκμεταλλευτείς και να αφήσεις το στρες στην άκρη. Επικεντρώσου στην σωματική σου υγεία γιατί είναι προτιμότερο να εκτονώσεις αυτό το ψυχικό δυναμικό σε γυμναστική ή άθλημα που σου αρέσει αποφεύγοντας καυγάδες.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τώρα νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και που μπορεί να είναι πολύ θετικές για την προσωπική σου εξέλιξη στο συγκεκριμένο τομέα. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να πάρει νέα τροπή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικοί έρωτες που θα εκτοξεύσουν το καρδιοχτύπι, το πάθος, την ένταση. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα άκρως θετικό δρόμο, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο έρωτας και η διασκέδαση είναι κυρίαρχα στοιχεία για την επόμενη περίοδο, καθώς αυτό που αποζητάς κυρίως είναι να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με το ταίρι ή με νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και η χαρά εκτοξεύεται κατακόρυφα, η παιδικότητα που έχεις μέσα σου βγαίνει αβίαστα και επιδιώκεις να βρεθείς με παρέες για να ξεφαντώσουν εκφράζοντας έντονα τα συναισθήματα σου και τη διάθεσή σου που σε οδηγούν στο να πρωταγωνιστήσεις και να λάβεις όλη την προσοχή που επιθυμείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις αμετροέπεια στο λόγο και πομπώδεις εκφράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν γιατί εκφράζεσαι εγωκεντρικά και αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν γιατί η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και σηματοδοτεί πιθανές ευκαιρίες σε εργασιακό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που να σε οδηγήσουν στο να διευρύνεις τη δουλειά και να εξελιχθείς σημαντικά, κάτι που θα σε πλήξει ευχάριστα. Ο δυναμισμός και η διορατικότητα σου παράλληλα με την εργατικότητά σου δίνουν τα όπλα για να δρομολογήσεις πιθανές καταστάσεις και υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν σε εργασιακό επίπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δείχνοντας ότι μπορείς να επιτύχεις τα πάντα με σκληρή δουλειά και ανοιχτό μυαλό.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η οικογένεια βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής σου για την επόμενη περίοδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συζητήσεις αλλά και η ανάγκη να βρεθείς με οικεία πρόσωπα, κάτι που σου δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που θα πρέπει να συζητήσεις και να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως ακόμα είναι πιθανό να έχεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, γι’ αυτό θα επιδιώξεις να περάσεις αρκετό χρόνο με οικεία πρόσωπα θέλοντας να νιώσεις ζεστασιά θαλπωρή και τρυφερότητα. Πιθανές είναι οι συμφωνίες για την ακίνητη περιουσία, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να έχεις έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση και κυκλοθυμία και αυτό να προκαλέσει προβλήματα είτε σε οικογενειακές σχέσεις είτε σε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και απογειώνει τη δημιουργικότητα και το ερωτικό στοιχείο στη ζωή σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν προτάσεις για καλλιτεχνικές δράσεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσεις με δυναμισμό ζητήματα πάνω σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα, ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ξαφνικές εισβολές στη ζωή σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα απογειώσουν το πάθος, τον ερωτισμό, τον πόθο. Το καρδιοχτύπι είναι έντονο και είναι βέβαιο ότι το πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει αυτά τα συναισθήματα θα περάσει μοναδικά μαζί σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ