Άρωμα σώματος και χώρου Hammam για τα πιο ρομαντικά home nights

Έρχεται Σαββατοκύριακο, ο καιρός είναι συννεφιασμένος, ιδανικός για να δημιουργήσετε την πιο ζεστή κι ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τον καλό σας!

Πως θα το καταφέρετε; Φυσικά δίνοντας στο χώρο και το σώμα σας το πιο μαγευτικό άρωμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ… άρωμα Hammam από την Avgerinos Cosmetics!

Πως γίνεται να πλημμυρίσει ο χώρος το ίδιο άρωμα που θα έχετε φορέσει κι εσείς στα ρούχα και το σώμα σας; Η Avgerinos Cosmetics ξέρει!

Δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που αποτελείται από κρέμα σώματος και χεριών, κολώνια, λάδι σώματος, σαπούνι, αρωματικό κερί και άλατα μπάνιου!

hammam-800x800

 

DSC_6104-Edit copy

hammam9-800x800

DSC_6090-Edit copy

DSC_6051-Edit copy

DSC_6066-Edit copy

 

Φτιάξτε του το αγαπημένο του φαγητό, κάντε ΤΩΡΑ δικά σας τα προϊόντα με άρωμα Hammam με ένα κλικ στο eshop της Avgerinos Cosmetics και απολαύστε το πιο μαγικό Σαββατοκύριακο!!!

Να τονίσουμε ότι τα προϊόντα της Avgerinos Cosmetics είναι φυτικά, παρασκευάζονται στην Ελλάδα και περιποιούνται το δέρμα χάρη στις εξαίρετες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται χωρίς να επιβαρύνουν το δέρμα μας με περιττή λιπαρότητα, χωρίς Parabens, χημικά συντηρητικά αρώματα και χρωστικές ουσίες. Χρησιμοποιείστε τα όσο συχνά θέλετε.

WWW.AVGCOSMETICS.GR

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ