Τι σας επιφυλάσσουν τα ζώδια αυτή την εβδομάδα 9/15 Mαρτίου

Οι αστρολόγοι του e-zwdia.gr προβλέπουν τι θα συμβεί την εβδομάδα από 9.3.2015 – 15.3.2015.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και με γεγονότα που θα φέρουν το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας, να εκφράσετε τα νέα σας σχέδια και γενικότερα θα βρείτε συμμάχους σε όλα όσα σκοπεύετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας. Η μέρα ευνοεί επίσης τις επαφές σας με τα δικά σας άτομα, που έρχονται πιο κοντά σας και θα σας δείξουν την αγάπη τους και την εκτίμησή τους. Στα αισθηματικά σας, καταφέρνετε να φέρετε την ισορροπία στη σχέση σας και με την καλή σας διάθεση, φέρεστε με πολύ γλυκό τρόπο στο ταίρι σας κι αυτό το χαροποιεί ιδιαίτερα. Εσείς οι αδέσμευτοι, τη σημερινή μέρα, θέλετε να έρθετε σε επαφή με φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε καλά μαζί τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά για εσάς, αγαπητοί Ταύροι, με εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και πολλές υποχρεώσεις τις οποίες τρέχετε για να προλάβετε. Θέλετε σήμερα να είστε συνεπείς απέναντι σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις και να καταφέρετε με επιτυχία να τις φέρετε εις πέρας. Σε περίπτωση που δεν έχετε εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να ψάξετε για μία δουλειά που θα σας εκφράζει. Στα αισθηματικά σας, αυτό που επιθυμείτε σήμερα, εσείς που είστε δεσμευμένοι, είναι να καταφέρετε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας, προκειμένου να εκφράσετε τις ανάγκες και τα θέλω σας και να εξετάσετε μαζί την εξέλιξη της σχέσης σας. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ανάγκη να είστε εξωστρεφείς, να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και να φλερτάρετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί Δίδυμοι, μία ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο ξεκινάει κι εσείς σήμερα θέλετε να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό, προκειμένου να πετύχετε τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας και σε όλα όσα σκοπεύετε να κάνετε. Σήμερα σκοπεύετε να έρθετε πιο κοντά και με άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Οι αδέσμευτοι επιθυμείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μπείτε σε μία νέα σχέση και να βρείτε ένα άτομο το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές που εσείς έχετε θέσει. Οι δεσμευμένοι έχετε την ανάγκη να περάσετε χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας και να παρακολουθήσετε μια ταινία, να δείτε τους φίλους σας και γενικότερα να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Καρκίνοι, και αυτό θα σας δώσει την ώθηση να αυξήσετε και το εισόδημά σας μέσω της εργασίας σας. Με τη Σελήνη σήμερα να εισέρχεται στο Σκορπιό, έχετε την ανάγκη να αφήσετε οτιδήποτε παλιό σας κρατά στάσιμους και να κάνετε νέα αρχή στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και να ασχοληθείτε με νέες καταστάσεις. Στα αισθηματικά σας, θα είστε παθιασμένοι εσείς που βρίσκεστε σε σχέση και θα έχετε την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά απέναντι στο ταίρι σας και να εξωτερικεύσετε και με λόγια αλλά και με πράξεις τα όσα νιώθετε. Όλο αυτό θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας και η αλήθεια είναι πως η σχέση σας νιώθετε ότι περνάει σε ένα νέο επίπεδο και αυτό σας χαροποιεί και τους δύο.

 

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε κι εσείς έχετε στο μυαλό σας όλα όσα θέλετε να ασχοληθείτε, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα, επιθυμείτε να ασχοληθείτε με νέες καταστάσεις στην επαγγελματική σας ζωή και γενικότερα νιώθετε την ανάγκη της ανανέωσης σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ξέρετε καλά πως πρέπει να σκεφτείτε μέσα σας τι είναι αυτό που θα θέλατε να αλλάξετε στην καθημερινότητά σας αλλά και τι θα επιθυμούσατε να συμβεί γενικότερα στη ζωή σας για να είστε χαρούμενοι αλλά και καλά μέσα  σας. Στα αισθηματικά σας, έχετε τον τρόπο σήμερα να ικανοποιήσετε το ταίρι σας με τη γλυκιά συμπεριφορά σας και νιώθετε την ανάγκη να είστε εκφραστικοί απέναντί του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στο Σκορπιό, αγαπητοί Παρθένοι, σας ωθεί να κάνετε εκκαθαρίσεις στο χώρο που κινείστε στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας, να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας και γενικότερα τα νέα σας, να κάνετε νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Στα αισθηματικά σας σήμερα, θα επικρατήσει το πάθος και θα καταφέρετε με το ταίρι σας να είστε ευχαριστημένοι με τις καταστάσεις που βιώνετε. Μοιράζεστε με το ταίρι σας την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με δραστηριότητες πρωτότυπες, να κάνετε ένα ταξίδι και γενικότερα να ανανεωθείτε. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα έχετε την ανάγκη να χαρείτε τον έρωτα και να περάσετε παθιασμένες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί Ζυγοί, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με χαρούμενες εξελίξεις σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Στα επαγγελματικά σας, έχετε την ευκαιρία να αναδειχθείτε μέσω της εργασίας σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Έχετε την ανάγκη σήμερα να ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες, να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι, να επισκεφθείτε ένα γυμναστήριο και γενικά να κάνετε δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Στην αισθηματική σας ζωή, δείχνετε την αγάπη σας εσείς οι δεσμευμένοι στο ταίρι σας και γενικά έρχεστε πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι σκέφτεστε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας και αναπολείτε τις στιγμές που έχετε ζήσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας, θα ασχοληθείτε με νέες καταστάσεις στην επαγγελματική σας ζωή, προκειμένου να εξελίξετε την εργασία σας. Σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας ανάγκες, θα σκεφτείτε να διακόψετε μία συνήθεια που δεν θεωρείτε ότι σας κάνει καλό, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλά. Στην αισθηματική σας ζωή, επιθυμείτε να ζήσετε με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι στιγμές πάθους και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας. Νιώθετε την ανάγκη να είστε συναισθηματικοί απέναντι στο ταίρι σας και να βιώσετε στιγμές όμορφες. Οι αδέσμευτοι έχετε την ανάγκη να περάσετε όμορφα αλλά με τους δικούς σας όρους και με το δικό σας τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε, προκειμένου να κυνηγήσετε τους στόχους σας στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και γενικότερα και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Βρίσκεστε σε εκείνο το σημείο όπου έχετε αποφασίσει και ξεκαθαρίσει μέσα σας τι σας κάνει καλό, με τι θέλετε να προχωρήσετε και με ποιον τρόπο θα πετύχετε όλα όσα θέλετε στη ζωή σας. Στην αισθηματική σας ζωή, καταλαβαίνετε τις ανάγκες σας κι εσείς οι δεσμευμένοι μιλάτε με το ταίρι σας, προκειμένου να εκφράσετε κάποια παράπονα μικρά που έχετε, έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία και καλό κλίμα στη σχέση σας. Το ζητούμενό σας σήμερα είναι να είστε ειλικρινείς και να είστε ανοιχτοί στο διάλογο. Εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε χαρούμενες εξελίξεις στα αισθηματικά σας, με κάποιες κατακτήσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο Σκορπιό κι εσείς επιθυμείτε να αποβάλλετε οτιδήποτε παλιό σε όλους τους τομείς της ζωής σας που δεν σας εκφράζει και δεν σας εξελίσσει. Έχετε την ευκαιρία σήμερα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και να κινήσετε τις διαδικασίες, προκειμένου να έχετε την επιτυχία που εσείς επιθυμείτε. Στην αισθηματική σας ζωή, τη σημερινή μέρα, συναντιέστε με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και ψάχνετε δημιουργικούς τρόπους, προκειμένου να περάσετε όμορφες στιγμές. Έχετε καλή διάθεση και αυτή σας τη διάθεση την περνάτε και στο ταίρι σας, προκειμένου να περάσετε χαλαρές στιγμές. Οι αδέσμευτοι καταγράφετε τις ανάγκες σας και κινείστε με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την ερωτική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι, έχετε θέσει ως στόχο αυτήν την εβδομάδα να ασχοληθείτε με ό, τι σας κάνει χαρούμενους και δημιουργικούς. Ακόμα και στα επαγγελματικά σας, τη σημερινή μέρα, θα είστε δημιουργικοί και θα έχετε φρέσκιες ιδέες, οι οποίες θα βρουν ανταπόκριση κι αυτό το γεγονός θα σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Αναζητάτε τη δημιουργία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, ασχολείστε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, οργανώνετε το χώρο σας καλύτερα και γενικά νιώθετε γεμάτοι ενέργεια για να δημιουργήσετε όπου μπορείτε. Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε τον τρόπο να κάνετε το ταίρι σας, εσείς οι δεσμευμένοι, να περάσετε καλά και να διεκδικήσετε την ευτυχία στη σχέση σας. Είστε χαριτωμένα κτητικοί, περνάτε διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σας και γενικότερα με τη συμπεριφορά σας το ταίρι σας λαμβάνει επιβεβαίωση από εσάς.

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί Ιχθύες, με τη Σελήνη να εισέρχεται τη σημερινή μέρα στο Σκορπιό, έχετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε κάποιες προσωπικές σας εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με νέες δημιουργικές δραστηριότητες. Στα επαγγελματικά σας, θα μπορέσετε τη σημερινή μέρα να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητές σας από το παρελθόν και να θέσετε νέους στόχους στον εαυτό σας. Αναζητάτε σήμερα νέες εμπειρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας και αγαπάτε πολύ την ανανέωση τόσο την προσωπική σας αλλά και γενικότερα του χώρου στον οποίον ζείτε και κινείστε. Στην αισθηματική σας ζωή, το πάθος θα επικρατήσει στη σχέση σας, το ταίρι σας θα σας δείχνει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του κι εσείς θα νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις. Επιδιώκετε την καλοπέραση σήμερα και έχετε ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά.

 Πηγή: e-zwdia.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ