Αυτή η ελληνική εταιρία κατακτά το Μιλάνο!

Τι γίνεται όταν ένα ελληνικό φόρεμα φιγουράρει σε βιτρίνα καταστήματος δίπλα στη Σκάλα του Μιλάνο;
Με μια λέξη απλά, ΠΑΝΙΚΟΣ!!!

Φαίνεται πως οι Θεσσαλονικιές Μελίνα και Αναστασία έχουν εντυπωσιάσει τις ιταλίδες, οι οποίες έχουν ξετρελαθεί με τα σχέδιά τους και σπεύδουν να τα προμηθευτούν από το κατάστημα MAD (Moda, Art & Design) που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας της μόδας!

Όλα ξεκίνησαν όταν το περασμένο καλοκαίρι οι δημιουργοί της MAnnequin, Μελίνα και Αναστασία, δήλωσαν συμμετοχή στο MAD for Greece, ένα concept αναζήτησης νέων ταλέντων από την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια του MAD for Greece διοργανώθηκε ένα μεγάλο event στη Ρώμη, με προσκελημένη όλη την elite της ιταλικής καλλιτεχνικής επικαιρότητας (δημοσιογράφους, παρουσιαστές, ηθοποιούς κτλ.) όπου παρουσιάστηκαν όλες οι συμμετέχουσες συλλογές, μεταξύ αυτών και της MAnnequin και αυτό αποτέλεσε την απαρχή μιας πολύ καλής συνεργασίας που φαίνεται πως θα έχει ακόμη μακρύτερη διάρκεια στο χρόνο.

A_8459793

ΜAD Zone®: A PLACE FOR TALENT STORYTELLING

Το ΜAD Zone® είναι ένα concept store στην καρδιά της Brera, την περιοχή των καλλιτεχνών του Μιλάνο. Το ΜAD Zone® επιλέγει συλλογές μόδας, αντικείμενα design και έργα τέχνης από όλο τον κόσμο: κάθε ένα από αυτά προέρχεται από νέους, ανερχόμενους και ταλαντούχους σχεδιάστες και διηγείται μια δημιουργική και ανεξάρτητη ιστορία.

Το ΜAD Zone® είναι εκείνο το μέρος που μπορείς να επισκεφτείς στο Μιλάνο για να βρείς όλες τις νέες τάσεις: εξερευνώντας το θα καταφέρεις να δείς με διαφορετικό μάτι την μόδα, την τέχνη και το design, σε ένα χώρο όπου το μέλλον αποτελεί μια μίξη εκείνων των συναισθημάτων που σου δημιουργεί το παρόν.

Πάρτε μια γεύση του τι συμβαίνει στο ΜAD Zone® κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα στο www.madzone.it

Οι ιταλίδες επιλέγουν ελληνικά κομμάτια για να εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα τους; Εμείς θα αφήσουμε όλα αυτά τα διαμαντάκια που δημιουργούν οι αδερφές Μπούφτα να τα απολαμβάνει η γειτονική Ιταλία;

Αναζητήστε το αγαπημένο σας MAnnequin κομμάτι ή δημιουργήστε το δικό σας ονειρεμένο ρούχο σε συνεργασία με τα κορίτσια και γράψτε τη δική σας ιστορία στυλ σε όποιο δρομάκι ή σοκάκι αυτής της πανέμορφης χώρας κι αν περπατήσετε!

Δείτε όλη τη συλλογή MAnnequin ΕΔΩ!!!

A_8459729

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ