πρόσφυγες - Αντιγραφή

Γιογκα για τους πρόσφυγες – Γιορτή για την ειρήνη

Η Γιόγκα για τους πρόσφυγες θα πραγματοποιηθεί ένα όμορφο απόγευμα, με δυο ώρες πρακτικής γιόγκα που θα διδάξει η Σοφία Μιράντα Σολδάτου, απο το Nataraja Yoga Center, με πολύ χαρά!

Ο γρηγορότερος και πιο σίγουρος τρόπος για να ανυψώσουμε τις ζωές μας είναι να ανυψώσουμε τη ζωή των άλλων.

Μέσα από την πράξη της προσφοράς επεκτείνουμε τη δική μας ικανότητα για χαρά και συμπόνια και τελικά, τροφοδοτούμε την έμφυτη επιθυμία μας να μοιραστούμε την καλοσύνη που υπάρχει στις καρδιές μας με τους γύρω μας!

πρόσφυγες

Σε αυτό το ανοικτό μάθημα θα εξερευνήσουμε αυτά τα θέματα μέσω μιας εγκάρδιας πρακτικής, η οποία θα είναι κατάλληλη για όλα τα επίπεδα ασκούμενων!

Στόχος της διοργάνωσης είναι να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα από: παιδικές πάνες, σαπούνια , αφρόλουτρα παιδικά και ενηλίκων, ταμπόν, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, μωρομάντηλα, κρέμες παιδικές καλλυντικές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πότε θα γίνει; Στις 17 Δεκεμβρίου 2016, στις 17:00
Που; Πως μπορώ να πάει εκεί; To ανοιχτό μάθημα θα διεξαχθεί στη Στέγη Πολιτισμού, Κολοκοτρώνη 36, Χαϊδάρι (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Στέγη Πολιτισμού ΕΔΩ) H πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη καθώς υπάρχει κοντά ο τερματικός σταθμός της μπλε γραμμής του μετρό, Αγ. Μαρίνα.

Πάρτε τα στρωματάκια σας λοιπόν και ελάτε! Και αν δεν έχετε, θα υπάρχουν εκεί!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Join the facebook event by clicking HERE

Nataraja Yoga Center
Διεύθυνση: Aγ. Παρασκευής 67, Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλέφωνο: 2114089700
Site: www.nataraja.gr
E-mail: nataraja.asana@gmail.com
Facebook: Nataraja Yoga Center

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ